Newcastle – Sunderland 0:3 (kon.) | West Ham – Swansea 2:0 (kon.) | Cardiff – Norwich 2:1 (kon.)
Everton – Aston Villa 2:1 (kon.) | Fulham – Southampton 0:3 (kon.) | Hull City – Tottenham 1:1 (kon.)
Stoke City – Manchester United 2:1 (kon.)
koniec
Cardiff City FC
2:1 (0:1)
Norwich City
Sobota 01.02.2014, 16:00Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Norwich to už napokon nestihol, rozhodca Mark píska koniec. Je dobojované, o tom, že tri body ostávajú v Cardiffe rozhodli v druhom polčase Bellamy a následne aj Jones. Treba však podotknúť, že Norwich bol po celý čas domácim vyrovnaným súperom, v mnohých prípadoch však chýbalo len to povestné šťastíčko. Dámy a páni, to je odo mňa už na dnes všetko, ja sa na vás teším niekedy opäť nabudúce. Prajem pekný večer. (17:56:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    K lopte sa napokon dostal Zaha, pri nej však dlho neostal, stihol ju ešte odkopnúť až k Ruddymu, Beží nám posledná signalizovaná minúta nadstaveného času.
     
    90+4
    Marshall teraz zbiera cenné sekundy, keď čaká, kým sa jeho spoluhráči presunú na stred ihriska.
     
    90+3
    Bassong bol tým, ktorý na seba teraz zobral zodpovednosť. po výmene lopty so Snodgrassom si nabehol na center, jeho pokus hlavou však priestor troch žrdí netrafil.
     
    90+2
    Norwich nasťahovaný na útočnej polovici, kompletná desiatka Cardiffu teraz odoláva obrovskému tlaku.
     
    90+1
    Nadstavovať sa bude 5 minút.
     
    90
    Napokon predsa len prichádza gól, z kopačky Snodgrassa. Avšak ten platiť nebude, signalizovaný bol totiž ofsajd!
     
    88
    Videli sme ďalšiu podobnú situáciu! Tentokrát zachránila už prekonaného Marshalla jeho ľavá žrďka!
     
    85
    Ďalšia obrovská príležitosť hostí! Fer teraz vyskočil v pokutovom území najvyššie, hlavou poslal loptu na bránu, no na jeho smolu len do rukavíc pripraveného Marshalla.
     
    83
    Snodgrassov center nenašiel ani jedného z jeho spoluhráčov, lopta letí do stredu ihriska.
     
    82
    Caulker teraz ostal po jednom zo súbojov ostať na zemi a z výrazu v jeho tvári vieme odčítať, že ľavá noha ho poriadne bolí. K Caulkerovi už beží skupinka lekárov, Cardiff tak možno bude dohrávať s desiatimi hráčmi!
     
    81
    Tak táto zahodená šanca môže hostí ešte poriadne mrzieť. Na vyrovnanie majú už len posledných 9 minút, hrá sa navyše ďaleko od brány Cardiffu.
     
    80
    Obrovská príležitosť na vyrovnanie! Strely teraz lietali skutočne zo všetkých strán, no Cardiff podržal predovšetkým Marshall, no aj dobre rozostavení obrancovia.
     
    79
    Redmond v ďalšej šanci, tentokrát ho však zastavil ofsajdový verdikt. Ak by toto nebolo postavenie mimo hru, Remond by sa rútil zoči-voči Marshallovi.
     
    77
    Redmond sa teraz oprel do lopty, strela mu však vôbec nesadla, a tak sa bude odkopávať od brány.
     
    75
    Striedajú aj hostia a je to hneď dvojstriedanie. Johnson prenechal svoje miesto Ferovi, Elmander zasa van Wolfswinkelovi.
     
    75
    Máme tu poslendé striedanie domácich Kevin Théophile-Catherine nahradí Fábia.
     
    75
    Pred sebou máme poslednú štvrťhodinu hry, uvidíme, či sa ešte hosťom podarí vyrovnať, alebo si domáci odnesú do tabuľky tri body. Všetko je otvorené.
     
    74
    Bellamy sa dostal až do pokutového územia, kde následne padá. Darmo sa však teraz Bellamy rozčuľuje, Mark s chladnou hlavou ukazuje, že vracajúci sa obranca trafil loptu, nie jeho nohu.
     
    73
    Druhý center však Medelovi nevyšiel ani len trochu, a tak sa hra vzdiali od Ruddyho, ktorý môže v pokoji rozohrávať.
     
    72
    Lopta letela do vápna, no odrazila sa opäť len za bránkovú čiaru a roh sa bude opakovať.
     
    71
    Po peknom prieniku Jonesa uvidíme rohový kop aj pre domácich.
     
    69
    Videli sme sériu rohových kopov Norwichu, ktoré veru narobili pred Marshallom poriadnú šarapatu. Pri tom poslednom napokon razantne odkopuje obrana Cardiffu a ukľudňuje tak hru.
     
