Čerepovec – Čeljabinsk 4:6 (kon.) | Jaroslavľ – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 0:6 (kon.)
Dinamo Minsk – Novgorod 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:3 (kon.) | Doneck – Kazaň 1:2 (kon.)
Záhreb – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
4:0 (1:0,3:0, 0:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Nedeľa 29.12.2013, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    35:19
    Dinamo Minsk dal gól!
    Neuveriteľné ! Domáci v krátkej dobe dávajú už štvrtý gól a dostávajú sa definitívne na koňa. Domáci hrali presilovku, Surový sa zmocnil za bránkou hostí puk, prihral ho pred bránku úplne voľnému ALEXANER KITAROV, ktorý pomedzi nohy brankára Kovala dáva gól už na 4:0 !
    Asistencia : Surový, Kaznaděj.
     
    34:29
    Dinamo Minsk dal gól!
    Domáci sa dostávajú už do troj-gólového vedenia ! Hostia tomu nemôžu veriť, opäť tlačili na domácich, ale po chybe, keď stratili puk opäť inkasujú. Dostali sa domáci do brejku, po opäť veľkej skrumáži pred bránkou sa podobne ako pri svojom prvom góle dostal ku puku ALEXANDER MATĚRUCHIN a dáva tretí gól domácich.
    Asistencia : Kaljužnij, Stas.
     
    20:52
    Dinamo Minsk dal gól!
    A domáci dávajú druhý gól v zápase, čo znamená ich vedenie 2:0 !
    Krátko po tom ako skončila presilovka domácich, vidíme gól. Domáci ešte ťažili z pásma, ktoré mali počas presilovky, puk sa poodrážal až ku úplne voľnému ALEXANDEROVI MATĚRUCHINOVI a ten už nemal problém zakončiť do odkrytej bránky.
    Asistencia : Stas, Kalyuzhny.
     
    09:08
    Dinamo Minsk dal gól!
    A domáci sa dostávajú do vedenia 1:0 ! Hostia sa síce tlačili do útočného pásma, ale stratili puk, do brejku vyrazili domáci a zakončili ho najlepším možným spôsobom. Najprv sa po pravej strane uvoľnil Platt, vyslal krásny bekhend, ktorý Koval vyrazil len pred seba a TOMÁŠ SUROVÝ bez problémov doklepol puk do bránky.
    Asistencia : Platt.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 10. Surový (Platt), 21. Matěruchin (Stas, Kalyuzhny), 35. Matěruchin (Kaljužnij, Stas), 36. Kitarov (Surový, Kaznaděj)


    HC Dinamo Minsk: Lalande ( Shelepnyov ) – Filičkin, Krajíček, Šinkevič, Goroško, Usenko, Kaznaděj, Nogačjov – Kaljužnij, Stas, Matěruchin – Platt, Jefimenko, Surový – Drozd, Kitarov, Gavrus – Dadonov, Zacharov, Osipov, Kirjuščenkov.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Koval ( Mashkovtsev ) – Hietanen, Bernatckij, Valentenko, Lukin, Grigorjev, Děnisov, Belochvostikov – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Spiridonov, Potapov – Galuzin, Krasnoslobodcev, Kuljomin – Baďjukov, Žarkov, Tverdochlebov, Sentjurin.

    Rozhodca: Karabanov, Kiseljov – Nazarov, Fatějev