Žilina – Podbrezová 4:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 4:2 (kon.) | B. Bystrica – L. Mikuláš 2:1 (kon.)
Kraków – Trenčín 2:1 (kon.) | Košice – Ostrava 1:1 (kon.) | Slavia – Constanta 0:1 (kon.)
Liberec – Midtjylland 2:1 (kon.)
koniec
MKS Cracovia Kraków
2:1 (2:1)
AS Trenčín
Streda 05.02.2014, 14:05 • NTC Poprad, Poprad (Slovensko) • Prípravný zápas
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu boli oveľa aktívnejší Trenčania, no tí si napokon nevedeli poradiť s pozornou krakovskou defenzívou na čele s gólmanom Perdijičom, ktorý už neinkasoval. Veľa pekných šancí mal vystriedaný Simon Moses, no šťastie mu neprialo, napokon trafil len gólmana Perdijiča, raz dokonca aj pravú žŕdku poľskej brány.

    Dovidenia pri ďalších online zápasoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:57:48)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Z pravej strany loptu po štandardke odcentroval Frimmel, no dôrazný center napokon skončil len v náručí gólmana Perdijiča.
     
    90+1
    Moses opäť sympaticky zakončoval z ľavej strany, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa krakovskej brány!
     
    90
    Simon Moses sa snažil zakončovať z ľavej strany, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Źytko ho od lopty s prehľadom odstavil.
     
    89
    Cassado odohral tvrdý center zo stredu ihriska, no jeho delovku napokon gólman Perdijič videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    88
    Krakovskí futbalisti majú loptu vo svojej moci pred vlastnou bránou a momentálne si ju veľmi dobre prihrávajú. Trenčania sa však stále nevzdávajú.
     
    87
    Po fantastickej prienikovej prihrávke od Jaira de Maceda sa k zakončeniu pred odkrytou krakovskou bránou dostal Simon Moses, no ten trafil len pravú žŕdku Perdijičovej brány!
     
    86
    Čögley sa dostal k lopte na pravej strane a následne dokázal vybojovať rohový kop. Ten rozohrali Trenčania nakrátko, následne loptu odcentroval spomínaný Čögley, no hlavičkovíé zakončenie Opatovského smerovalo len do náručia gólmana Perdijiča.
     
    85
    Jeden z krakovských obrancov bol nepríjemne faulovaný aktívnym Opatovským a momentálne majú loptu vo svojej moci práve Krakovčania.
     
    84
    Ďalšie striedanie na strane Krakówa – z hry odchádza Štraus a prichádza Wdowiak.
     
    83
    Volešák predviedol ďalší ďaleký odkop od svojej brány, po ktorom sa však k lopte dostal len jeden z pozorných krakovských obrancov.
     
    82
    Krakovský tréner strieda opäť. Namiesto Bernhardta nastupuje do hry Szewczyk.
     
    81
    Do konca tohto zápasu ostáva niečo menej ako desať minút, no stav je stále nezmenený – 2:1. Momentálne sú pri lopte Krakovčania, ktorí si ju prihrávajú na vlastnej polovici ihriska.
     
    80
    Vidíme ďalšie striedanie Krakova. Z trávnika odišiel Marcinik a prichádza Wawrzynkiewicz.
     
    79
    Trenčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, no napokon ju nedokázali využiť. Po skvelom centri z ľavej strany od Opatovského sa k zakončeniu dostal Jairo de Macedo, no ten tesne minul priestor krakovskej brány!
     
    78
    Ak krakovský tréner posiela na trávnik dvojstriedanie. Na trávnik nastúpili hráči Kapustka a Kita, odišli hráči Steblecki, Dabrowski.
     
    76
    Trenčianský tréner posiela na trávnik štyroch nových mužov – Cassado, Frimmel, Opatovský a Bero. Z hry sa dostali hráči Van Kessel, Holúbek, Ďuriška a Rundič.
     
    75
    Holúbek odcentroval loptu z veľkej vzdialenosti smerom na bránu gólmana Perdijiča, no ten bol v strehu a loptičku zachytil vo svojom náručí.
     
    74
    Simon Moses sa napokon dostal aj k zahrávaniu rohového kopu na ľavej strane, no jeho projektil bol napokon zblokovaný, k zakončeniu sa dostal Holúbek, no jeho delovku zblokoval pozorný gólman Perdijič svojimi nohami do bezpečia.
     
