Čerepovec – Čeljabinsk 4:6 (kon.) | Jaroslavľ – Metallurg Magnitogorsk 3:1 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 0:6 (kon.)
Dinamo Minsk – Novgorod 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:3 (kon.) | Doneck – Kazaň 1:2 (kon.)
Záhreb – Viťaz 4:2 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
Viťaz Moskovská oblasť
Nedeľa 29.12.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení fanúšikovia, vítame vás pri ďalšom pokračovaní KHL. V tomto textovom prenose si priblížime dianie na ľade v chorvátskom Záhrebe, kde domáci vyzvú mužstvo Podolsku.

    Domáci hokejisti sa po 39 odohraných stretnutiach nachádzajú na siedmej pozícii v tabuľke západnej konferencie. Medveščak má na svojom konte celkovo 62 bodov a kladný pomer vsietených a inkasovaných gólov 102:97.

    Hostia pricestovali do Záhrebu ako celok, ktorému aktuálne patrí až jedenásta priečka v tabuľke. V kolónke odohraných stretnutí majú číslo 38. Dovedna v týchto zápasoch vybojovali 47 bodov a celkový pomer skóre 79:98.

    Toto stretnutie je aj v ponuke stávkových kancelárií. Tie vypísali nižší kurz na víťazstvo papierového favorita – domácich hokejistov 1,6. Na triumf hostí je to až 4,4 a remízu po 60 minútach si môžete natipovať s kurzom približne 4,5.
     
    Úvodné zostavy:

    KHL Medveščak Záhreb: Brust (Dekanich) – Klubertanz, Martinović, Švarný, Foster, Katić, Popović – Thomas, Ryan, Murley – Cheechoo, Vesce, Linglet – Kane, Walker, Ellison – Nyström, Bjorkstrand, Murray – Glumac

    Viťaz Podolsk: Lisutin (Denisov) – Chafizullin, Porseland, Sjelezňjov, Golovkov, Rožin, Mezej, Tatalin – Šitnikov, Cibák, Koroljuk – Afinogenov, Zjazov, Makjejev – Soloduchin, Kousal, Koroljov – Topol, Kokšarov, Ivanov

    Rozhodca: Vasiljev, Ščeňjov – Gordenko, Tomilov.
     
    Na ľadovej ploche je už všetko pripravené na úvodné vhadzovanie. Domáci budú hrať v modrých dresoch, hostia v bielo-červenej kombinácii.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:28
    Úvodné buly síce získali na svoje hokejky domáci hráči, ale vzápätí o puk prišli a bola z toho nebezpečná akcia Podolsku! Puk preletel celým brnkoviskom a z ľavej strany zakončoval Koroljku, ale našiel iba lapačku gólmana domácich.
     
    00:41
    Vylúčenie na oboch stranách. Golovkov z hosťujúceho a Vesce z domáceho tímu dostávajú dvojminútové tresty.
     
    01:19
    Ale na opačnej polovici ľadovej plochy sa nedali zahanbiť ani hráči Medveščaku. Pred bránu si nakorčuľoval Foster a snažil sa rýchly puk správne tečovať, ale napokon do odkrytej časti siete netrafil.
     
    01:57
    Domáci hokejisti sa nebojácne pustili do útočenia, ale netrvalo im to ani minútu. Nepresným pokusom o strelu stratili puk a ten majú teraz hráči Podolsku na svojich hokejkách.
     
    02:28
    Podolsk stále drží puk za svojou bránkou a s rozohrávkou sa nikam zbytočne neponáhľa. Už o malý moment sa vylúčení hráči vrátia na ľadovú plochu.
     
    02:57
    Oba celky už hrajú v plnom počte a my stále pokračujeme v opatrnom hokeji. Dve rýchle šance z úvodu stretnutia teraz nahradila iba bojovnosť a držanie puku.
     
    03:36
    Oba celky sa v samom úvode stretnutia snažia neurobiť chybu a nikam sa zbytočne neponáhľajú. S pribúdajúcimi sekundami už ale vidíme viac a viac útočnej snahy.
     
    04:12
    Víťaz sa musí mať na pozore! Domáci ukázali svoju rýchlosť a hru bleskovo presunuli z jednej polovice klziska na druhú. Tam po prihrávke do ľavého kruhu okamžitou strelou zakončoval Makjejev, ale gólman hostí si poradil.
     
    05:21
    Hostia sú v doterajšom priebehu stretnutia o čosi aktívnejší. Domáci hokejisti im hrozia pokusom o rýchle brejky ako bol ten v predchádzajúcej akcii, ale Víťaz im zatiaľ odoláva.
     
    05:57
    A naopak, Medveščak musí čeliť ofenzívnej aktivite súpera. Hostia sa nasťahovali do pásma pred Dekaniča, ale dlho sa tam nezdržali a nedokázali ani nebezpečne vypáliť.
     
