Žilina – Podbrezová 4:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 4:2 (kon.) | B. Bystrica – L. Mikuláš 2:1 (kon.)
Kraków – Trenčín 2:1 (kon.) | Košice – Ostrava 1:1 (kon.) | Slavia – Constanta 0:1 (kon.)
Liberec – Midtjylland 2:1 (kon.)
koniec
MKS Cracovia Kraków
2:1 (2:1)
AS Trenčín
Streda 05.02.2014, 14:05 • NTC Poprad, Poprad (Slovensko) • Prípravný zápas
     
    90+1
    Moses opäť sympaticky zakončoval z ľavej strany, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa krakovskej brány!
     
    87
    Po fantastickej prienikovej prihrávke od Jaira de Maceda sa k zakončeniu pred odkrytou krakovskou bránou dostal Simon Moses, no ten trafil len pravú žŕdku Perdijičovej brány!
     
    84
    Ďalšie striedanie na strane Krakówa – z hry odchádza Štraus a prichádza Wdowiak.
     
    82
    Krakovský tréner strieda opäť. Namiesto Bernhardta nastupuje do hry Szewczyk.
     
    80
    Vidíme ďalšie striedanie Krakova. Z trávnika odišiel Marcinik a prichádza Wawrzynkiewicz.
     
    79
    Trenčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, no napokon ju nedokázali využiť. Po skvelom centri z ľavej strany od Opatovského sa k zakončeniu dostal Jairo de Macedo, no ten tesne minul priestor krakovskej brány!
     
    78
    Ak krakovský tréner posiela na trávnik dvojstriedanie. Na trávnik nastúpili hráči Kapustka a Kita, odišli hráči Steblecki, Dabrowski.
     
    76
    Trenčianský tréner posiela na trávnik štyroch nových mužov – Cassado, Frimmel, Opatovský a Bero. Z hry sa dostali hráči Van Kessel, Holúbek, Ďuriška a Rundič.
     
    74
    Simon Moses sa napokon dostal aj k zahrávaniu rohového kopu na ľavej strane, no jeho projektil bol napokon zblokovaný, k zakončeniu sa dostal Holúbek, no jeho delovku zblokoval pozorný gólman Perdijič svojimi nohami do bezpečia.
     
    66
    Holúbek mal k dispozícii zahrávanie štandardky vo vzdialenosti približne 20 metrov, mierne vľavo, no jeho strieľaný center k vzdialenejšej žrdi napokon gólman Perdijič vyboxoval do bezpečia.
     
    65
    Trenčianský tréner poslal na trávnik tri striedania. Odišli hráči Ranko, Baéz a Mondek. Prišli hráči Skovajsa, Bariš a Simon Moses.
     
    55
    V strede ihriska sa nepríjemne zrazila dvojica hráčov Sebastian Steblecki a Michal Ranko! Steblecki sa rýchlo pozviechal a odišiel sa ospravedlniť Rankovi, ktorí sa po chvíli taktiež dal do poriadku.
     
    34
    Trenčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, no aktívny Holúbek napokon nenašiel svojou krížnou prihrávkou zbiehajúceho Jaira de Maceda, ale len pozorného Dabrowskeho.
     
    30
    Trenčania sa dostali do dvoch skvelých gólových šancí na vyrovnanie! Z ľavej strany nekompromisne pálil Jairo de Macedo, ktorý trafil len jedného z krakovských obrancov, následne zakončoval aj Mondek, no ten svojou delovkou prestrelil priestor Perdijičovej svätyne.
     
    28
    Kraków dal gól!
    Krakovčanom sa opäť podarilo dostať do bezprostrednej blízkosti trenčianskej brány, kde ich pustila nie veľmi pozorná trenčianská defenzíva. EDGAR BERNHARDT obdržal loptu po dobrej prihrávke na pravej strane a následne dobrou strelou z ťažkého uhla prekonal gólmana Volešáka.
     
    21
    Kraków dal gól!
    Je vyrovnané! Trenčianska defenzíva na malú chvíľu zaspala a pustila do útoku dvojicu krakovských hráčov. Steblecki potiahol loptu cez stred, následne peknou prihrávkou do behu našiel BARTOLOMIEJA DUDZICA, ktorý svojou delovkou trafil gólmana Volešáka, no ten už úspešne zasiahnuť nedokázal.
     
    19
    Po skvelej krátkej prihrávke od Mondeka z ľavej strany sa do skvelej gólovej šance dostal Jairo de Marcedo, no ten nedokázal zakončovať z prvej a loptu si ani dostatočne nespracoval, čo výrazne pomohlo Krakovčanom k jeho odzbrojeniu.
     
    11
    Gólman Perdijič si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Po parádnom centri z ľavej strany od Mondeka sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Jairo de Macedo, no jeho delovku pozorný Perdijič vyrazil nad svoju bránu!
     
    9
    Mondek hľadal dobrou krížnou prihrávkou z ľavej strany Kingsleyho, no ten sa snažil zakončovať pätičkou a jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa krakovskej svätyne.
     
    7
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa po premenenom pokutovom kope napokon dostávajú do vedenia. PETER ČÖGLEY napriahol svoju pravú nohu a loptu zo značky pokutového kopu umiestnil nechytateľne k pravej žŕdke Perdijičovej brány.
     
    7
    Po tvrdom faule na Trenčana Čögleya uvidíme pokutový kop!
     
    Začiatok tohto zápasu sa o niekoľko minút omešká, keďže oba tímy si predzápasovú rozcvičku mierne predĺžili a momentálne sú ešte v šatniach.

    Góly: 21. Dudzic, 28. Bernhardt – 7. Čögley (pen.)


    MKS Cracovia Kraków: Perdijič – Źytko, Marcinik, Dabrowski, Nykiel, Szeliga ("C"), Štraus, Zejdler, Steblecki, Dudzic, Bernhardt
    Náhradníci: Szarek – Wawrzynkiewicz, Kita, Budzinski, Mikulic, Wdowiak, Rakels, Jaroszynski, Szewczyk, Kapustka, Kuś

    AS Trenčín: Volešák ("C") – Baéz, Van Kessel, Jairo de Macedo, Kingsley, Holúbek, Mondek, Čögley, Hajradinovič, Ranko, Rodrigues da Silva
    Náhradníci: Šemrinec – Skovajsa, Bariš, Simon Moses, Frimmel, Ďuriška, Opatovský, Cassado

    Rozhodca: Miroslav Jaška