    73
    Simon Moses si už, už stavial loptu na rohový kop na ľavej strane, no napokon bol prekvapený z verdiktu hlavného rozhodcu, ktorý jasne ukázal odkop od krakovskej brány.
     
    72
    Krakovčania sa v týchto chvíľach bránia naozaj veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu. Trenčania sa snažia vyrovnať, no momentálne sú herne takmer bezzubí.
     
    71
    Strelecky sa chcel presadiť aj Jairo de Macedo, no jeho projektil napokon smeroval len na kopačky jedného z poľských obrancov.
     
    70
    Simon Moses opäť tvrdo pálil z ľavej strany a tentokrát jeho projektil smeroval na krakovskú bránu, kde loptu gólman Perdijič úspešne zachytil vo svojom náručí.
     
    68
    Simon Moses zakončoval z veľkej vzdialenosti na ľavej strane, no jeho projektil napokon smeroval len tesne vedľa krakovskej brány.
     
    67
    Trenčania sú pri lopte a snažia sa presadiť druhým gólom, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Krakovčania sa bránia naozaj veľmi dobre.
     
    66
    Holúbek mal k dispozícii zahrávanie štandardky vo vzdialenosti približne 20 metrov, mierne vľavo, no jeho strieľaný center k vzdialenejšej žrdi napokon gólman Perdijič vyboxoval do bezpečia.
     
    65
    Trenčianský tréner poslal na trávnik tri striedania. Odišli hráči Ranko, Baéz a Mondek. Prišli hráči Skovajsa, Bariš a Simon Moses.
     
    64
    Aktívny krakovský hráč Bernhardt bol tentokrát až príliš aktívny a napokon sa previnil útočným fauom na Ranka, po ktorom útočia Trenčania.
     
    63
    Steblecki hľadal dobrou prihrávkou na pravom krídle Kuśa, no ten sa napokon v šprintérskom súboji proti Baézovi nepredviedol v najlepšom svetle a loptu stratil.
     
    62
    Źytko sa snažil ďalekým centrom spred krakovskej brány nájsť jedného zo svojich spoluhráčov, nonapokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Baéz loptu zachytil a zakladá trenčianský útok.
     
    61
    Van Kessel zakončoval z ťažkého uhla na pravej strane, no jeho tvrdá strela napokon skončila len na bočnej sieti krakovskej brány. Perdijič teda zasahovať nemusel.
     
    60
    Po peknom centri z ľavej strany od Budzinskeho sa k zakončeniu na ľavej strane mohol dostať Bernhardt, no asistent hlavného rozhodcu v tejto chvíli avízoval jasný ofsajd.
     
    59
    Źytko sa snažil pekným centrom vysunúť do útoku Štrausa, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Ranko ho od lopty odstavil.
     
    58
    Z ľavej strany loptu takticky odcentroval Holúbek, no jeho projektil skončil len na kopačkách pozorných krakovských obrancov, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    57
    Krakovčania sú stále pri lopte na trenčianskej polovici ihriska a snažia sa ofenzívne presadiť. Tentokrát však aktívneho Bernhardta úspešne zastavil pozorný Baéz.
     
    56
    Kuś dobrou prihrávkou v strede ihriska uvoľnil na stred Budzinskeho, no ten napokon cez trenčianskú defenzívu už zaútočiť nedokázal.
     
    55
    V strede ihriska sa nepríjemne zrazila dvojica hráčov Sebastian Steblecki a Michal Ranko! Steblecki sa rýchlo pozviechal a odišiel sa ospravedlniť Rankovi, ktorí sa po chvíli taktiež dal do poriadku.
     
    54
    Na pravej strane vo vzdialenosti približne 22 metrov sa k zahrávaniu priameho kopu dostal Holúbek, no jeho projektil napokon smeroval len za bránu poľského Krakówa.
     
    53
    Trenčanom tentokrát nevyšiel ani rohový kop z pravej stran, ktorý odišiel zahrávať Čögley. Jeho projektil skončil len na kopačkách Krakovčanov, ktorí útočia.
     
    52
    Mondek nadvakrát sympaticky zakončoval z ľavej strany, no jeho tvrdá strela – druhá v poradí neprekvapila gólmana Perdijiča, ktorý loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    51
    Karol Mondek odišiel zahrávať rohový kop z ľavej strany, no jeho tvrdý projektil napokon pozorná krakovská defenzíva dokázala odvrátiť do bezpečia.
     
