Vålerenga – Zürich 2:3 (kon.) | Färjestad – Vienna 1:2 (2:3 po s.n.) | Mannheim – Växjö 1:2 (kon.)
Skellefteå – Krefeld 4:0 (kon.) | SaiPa – Ingolstadt 5:2 (kon.) | IFK Helsinky – SønderjyskE 10:1 (kon.)
Bern – Tappara 4:3 (2:1 po s.n.) | Stavanger – Třinec 2:3 (kon.) | Košice – Liberec 4:3 (kon.)
Briançon – Ženeva 2:7 (kon.) | Fribourg – Zlín 3:2 (2:0 po s.n.) | Zug – Vítkovice 3:2 (kon.)
Sparta Praha – Kuopio 2:3 (kon.)
koniec
HC Košice
4:3 (0:1, 3:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 06.09.2014, 17:30 • Steel aréna, Košice • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
    Peter BARTOŠ - 4:3
     
    48:35
    Košice dali gól!

    Košičania sa v hre štyroch proti štyrom dostávajú do vedenia. Skúsený PETER BARTOŠ si počkal na prihrávku k ľavej žrdi a nekompromisne zakončil. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    37:22
    Košice dali gól!

    Je vyrovnané! MATEJ ČEŠÍK dostal puk v ľavom kruhu a okamžitou delovkou nedal Lašákovi šancu na zákrok. Oceliari sú opäť v hre o body. Asistencia: Milan Kolena.
    Matej ČEŠÍK - 3:3
    Michal BULÍŘ - 2:3
     
    37:01
    Liberec dáva gól!
    Liberec sa ujíma vedenia! MICHAL BULÍŘ ostal v útočnej tretine úplne nepokrytý a bezproblémovo si nakorčuľoval do medzikružia, prevzal si puk a tvrdo vypálil. Asistencia: Jakub Valský.
    Martin BARTEK - 2:2
     
    34:12
    Liberec dáva gól!

    Z hry štyroch proti štyrom si Liberec urobil vlastnú presilovku a po obrovskom nápore sa mu podarilo skórovať. Puk si za bránkou vzal na hokejku MARTIN BARTEK, potiahol si ho do dobrej pozície a nádherným spôsobom ponad betón Hyláka zakončil. Bez asistencií.
    Adam LAPŠANSKÝ - 2:1
     
    28:25
    Košice dali gól!

    Oceliari sa dostávajú do vedenia! pred bránkou Liberca bol poriadny zmätok a v neprehľadnej situácii puk poskakoval v bránkovisku, no napokon ho nekompromisný ADAM LAPŠANSKÝ dorazil do odkrytej siete. Asistencia: Adam Drgoň.
    Adam LAPŠANSKÝ - 1:1
     
    23:43
    Košice dali gól!

    Je vyrovnané! Oceliari využili presilovku presnou strelou z pravého kruhu, ktorej autorom bol ADAM LAPŠANSKÝ. Asistencia: Radek Philipp.
     
    07:13
    Liberec dáva gól!

    Hostia veľa času na otvorenie skóre nepotrebovali, a tak využívajú svoju druhú početnú výhodu. MICHAL BULÍŘ využil nepozornosť domácej defenzívy a puk poslal za bezmocného Hyláka. Asistencie: Tomáš Bulík, Petr Vampola

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 24. Lapšanský (Philipp), 29. Lapšanský (Drgoň), 38. Češík (Kolena), 49. Bartoš (Spilar) – 8. Bulíř (Bulík, Vampola), 35. Bartek, 38. Bulíř (Valský)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák (C), Drgoň, Philipp, Macejko – Lapšanský, Hrnka, Bartánus – Spilar (A), Bartoš, Jenčík (A) – Bicek, Češík, Kolena – Stupka, Chovan, Sojčík – Hinďoš
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Voráček, Škoula, Výtisk (C), Vitásek, Derner, Gřegořek(A), Plutnar – Bartek (A), Krenželok, Bulík – Valský, Filippi, Bulíř – Vampola, J. Vlach, Urban – Jonák, Kica, Jass – Jelínek

    Rozhodca: Gebei (AUT), Kubuš (SVK) – M. Korba (SVK), Rovenský (SVK)