    67
    Domáci využívajú svoje druhé striedanie v zápase. Z ihriska odchádza za mohutného potlesku Jordon Mutch, tréner sa odteraz spolieha na Arona Gunnarssona,
     
    65
    Po súboji vo vzduchu sa teraz zvíjajú na trávniku ako domáci Fábio, tak aj Elmander za hostí. Domáci na tom vyzerá byť o čosi horšie, nakoľko ho trápi kŕč.
     
    62
    Noone teraz prešprintoval s loptou prilepenou o kopačku takmer celé ihrisko, dostal sa až pred pokutové územie, odkiaľ tvrdo vypálil, avšak nepresne. Pekný futbalový moment.
     
    61
    Snodgrass teraz naskakoval na vysoký center, loptu však netrafil ideálne, a tak letí vysoko nad Marshallovu bránu.
     
    60
    Noone teraz chcel dokázať, že radšej chce hrať futbal, ako pokračovať v otĺkaní. Po peknom uvoľnení prišla strela z ľavej strany, ktorá však skončila na chrbáte jedného z hostí.
     
    58
    Noone teraz môže Markovi ďakovať, že po jeho faule vytiahol len žltú kartu. Takéto veci k futbalu jednoducho nepatria.
     
    57
    Neskutočné, čo teraz vyparátili hráči Cardiffu hosťujúcej obrane! To bol skutočne kolotoč zdarma a priam si žiadal gól. To by však nemohla prísť zbytočne nepresná prihrávka z kopačky Jonesa. Škoda tejto akcie, ktorá sa mohla skončiť gólom.
     
    56
    Mutch sa po ľavej strane hnal do útoku, po súboji so súperom však skončil na trávniku. Zjavne podráždený Mutch teraz niečo gestikuloval smerom k rozhodcovi, Mark ukazuje hrajte ďalej!
     
    54
    Marshall napokon stihol loptu ešte zachytiť, nebude z toho napokon ani rohový kop pre hostí. Tak hráči Cardiffu teraz môžu svojmu gólmanovi skutočne ruky-nohy bozkávať.
     
    53
    Mohlo byť opäť vyrovnané! Johnson dostal prihrávku na hranicu pokutového územia, zbytočne nerozmýšľal a vypálil. K lopte napokon Marshall stihol doplachtiť a fantastickým zákrokom ju vytesňuje na brvno svojej brány!
     
    51
    Cardiff dal gól!
    Tak tomu sa vraví úvod ako hrom! S takýmto začiatkom druhého polčasu nerátali hostia azda ani v tom najhoršom sne. KENWYNE JONES síce trafil prízemnou strelou len padajúceho Ruddyho, no lopta sa k nemu napokon vrátila a Jones sa už mýliť nemohol. 2:1!
    Asistencie: Bez asistencií.
     
    49
    Cardiff dal gól!
    Domácim sa darí vyrovnať na začiatku prvého polčasu. Nuž, góly "zo šatne" sú v tomto zápase zjavne obľúbené. Akcia sa začala nenápadne u Zahu, ten našiel krížnou prihrávkou úplne voľného CRAIGA BELLAMYHO, ktorýuž nemal problém zasadiť Ruddymu "jasličky".
     
    48
    Snodgrass to teraz skúsil spoza vápna, lopta sa však k Ruddymu nedostala, keď ju zrazil na rohový kop jeden z brániacich hostí.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali domáci.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    V nadstavenom čase sa už zrejme nič nestane. Aktívnejší hostia sa tlačia do útoku v trojici, ale nedarí sa im proti defenzíve domáceho celku a zakončenie neprichádza.
     
    45
    Riadny hrací čas sa naplnil, rozhodcovia nadstavujú ešte dve minúty.
     
    44
    Domáci mohli vyrovnať! Zaha a Jones si rozumejú veľmi dobre a predviedli to aj na trávniku. Prvý menovaný prenechal loptu druhému, ale domáci futbalisti to prešpekulovali a na konci akcie už prišprintoval hosťujúci obranca a šancu Cardiffu zmaril.
     
    40
    Zaha sa okamžite dostal k lopte, avšak od rohovej zástavky už veľa vymyslieť nedokázal, a tak ju poslal len za seba.
     
    38
    Domáci mohli vyrovnať! Z hranice malého vápna tvrdo vypálil Whittingham, ale jeho strela šla iba tesne vedľa troch žrdí.
     
    39
    Domáci striedajú po prvýkrát v zápase. Z ihriska odíde Whittingham, nahradí ho Wilfried Zaha.
     
    35
    Vážení čitatelia, ospravedlňujeme sa za technické problémy, veríme, že náš prenos bude ďalej prebiehať bezproblémovo.
     