    51
    Rundič sa snažil odcentrovať loptu z ľavej strany pred gólmana Perdijiča, no napokon sa mu to nepodarilo. Na rad však prichádza rohový kop z ľavej strany pre Trenčín.
     
    50
    Jairo de Marcedo sa snažil ofenzívne presadiť po pravej strane, no pozorný Jarabica ho svojimi nohami bez problémov odstavil.
     
    49
    Trenčania sú pri lopte na krakovskej polovici ihriska a opäť veľmi dobre útočia. Krakovčania sú však pozorní a veľmi dobre sa bránia.
     
    48
    Mondek sa nevedel zorientovať proti dvojici krakovských obrancov a tí ho napokon od lopty bez problémov odstavili. Výrazne sa pod to podpísal pozorný Kuś.
     
    47
    Karol Mondek mal k dispozícii zahrávanie dvoch rohových kopov z ľavej strany, no jeho prvý projektil obrancovia Krakówa odkopli mimo Perdijičovej brány a druhý ostal len na hornej sieti poľskej brány.
     
    46
    V úvode druhého polčasu mali výkop lopty k dispozícii hráči Krakówa, ktorí sa snažia okamžite gólovo presadiť. Trenčania sú však vo svojej defenzíve pozorní.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas tohto zápasu bol v úvode jasne aktívnejší v znení hráčov trenčianského AS, ktorí sa už v 7. minúte po pokutovom kope v znení Čögleya dostali do vedenia. Následne Trenčania pritláčali svojich súperov pred krakovskú bránu, no napokon poriadne poľavili v defenzíve a po góloch Dudzica z 21. minúty a Bernhardta z 28. minúty pustili vedenie na stranu Krakówa.

    Podarí sa Trenčanom zabrať naplno v druhom polčase a pripísať si tak na svoje konto aspoň vyrovnávajúci gól?
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Po pravom krídle si dobre zbiehal Zejdler, následne hľadal prihrávkou Stebleckeho, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Hajradinovič ho od lopty odstavil.
     
    44
    Čögley poslal pred krakovskú bránu dobrý center, no tam sa k nemu dostala len dvojica Jairo de Macedo a Nykiel, ktorí sa nepríjemne zrazili. Lekárske ošetrenie však potrebovať nebudú.
     
    43
    Steblecki preveril pozornosť gólmana Volešáka dobrým centrom zo vzdialenosti približne 30 metrov. Ochranca trenčianskej svätyne bol však v strehu a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    42
    Štraus uvoľnil na pravé krídlo Nykiela, ktorý prešiel cez troch trenčianských hráčov a následne si vypýtal aj faul. Táto štandardka Krakówa bude však zahrávaná nakrátko.
     
    41
    Baéz sa dostal do súboja proti Zejdlerovi v strede ihriska, no bojovalo sa súbojmi po lopte, a tak sa faul neodpískal. Krakovčania však stále útočia.
     
    40
    Po ľavom krídle sa snažil ofenzívne presadiť Szeliga, no ten nedokázal prejsť cez pozorného Čögleya, ktorý sa mu postavil do cesty.
     
    39
    Steblecki sa snažil ofenzívne presadiť cez stred, no bol dvakrát po sebe tvrdo faulovaný. Hlavný rozhodca dnešného zápasu – Miroslav Jaška však žltú kartu zatiaľ nevyťahuje. Svoju následnú štandardku z veľkej vzdialenosti rozohrali Poliaci nakrátko.
     
    38
    Mondek odcentroval loptu z ľavej strany do krakovskej šestnástky, tam sa k nej dostal Holúbek, ktorý ju naservíroval pred Jaira de Maceda, no ten sa už k zakončeniu cez pozorného Stebleckeho nedostal.
     
    37
    Bernhardt sa rýchlo presúval po pravom krídle, následne dobrou krížnou prihrávkou hľadal svojou spoluhráča Dudzica, no ten sa cez pozorného Čögleya k lopte už nedokázal dostať.
     
    36
    Z centrálnej časti loptu pekne odcentroval Bernhardt, svojim projektilom našiel na ľavom krídle aktívneho Dudzica, no ten stál napokon len v jasnom ofsajde.
     
    35
    Mondek sa snažil s loptou presadiť rýchlym šprintom po ľavej strane, no napokon sa k nemu dostal pozorný Nykiel, ktorý ho od lopty s prehľadom odstavil.
     
