Newcastle – Sunderland 0:3 (kon.) | West Ham – Swansea 2:0 (kon.) | Cardiff – Norwich 2:1 (kon.)
Everton – Aston Villa 2:1 (kon.) | Fulham – Southampton 0:3 (kon.) | Hull City – Tottenham 1:1 (kon.)
Stoke City – Manchester United 2:1 (kon.)
koniec
Cardiff City FC
2:1 (0:1)
Norwich City
Sobota 01.02.2014, 16:00Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90
    Napokon predsa len prichádza gól, z kopačky Snodgrassa. Avšak ten platiť nebude, signalizovaný bol totiž ofsajd!
     
    88
    Videli sme ďalšiu podobnú situáciu! Tentokrát zachránila už prekonaného Marshalla jeho ľavá žrďka!
     
    85
    Ďalšia obrovská príležitosť hostí! Fer teraz vyskočil v pokutovom území najvyššie, hlavou poslal loptu na bránu, no na jeho smolu len do rukavíc pripraveného Marshalla.
     
    82
    Caulker teraz ostal po jednom zo súbojov ostať na zemi a z výrazu v jeho tvári vieme odčítať, že ľavá noha ho poriadne bolí. K Caulkerovi už beží skupinka lekárov, Cardiff tak možno bude dohrávať s desiatimi hráčmi!
     
    75
    Striedajú aj hostia a je to hneď dvojstriedanie. Johnson prenechal svoje miesto Ferovi, Elmander zasa van Wolfswinkelovi.
     
    75
    Máme tu poslendé striedanie domácich Kevin Théophile-Catherine nahradí Fábia.
     
    74
    Bellamy sa dostal až do pokutového územia, kde následne padá. Darmo sa však teraz Bellamy rozčuľuje, Mark s chladnou hlavou ukazuje, že vracajúci sa obranca trafil loptu, nie jeho nohu.
     
    69
    Videli sme sériu rohových kopov Norwichu, ktoré veru narobili pred Marshallom poriadnú šarapatu. Pri tom poslednom napokon razantne odkopuje obrana Cardiffu a ukľudňuje tak hru.
     
    67
    Domáci využívajú svoje druhé striedanie v zápase. Z ihriska odchádza za mohutného potlesku Jordon Mutch, tréner sa odteraz spolieha na Arona Gunnarssona,
     
    58
    Noone teraz môže Markovi ďakovať, že po jeho faule vytiahol len žltú kartu. Takéto veci k futbalu jednoducho nepatria.
     
    57
    Neskutočné, čo teraz vyparátili hráči Cardiffu hosťujúcej obrane! To bol skutočne kolotoč zdarma a priam si žiadal gól. To by však nemohla prísť zbytočne nepresná prihrávka z kopačky Jonesa. Škoda tejto akcie, ktorá sa mohla skončiť gólom.
     
    53
    Mohlo byť opäť vyrovnané! Johnson dostal prihrávku na hranicu pokutového územia, zbytočne nerozmýšľal a vypálil. K lopte napokon Marshall stihol doplachtiť a fantastickým zákrokom ju vytesňuje na brvno svojej brány!
     
    51
    Cardiff dal gól!
    Tak tomu sa vraví úvod ako hrom! S takýmto začiatkom druhého polčasu nerátali hostia azda ani v tom najhoršom sne. KENWYNE JONES síce trafil prízemnou strelou len padajúceho Ruddyho, no lopta sa k nemu napokon vrátila a Jones sa už mýliť nemohol. 2:1!
    Asistencie: Bez asistencií.
     
    49
    Cardiff dal gól!
    Domácim sa darí vyrovnať na začiatku prvého polčasu. Nuž, góly "zo šatne" sú v tomto zápase zjavne obľúbené. Akcia sa začala nenápadne u Zahu, ten našiel krížnou prihrávkou úplne voľného CRAIGA BELLAMYHO, ktorýuž nemal problém zasadiť Ruddymu "jasličky".
     
    44
    Domáci mohli vyrovnať! Zaha a Jones si rozumejú veľmi dobre a predviedli to aj na trávniku. Prvý menovaný prenechal loptu druhému, ale domáci futbalisti to prešpekulovali a na konci akcie už prišprintoval hosťujúci obranca a šancu Cardiffu zmaril.
     
    38
    Domáci mohli vyrovnať! Z hranice malého vápna tvrdo vypálil Whittingham, ale jeho strela šla iba tesne vedľa troch žrdí.
     
    39
    Domáci striedajú po prvýkrát v zápase. Z ihriska odíde Whittingham, nahradí ho Wilfried Zaha.
     
    35
    Vážení čitatelia, ospravedlňujeme sa za technické problémy, veríme, že náš prenos bude ďalej prebiehať bezproblémovo.
     
    32
    Hostia sa s nebezpečnými a hlavne nedovolenými zákrokmi akosi rozbehli. Hlavný arbiter žltou kartou trestá aj Tetteya.
     
    30
    Mohlo byť vyrovnané! Bassong v poslednej chvíli hasil situáciu pred svojím gólmanom, keď loptu poskakujúcu v jeho území pohotovo odkopol preč.
     
    24
    Hosťujúci Elmander dostáva žltú kartu. Na podobné zbytočné zákroky si bude musieť v ďalšom priebehu stretnutia dávať veľký pozor.
     
    13
    Prvá žltá karta poputuje na stranu hostí. Obranca Bennett sa spamätal neskoro a v strede trávnika potiahol protihráča za dres.
     
    5
    Norwich City dalo gól!
    Máme tu úvodný gól zápasu! Po krásnej kolmici na Tetteyho sa menovaný hráč prešprintoval až do šestnástky, odkiaľ centroval k vzdialenejšej žrdi. Tu našiel nohu ROBERTA SNODGRASSA, ktorý už nemal problém loptu zasunúť do prázdnej brány. Asistencie: Alexander Tettey
     
    1
    Ihneď na začiatkom stretnutia sme boli svedkami veľkej príležitosti domácich! Noone si krásne naskočil na center z kopačky jeho spoluhráča, skúsil to nožničkami, no trafil len pozorného Ruddyho v strede brány.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 49. Bellamy, 51. Jones – 5. Tettey

    Karty:   58. Noone (CAR) – 13. Bennett (NRW), 24. Elmander (NRW), 32. Tettey (NRW)


    Cardiff City FC: Marshall – Fábio, Caulker (C), Turner, John – Mutch, Whittingham (39. Zaha), Bellamy, Medel, Noone – Jones
    Norwich City: Ruddy – Olsson, Bennett, Bassong (C), Martin – Gutiérrez, Tettey, Johnson, Snodgrass – Hooper, Elmande

    Rozhodca: Mark Clattenburg – S. Beck, S. Child