Žilina – Podbrezová 4:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 4:2 (kon.) | B. Bystrica – L. Mikuláš 2:1 (kon.)
Kraków – Trenčín 2:1 (kon.) | Košice – Ostrava 1:1 (kon.) | Slavia – Constanta 0:1 (kon.)
Liberec – Midtjylland 2:1 (kon.)
koniec
MKS Cracovia Kraków
2:1 (2:1)
AS Trenčín
Streda 05.02.2014, 14:05 • NTC Poprad, Poprad (Slovensko) • Prípravný zápas
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu boli oveľa aktívnejší Trenčania, no tí si napokon nevedeli poradiť s pozornou krakovskou defenzívou na čele s gólmanom Perdijičom, ktorý už neinkasoval. Veľa pekných šancí mal vystriedaný Simon Moses, no šťastie mu neprialo, napokon trafil len gólmana Perdijiča, raz dokonca aj pravú žŕdku poľskej brány.

    Dovidenia pri ďalších online zápasoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:57:48)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Z pravej strany loptu po štandardke odcentroval Frimmel, no dôrazný center napokon skončil len v náručí gólmana Perdijiča.
     
    90+1
    Moses opäť sympaticky zakončoval z ľavej strany, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa krakovskej brány!
     
    90
    Simon Moses sa snažil zakončovať z ľavej strany, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Źytko ho od lopty s prehľadom odstavil.
     
    89
    Cassado odohral tvrdý center zo stredu ihriska, no jeho delovku napokon gólman Perdijič videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    88
    Krakovskí futbalisti majú loptu vo svojej moci pred vlastnou bránou a momentálne si ju veľmi dobre prihrávajú. Trenčania sa však stále nevzdávajú.
     
    87
    Po fantastickej prienikovej prihrávke od Jaira de Maceda sa k zakončeniu pred odkrytou krakovskou bránou dostal Simon Moses, no ten trafil len pravú žŕdku Perdijičovej brány!
     
    86
    Čögley sa dostal k lopte na pravej strane a následne dokázal vybojovať rohový kop. Ten rozohrali Trenčania nakrátko, následne loptu odcentroval spomínaný Čögley, no hlavičkovíé zakončenie Opatovského smerovalo len do náručia gólmana Perdijiča.
     
    85
    Jeden z krakovských obrancov bol nepríjemne faulovaný aktívnym Opatovským a momentálne majú loptu vo svojej moci práve Krakovčania.
     
    84
    Ďalšie striedanie na strane Krakówa – z hry odchádza Štraus a prichádza Wdowiak.
     
    83
    Volešák predviedol ďalší ďaleký odkop od svojej brány, po ktorom sa však k lopte dostal len jeden z pozorných krakovských obrancov.
     
    82
    Krakovský tréner strieda opäť. Namiesto Bernhardta nastupuje do hry Szewczyk.
     
    81
    Do konca tohto zápasu ostáva niečo menej ako desať minút, no stav je stále nezmenený – 2:1. Momentálne sú pri lopte Krakovčania, ktorí si ju prihrávajú na vlastnej polovici ihriska.
     
    80
    Vidíme ďalšie striedanie Krakova. Z trávnika odišiel Marcinik a prichádza Wawrzynkiewicz.
     
    79
    Trenčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, no napokon ju nedokázali využiť. Po skvelom centri z ľavej strany od Opatovského sa k zakončeniu dostal Jairo de Macedo, no ten tesne minul priestor krakovskej brány!
     
    78
    Ak krakovský tréner posiela na trávnik dvojstriedanie. Na trávnik nastúpili hráči Kapustka a Kita, odišli hráči Steblecki, Dabrowski.
     
    76
    Trenčianský tréner posiela na trávnik štyroch nových mužov – Cassado, Frimmel, Opatovský a Bero. Z hry sa dostali hráči Van Kessel, Holúbek, Ďuriška a Rundič.
     
    75
    Holúbek odcentroval loptu z veľkej vzdialenosti smerom na bránu gólmana Perdijiča, no ten bol v strehu a loptičku zachytil vo svojom náručí.

    Góly: 21. Dudzic, 28. Bernhardt – 7. Čögley (pen.)


    MKS Cracovia Kraków: Perdijič – Źytko, Marcinik, Dabrowski, Nykiel, Szeliga ("C"), Štraus, Zejdler, Steblecki, Dudzic, Bernhardt
    Náhradníci: Szarek – Wawrzynkiewicz, Kita, Budzinski, Mikulic, Wdowiak, Rakels, Jaroszynski, Szewczyk, Kapustka, Kuś

    AS Trenčín: Volešák ("C") – Baéz, Van Kessel, Jairo de Macedo, Kingsley, Holúbek, Mondek, Čögley, Hajradinovič, Ranko, Rodrigues da Silva
    Náhradníci: Šemrinec – Skovajsa, Bariš, Simon Moses, Frimmel, Ďuriška, Opatovský, Cassado

    Rozhodca: Miroslav Jaška