Čerepovec – Čeljabinsk 4:6 (kon.) | Jaroslavľ – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 0:6 (kon.)
Dinamo Minsk – Novgorod 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:3 (kon.) | Doneck – Kazaň 1:2 (kon.)
Záhreb – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
4:6 (0:3, 2:1, 2:2)
Traktor Čeljabinsk
Nedeľa 29.12.2013, 14:00 • Ice-Palace, Čerepovec (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine tohto zápasu sme mohli vidieť menšie zdramatizovanie tohto zápasu, keď najskôr za hostí zvyšoval Andrej Popov v 50. minúte, no následne hneď v 52. minúte znižoval domáci Dedunov. V 56. minúte pridal ďalší gól domácich Berdnikov, ktorý znížil na 4:5. Domácim však powerplay v závere zápasu veľmi nevyšla, keď po nej inkasovali strelou Vasilčenka do prázdnej brány.

    Traktor Čeljabinsk si teda po tomto zápas pripisuje do tabuľky tri body, zatiaľ čo Čerepovec ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:22:59)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Hostia majú puk vo svojej moci a už sa s ním len hrajú. Vyzerá to tak, že v dnešnom zápase sa už nič vážne nestane.
     
    59:19
    O výsledku tohto zápasu je už rozhodnuté. Po tvrdej delovke z pravej strany od Kontiolu si však gólman Kasutin pripísal na svoje konto ďalší dobrý zákrok.
     
    58:56
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Domáci sa odhodlali hrať v šestici absolútny vabank, no napokon im to veľmi nevyšlo. ALEXEJ VASILČENKO zachytil puk na obrannej modrej čiare, napriahol svoju hokejku a peknou strelou umiestnil puk do prázdnej severstalskej brány. Asistenciu si pripisuje Igor Valejev.
     
    58:27
    Domáci hokejisti sa poriadne trápia s prechodom cez stredné pásmo, kde sa hostia bránia naozaj veľmi dobre. O puk sa momentálne bojuje v strednom pásme.
     
    57:58
    Z hranice pravého kruhu tentokrát dobre pálil Antipov, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná Garnettovými betónmi len mimo čeljavinskej brány.
     
    57:24
    Domáci Čáslava nahodil puk na zadný mantinel z ľavej strany, no tam ho napokon dokorčuľovali len hosťujúci obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    56:41
    Hokejisti domáceho Severstalu sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no momomentálne sa im veľmi nedarí. Čeljabinsk intenzívne forčekuje.
     
    55:59
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali v závere tretej tretiny zdramatizovať tento zápas vsietením kontaktného gólu! Po nekompromisnej delovke spoza pravého kruhu od Guskova gólman Garnett puk ešte vyrazil pred seba, no na následnú dorážku od VADIMA BERDNIKOVA nemal už žiaden nárok. Asistenciu si pripisuje obranca Alexander Guskov.
     
    55:28
    Domáci gólman Kasutin bol napokon úspešnejší a dokázal odolať útočiacemu Mokinovi, ktorý poriadne zamiešal puk, no napokon trafil len Kasutinov ľavý betón!
     
    55:28
    Na rad prichádza trestné strieľanie pre hosťujúceho útočníka Mokina, ktorý bol vo svojom samostatnom úniku podrazený Andersenom!
     
    54:50
    Domáci majú do konca tretej tretiny ešte päť minút na vsietenie dvoch gólov. Zatiaľ sa im však nedarí dostať pred čeljabinskú bránu, a tak nepredpokladám, že sa vyrovnanie bude konať.
     
    54:12
    Domáci majú puk vo svojej moci v strednom pásme, odkiaľ sa snažia dostať pred bránu hostí. Traktor však v týchto chvíľach veľmi dobre forčekuje.
     
    53:31
    Nepresnosť sme mohli vidieť aj na strane hosťujúceho Traktora. Tentokrát si čiaroví rozhodcovia schuti pískli do píšťaľky kvôli zakázanému uvoľneniu.
     
