Čerepovec – Čeljabinsk 4:6 (kon.) | Jaroslavľ – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 0:6 (kon.)
Dinamo Minsk – Novgorod 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:3 (kon.) | Doneck – Kazaň 1:2 (kon.)
Záhreb – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
Viťaz Moskovská oblasť
Nedeľa 29.12.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:01
    Viťaz Podolsk dal gól!

    O poznanie lepší výkon hostí v poslednej tretine prináša ovocie! Tvrdú strelu na bránu vyslal ALEXANDER KOROLJUK a gólman Záhrebu už nestihol zareagovať. Asistencie: Dmitryj Šitikov a Igor Golovkov.
     
    43:24
    Viťaz Podolsk dal gól!

    Je znížené! Čo sa hosťom nepodarilo v presilovke, napravil strelou z uhla v hre v plnom počte AJRAT ZJAZOV. Puk sa za čiaru dostal popri ľavej žrdi Dekaničovej brány. Asistencie: Alexej Makejev a Anton Koroljov.
     
    34:24
    Medveščak Záhreb dal gól!

    A rozdiel skóre je štvorgólový! Hostia nezvládli ani tpto situáciu, pri ktorej puk pred bránou dostal na hokejku CHARLES LINGLET a strelou pod hornú žrď sa nemýlil. Asistencia: Jonathan Cheechoo.
     
    33:30
    Medveščak Záhreb dal gól!

    MICHAEL RYAN sa predviedol skvelou parádičkou! Puk mal na hokejke za hosťujúcou bránou a Lisutin vôbec nevedel, kde kus čiernej gumy je. Napokon ho zbadal až po tom, čo mu prekĺzol do brány popri ľavom betóne. Bez asistencií.
     
    30:18
    Medveščak Záhreb dal gól!

    Rozdiel skóre je dvojgólový! Hostia nechali pred bránou úplne voľný priestor, do ktorého si nakorčuľoval MIKE GLUMAC a puk okolo ľavej ruky Lisutina pohodlne umiestnil do siete. Asistenciu si pripisuje Slovák Ivan Švarný.
     
    11:10
    Medveščak Záhreb dal gól!

    Hostia už pár sekúnd hrali v plnom počte, no aj napriek tomu teraz musia vyťahovať puk z vlastnej siete. Pred bránou neustrážili priestor, nakorčuľoval si tam JONATHAN CHEECHOO a po prihrávke z ľavej strany pohodlne zakončil. Asistencie: Matt Murley a Bill Thomas.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 12. Cheechoo (Murley, Thomas), 31. Glumac (Švarný), 34. Ryan, 35. Linglet (Cheechoo) – 44. Zjazov (Makejev, Koroljov), 51. Koroljuk (Šitikov, Golovkov)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanič – Klubertanz, Martinović, Švarný, Foster, Katić, Popović – Thomas, Ryan, Murley – Cheechoo, Vesce, Linglet – Kane, Walker, Ellison – Nyström, Bjorkstrand, Murray – Glumac
    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (35. Denisov) – Chafizullin, Porseland, Sjelezňjov, Golovkov, Rožin, Mezej, Tatalin – Šitikov, Cibák, Koroljuk – Afinogenov, Zjazov, Makjejev – Soloduchin, Kousal, Koroljov – Topol, Kokšarov, Ivanov

    Rozhodca: Vasiljev, Ščeňjov – Gordenko, Tomilov