Čerepovec – Čeljabinsk 4:6 (kon.) | Jaroslavľ – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 0:6 (kon.)
Dinamo Minsk – Novgorod 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:3 (kon.) | Doneck – Kazaň 1:2 (kon.)
Záhreb – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
4:6 (0:3, 2:1, 2:2)
Traktor Čeljabinsk
Nedeľa 29.12.2013, 14:00 • Ice-Palace, Čerepovec (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine tohto zápasu sme mohli vidieť menšie zdramatizovanie tohto zápasu, keď najskôr za hostí zvyšoval Andrej Popov v 50. minúte, no následne hneď v 52. minúte znižoval domáci Dedunov. V 56. minúte pridal ďalší gól domácich Berdnikov, ktorý znížil na 4:5. Domácim však powerplay v závere zápasu veľmi nevyšla, keď po nej inkasovali strelou Vasilčenka do prázdnej brány.

    Traktor Čeljabinsk si teda po tomto zápas pripisuje do tabuľky tri body, zatiaľ čo Čerepovec ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:22:59)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Hostia majú puk vo svojej moci a už sa s ním len hrajú. Vyzerá to tak, že v dnešnom zápase sa už nič vážne nestane.
     
    59:19
    O výsledku tohto zápasu je už rozhodnuté. Po tvrdej delovke z pravej strany od Kontiolu si však gólman Kasutin pripísal na svoje konto ďalší dobrý zákrok.
     
    58:56
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Domáci sa odhodlali hrať v šestici absolútny vabank, no napokon im to veľmi nevyšlo. ALEXEJ VASILČENKO zachytil puk na obrannej modrej čiare, napriahol svoju hokejku a peknou strelou umiestnil puk do prázdnej severstalskej brány. Asistenciu si pripisuje Igor Valejev.
     
    58:27
    Domáci hokejisti sa poriadne trápia s prechodom cez stredné pásmo, kde sa hostia bránia naozaj veľmi dobre. O puk sa momentálne bojuje v strednom pásme.
     
    57:58
    Z hranice pravého kruhu tentokrát dobre pálil Antipov, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná Garnettovými betónmi len mimo čeljavinskej brány.
     
    57:24
    Domáci Čáslava nahodil puk na zadný mantinel z ľavej strany, no tam ho napokon dokorčuľovali len hosťujúci obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    56:41
    Hokejisti domáceho Severstalu sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no momomentálne sa im veľmi nedarí. Čeljabinsk intenzívne forčekuje.
     
    55:59
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali v závere tretej tretiny zdramatizovať tento zápas vsietením kontaktného gólu! Po nekompromisnej delovke spoza pravého kruhu od Guskova gólman Garnett puk ešte vyrazil pred seba, no na následnú dorážku od VADIMA BERDNIKOVA nemal už žiaden nárok. Asistenciu si pripisuje obranca Alexander Guskov.
     
    55:28
    Domáci gólman Kasutin bol napokon úspešnejší a dokázal odolať útočiacemu Mokinovi, ktorý poriadne zamiešal puk, no napokon trafil len Kasutinov ľavý betón!
     
    55:28
    Na rad prichádza trestné strieľanie pre hosťujúceho útočníka Mokina, ktorý bol vo svojom samostatnom úniku podrazený Andersenom!
     
    54:50
    Domáci majú do konca tretej tretiny ešte päť minút na vsietenie dvoch gólov. Zatiaľ sa im však nedarí dostať pred čeljabinskú bránu, a tak nepredpokladám, že sa vyrovnanie bude konať.
     
    54:12
    Domáci majú puk vo svojej moci v strednom pásme, odkiaľ sa snažia dostať pred bránu hostí. Traktor však v týchto chvíľach veľmi dobre forčekuje.
     
    53:31
    Nepresnosť sme mohli vidieť aj na strane hosťujúceho Traktora. Tentokrát si čiaroví rozhodcovia schuti pískli do píšťaľky kvôli zakázanému uvoľneniu.
     
    53:13
    Domáci si pri svojom ofenzívnom prieniku tentokrát veľmi nerozumeli a previnili sa postavením mimo hry. Vhadzovať sa bude opäť v strednom pásme.
     
    52:55
    Z pravej strany tentorkát dobre pálil domáci Kovyršin, no jeho delovka smerovala len na ochrannú sieť. Následne sa vhadzovanie presúva do stredného pásma.
     
    52:21
    Glinkin nekompromisne pálil spoza kruhov, no ani jeho delovka napokon nebola úspešná. Gólman Kasutin opäť veľmi dobre zakročil svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    51:56
    Traktor je pri puku v útočnom pásme, kde si ho takticky prihráva. Hokejisti Čerepovca sú však v strehu a osobnou kontrolou zneškodňujú šance hostí.

    Góly a asistencie: 27. Zemčenko (Laakso, Kiselevič), 38. Kazakovcev (Zemčenko), 52. Dedunov (Černov), 56. Berdnikov (Guskov) – 2. Zavaruchin, 7. Kontiola, 8. Kondratjev (A. Popov), 32. Abdullin (Klimontov), 50. A. Popov (Kondratjev, Glinkin), 59. Vasilčenko (Valejev)


    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (8. Kasutin) – Andersen, Guskov, Laakso, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Stasenko, N. Popov – Berdnikov, Videll, Nikoncev – Zemčenko, Stoljarov, Žerdev – Kazakovcev, Antipov, Kovyršin – Černov, Monachov, Dedunov
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Danilišin) – Riabykin, Bondarev, Vasilčenko, Kondratjev, Borodkin, Katičev, Klimontov, Artamonov – Čistov, Kontiola, Kosticyn – A. Popov, Glinkin, Kokujov – Zavaruchin, Panov, Mokin – Filippov, Abdulin, Valejev

    Rozhodca: Alexander Sergejev, Alexander Čerenkov – Piotr Aljošin, Alexander Nesterov