    53:13
    Domáci si pri svojom ofenzívnom prieniku tentokrát veľmi nerozumeli a previnili sa postavením mimo hry. Vhadzovať sa bude opäť v strednom pásme.
     
    52:55
    Z pravej strany tentorkát dobre pálil domáci Kovyršin, no jeho delovka smerovala len na ochrannú sieť. Následne sa vhadzovanie presúva do stredného pásma.
     
    52:21
    Glinkin nekompromisne pálil spoza kruhov, no ani jeho delovka napokon nebola úspešná. Gólman Kasutin opäť veľmi dobre zakročil svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    51:56
    Traktor je pri puku v útočnom pásme, kde si ho takticky prihráva. Hokejisti Čerepovca sú však v strehu a osobnou kontrolou zneškodňujú šance hostí.
     
    51:17
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Domáci hokejisti napokon dokázali odpovedať, keď po skvele vyhratom vhadzovaní v znení Černova na ľavom krídle sa k zakončeniu dostal PAVEL DEDUNOV, ktorý svojou delovkou prekvapil gólmana Garnetta. Asistenciu si pripisuje Pavel Černov.
     
    50:38
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil Kosticyn, no jeho delovka napokon smerovala len tesne vedľa domácej brány. Gólman Kasutin teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    49:43
    Domáci hokejisti sú momentálne pri puku vo vlastnej obrannej tretine, odkiaľ sa snažia takticky zaútočiť. Hostia sú však jasne proti a intenzívne forčekujú.
     
    49:20
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Hostia dokázali využiť poriadne zaváhanie v domácej defenzíve a z rýchlej ofenzívnej akcie skórujú! Po fantastickej krížnej prihrávke spoza ľavého kruhu od Kondratjeva sa k zakončeniu na pravom krídle dostal ANDREJ POPOV, ktorý svojim pekným švihom prekonal bezmocného Kasutina. Asistencie si pripisujú hráči Maxim Kondratjev a Anton Glinkin.
     
    48:36
    Domáci Kovyršin sa s pukom natlačil pred čeljabinskú bránu z pravej strany, následne ju obkorčuľoval, no na ľavom kruhu sa pošmykol a k zakončeniu sa už nedostal.
     
    47:52
    Severstal je s pukom usadení v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihráva, no hostia sú v strehu a pokrývajú svojich súperov veľmi dobre.
     
    47:26
    Gólman Kasutin si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď tentokrát vo svojej výstroji zachytil puk po delovke z pravej strany od Čistova. Na rad prichádza krátka komerčná prestávka.
     
    46:59
    Hokejisti hosťujúceho Traktora Čeljabinsk sa napokon dokázali vo svojej početnej nevýhode ubrániť a už hrajú v plnom počte.
     
    46:05
    Gólman Garnett si na svoje konto pripísal hneď niekoľko fantastických zákrokov, keď po delovke z centrálnej časti od Berdnikova a aj následnej dorážke od Andersena dokázal puk vytesniť svojimi betónmi do bezpečia!
     
    45:50
    Ihneď po vyhratom vhadzovaní na pravom krídle nekompromisne pálil Žerdev, no jeho delovka napokon skončila v moci gólmana Garnetta, ktorému síce puk vypadol, no následne ho dokázal ukryť pod svojou lapačkou.
     
    45:16
    Obrancovia Traktoru Čeljabinsk chceli opäť niečo zaujímavé vymyslieť, no predviedli len zakázané uvoľnenie, po ktorom sa bude opäť vhadzovať pred gólmanom Garnettom.
     
    44:57
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Kosticyn.
     
    44:26
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde sa presúva zo strany na stranu. Častejšie ho majú vo svojej moci domáci, no tí nevedia prejsť cez čeljabinskú defenzívu.
     
    43:58
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu a oba tímy sa snažia nieoč zaujímavé vymyslieť. Mierne aktívnejší sú domáci hokejisti, no hostia intenzívne forčekujú.
     
