Omsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzneck 6:1 (kon.) | Barys – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Jekaterinburg – Záhreb 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – HC Slovan 2:3 (kon.) | Ufa – Viťaz 6:1 (kon.)
Kazaň – A. Mytišči 1:4 (kon.) | Čerepovec – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:2 (kon.)
Novgorod – Jugra Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Riga – Dinamo Minsk 4:2 (kon.) | Helsinki – Jaroslavľ 3:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
HC Dinamo Minsk
Sobota 06.09.2014, 16:00 • Riga Aréna Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    SZCZECHURA - 4:2
     
    53:08
    Dinamo Minsk dal gól!
    Minsk presilovú hru šiestich proti trom využíva, pri vylúčení Pujacsa odišiel Milchakov na striedačku, gól vsietil PAUL SZCZECHURA, keď efektne prehodil puk cez Masalskisa do bránky. Asistencie: Chrales Linglet a Jonathan Cheechoo.
    BUKARTS - 4:1
     
    47:36
    Dinamo Riga dalo gól!
    Je vymaľované, ROBERTS BUKARTS po rýchlom brejku domácich zasadil od ľavého kruhu štvrtú ranu do siete hostí. Asistencie: Gunars Skvorcovs a Peter Ščastlivy.
    CIBULSKIS - 3:1
     
    44:25
    Dinamo Riga dalo gól!
    Riga Aréna buráca, je tu ďalší gól v sieti hostí, keď presilovú hru využíva OSKARS CIBULSKIS, ktgorého projektil spoza pravého kruhu prevalcoval všetko, čo mu v ceste stálo. Asistencie: Miks Indrašis a Krisjanis Redlihs.
    ŠČASTLIVY - 2:1
     
    41:53
    Dinamo Riga dalo gól!
    A podarilo sa, Riga sa ujíma vedenia v zápase gólom PETRA ŠČASTLIVEHO, ktorý vystrelil z ľavého kruhu a rozjasal divákov v Riga Aréne. Asistencie: Marcel Hossa a Charles Genoway.
     
    35:19
    Dinamo Riga dalo gól!
    KRISJANIS REDLIHS nakorčuľoval na pravú stranu k bránke, dostal pekný puk popred bránku od Daržinsa a peknou strelou prekonal Haugena, keď puk usmernil popod jeho lapačku do siete. Asistencie: Lauris Darziňs a Miks Indrašis.
    CHEECHOO - 0:1
     
    11:35
    Dinamo Minsk dal gól!
    JONATHAN CHEECHOO po hetriku v Helsinkách otvára skóre aj na ľade v Rige, keď po prechode modrou akoby nahadzoval puk na bránku, Masalskis zrejme puk dobre nevidel a ten skončil v jeho sieti. Bez asistencií.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 36. K. Redlihs (Darziňš, Indrašis), 42. Ščastlivy (Hossa, Genoway), 45. Cibulskis (Indrašis, K. Redlihs), 48. Bukarts (Skvorcovs, Ščastlivy) – 12. Cheechoo, 54. Szczechura (Linglet, Cheechoo)


    HC Dinamo Riga: Masalskis (Sedláček) – K. Redlihs, Cibuľskis, Genoway, Jurčina, Pujacs, Sotnieks – Darziňs, Cipulis, Indrašis – Dzerins, Hossa, Meija, – M. Redlihs, Ščastlivy, Bukarts – Skvorcov, Saulietis, Upitis
    HC Dinamo Minsk: Haugen (45. Milchakov) – Krajíček, Goroško, Nogačov, Bailen, Šinkevič, Lisovec, Razvadovsky– Linglet, Ellison, Vesce – Kaľužnyj, Cheechoo, Szczechura – Drozd, Gavrus, Kulakov – Meleško, Jelisejenko, Kitarov.

    Rozhodca: Olenin, Ronn – Lazarev, Šichanov

    Diváci: 7.750