Omsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzneck 6:1 (kon.) | Barys – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Jekaterinburg – Záhreb 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – HC Slovan 2:3 (kon.) | Ufa – Viťaz 6:1 (kon.)
Kazaň – A. Mytišči 1:4 (kon.) | Čerepovec – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:2 (kon.)
Novgorod – Jugra Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Riga – Dinamo Minsk 4:2 (kon.) | Helsinki – Jaroslavľ 3:2 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Admiral Vladivostok
Sobota 06.09.2014, 12:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Avangard Omsk dal gól!
    V momente, kedy už bol Naumenkov na ľadovej ploche, sa Avangardu podarilo streliť už pravdepodobne definitívne rozhodujúci gól. SERGEJ ŠIROKOV obdržal prihrávku na ľavé krídlo, ako pravák to mal na osi ihriska, tak to vyskúšal strelou švihom, ktorá skončila v horných partiách Ahonenovej svätyne. Asistencia: Kirill Ljamin.
     
    51:26
    Vladivostok dal gól! Hosťom sa podarilo svoju početnú prevahu využiť. Záverečné minúty tretej tretiny tak budú ešte poriadne dramatické a zaujímavé. Vladivostok má totiž razom na dosah vyrovnanie. Jan Kolář držal puk na modrej čiare, napokon ho nastrelil na bránu, kde sa k odrazenému puku dostal ENER LISIN. Ten už z dorážky bez problémov prekonal Barulina. Asistencia: Jan Kolář.
     
    35:33
    Avangard Omsk dal gól!
    Domácim sa veľmi rýchlo podarilo pridať aj tretí gól. Po prvý krát v dnešnom zápase tak favorizovaný domáci celok odskakuje svojmu súperovi na rozdiel dvoch presných zásahov. Denis Kuľjaš po vyhratom buly zatiahol puk až za bránu Ahonena, odkiaľ ho krásne naservíroval NIKITOVI PIVTSAKINOVI, ktorý strelou z prvej vymietol pavučinku pod brvnom brány Vladivostoku. Asistencia: Denis Kuľjaš.
     
    34:48
    Avangard Omsk dal gól!
    Akoby moje predchádzajúce slová o slabej efektivity využívanie presiloviek domácich takto na diaľku nažhavili a svoju šiestu početnú výhodu Avangard dokázal využiť. Zaslúžil sa o to DENIS PARŠIN, ktorý presným zakončneím z predbránkového priestoru prinavrátil Omsku vedenie! Asistencie: Kirill Ljamin, Alexander Popov.
     
    26:33
    Vladivostok dal gól! Šanca Kuznecova bola pre obranu Avangardu akýmsi varovaním, že Admiral sa bude viac snažiť aj smerom dopredu. Domáci to však nezobrali vážne, a tak ich za to stihol krutý trest. Vladivostok sa usadil v útočnom pásme, na modrej čiare sa dostal k puku DENIS KUZMIN, ktorý puk napálil na bránu a ten na veľké prekvapenie skončil za Barulinom! Bez asistencie.
     
    11:06
    Avangard Omsk dal gól!
    Druhé oslabenie už obrana Admiralu na čele s fínskym brankárom Ahonenom nedokázala úspešne prežiť. Domáci korunovali svoj obrovský nápor a po zásluhe sa dostali do vedenia. Strelecky sa o to postaral VLADIMIR PERVUŠIN, ktorý šikovným spôsobom tečoval strieľanú prihrávku Denisa Kuľjaša za chrbát brankára hostí. Asistencia: Denis Kuľjaš.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 12. Vladimir Pervušin (Denis Kuľjaš), 35. Denis Paršin (Kirill Ljamin, Alexander Popov), 36. Nikita Pivstakin (Denis Kuľjaš), 58. Sergej Širokov (Kirill Ljamin) – 27. Denis Kuzmin (Bez asistencie), 52. Ener Lisin (Jan Kolář)


    Avangard Omsk: Barulin – Pivcakin, Kuljaš, Gustafsson, Lyamin, Gluchov, Blaťák, Vasiljev – Perežogin, Paršin, Popov – Kalinin, Širokov, Sobotka – Semjonov, Wandell, Lemtjugov – Mozer, Kurjanov, Perjušin
    Admiral Vladivostok: Ahonen – Kolář, Naumenkov, Osipov, Pyett, Zemčjonok, Kuzmin, Kožokin – Ugarov, Zubov, Gorškov – Bergfors, Gynge, Sigarev – Lisin, Gorošanskyj, Makarov – Sokolov, Kuznecov, Podšendjalov

    Rozhodca: Dejev, Srgejev – Nazarov, Sazonov