    43:28
    Na druhej strane si na puk siahol aj gólman Kasutin, ktorý si poradil so strelou od Kontiolu, ktorý bol síce dobre bránený, no tvrdo vypálil z medzikružia.
     
    42:38
    Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Kazakovceva sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Antipov, no jeho delovka napokon minula priestor Garnettovej brány.
     
    41:53
    Hostia si vo svojej ofenzívnej rozohrávke tentokrát príliš nerozumeli a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Garnettom.
     
    41:20
    Hokejisti Čeljabinska hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda ubrániť vo svojej početnej nevýhode. Severstal sa však nevzdáva a stále sa snaží niečo vymyslieť.
     
    40:53
    Presilová hra, ktorú majú v úvode tretej tretiny domáci hokejisti k dispozícii im zatiaľ veľmi nevychádza. Čeljabinský obranný štvorec je v strehu a tentokrát zastavil aj prenikajúceho Vidella.
     
    40:15
    V úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti domáceho Severstalu, ktorí sa na krátku chvílu stiahli pred svoju bránu, odkiaľ sa snažia zaútočiť.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola už o niečo vyrovnanejšia, ako tá prvá. Svoj prvý gól najskôr počas presilovej hry vsietili domáci zásluhou Zemčenka v 27. minúte. Následne však v 32. minúte po tlaku hostí zvyšoval na 4:1 hosťujúci Abdullin. Po krátkej chvíli sa v 38. minúte opäť presadili domáci, ktorí zásluhou gólu v presilovej hre z hokejky Kazakovceva zvyšovali na 4:2.

    Podarí sa hokejistom domáceho Čerepovca zdramatizovať tento zápas alebo si práve Čeljabinsk odnesie domov plný bodový zisk?
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:45
    Po peknom prenechaní puku od Berdnikova sa k zakončeniu na pravej strane dostal Kalašnikov, no jeho delovka napokon skončila len medzi betónmi gólmana Garnetta.
     
    39:19
    Severstal si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za faul lakťom odchádza sadnúť Kosticyn.
     
    39:17
    Oba tímy sa momentálne snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no hrá sa prevažne v strednom pásme, kde vidíme skvelý defenzívny výkon oboch tímov.
     
    38:46
    Čeljabinsk sa opäť usadil v útočnom pásme, kde si puk veľmi dobre prihráva, no zatiaľ nevidíme žiadne zakončenia, ktoré by dokázali ohroziť Kasutinovu bránu.
     
    38:21
    Na druhej strane si dobrý zákrok pripísal aj gólman Kasutin, ktorý vo svojej lapačke zachytil puk po delovke z pravej strany od Čistova.
     
    37:53
    Hokejisti domáceho Severstalu sa v druhej tretine ešte nevzdávajú a snažia sa vsietiť aj kontaktný gól. Po tvrdej delovke spoza kruhov od Andersena však gólman Garnett zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    37:13
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Domáci hokejisti si pred bránou hostí vytvorili obrovský ofenzívny tlak, po ktorom skórujú! Zemčenko potiahol puk za hosťujúcu bránu, následne našiel NIKOLAJA KAZAKOVCEVA, ktorý najskôr trafil len gólmana Garnetta, no následne ho svojim pekným švihom bez problémov prekonal. Asistenciu si pripisuje Ignat Zemčenko.
     
    36:55
    Hokejisti Severstalu sú usadení v útočnom pásme, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Po nepresnej prihrávke od Zemčenka sa k puku dostal pozorný Borodkin.
     
    36:16
    Domáci si zahrajú presilovú hru. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Valejev.
     
    35:53
    Domáci hokejisti sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no veľmi sa im v tom nedarí. Hostia sú veľmi pozorný a nič nenechávajú na náhodu.
     