    06:34
    Práve na takéto situácie si hostia musia dávať pozor! Rýchly brejk domáceho Thomasa mohol skončiť presným zásahom, ale našťastie pre Podolsk v poslednej chvíli v rýchlosti nestihol presne zakončiť.
     
    07:48
    Hokejisti Víťazu prevzali puk na svoje hokejky a presunuli sa pred Dekanicha. Ten sa musí mať na pozore, nakoľko v jeho pásme si hostia z hokejky na hokejku puk posúvajú, ale voči strele zasahovať nemusí.
     
    08:27
    Domáci hráči sa musia stále brániť. Podolsk prestriedal, ale do pásma sa opäť vrátil.
     
    09:05
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú lavicu odchádza Kokšarov, ktorý sa previnil držaním.
     
    09:36
    Hosťujúci hráči sa hneď po pol minúte hry vo vlastnom oslabení oslobodzujú a puk letí až za bránu Dekanicha.
     
    10:12
    Hokejisti Čechova sa stále pozorne bránia. Domácim hráčom nemožno uprieť aktivitu, ale koncovka je zatiaľ bez úspechu a väčšieho nebezpečenstva.
     
    10:46
    Foster tvrdo vypálil od útočnej modrej čiary! Jeho strelecký pokus bol ešte v poslednej chvíli tečovaný, ale Lisutin aj napriek tomu stihol zareagovať a puk za svoj chrbát nebóustil.
     
    11:05
    Hostia hrajú v plnom počte, ubrániť sa dokázali bez väčších problémov.
     
    11:10
    Medveščak Záhreb dal gól!

    Hostia už pár sekúnd hrali v plnom počte, no aj napriek tomu teraz musia vyťahovať puk z vlastnej siete. Pred bránou neustrážili priestor, nakorčuľoval si tam JONATHAN CHEECHOO a po prihrávke z ľavej strany pohodlne zakončil. Asistencie: Matt Murley a Bill Thomas.
     
    11:30
    A bude sa opäť vylučovať na strane hostí! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za seknutie Afinogenov.
     
    12:12
    Hostia si Afinogenovým vylúčením poriadne znepríjemnili situáciu. Ich súper povzbudený otváracím gólom sa okamžite tlačí do zakončenia a Víťaz má čo robiť, aby tlaku odolal.
     
    12:57
    Medveščak tentokrát predvádza ukážkovú hru v početnej výhode. Domáci hráči držia útočné pásmo a pred Lisutinom roztočili poriadny kolotoč.
     
    13:30
    Len gól je to, čo tejto presilovke Medveščaku chýbalo. Domáci hráči po celý čas držali útočné pásmo, súpera zmietli sériou prihrávok, ale koncovka napokon nepriniesla úspech ani raz.
     
    14:11
    Víťaz už hrá v plnom počte a svoje sily chcel teraz vrhnúť do útoku. Stalo sa tak ale skôr, než puk prešiel útočnou modrou čiarou a postranný arbiter píska ofsajd.
     
    14:26
    A situácia sa opakuje. Víťaz sa ani teraz nedostane so útočnej tretiny, hostia sa opäť predviedli iba ofsajdom.
     
    15:39
    Viacero prerušení teraz roztrúsilo hru. Aktívni a gólom povzbudení hráči Záhrebu sa síce dostali do pásma, ale dlho sa tam nezdržali a hostia puk vysúvajú do stredového kruhu.
     
    16:20
    Až teraz sa Podolsk dostáva do útočnej tretiny a teda aj do možnosti znamenajúcej vyrovnanie. Topol s pukom na hokejke pálil tvrdo, ale z veľkej vzdialenosti a Dekanich mal plne odkrytý výhľad, takže puk pohodlne schoval vo svojej lapačke.
     
    17:05
    Domáci hokejisti sa ešte aktívne tlačia do zakončenia. Lisutin však zasahovať nemusí, jeho defenzíva zatiaľ strely zráža mimo priestoru brány.
     
    17:48
    Podolsk je ten, ktorý v týchto chvíľach musí hrať. Hostia vyviedli puk z vlastnej obrannej tretiny a pokúsili sa ho dostať až do útočného pásma, ale bez úspechu.
     
    18:35
    Domáci hokejisti sa už nikam neponáhľajú. Nepustili súpera k strele a s pokojom na hokejkách rozohrávajú spoza vlastnej svätyne.
     
    19:06
    Vhadzovať sa bude pred domácim brankárom. Jeho spoluhráči si nerozumeli a puk vypálili cez všetky čiary. Rozhodcovia okamžite pískajú zakázané uvoľnenie.
     