    34
    Trenčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, no aktívny Holúbek napokon nenašiel svojou krížnou prihrávkou zbiehajúceho Jaira de Maceda, ale len pozorného Dabrowskeho.
     
    33
    Van Kessel sa snažil loptu posunúť na svojho spoluhráča Hajradinoviča, no ten bol napokonn od lopty odstavený pozorným Marcinikom.
     
    32
    Z ľavej strany sympaticky zakončoval Jairo de Macedo, no jeho delovka smerovala len k pravej žŕdke krakovskej brány, kde si loptu gólman Perdijič ustrážil.
     
    31
    Holúbek odišiel zahrávať štandardku vo vzdialenosti približne 18 metrov, mierne vľavo, no jeho center bol krakovskou defenzívou odvrátený mimo poľského bránkoviska. Následne nekompromisne vystrelil Čögley, no jeho delovka smerovala len vysoko nad.
     
    30
    Trenčania sa dostali do dvoch skvelých gólových šancí na vyrovnanie! Z ľavej strany nekompromisne pálil Jairo de Macedo, ktorý trafil len jedného z krakovských obrancov, následne zakončoval aj Mondek, no ten svojou delovkou prestrelil priestor Perdijičovej svätyne.
     
    29
    Mondek sa snažil spolu s Kingsleym niečo vymyslieť na ľavej strane, no pozorná krakovská defenzíva bola napokon proti a loptu odkopla do bezpečia.
     
    28
    Kraków dal gól!
    Krakovčanom sa opäť podarilo dostať do bezprostrednej blízkosti trenčianskej brány, kde ich pustila nie veľmi pozorná trenčianská defenzíva. EDGAR BERNHARDT obdržal loptu po dobrej prihrávke na pravej strane a následne dobrou strelou z ťažkého uhla prekonal gólmana Volešáka.
     
    27
    Krakovčania sa pomalými, ale istými krokmi približujú k trenčianskej bráne a snažia sa ofenzívne presadiť. Trenčania sú však zatiaľ pozorní a dobre sa bránia.
     
    26
    Po prieniku cez pravé krídlo sa krakovský hráč Bernhardt dostal do súboja s jedným z Trenčanov a obdržal úder do oblasti medzinožia. Napokon sa však pozviechal a pokračuje v hre.
     
    25
    Van Kessel odcentroval loptu pekným projektilom pred krakovskú bránu, no tam bol pozorný Dabrowski, ktorý loptu odhlavičkoval na kopačky svojich spoluhráčov. Krakovčania momentálne útočia.
     
    24
    Baéz si mierne nerozumel so svojim spoluhráčom Van Kesselom a k lopte sa napokon dostal pozorný Marcinik, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    23
    Trenčania sa snažia postupnými útokmi dostať pred krakovskú bránu, no defenzíva tohto poľského klubu im zatiaľ robí poriadne problémy.
     
    22
    Trenčania sa dostali do ďalšej dobrej šance, keď mali k dispozícii štandardnú situáciu na pravej strane. Po tvrdom centri od Čögleya lopta síce plachtila pred bránou gólmana Perdijiča, no v tých chvíľach napokon lepšie zapracovali krakovskí obrancovia, ktorí sa lopty zmocnili.
     
    21
    Kraków dal gól!
    Je vyrovnané! Trenčianska defenzíva na malú chvíľu zaspala a pustila do útoku dvojicu krakovských hráčov. Steblecki potiahol loptu cez stred, následne peknou prihrávkou do behu našiel BARTOLOMIEJA DUDZICA, ktorý svojou delovkou trafil gólmana Volešáka, no ten už úspešne zasiahnuť nedokázal.
     
    20
    Van Kessel hľadal dobrým centrom z pravej strany svojho spoluhráča Mondeka, no napokon celú situáciu lepšie vystihol gólman Perdijič, ktorý loptu zachytil vo svojej moci.
     
    19
    Po skvelej krátkej prihrávke od Mondeka z ľavej strany sa do skvelej gólovej šance dostal Jairo de Marcedo, no ten nedokázal zakončovať z prvej a loptu si ani dostatočne nespracoval, čo výrazne pomohlo Krakovčanom k jeho odzbrojeniu.
     
    18
    Z hranice trenčianského pokutového územia tvrdo pálil Bernhardt, no jeho nedôrazný strelecký pokus gólman Volešák videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    17
    Van Kessel sa po peknej prienikovej prihrávke od Čögleya snažil dostať k lopte na pravej strane, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže lopta zašla až za bránkovú čiaru.
     
