Sampdoria – Turín 2:0 (kon.) | Inter – Sassuolo 7:0 (kon.) | Lazio – Cesena 3:0 (kon.)
Neapol – Chievo 0:1 (kon.) | Cagliari – Bergamo 1:2 (kon.) | Fiorentina – CFC Janov 0:0 (kon.)
Parma – AC Miláno 4:5 (kon.)
koniec
Inter Miláno
7:0 (4:0)
U.S. Sassuolo Calcio
Nedeľa 14.09.2014, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (Miláno) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Na Stadio Giuseppe Meazza sme sledovali jednostrannú partiu s jasným víťazstvom po všetkých stránkach kvalitnejšieho Interu Miláno. Domáci už po prvej polke vyhrávali vysoko 4:0, v druhej časti pridali ešte tri presné zásahy. Nervózni navyše prišli aj o vylúčeného Berardiho, ktorý nezvládol kontrolovať svoju frustráciu. Sassuolo okrem tohto skratu ponúklo iba dva-tri náznaky, z ktorých však nezapršalo. Inter teda zopakoval vlaňajšiu kanonádu z jesenného zápasu a opäť tak dokonale zosmiešnil odpisované Sassuolo.

    Týmto konštatovaním sa s vami lúčim, ďakujem za pozornosť. (16:54:31)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Tragédia hostí bude v dnešnom zápase pokračovať ešte počas dvoch nadstavench minút, ktoré pridáva Calvarese.
     
    90
    Sassuolo sa chcelo ešte priblížiť aspoň čestnému gólu, no jeho kombinácia bola pred šestnástkou zastavená pozorným Ranocchiom.
     
    89
    Mauro Icardi ešte pobavil domácich fanúšikov nádhernou rabonou, ktorou však zasiahol iba dobre postaveného Pelusa.
     
    88
    Toto číslo už na konci zápasu narastá iba na domácej strane. Sassulo melie z posledného, Nerazzurri si vychutnávajú nedeľnú siestu.
     
    87
    Milánčania držali v dnešnom zápase loptu na svojich kopačkách rovnú polhodinu! Sassuolo len 18 minút.
     
    86
    Sassuolu sa už nedarí podržať ani loptu a často tak behá naprázdno. To ale viac-menej platilo počas celého zápasu.
     
    85
    Vymódený Eusebio Di Francesco sa neustále pozerá na časomieru, kde už vyzerá koniec dnešnej nočnej mory.
     
    84
    Hernanes si narovnal loptu z tridsiatich metrov, ale prudkou jedovkou zasiahol iba nohy stopéra Terranovu.
     
    83
    Taliansky reprezentačný stopér si ale záver stretnutia zrejme nenechá ujsť, aj keď Nerazzurri by sa už zrejme zaobišli i bez jeho účasti.
     
    82
    Andrea Ranochcia zostáva otrasený na zemi po tom, čo sa v strom súboji zrazil hlavou so striedajúcim Pavolettim.
     
    81
    V ostatných minútach trochu stratený Mauro Icardi sa pokúsil o ďalšie zakončenie zo strednej vzdialenosti, no loptu poslal iba vysoko nad.
     
    80
    Baviť sa mohol i Rodrigo Palacio, ktorý však po Hernanesovej kolmici nebol vpustený do ďalšej šance. Ofsajd.
     
    79
    Naopak Walterz Mazzarri napriek zlomenine ruky, ktorú utrpel pri včerajšom tréningovom páde, sa nesmierne baví.
     
    78
    Eusebio Di Francesco sedí zlomený na svojej lavičke. Takýto priebeh si nepredstavoval ani v tom najhoršom možnom sne.
     
    76
    A to ešte na trávnik prichádza rodený kanonier Rodrigo Palacio, ktorý nahrádza Doda. Žeby domáca kanonáda mala ešte pokračovať?
    GUARÍN(OSVALDO) - 7:0
     
    74
    Inter dal gól!
    FREDY GUARÍN a Pablo Osvaldo si zopakovali svoju nedávnu spoluprácu a milánsky Inter už dorovnáva svoj gólový účet z vlaňajšieho ligového stretnutia na pôde Sassuola. Taliansky reprezentančý útočník Osvaldo sa opäť výborne zorientoval pred šestnástkou, otočil sa s loptu a vyslal do šance Fredyho Guarína. Kolumbijský stredopoliar sa v koncovke nemýlil, keď chladnokrvnou strelou zvyšuje od ľavej žrde už na 7:0! Zo Sassuola zostal len prach, brávo Inter, bravó Walter Mazzarri!
    OSVALDO(GUARÍN) - 6:0
     