    35:01
    Po peknej prihrávke od Berdnikova zo stredu sa k zakončeniu na ľavom kruhu dostal Nikoncev, no jeho nedôrazný projektil z ťažkého uhla napokon minul Garnettovu bránu.
     
    34:37
    Z hranice ľavého kruhu tentokrát dobre zakončoval Panov, no jeho projektil napokon skončil zblokovaný betónmi gólmana Kasutina do bezpečia na zadný mantinel.
     
    33:58
    Domáci hokejisti sú stále pri puku a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť. Čeljabinská defenzíva je však jasne proti. Pozorný Katičev tentokrát s prehľadom zastavil prenikajúceho Vidella na pravom krídle.
     
    33:26
    Po peknej prihrávke z ľavej strany od Glinkina sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Kokujov, no jeho delovku napokon gólman Kasutin videl veľmi dobre a svojimi betónmi vyrazil puk do bezpečia!
     
    32:57
    Domáci hokejisti sú s pukom opäť usadení v útočnom pásme, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Čeljabinsk sa bráni naozaj veľmi dobre.
     
    32:14
    Domáci Černov potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, no napokon narazil na pozorného Riabykina, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    31:52
    Spoza ľavého kruhu tentokrát dobre pálil Guskov, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Garnetta, ktorý tentokrát dobre zapracoval svojou vyrážačkou.
     
    31:09
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Hostia dokázali vyťažiť zo svojho ofenzívneho tlaku ďalší gól! Po skvelej prihrávke od Klimontova sa k zakončeniu na pravej strane dostal DENIS ABDULLIN, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Kasutinovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Konstantin Klimontov.
     
    30:36
    Hostia sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť a momentálne zovreli svojich súperov z Čerepovca vo vlastnej obrannej tretine. Uvidíme, čo sa im podarí vymyslieť tentokrát.
     
    29:56
    Spoza kruhov nekompromisne pálil Riabykin, no jeho delovka gólmana Kasutina neprekvapila. Ten zachytil puk vo svojej hrudnej výstroji.
     
    29:20
    Čeljabinsk hrá už v plnom počte a dokázal sa teda vo svojej početnej nevýhode ubrániť. Momentálne sú hostia pri puku a snažia sa zaútočiť.
     
    28:56
    V oslabení sa k zakončeniu na pravej strane dostal aktívny Čistov, no jeho projektil napokon gólman Kasutin videl veľmi dobre a puk zblokoval do bezpečia.
     
    28:25
    Garnetta chcel tentokrát dobrou strelou spoza brány prekvapiť Berdnikov, no nepodarilo sa mu to. Čeljabinský gólman dobre zapracoval svojimi betónmi, ktorými zblokoval puk do bezpečia.
     
    27:59
    Spoza kruhov nekompromisne pálil domáci obranca Kiselevič, no jeho delovka napokon skončila len za bránou gólmana Garnetta, ktorý tentokrát zasahovať nemusel.
     
    27:16
    V úvode presilovej hry domáceho Severstalu sa domácim hokejistom zatiaľ veľmi nedarí. Po nepresnej prihrávke od Čáslavu sa k puku dostal Kontiola, ktorý oslobodil hostí vyhodením puku.
     
    26:55
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Severstal. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Glinkin.
     
    26:15
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Domáci hokejisti napokon dokázali využiť svoju presilovú hru a vsietili prvý gól v dnešnom stretnutí. Po skvelej prihrávke od Kiseleviča sa k puku za ľavým kruhom dostal Laakso, ktorý tvrdo vystrelil a jeho delovku pred gólmanom Garnettom fantasticky stečoval IGNAT ZEMČENKO! Asistencie si pripisujú hráči Teemu Laakso a Bogdan Kiselevič.
     
    25:46
    Spoza kruhov nekompromisne pálil domáci obranca Laakso, no jeho delovka bola napokon zblokovaná len tesne vedľa hosťujúcej brány. Garnett teda zasahovať nemusel.
     