    16
    Z pravej strany loptu sympaticky odcentroval Holúbek, no jeho projektil napokon gólman Perdijič videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    15
    Z ľavej strany nekompromisne vystrelil Trenčan Rodrigues da Silva, no jeho delovku napokon zblokoval jeden z Krakovčanov, ktorý bol dobre postavený v dráhe strely.
     
    14
    Zejdler si na ľavej strane vymenil loptu s Marcinikom, no táto dvojica sa napokon nedokázala ofenzívne presadiť a Trenčania svojich protihráčov od lopty odstavili.
     
    13
    Van Kessel sa snažil po dobrej prihrávke od Jaira de Maceda uvoľniť na pravom krídle, no nepodarilo sa mu prejsť cez pozorného Źytka, ktorý predviedol skvelý defenzívny sklz.
     
    12
    Mondek sa dostal k odcentrovaniu lopty aj z rohového kopu, no jeho projektil napokon našiel len pozorných krakovských obrancov, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    11
    Gólman Perdijič si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Po parádnom centri z ľavej strany od Mondeka sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Jairo de Macedo, no jeho delovku pozorný Perdijič vyrazil nad svoju bránu!
     
    10
    Bernhardt vysunul krátkou prihrávkou na ľavé krídlo svojho spoluhráča Marcinika, no ten napokon neprešiel cez pozorného Trenčana Čögleya.
     
    9
    Mondek hľadal dobrou krížnou prihrávkou z ľavej strany Kingsleyho, no ten sa snažil zakončovať pätičkou a jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa krakovskej svätyne.
     
    8
    Po peknej krížnej prihrávke do behu od Zejdlera sa k lopte dostal aktívny Marcinik, no ten napokon stál v ofsajde a už zakončovať nedokázal.
     
    7
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa po premenenom pokutovom kope napokon dostávajú do vedenia. PETER ČÖGLEY napriahol svoju pravú nohu a loptu zo značky pokutového kopu umiestnil nechytateľne k pravej žŕdke Perdijičovej brány.
     
    7
    Po tvrdom faule na Trenčana Čögleya uvidíme pokutový kop!
     
    6
    Kingsley sympaticky prihrával z ľavej strany pred bránu gólmana Perdijiča, no tam sa skvele zachoval pozorný Źytko, ktorý loptu odkopol na rohový kop.
     
    5
    Krakovskí obrancovia majú v týchto chvíľach plné ruky práce. Tentokrát chcel z hranice krakovského pokutového územia tvrdo páliť Van Kessel, no napokon volejovým náprahom nedokázal trafiť loptu.
     
    4
    Z ľavej strany sa snažil loptu odcentrovať Hajradinovič, no napokon sa mu to cez pozorného Strausa nepodarilo. Tento pozorný krakovský hráč loptu odkopol do bezpečia.
     
    3
    Na ľavej strane sa k lopte dostal Mondek, ten ju chcel odcentrovať na pravé krídlo, no v tom mu zabránil pozorný Marcinik, kotrý dobre zakročil svojimi nohami.
     
    2
    Lopta sa v týchto chvíľach nachádza v strede ihriska, kde si ju oba tímy veľmi dobre prihrávajú. Mierne aktívnejší sú hráči Trenčína, no Krakovčania sa zatiaľ veľmi dobre bránia.
     
    1
    Čögley sa snažil potiahnuť loptu po pravej strane až pred bránu poľskej Cracovie, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Marcinik ho od lopty s prehľadom odstavil.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Začiatok tohto zápasu sa o niekoľko minút omešká, keďže oba tímy si predzápasovú rozcvičku mierne predĺžili a momentálne sú ešte v šatniach.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    MKS Cracovia Kraków: Szarek – Wawrzynkiewicz, Kita, Budzinski, Mikulic, Wdowiak, Rakels, Jaroszynski, Szewczyk, Kapustka

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Bariš, Simon Moses, Frimmel, Ďuriška, Opatovský, Cassado
     
    Úvodné zostavy:

    MKS Cracovia Kraków: Perdijič – Źytko, Marcinik, Dabrowski, Nykiel, Szeliga ("C"), Štraus, Zejdler, Steblecki, Dudzic, Bernhardt

    AS Trenčín: Volešák ("C") – Baéz, Van Kessel, Jairo de Macedo, Kingsley, Holúbek, Mondek, Čögley, Hajradinovič, Ranko, Rodrigues da Silva

    Rozhodca: Miroslav Jaška.
     