    72
    Inter dal gól!
    Nerazzurri dokonale vyškolili defenzívnu štvorku Sassuola a už je to hrozivých 6:0! Veľmi málo stačí Milánčanom nato, aby sa dostávali do gólových pozícii. Hernanes pred šestnástkou prestrčil loptu na Fredyho Guarína, ktorý oklamal stopéra Ariuada, aby následne vletel do šestnástky, odkiaľ už mohol sám zakončovať. Namiesto toho ale prihrával pred bránu ešte lepšie postavenému PABLOVI OSVALDOVI, ktorý poľahky zasúva loptu do prázdnej bránky.
     
    70
    Následný rohový kop smeroval z pravej strany na Doda, ktorý zakončoval z prvej, no loptu poslal iba smerom k rohovej zástavke.
     
    69
    Gary Medel šikovne prehadzoval pätou loptu na Hernanesa, ktorý to skúsil z veľkej vzdialenosti, no strelou zasiahol iba Ariauda.
     
    68
    Po Hernanesovom prenesení hry sa Mbaye pokúsil odcentrovať z prvej, no tento jeho úmysel mu absolútne nevyšiel.
     
    67
    Magnanelliho pretiahnutý center ale poslal gólman Samir Handanovič do bezpečia a hrať tak opäť môžu domáci.
     
    66
    Aj za jeho pomoci sa teraz musia Nerazzurri brániť, pretože z pravej strany bude nasledovať voľný kop Sassuola.
     
    65
    Striedajú i hostia, keď do zápasu naskočí Pavoletti. Taliansky objav Simone Zaza sa dnes vôbec nepresadil a už sa ani nepresadí.
     
    65
    Domáci po druhýkrát striedajú, keď ihrisko opustí výborne hrajúci playmaker Mateo Kovačič. Miesto neho naskakuje Fredy Guarín.
     
    64
    Pablo Osvaldo v ďalšej šanci na zvýšenie domáceho vedenia, no po krásnom obídení trojice v bielom nezasiahol loptu ideálne.
     
    63
    Len devätnásťročný Mbaye je odchovancom milánskeho Interu. Vlaňajšiu sezónu strávil na hosťovaní v Livorne.
     
    62
    Dnes príliš nevyťažený Yuto Nagatomo opúšťa hraciu plochu. Väčšina domácich akcií putovala po ľavej Dodovej strane. Zmeniť sa to pokúsi Ibrahima Mbaye.
     
    60
    Sassuolu zrejme päť banánov v sieti Andreu Consigliho nestačilo, problémy Calcia budú ešte pokračovať. Nesmierne hlúpym a obmedzeným zákrokom plynúcim z frustrácie sa strápnil Domenico Berardi, ktorý mimo súboj lakťom zostrelil Juana Jesusa. Giampaolo Calvarese to samozrejme postrehol a mladíka, ktorý tu hosťuje z Juventusu Turín, poslal právom pod sprchy.
     
    59
    V jeho útrobách by sa už radi nachádzali hráči Sassuola, ktorí sa maximálne trápia. Pri lopte opäť Consigli, ktorý musel riešiť Nagatomov center.
     
    58
    Kamera si vybrala Maura Icardiho, ktorý venoval svoj gól tehotnej manželke, ktorá sa nachádza na tribúne San Siro.
     
    56
    Utrápené Sassuolo sa po desiatich minútach druhej polky mohlo postarať aspoň o čestný gól, no ani ten neprichádza a ani nemá prečo. Kapitán Calcia Magnanelli prestrčil loptu pred šestnástkou na Saphira Taidera, ktorý však svojich bývalých a možno i budúcich spoluhráčov nepotupil. Krížnu strelu z kraja šestnástky i trochu frajersky až na dvakrát lapil Samir Handanovič, ktorý svoj zákrok mierne podcenil, ale čisté konto ho to nestálo.
     
    55
    Tak trochu i z frustrácie bol zostrelený na polke Dodô, čo však hlavný arbiter zápasu žltou kartou ešte nepotrestal.
    ICARDI(KOVAČIČ) - 5:0
     
    53
    Inter dal gól!
    Hotovo, MAUROVI ICARDIMU stačilo osem minút druhého polčasu, aby skompletizoval svoj hattrick! Gólostroj rozehnutých Nerazzurri pokračuje! Opäť to bol famózny Mateo Kovačič, kto stredom ihriska rozbehol lavínovitý útok modro-čiernych. Pred šestnástkou prehodil loptu na argentínskeho zakončovateľa, ktorý rutinérsky spôsobom triafa vzdialenejší roho Consigliho bránky. Bezmocný gólman Sassuola sa len prizeral, 5:0 pre favorita!
     
