Neapol – Chievo 1:1 (kon.) | Lazio – Juventus 1:1 (kon.)
koniec
Lazio Rím
1:1 (1:0)
Juventus Turín
Sobota 25.01.2014, 20:45 • Stadio Olimpico (Rím) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Juventus sa teda trinástej ligovej výhry v rade nedočká. Vo famóznom stretnutí sme boli svedkami spravodlivej remízy, ktorú Juve uhralo i v početnej nevýhode. Okrem dvoch gólov sme sledovali i niekoľko zaujímavých príležitostí, ktoré však zostali nevyužité. Oba tímy tak zostávajú na svojich priečkach. Na lídra tabuľky sa zajtra bude chcieť dotiahnuť AS Rím, ktorý aktuálne stráca deväť bodov.

    Či sa mu to podarí, to sa dozviete v mojom zajtrajšom prenose. Nateraz Vám ďakujem za pozornosť. (22:40:16)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca pridáva k dnešnému stretnutiu iba dve minútky. Obom tímom tak už veľa času nezostáva a zrejme budeme svedkami spravodlivej deľby bodov.
     
    90
    Opäť tínedžer Keita, ktorý sa na ľavej strane pohral s Baraglim a následne prihrával na stred ihriska, odkiaľ pálil Biglia. Jeho prízemný pokus však smeroval iba do stredu bránky.
     
    89
    Opäť sa nachádzame na druhej strane, kde sa o razantnú strelu pokúsil Arturo Vidal. Ten však loptou vyfackal iba Lorika Canu. Famózne stretnutie smeruje do záverečnej etapy.
     
    88
    Dlho si však vpredu nepobudli, keď sa po Hernanesovej prihrávke ocitol v postavení mimo hru striedajúci Keita.
     
    87
    Turínčania sa už po rohu ku koncovke nedostali, keď vzdušný priestor pred Berishom ovládol výborný Cana. Hrať tak môžu domáci.
     
    86
    Na druhej strane sa o streľbu pokúšal Llorente, ktorý strieľal z hranice šestnástky. Jeho pokus však zrazil na ďalší roh Lorik Cana.
     
    85
    Keita Baldé mohol byť hrdinom! Po niekoľkých sekundách na trávniku sa na okraji šestnástky dostal k prihrávke od Hernanesa. Mladý Španiel sa uviedol nádherným obstrelom, ktorý orazítkoval ľavú Storariho žrď!
     
    84
    Strelec jediného gólu domácich Antonio Candreva opúšťa ihrisko. Na jeho miesto príde 18-ročný Španiel Keita Baldé Diao.
     
    83
    González pokračuje v dobrom naskočení do rozbehnutého zápasu. Ďalším centrom z pravej strany sa snažil hľadať Bigliu, pred ktorým však zasahoval Ogbonna.
     
    82
    Juventus pokračoval rohovým kopom, po ktorom sa dostal k hlavičke Bonucci. Lopta však z jeho hlavy smerovala iba nad.
     
    81
    Na druhej strane sme zas sledovali ľahkonohý prienik Téveza, pred ktorým musel hasiť vybiehajúci Berisha. Atraktívna bitka speje do svojej poslednej desaťminútovky.
     
    80
    Po následnej štandardke zaplachtil vzduchom opäť Klose, ktorý však mieril iba do stredu bránky. Nemecky bomber navyše zakončoval z ofsajdu.
     
    79
    Po pravej strane opäť unikal čerstvý González, ktorého na okraji šestnástky zastavil nekompromisný Leonardo Bonucci, ktorý vidí za svoj zákrok žltú kartu.
     
    78
    Hernanes však našiel iba brániaceho Bonucciho, ktorý odvrátil iba ku Gonzálezovi, ktorý vytĺkol defenzívne bloky hostí.
     
    77
    Juventus však začína kopiť fauly a nasledovať bude ďalší priamy kop. Tentokrát je to viacej zo stredu, nejakých dvadsať metrov od bránky.
     
    76
    Od postrannej čiary rozohrával brazílsky technik Hernanes, ktorý na päťke našiel osamoteného Kloseho. Ten zakončoval prudkou hlavičkou do stredu, ktorú však Storari reflexívne vyrazil na brvno. Famóznej Kloseho akcii chýbalo iba lepšie umiestnenie hlavičky.
     
    75
    Na pravej strane Lazia sme zas sledovali Bigliov prienik, ktorý zastavila dvojica Ogbonna-Pogba nedovolene a nasledovať tak bude voľný kop.

    Erik Farkaš

    Góly: 27. Candreva (pen.) – 60. Llorente

    Karty:   58. Biava (LAZ) – 79. Bonucci (JUV)   24. Buffon (JUV)


    Lazio Rím: Berisha – Biava, Cana, Dias – Cavanda, Ledesma (C), Biglia, Konko – Candreva, Hernanes – Klose
    Náhradníci: Marchetti, Strakosha – Ciani, Crecco, Felipe Anderson, B. Keita, Á. González, Pereirinha, Freitas, Perea, Novaretti, Floccari

    Juventus Turín: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Ogbonna – Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah – Llorente, Tévez
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Cáceres, Pepe, Giovinco, Peluso, Padoin, Pirlo, Quagliarella, Isla

    Rozhodca: Davide Massa – M. Barbirati, A. Marzaloni – E. Liberatore