    25:04
    Hostia hrali už v plnom počte, no opäť si zahrajú v oslabení o jedného hráča. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Katičev.
     
    24:24
    Gólman Garnett opäť poriadne podržal svoj tím nad vodou! Tentokrát sa po skvelej prihrávke z ľavej strany od Vidella dostal do zakončenia Nikoncev, no jeho delovka trafila len Garnettove dobre premiestnené betóny!
     
    23:37
    Z ľavého kruhu nekompromisne zakončoval domáci útočník Kazakovcev, no jeho delovka skončila len tesne vedľa hosťujúcej brány. Gólman Garnett teda zasahovať nemusel.
     
    23:00
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Artamonov.
     
    22:56
    Hosťujúci Panov sa snažil dobrou prihrávkou z ľavej strany nájsť na pravom krídle svojho spoluhráča Zavaruchina, no nepodarilo sa mu to. Tentokrát dobre zasiahol pozorný domáci obranca Laakso.
     
    22:11
    Garnett si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď si tentokrát poradil s delovkou od Guskova z pravej strany, ktorý pálil z prvej po vyhratom vhadzovaní.
     
    21:57
    Zemčenko zakončoval spoza kruhov na ľavom krídle, no po jeho delovke napokon gólman Garnett zachytil puk vo svojej výstroji a prerušil plynulosť hry.
     
    21:27
    Domáci Videll potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma a už chcel zakončovať, keď sa pri ňom pristavil hosťujúci obranca Borodkin, ktorý ho od puku odstavil.
     
    20:49
    Čistov sa dostal k puku na ľavom krídle, následne dobrou krížnou prihrávkou hľadal Kosticyna, no ten sa proti domácej defenzíve už k puku nedokázal dostať.
     
    20:15
    V úvode druhej tretiny sa k puku po vyhratom buly v strednom pásme dostali hokejisti hosťujúceho Traktora Čeljabinsk, ktorí sa ihneď snažia niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvode prvej dvadsaťminútovky tohto zápasu boli mierne aktívnejší hokejisti domáceho Čerepovca, no tí nedokázali otvoriť gólový účet stretnutia. Následne sa gólového žezla chopili hostia, ktorí sa najskôr v 2. minúte po góle Zavaruchina dostali do vedenia, následne už v 7. minúte po chybe domácich obrancov skóroval Kontiola a do tretice prekvapil gólmana Štěpáneka nie veľmi dôraznou strelou Kondratjev. Od tohto momentu nastupuje do domácej brány gólman Ivan Kasutin, ktorý si počína naozaj veľmi dobre.

    Podarí sa hokejistom domáceho Čerepovca zabrať naplno v druhej tretine a prekonať tak skúseného gólmana Garnetta?
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:50
    Hostia si pri svojom ofenzívnom prieniku tentokrát veľmi nerozumeli a previnili sa len postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    19:14
    Spoza kruhov nekompromisne pálil hosťujúci Riabykin, no jeho delovka napokon len tesne minula domácu bránu. Gólman Kasutin teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    18:50
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde sa oba tímy snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Hokejisti Čeljabinsku však predvádzajú oveľa kompaktnejší hokej.
     
    18:13
    Hokejisti domáceho Čerepovca hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda počas svojho prvého oslabenia v zápase bez problémov ubrániť. Momentálne sú pri puku a snažia sa útočiť.
     
    17:49
    Z ľavej strany tentokrát nekompromisne pálil hosťujúci Katičev, no gólman Kasutin opäť skvele zapracoval svojimi betónmi. Následne sa Čerepovec oslobodil vyhodením puku.
     
    17:06
    Tréner domáceho Severstalu Čerepovec urobil veľmi dobre, že do brány postavil gólmana Kasutina! Ten sa blysol aj tentokrát, keď po skvelej strele z ľavej strany od Kontiolu vytiahol fantastický zákrok svojou lapačkou!
     