    52
    Biondini sa márne snažil zapojiť do hry Berardiho, ktorého výborne križoval Andrea Ranocchia, ktorý nechal loptu doputovať za bránkovú čiaru.
     
    51
    Tak nie, lopta napokon tečovaná nebola, rozohrávať môže Samir Handanovič, pre ktorého je to dnes jediná práca.
     
    50
    Na druhej strane pracoval Berard, ktorý síce nevystrelil cez Andreolliho, ale získal aspoň rohový kop z ľavej strany.
     
    49
    Premotivovaný Taider stratil na ľavej strane loptu, čo zatiaľ bezchybný Inter takmer využil na piaty gól v sieti Andreu Consigliho. Po strate alžírskeho stredopoliara sa lopty zmocnil Hernanes, ktorý prihrával na Pabla Osvalda. Ten pálil zo šestnástkového oblúku z prvej, no jeho prudká prízemná rana smerovala len pár decimetrov mimo pravej žrde. Consigli by sa možno naťahoval márne, ale na ďalšie kusy v jeho sieti si budeme musieť počkať.
     
    48
    Saphir Taider sa ako prvý pokúsil na druhej strane o strelecký pokus, ktorý však smeroval vysoko nad bránku nezamestnaného Handanoviča.
     
    47
    Milánčania začali druhú polku rohový kopom, ktorý sa hosťom podarilo na dvakrát odvrátiť. Inter zrejme nehodlá upustiť od nátlakovej hry.
     
    46
    Na druhý polčas vybehol v bielom drese i kmeňový hráč milánskeho Interu Saphir Taider, ktorý nahradil neviditeľného Missiroliho.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Úvodné dejstvo na Stadio Giuseppe Meazza je už minulosťou. Biedni hostia si v celom priebehu vypracovali iba dva náznaky, čo bolo na rozbehnutú mašinu Waltera Mazzarriho málo. Jeho zverenci premenili všetko, do čoho kopli a úplne po zásluhe už vedú o štyri góly. Prakticky od začiatku zápasu plne kontrolovali hru a Sassuolo nepustili takmer k ničomu. Dvakrát sa trafil Mauro Icardi, výborný zápas hrá i dvojica Kovačič Osvaldo.

    Druhé dejstvo jednostranného zápasu začína približne o 16:03.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    V úvodnom dejstve budeme hrať ešte jednu nadstavenú minútku, ktorú pridáva rozhodcovská štvorica na čele s Calvaresem.
    OSVALDO - 4:0
     
    43
    Inter dal gól!
    Stopercentná efektivita domácich zakončovateľov pokračuje i naďalej a Nerazzurri už vedú o štyri góly! Dnes fenomenálny Mateo Kovačič otvoril na ľavej strane priestor pre Doda, ktorý znovu ťažil z neprítomnosti Gazzolu. Brazílsky full-back vnikol až do šestnástky, kde ho síce na dvakrát dokázal vychytať gólman Andrea Consigli, no na dorážku v podaní PABLA OSVALDA už stačiť nemohol. Kde však boli obrancovia Sassuola? Asi už v šatni...
     
    42
    Mateo Kovačič hrá úžasné stretnutie. Missiroli naňho opäť nevyzrel, keď ho musel zastaviť iba za cenu nedovoleného zákroku.
     
    41
    Inter opäť postupne kombinuje i za prispenia Samira Handanoviča. Ten sa zatiaľ dotkol lopty iba nohami.
     
    40
    Simone Zaza v domácej šestnástke opäť nepochodil, keď sa nedokázal zbaviť dotieravého Juana Jesusa.
     
    39
    Mateo Kovačič sa naštartoval k ďalšiemu krásnemu sólu, ktoré až vo finálnej fáze zastavil zadák Terranova.
     
    38
    Krídelník z druhej strany Domenico Berardi zatiaľ mlčí a nezmenil to ani touto nepresnou strelou, ktorá letela niekam do desiatej rady.
     
    37
    Andrea Ranocchia sa s tým naopak nepáral a loptu odpáli vysoko na tribúnu. Sansone sa tak do ďalšieho úniku nedostal.
     
