Čerepovec – Čeljabinsk 4:6 (kon.) | Jaroslavľ – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 0:6 (kon.)
Dinamo Minsk – Novgorod 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:3 (kon.) | Doneck – Kazaň 1:2 (kon.)
Záhreb – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
Viťaz Moskovská oblasť
Nedeľa 29.12.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je koniec, Podolsku dobrý výkon v úvode tretej časti hry už na vyrovnanie neskončil a napokon prehráva na ľade Medveščaku Záhreb 2:4.

    Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť. (20:01:59)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:34
    Domáci hráči sa stiahli do defenzívnej činnosti. Hostia síce majú puk na svojich hokejkách v útočnom pásme, ale Denisov ostáva v bráne a power-play sa nekoná.
     
    59:00
    Začína posledná minúta záverečnej tretiny. Stretnutie sa už iba dohráva, Víťaz si z tohto duelu bodový zisk neodnesie.
     
    58:27
    Hostia sa ešte z posledných síl snažia, ale nie je to žiaden vyložený nátlak na súpera. Domácim hokejistom dokonca s rozohrávkou pomáha aj vlastný gólman.
     
    57:58
    Murray zatiahol puk do pásma po ľavej strane popri mantineli. Následne ho ťažko povedať či strieľal alebo iba nahadzoval do priestoru bránkoviska, no dôležité je, že Dekaniča nezaskočil.
     
    57:30
    Hostia pri záverečnom pokuse o tlak úplne zabudli na Thomasa! Ten dostal presnú prihrávku a sám sa rútil na Denisova, ale puk nedokázal zamiešať tak, aby gólmana Podolsku prekvapil.
     
    56:58
    Švarný ale mohol všetko zmeniť! Túto rozohrávku vôbec nemal pod kontrolou a puk venoval súperom, tí to ale využiť nedokázali.
     
    56:30
    A hostia sa veru niečo vymyslieť zrejme už nepokúšajú. Ich herný prejav vôbec nenasvedčuje tomu, že by chceli ešte tuho bojovať o predĺženie.
     
    55:47
    Domáci hokejisti sa nikam neponáhľajú. Ubránená oslabovka im prospela a pozorne teraz čakajú, čo ich súper vymyslí.
     
    55:12
    Presilová hra hosťujúceho tímu je minulosťou. Víťaz sa počas nej nedokázal ani raz dostať do streleckého zakončenia.
     
    54:37
    Podolsk v týchto chvíľach pôsobí skôr zúfalo. Puk je ďaleko od brány Dekaniča, domáci hráči ho bezproblémovo niekoľkokrát za sebou odpálili.
     
    53:59
    Hráčom v bielych dresoch sa ale bvôbec nedarí dostať späť pred Dekaniča! Domáci si dovolili vysoký forčeking a puk je ďaleko od ich brankára.
     
    53:36
    Domácim hráčom sa v úvode tejto početnej nevýhody podarilo puk vystrčiť z vlastnej obrannej tretiny, Podolsk musí von z pásma.
     
    53:12
    Foster nedovolene zastavil nebezpečného Koroljova, ktorý sa pokúšal o ďalšie zakončenie. Víťaz si zahrá presilovú hru.
    Foster inkasuje trest 2+10 minút za napadnutie hlavy a krku.
     
    51:34
    Hokejisti Podolsku sú nasťahovaní v útočnej tretine súpera a ničia ho drvivým tlakom.
     
    50:58
    Hosťom sa podaril návrat do zápasu. Prehrávajú už iba rozdielom dvoch presných zásahov a ich sebavedomie raketovo stúplo.
     
    50:01
    Viťaz Podolsk dal gól!

    O poznanie lepší výkon hostí v poslednej tretine prináša ovocie! Tvrdú strelu na bránu vyslal ALEXANDER KOROLJUK a gólman Záhrebu už nestihol zareagovať. Asistencie: Dmitryj Šitikov a Igor Golovkov.
     
    49:02
    Afinogenov sa po individuálne akcii dostal až do útočnej tretiny. Tam sa ale s pukom dlho nezdržal a kus čiernej gumy skončil mimo ľadovej plochy.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 12. Cheechoo (Murley, Thomas), 31. Glumac (Švarný), 34. Ryan, 35. Linglet (Cheechoo) – 44. Zjazov (Makejev, Koroljov), 51. Koroljuk (Šitikov, Golovkov)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanič – Klubertanz, Martinović, Švarný, Foster, Katić, Popović – Thomas, Ryan, Murley – Cheechoo, Vesce, Linglet – Kane, Walker, Ellison – Nyström, Bjorkstrand, Murray – Glumac
    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (35. Denisov) – Chafizullin, Porseland, Sjelezňjov, Golovkov, Rožin, Mezej, Tatalin – Šitikov, Cibák, Koroljuk – Afinogenov, Zjazov, Makjejev – Soloduchin, Kousal, Koroljov – Topol, Kokšarov, Ivanov

    Rozhodca: Vasiljev, Ščeňjov – Gordenko, Tomilov