    16:36
    Z hranice ľavého kruhu tentokrát tvrdo pálil hosťujúci útočník Kosticyn, no jeho delovka napokon skončila len v moci pozorného Kasutina, ktorý sa stihol premiestniť.
     
    16:08
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Videll.
     
    15:38
    Po pravom krídle sa tentokrát dobre presúval domáci Kazakovcev, no po jeho tvrdej strele si gólman Garnett pripísal na svoje konto ďalší dobrý zákrok svojimi betónmi.
     
    14:59
    Hostia majú puk vo svojej moci a snažia sa opäť rýchlo zaútočiť. Čerepovec však vyslal dopredu intenzívny forčeking, ktorý robí Čeljabinsku menšie problémy v rozohrávke.
     
    14:13
    Gólman Kasutin si na svoje konto pripísal fantastický zákrok! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Andreja Popova sa do zakončenia dostal nebránený Kokujov, no jeho delovka napokon skončila v lapačke pozorného ochrancu domácej svätyne!
     
    13:49
    Z hranice ľavého kruhu dobre pálil domáci Videll, no gólman Garnett uspel aj v tejto situácii, keď vykryl priestor pri pravej žŕdke svojej brány a puk zblokoval do bezpečia.
     
    13:11
    Hokejisti domáceho Severstalu Čerepovec pridávajú na ofenzívnej aktivite, no gólman Garnett je jasne proti. Tentokrát vytiahol skvelý zákrok lapačkou po dobrej strele od Zemčenka z centrálnej časti.
     
    12:48
    Na druhej strane sa do zakončenia na hranici pravého kruhu dostal Antipov, no jeho delovku gólman Garnett videl a puk dokázal skrotiť vo svojej hrudnej výstroji.
     
    12:16
    Spoza kruhov nekompromisne pálil obranca Rjabykin, no jeho nekompromisná delovka napokon skončila v moci gólmana Kasutina, ktorý zachytil puk medzi svojimi betónmi.
     
    11:52
    Domáci Severstal sa v prvej tretine len veľmi trápi a nedarí sa mu nič zaujímavé vymyslieť. Hostia sa snažia skórovať opäť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí.
     
    11:13
    Po skvelej prihrávke od Mokina spoza domácej brány sa k zakončeniu v medzikruží dostal Zavaruchin, no jeho delovka napokon skončila len v náruči gólmana Kasutina.
     
    10:51
    Hostia majú puk vo svojej moci v strednom pásme, odkiaľ sa snažia takticky zaútočiť. Tentokrát z ľavej strany tvrdo pálil Vasilčenko, no jeho delovku gólman Kasutin vyrazil na zadný mantinel.
     
    10:16
    Z pravej strany nekompromisne pálil Kokujov, no jeho delovka napokon gólmana Kasutina nedokázala prekvapiť, keďže zakročil svojou vyrážačkou. Následne sa však domáci previnili jasným zakázaným uvoľnením.
     
    09:58
    Kazakovcev potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma, následne sa dostal k zakončeniu z ľavej strany, no jeho projektil skončil len mimo Garnettovej brány.
     
    09:16
    Na strane hosťujúceho Traktora Čeljabinsk môžeme vidieť veľké množstvo nepresností. Hostia sa tentokrát previnili dvoma postaveniami mimo hry za sebou.
     
    08:36
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu, keď sa oba tímy snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no veľmi sa im nedarí. Aktívnejší sú však hokejisti Čerepovca, ktorí sa snažia s týmto zápasom ešte niečo urobiť.
     
    07:50
    Z hranice pravého kruhu tentokrát dobre zakončoval domáci Zemčenko, no jeho projektil bol napokon jedným z hráčov hosťujúceho Traktora bez problémov zblokovaný k zadnému mantinelu.
     
    07:12
    Tréner domáceho Čerepovca si vyžiadal oddychový čas, po ktorom nastupuje do domácej brány namiesto gólmana Jakuba Štěpáneka brankár Ivan Kasutin.
     