    Srdečne Vás vítam pri ďalšom z prípravných zápasov slovenských klubov vrámci zimnej prípravy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z Národného tréningového centra v Poprade, kde proti sebe od 14:00 nastúpia tímy MKS Cracovia Kraków a AS Trenčín.

    Poľský futbalový klub KS Cracovia Kraków sa po jesennej časti (21 odohraných zápasov) poľskej najvyššej futbalovej ligy – Ekstraklasy nachádza na sympatickej siedmej priečke (zo 16 účinkujúcich klubov) so ziskom 30 bodov a gólovým skóre 31:34 za 9 výhier, 3 remízy a 9 prehier.
    Poľská Ekstraklasa pokračuje svojim v poradí už 22. kolom už onedlho na sviatok svätého Valentína – 14. februára, to znamená, že zimná príprava Krakówa je už v záverečnej fáze. Poľský klub Cracovia Kraków odohral počas svojej zimnej prípravy šesť zápasov, keď si najskôr poradil so svojim "béčkom" jasne – 5:1. Následne Krakovčania remízovali s poľským tímom Widzew Łódź – 2:2, vyhrali proti poľskému tímu Calisia Kalisz – 3:0. Od tohto momentu si však na svoje konto pripísali tri prehry mimo svojho trávnika, keď Krakovčanov najskôr zdolali dva nemecké tímy – Energie Cottbus (5:0), FC Erzebirge Aue (3:1) a následne aj juhokórejský klub Pohang Steelers (1:0). Krakovčania majú na programe posledné dva zápasy prípravy práve v podtatranskom meste Poprad, keď si zmerajú sily s klubmi AS Trenčín a Spartak Trnava.

    Slovenský corgoňligový klub AS Trenčín sa po odohraní jesennej časti slovenskej najvyššej futbalovej súťaže usadil na skvelej druhej priečke, kde má na svojom konte po 19 odohraných zápasoch 36 bodov a gólové skóre 47:20 (najlepšie v lige) za 11 výhier, 3 remízy a 5 prehier. Na vedúci a majstrovský Slovan Bratislava Trenčania strácajú po jesennej časti šesť bodov.
    Trenčania odohrali vrámci svojej zimnej prípravy už sedem prípravných stretnutí z celkovo dvanástich naplánovaných. Trenčania sa najskôr predviedli v dvojzápase na domácej pôde, kde dokázali zdolať tím SFM Senec (6:0) a Spartak Bánovce nad Bebravou (4:0) naozaj vysokými výsledkami. Následne si Trenčania dali na program päť prípravných zápasov v Českej republike, kde najskôr remízovali – 2:2 na pôde klubu Slovan Liberec, následne 21. januára dvakrát prehrali na pôde pražskej Sparty pomerne vysoko – 3:6 a 1:5. Ďalší zápas odohrali futbalisti z Trenčína na pôde klubu 1. FC Slovácko, kde sa im však veľmi nedarilo a prehrali výsledkom 3:5, napokon si nepodarili ani s klubom FC Zbrojovka Brno, ktorý ich v domácom prostredí zdolal výsledkom 2:0.

    Podarí sa Trenčanom po štyroch prehrách v príprave proti českým klubom triumfovať pod Vysokými Tatrami práve proti poľskému súperovi?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:05.

    Góly: 21. Dudzic, 28. Bernhardt – 7. Čögley (pen.)


    MKS Cracovia Kraków: Perdijič – Źytko, Marcinik, Dabrowski, Nykiel, Szeliga ("C"), Štraus, Zejdler, Steblecki, Dudzic, Bernhardt
    Náhradníci: Szarek – Wawrzynkiewicz, Kita, Budzinski, Mikulic, Wdowiak, Rakels, Jaroszynski, Szewczyk, Kapustka, Kuś

    AS Trenčín: Volešák ("C") – Baéz, Van Kessel, Jairo de Macedo, Kingsley, Holúbek, Mondek, Čögley, Hajradinovič, Ranko, Rodrigues da Silva
    Náhradníci: Šemrinec – Skovajsa, Bariš, Simon Moses, Frimmel, Ďuriška, Opatovský, Cassado

    Rozhodca: Miroslav Jaška