    36
    Juan Jesus si zbytočne komplikoval situáciu, keď sa nedôraznym prebratím lopty dostal pod tlak, z ktorého napokon vymanévroval.
     
    35
    To by už mali hostia sakramentsky komplikované. Už teraz nestíhajú dostupovať pohyblivých hráčov modro-čiernych.
     
    34
    Ariaudo mal šťastie, že tak neučinil v pozícii posledného hráča, pretože kľudne by sa mohol porúčať pod sprchy.
     
    33
    Muž s ochrannou maskou Lorenzo Ariaudo stiahol v jednoznačnom nábehu dvojg=olového Icardiho a Giampaolo Calvarese neváhal vytiahnuť prvú žltú kartu v zápase.
     
    32
    Eusebio Di Francesco sa tvári všelijako, len nie spokojne. Jeho zverenci sú zatiaľ trhaní na kusy a nič sa na tom nemení.
    ICARDI(HERNANES) - 3:0
     
    30
    Inter dal gól!
    Aké je to jednoduché... Milánčania sa rozspomínajú na vlaňajšie stretnutie proti Sassuolu, kedy nováčika roztrhali po výsledku 7:0. Po polhodine hry už máme splnenú takmer polovicu tohto gólového účtu. Brazílčan Hernanes si tridsať metrov od bránky prevzal loptu od Medela, následne ju odovzdal MAUROVI ICARDIMU, ktorý opäť vedel, čo má robiť. Guľaťý nezmysel si zľahka predkopol a z nejaký dvadsiatich metrov vystrelill presne k ľavej žrdi, kam gólman Consigli znovu nedosiahol. Jednoznačná partia pokračuje už za stavu 3:0.
     
    29
    Taktiež Hernanes je zatiaľ v tieni šikovného Matea Kovačiča, ktorý rozbieha takmer každú ofenzívnu akciu Nerazzurri.
     
    28
    Zatiaľ pomerne pasívna je pravá strana Interu, kde operuje Yuto Nagatomo. Väčšina domácich akcií vedie cez Doda.
     
    27
    Nezmenil to ani voľný kop hostí, ktorý zahrával Magnanelli, no Terranova po jeho centri zakončoval nepresne a navyše z ofsajdu.
     
    26
    Milánčania zatiaľ pôsobia nesmierne suverénnym dojmom a poľahky valcujú Sassuolo. To sa stále nedokáže dostať do zápasu.
     
    25
    Objav posledných mesiacov Simone Zaza sa zatiaľ trápi. Tentokrát ťažil len z postavenia mimo hru, hrať môžu opäť domáci.
     
    24
    Tomu sa už US dokázalo ubrániť, keď loptu do bezpečia odvrátil jeden z urastených hráčov v bielom drese.
     
    23
    Domáci pokračujú s veľkou chuťou. Po Dodôvom centri odvracala defenzíva Sassuola na ďalší rohový kop.
    Mateo KOVAČIČ - 2:0
     
    21
    Inter dal gól!
    Nerazzurri pokračujú v chladnokrvnom trestaní každého nedôrazu defenzívy hostí a razom už vedú o dva góly. Vysokú loptu od Hernanesa spracoval efektnou pätičkou strelec prvého gólu Mauro Icardi, ktorý sklepol loptu pre Pabla Osvalda, ktorý nemenej efektne vysunul Chorváta MATEA KOVAČIČA. Ten prešprintoval statickú stopérsku dvojicu Calcia a povedľa Consigliho zdvojnásobuje vedenie modro-čiernych. Mazzarriho zverenci si spomínajú na moderný futbal z vlaňajšej jesene. 2:0!
     
    20
    Calcio sa ale dokázalo ubrániť, keď loptu do bezpečia odpálil stopér Ariaudo. Inter je i naďalej aktívnejší, Sassuolo spolieha najmä na brejky.
     
    19
    Ten mal okamžite po svojom nástupe prácu, keď musel hasiť pred Dodôm. Zvládol to na polovicu, pretože Inter bude pokračovať rohovým kopom.
     
    18
    Áno, je to tak. Šime Vršaljko nemôže v dnešnom zápase pokračovať a duel tak pre neho skončil už v 18. minúte. Na jeho miesto vybieha Gazzola.
     
    17
    S chorvátskym pravým bekom to skutočne nevyzerá dobre a zrejme budeme musieť po prvýkrát v zápase striedať.
     
    16
    Obaja aktéri si môžu na okamžik vydýchnuť, keď sa k zemi zrútil Sime Vršaljko, ktorého pri postrannej čiare fauloval Dodô.
     