    32
    Hostia sa s nebezpečnými a hlavne nedovolenými zákrokmi akosi rozbehli. Hlavný arbiter žltou kartou trestá aj Tetteya.
     
    30
    Mohlo byť vyrovnané! Bassong v poslednej chvíli hasil situáciu pred svojím gólmanom, keď loptu poskakujúcu v jeho území pohotovo odkopol preč.
     
    17
    Cardiff sa pokúsil natlačiť do zakončenia. Domáci futbalisti loptu centrovali do nebezpečného priestoru, ale tam ju hosťujúci kapitán radšej iba pohotovo odkopol do outu.
     
    24
    Hosťujúci Elmander dostáva žltú kartu. Na podobné zbytočné zákroky si bude musieť v ďalšom priebehu stretnutia dávať veľký pozor.
     
    15
    Hostia sa hnali do útoku, no prihrávka z kopačky Hoopera adresáta nenašla, vrátime sa na polovicu Norwichu.
     
    13
    Prvá žltá karta poputuje na stranu hostí. Obranca Bennett sa spamätal neskoro a v strede trávnika potiahol protihráča za dres.
     
    12
    Hra teraz mierne stratila na obrátkach, hrá sa zo strany na stranu, no ani jeden z tímov si vážnejšiu príležitosť vypracovať nedokázal.
     
    10
    Gutierrez sa teraz pekne natlačil do malého vápna, rozhodca Mark tam však videl útočný faul, a tak Gutierrez pohroziť nemôže.
     
    8
    Tak to snáď nie je možné, čo teraz zahodil hosťujúci Martin! Po krásnej prihrávke od Johnsona v sto percentnej šanci prepálil bránu.
     
    6
    Hostí tento gól rozhodne neuspal, práve naopak, pridali na obrátkach, teraz to bol Hooper, ktorý pohrozil.
     
    5
    Norwich City dalo gól!
    Máme tu úvodný gól zápasu! Po krásnej kolmici na Tetteyho sa menovaný hráč prešprintoval až do šestnástky, odkiaľ centroval k vzdialenejšej žrdi. Tu našiel nohu ROBERTA SNODGRASSA, ktorý už nemal problém loptu zasunúť do prázdnej brány. Asistencie: Alexander Tettey
     
    3
    Hosťujúci Gutiérrez to skúsil hlavou k vzdialenejšej žrdi, no jeho pokus bol privysoký. Zahrávať sa bude od Marshallovej brány.
     
    1
    Ihneď na začiatkom stretnutia sme boli svedkami veľkej príležitosti domácich! Noone si krásne naskočil na center z kopačky jeho spoluhráča, skúsil to nožničkami, no trafil len pozorného Ruddyho v strede brány.
     
    1
    Stretnutie sa začalo.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní ďalšieho pokračovania anglickej Premier League. V tomto textovom prenose si podrobne priblížime dianie na trávniku v stretnutí Cardiff City FC s hosťujúcim Norwich City.

    Podľa tabuľkového postavenia by malo ísť o pomerne neatraktívny duel. Domáci futbalisti doň vstupujú až z poslednej dvadsiatej priečky, ktorá im patrí po 23 odohraných dueloch. Hráči tohto tímu majú na svojom konte iba 18 bodov, ktoré vybojovali za 4 výhry a 6 asistencií.
    Hostia sú na tom čo sa tabuľkového postavenia týka o čosi lepšie. Patrí im 12. pozícia v tabuľke, keďže na svojom konte majú 24 bodov za 6 triumfov a 6 nerozhodných výsledkov.

    V poslednom súťažnom zápase sa na tento duel víťazne nenaladil ani jeden z tímov. Domáci Cardiff odohral duel na trávniku Manchestru United, kde prehral jasne 0:2. Hostia bojujúci za Norwich sa predstavili doma, kde sa s Newcastlom United rozišli po bezgólovej remíze.

    Stávkové kancelárie favorizujú domáci celok. Na jeho triumf vypísali kurz približne 2,2, zatiaľ čo na výhru hostí je to až 3,3. Ak si myslíte, že zápas sa po deväťdesiatich minútach skončí nerozhodne, určite využite ponuku pohybujúcu sa okolo čísla 3,2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 49. Bellamy, 51. Jones – 5. Tettey

    Karty:   58. Noone (CAR) – 13. Bennett (NRW), 24. Elmander (NRW), 32. Tettey (NRW)


    Cardiff City FC: Marshall – Fábio, Caulker (C), Turner, John – Mutch, Whittingham (39. Zaha), Bellamy, Medel, Noone – Jones
    Norwich City: Ruddy – Olsson, Bennett, Bassong (C), Martin – Gutiérrez, Tettey, Johnson, Snodgrass – Hooper, Elmande

    Rozhodca: Mark Clattenburg – S. Beck, S. Child