    07:12
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Tak mierne som to zariekol. Hosťujúci obranca MAXIM KONDRATJEV sa dostal k puku za pravým kruhom, odkiaľ vystrelil na Štěpánkovu bránu a jeho strela napokon dokázala poriadne prekvapiť celú defenzívu domáceho Severstalu Čerepovec. Puk sa pomedzi Štěpánkove betóny zakotúľal až do domácej brány. Asistenciu si pripisuje Andrej Popov.
     
    06:52
    Hosťujúci Traktor Čeljabinsk má dvojgólový náskok a momentálne predvádza naozaj skvelý herný výkon. Čerepovec sa však nevzdáva a intenzívne sa bráni.
     
    06:19
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Po obrovskej chybe domáceho obrancu Kiseleviča, ktorý zadovkou naslepo prihrával sa k puku dostal forčekujúci PETRI KONTIOLA, ktorý si nakorčuľoval pred gólmana Štěpáneka a svojim pekným švihom ho dokázal bez väčších problémov prekonať. Bez asistencií.
     
    05:41
    Guskov nekompromisne pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku gólman Garnett videl veľmi dobre a puk dokázal zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    05:16
    Domáci Čerepovec je s pukom usadený v útočnom pásme, kde si ho domáci veľmi dobre prihrávajú. Uvidíme však, čo sa Severstalu podarí vymyslieť tentokrát.
     
    04:49
    Spoza pravého kruhu tentokrát dobre pálil domáci Kalašnikov, no jeho delovku gólman Garnett videl veľmi dobre a puk dokázal zblokovať do bezpečia.
     
    04:13
    Antipov sa dostal do zakončenia v centrálnej časti, no gólman Garnett bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zblokoval svojou vyrážačkou na zadný mantinel.
     
    03:38
    Hokejisti hosťujúceho Traktora Čeljabinsk sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Domáca čerepovecká defenzíva je zatiaľ veľmi pozorná.
     
    02:53
    Spoza ľavého kruhu nekompromisne zakončoval Zemčenko, no gólman Garnett puk vyrazil naľavo od seba. Následne sa do zakončenia na pravej strane dostal Žerdev, no jeho delovku gólman Garnett zachytil vo svojej výstroji.
     
    02:18
    Z tesnej blízkosti pred gólmanom Garnettom tentokrát tvrdo zakončoval Berdnikov, no jeho delovka nedokázala prekonať betóny tohto čeljabinského gólmana.
     
    01:43
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Hostia sa po rýchlej útočnej akcii v úvode prvej tretiny dostali do vedenia! Mokin sa dostal k puku v medzikruží, následne vystrelil, no jeho projektil sa odrazil k ALEXEJOVI ZAVARUCHINOVI, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Štěpánkovi žiadnu šancu. Bez asistencií.
     
    01:27
    Spoza pravého kruhu dobre pálil Andersen, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa hosťujúcej brány. Gólman Garnett teda zasahovať nemusel.
     
    00:39
    Po tvrdej strele z pravej strany od Vidella gólman Garnett skvele zakročil svojim ľavým betónom a následne sa do útoku dostali hostia. Tí sa však previnili len postavením mimo hry.
     
    00:05
    V úvode prvej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti domáceho Čerepovca, ktorí sa ihneď snažia takticky zaútočiť. Čeljabinsk je však zatiaľ pozorný.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Kasutin) – Andersen, Guskov, Laakso, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Stasenko, N. Popov – Berdnikov, Videll, Nikoncev – Zemčenko, Stoljarov, Žerdev – Kazakovcev, Antipov, Kovyršin – Černov, Monachov, Dedunov

    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Danilišin) – Riabykin, Bondarev, Vasilčenko, Kondratjev, Borodkin, Katičev, Klimontov, Artamonov – Čistov, Kontiola, Kosticyn – A. Popov, Glinkin, Kokujov – Zavaruchin, Panov, Mokin – Filippov, Abdulin, Valejev

    Rozhodca: Alexander Sergejev, Alexander Čerenkov – Piotr Aljošin, Alexander Nesterov.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 39. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Ice-Palace v Čerepovci, kde proti sebe od 14:00 SEČ nastúpia hráči klubov Severstal Čerepovec a Traktor Čeljabinsk.