    15
    Po štvrťhodine hry tak i naďalej hráme za domáceho vedenia o jeden gól. Sassuolo sem ale neprišlo len brániť.
     
    14
    Na druhej strane sme sledovali nájazd Icardiho, ktorý ale platiť nemohol, pretože argentínsky útočník vybiehal z ofsajdu.
     
    13
    Simone Zaza sa ocitol vo svojej prvej šanci v zápase a takmer z toho pramenil vyvorvnávajúci gól v sieti Samira Handanoviča. Priamočiaru akciu na pravej strane začal Sansone, ktorý obišiel až príliš ofenzívne ladeného Doda, aby následne prudko odcentroval pred bránku. Tam sa k jej zmocneniu chystala hneď trojica Zaza, Handanovič a Ranocchia, no lopta sa napokon prekotúľala pomedzi nich. Zazovi chýbalo k možnosti zakončiť pár decimetrov.
     
    12
    Domáci Milánčania sa snažia naďalej diktovať tempo, čo sa im vďaka vysokému percentu držania lopty i darí.
     
    11
    Dodô krátko nato operoval i na súperovej polovici, odkiaľ posielal už asi štvrtý alebo piaty center. Tentokrát ale smeroval iba na Consigliho.
     
    10
    Síce komplikovane, ale predsa ho dokázal odvrátil Dodô, ktorý napálil loptu do Missiroliho, od ktorého lopta putovala za bránkovú čiaru.
     
    9
    V úvode stretnutia ale sledujeme dobrý a ofenzívny futbal. Hostia v ňom môžu pokračovať po rohovom kope z ľavej strany.
     
    8
    No ale pozor! Francesco Magnanelli sa pokúsil pozdvihnúť zástavu Sassuola a takmer sa mu to aj podarilo. Po krátkej rozohrávke s Biondinim na nič nečakal a z nejakých tridsiatich metrov sa odhodlane oprel do lopty. Jeho bomba vyletela spoza Medela, Handanovič bol trochu von z bránky a musel sa modliť. Pumelica kapitána Calcia však na jeho šťastie smerovala len nejaký meter nad hornú konštrukciu domácej svätyne.
     
    7
    Sassuolo sa ale od úvodu zápasu nedokáže nadýchnuť. Inter zažíva výborný vstup do stretnutia a diktuje tempo.
     
    6
    Mohlo byť ešte horšie, keď nebezpečný center z ľavej strany posielal do vápna Dodô. Terranova tentokrát o niečo pozornejší.
    ICARDI - 1:0
     
    4
    Inter dal gól!
    Gól! Milánsky Inter sa expresne rýchlym gólom ujíma vedenia už na začiatku štvrtej minúty! Rýchlu akciu stredom ihriska už na polovici začal Mateo Kovačič, pred ktorým sa otvorila diaľnica až k šestnástke Sassuola. Mladý chorvátsky stredopoliar ju využil a z hranice vápna i vystrelil. Jeho pokus síce zrazil Terranova, no lopta sa dostala iba k MAUROVI ICARDIMU, ktorý na dvakrát prekonáva gólmana Consigliho. Defenzíva hostí sa hneď na začiatku duelu nevyznamenala, Nerazzurri idú do skorého vedenia.
     
    3
    Uvidíme, ako sa mu bude vodiť v dnešnom zápase. S loptou na kopačkách hrá zatiaľ Inter, ktorý ktorý kombinuje na polovici ihriska.
     
    2
    Talianska réžia sa od úvodu zápasu takmer výhradne venuje hosťujúcemu kanonierovi menom Simone Zaza, ktorý sa už presadil i v národnom výbere.
     
    1
    Duel na Stadio Giuseppe Meazza práve začal. Úvodný výkop obstarali domáci v tmavomodrých dresoch. Sassuolo v bielom zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Inter Miláno: Handanovič – Andreolli, Ranocchia (C), Juan – Nagatomo, Hernanes, Medel, Kovačič, Dodô – Icardi, Osvaldo
    Náhradníci: Carrizo, Berni – R. Palacio, Guarín, Campagnaro, Kuzmanovič, Obi, Mbaye, D´Ambrosio, Krhin, M´Vila
    Manažér: Walter Mazzarri (ITA)

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Vršaljko, Terranova, Ariaudo, Peluso – Missiroli, Magnanelli (C), Biondini – Berardi, Zaza, Sansone
    Náhradníci: Pomini, Polito – Longhi, Antei, Pavoletti, Acerbi, Taider, Gazzola, Brighi, Floro Flores, Gliozzi, Floccari
    Manažér: Eusebio Di Francesco (ITA)

    Rozhodca: Giampaolo Calvarese – G. Vuoto, S. Longo – A. Padovan.
     
    Vitajte na Stadio Giuseppe Meazza, kde dnešok patrí milánskemu Interu a jeho duelu so Sassuolom.

    Inter Miláno:

    Nerazzurri vlani odštartovali sezónu vo veľkom štýle, keď v úvodných šiestich kolách stratili len štyri body za dve remízy. Potom ale prišiel výprask od rímskeho AS a modro-čierni sa už k podobnej sérii nerozpumpovali. Aj kvôli veľkému množstvu nerozhodných výsledkov napokon zverenci Waltera Mazzarriho neprekĺzli do Ligy majstrov.
    Mužstvo v lete prešlo menšou generačnou výmenou, keď káder opustil kvartet agentínskych veteránov: Cambiasso, Diego Milito, Walter Samuel a doživotný kapitán Javier Zanetti. Ich miesta ale zaplnila hladná krv, ktorá by mala vrátiť Inter späť medzi elitu. V prvom zápase sa to úplne nepodarilo, keď bol v nudnom zápase (FC Turín 0:0) navyše vylúčený Nemanja Vidič.

    Sassuolo:

    Neroverdi sa vlani predstavili vo svojej historickej sezóne medzi elitou a o dva body sa napokon dokázali zachrániť. Prvého víťazstva sa pritom U.S. dočkalo až v ôsmom kole. Dlho to vyzeralo,. že zeleno-čierni budú jasným fackovacím panákom Serie A, no v závere sezóny sa vyburcovali k heroickým výkonom a predovšetkým triumfami nad Fiorentinou či Janovom sa udržali medzi elitou. V posledných siedmich zápasoch ligového ročníka vyhrali hneď štyrikrát (R: 1; P: 2), vďaka čomu napokon predstihli Cataniu a Bolognu.
    Sassuolo v lete taktiež nezaháľalo. Hosťovania Paola Cannavara, Floro Floresa a Davideho Biondiniho sa zmenili v trvalý prestup. Káder navyše vystužil Peluso, Vršaljko, Consigli či práve z Interu prichádzajúci Saphir Taider. Prednou hviezdou Calcia je ale Simone Zaza, ktorý sa prestrielal až do reprezentácie, kde mu taktiež nezvlhol prach (2/1). Za podpory Sansoneho a Berardiho by mohli pripraviť pár horúcich chvíľ i dnešnému favoritovi.

    Vzájomné zápasy:

    09.02.2014; Inter Miláno – US Sassuolo 1:0
    (Samuel)

    22.09.2013; US Sassuolo – Inter Milán 0:7
    (2x D. Milito, R. Palacio, Taider, Pucino (VG), R. Álvarez, Cambiasso)

    Absencie:

    Domácim dnes budú okrem vykartovaného Nemanju Vidiča chýbať i Jonathan, M´Vila a zrejme i Pablo Osvaldo.

    Na druhej strane je to dištancovaný kapitán Sassuola Paolo Cannavaro a zranená dvojica Pegolo a Thomas Manfredini.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Erik Farkaš

    Góly: 4. Icardi, 21. Kovačič(Osvaldo), 30. Icardi(Hernanes), 43. Osvaldo, 53. Icardi(Kovačič), 72. Osvaldo(Guarín), 74. Guarín(Osvaldo)

    Karty:   33. Ariaudo (SAS)   60. Berardi (SAS)


    Inter Miláno: Handanovič – Andreolli, Ranocchia (C), Juan – Nagatomo, Hernanes, Medel, Kovačič, Dodô – Icardi, Osvaldo
    Náhradníci: Carrizo, Berni – R. Palacio, Guarín, Campagnaro, Kuzmanovič, Obi, Mbaye, D´Ambrosio, Krhin, M´Vila
    Manažér: Walter Mazzarri (ITA)

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Vršaljko, Terranova, Ariaudo, Peluso – Missiroli, Magnanelli (C), Biondini – Berardi, Zaza, Sansone
    Náhradníci: Pomini, Polito – Longhi, Antei, Pavoletti, Acerbi, Taider, Gazzola, Brighi, Floro Flores, Gliozzi, Floccari
    Manažér: Eusebio Di Francesco (ITA)

    Rozhodca: Giampaolo Calvarese – G. Vuoto, S. Longo – A. Padovan