    Domáci tím Severstal Čerepovec sa po 38 odohraných zápasoch nachádza na jedenástej priečke západnej konferencie so ziskom 47 bodov a gólovým skóre 81:101 za 15 výhier a až 23 prehier. Pred Severstalom momentálne na desiatej priečke sídli Spartak Moskva so štvorbodovým náskokom a za Severstalom na dvanástej priečke bratislavský Slovan s rovnakým počtom bodov, no o niečo horším gólovým skóre.
    Aktuálna zápasová bilancia domáceho Severstalu Čerepovec, prehra (2:3 vonku proti tímu CSKA Moskva) – výhra (1:0 doma proti Neftechimiku Nižnekamsk) – výhra (5:3 doma proti Salavatu Julajev Ufa) – prehra (1:2 doma proti petrohradskému SKA) – prehra (0:4 doma proti Metallurgu Magnitogorsk), jasne hovorí o tom, že tomuto tímu KHL sa v poslednej dobe veľmi nedarí, no ak chce účinkovať v play-off, tak bude musieť zabrať na plné obrátky.

    Hosťujúci Traktor Čeljabinsk sa nachádza v podobnej pozícii ako jeho dnešný súper z Čerepovca. Práve hráči Čeljabinska sa svojimi výkonmi v 38 zápasoch dostali na deviatu priečku východnej konferencie so ziskom 50 bodov a gólovým skóre 81:101 za 17 výhier a 21 prehier. Pred Čeljabinskom na postupovej ôsmej priečke sídli Avangard Omsk s náskokom troch bodov a za Čeljabinskom na desiatej priečke Admiral Vladivostok so stratou dvoch bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia hosťujúceho Traktora Čeljabinsk, prehra (0:2 doma proti Jugre Chanty-Mansijsk) – výhra (3:2 vonku proti Atlantu Mytišči) – prehra (0:2 vonku proti Dinamu Riga) – prehra (2:3 po samostatných nájazdoch vonku proti ukrajinskému Donbassu Doneck) – prehra (0:1 po samostatných nájazdoch vonku proti Lokomotivu Jaroslavľ), jasne hovorí o tom, že Čeljabinsk dokáže bojovať v každom zápase a snaží sa zabezpečiť si postup do play-off.

    Podarí sa domácemu Čerepovcu zabrať naplno na domácej pôde a vyhrať po dvoch prehrách alebo práve Traktor po troch prehrách vonku zahviezdi?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Góly a asistencie: 27. Zemčenko (Laakso, Kiselevič), 38. Kazakovcev (Zemčenko), 52. Dedunov (Černov), 56. Berdnikov (Guskov) – 2. Zavaruchin, 7. Kontiola, 8. Kondratjev (A. Popov), 32. Abdullin (Klimontov), 50. A. Popov (Kondratjev, Glinkin), 59. Vasilčenko (Valejev)


    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (8. Kasutin) – Andersen, Guskov, Laakso, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Stasenko, N. Popov – Berdnikov, Videll, Nikoncev – Zemčenko, Stoljarov, Žerdev – Kazakovcev, Antipov, Kovyršin – Černov, Monachov, Dedunov
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Danilišin) – Riabykin, Bondarev, Vasilčenko, Kondratjev, Borodkin, Katičev, Klimontov, Artamonov – Čistov, Kontiola, Kosticyn – A. Popov, Glinkin, Kokujov – Zavaruchin, Panov, Mokin – Filippov, Abdulin, Valejev

    Rozhodca: Alexander Sergejev, Alexander Čerenkov – Piotr Aljošin, Alexander Nesterov