    19:41
    Domáci hokejisti v závere prvej časti hry držia puk na svojich hokejkách ďaleko od vlastnej brány a s pokojom čakajú na sirénu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina stretnutia Záhrebu s Podolskom je minulosťou. Videli sme v nej iba jediný gól, o ktorý sa postarali hráči domáceho celku, konkrétne v hre piatich proti piatich skóroval Cheechoo.

    Po prvej dvadsaťminútovke vyhrávajú aktívnejší domáci aj v pomere striel. Na súperovu svätyňu ich vyslali 11, zatiaľ čo Dekanich zasahoval iba štyrikrát.

    Druhá tretina začne približne o 18:23.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:20
    Úvodné vhadzovanie získali na svoje hokejky domáci hokejisti, ale o puk takmer okamžite prišli. Podolsk ho nastrelil na zadný mantinel za Dekaniča, ale bolo to bez zákroku menovaného brankára.
     
    20:41
    Hosťujúci gólman si ale po rýchlom prenesení hry na opačnú polovicu musel na kus čiernej gumy siahnuť. Po strele od modrej čiary ho pre istotu prikryl pred dobiedzajúcim Bjorkstrandom.
     
    21:19
    Hostia začali túto tretinu aktívne, Ich súper sa oslobodzuje spod úvodného tlaku iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    21:25
    Vylúčenie na domácej strane. Na trestnú lavicu dochádza Ryan, ktorý sa previnil podrazením.
     
    22:00
    Výborná práca domácich hokejistov vo vlastnom oslabení! Murray so spoluhráčom sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, ale finálna prihrávka na Murraya napokon neprešla. Spomínaný hráč ale nezaháľal a puk za bránou súpera dokorčuľoval a sám proti trojici hokejistov Podolsku vybojoval množstvo cenných sekúnd v útočnom pásme.
     
    22:29
    Výborná hra domácich v početnej nevýhode pokračuje a na ľade to skôr vyzerá na presilovku Medveščaku! Glumac puk potiahol v útočnej tretine až pred brankára a Lisutin mal čo robiť, aby sa dokázal premiestniť a nepustil ho popod betón do siete. Následne sa do situácie zamotal aj Kane, ale nepodarilo sa mu kus čiernej gumy spod brankára vydolovať.
     
    22:58
    A až teraz sa hra presunula na opačnú polovicu ľadovej plochy. Hostia sa musia rýchlo otriasť z pokazeného úvodu presilovky a zaútočiť.
     
    23:25
    Aj napriek snahe o nápravu početnej výhody sa hokejisti Podolsku nedokázali presadiť. Na Dekaniča síce letelo hneď niekoľko tvrdých striel, ale na všetky mal priamy výhľad a s prehľadom ich zlikvidoval.
     
    24:08
    Hostia ostávajú v útočnej tretine a domáci hokejisti im nevedia vzať puk.
     
    24:56
    Po sérii prihrávok sme napokon boli svedkami strely od útočnej modrej čiary v podaní Mezeja. Tá ale letela mimo priestoru troch žrdí a Dekaniča ohroziť nemohla.
     
    25:16
    Domáci hráči sa budú musieť brániť. Na trestnú lavicu odchádza za držanie Foster.
     
    25:34
    V úvode početnej výhody Podolsku to teraz vyzerá úplne inak ako pred niekoľkými minútami. Hostia sa nasťahovali do pásma a horlivo útočia.
     
    25:58
    Domáci hokejisti sa ale bezproblémovo bránia. Puk súperovi vypichli a zaviezli na opačnú polovicu ľadu, kde zbierajú cenné sekundy.
     
    26:31
    cenné sekundy pre domácich sú už minulosťou. Víťaz sa už rúti späť do útočnej tretiny, kde bude pokračovať pokusmi o vyrovnanie.
     
    27:10
    Dekanič sa musel poriadne obracať, ale strelu z ľavej strany dokázal skrotiť a zachytiť vo svojej výstroji. Domáci hráči sa už zrejme ubránia.
     
    27:54
    Domáci hráči už niekoľko desiatok sekúnd hrajú v plnom počte. Okamžite sa chceli dostať aj k nebezpečnej strele, ale neboli úspešní. Nyström puk iba zaviezol do pásma a prišiel oň.
     
    28:10
    Hráči Medveščaku ale v pásme predsa len ešte ostali a hostia sa musia oslobodiť iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    28:56
    Domácim hráčom sa snaha uprieť nedá. Strelou od útočnej modrej čiary to skúsil Foster, ale jeho pokus sa presnosťou nevyznačoval a skončil iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    29:37
    Vhadzovať sa bude opäť pred Lisutinom. Hostia sa nevedia vymaniť spod zovretia svojho súpera a puk vyhadzujú iba na zakázané uvoľnenie.
     
    30:18
    Medveščak Záhreb dal gól!

    Rozdiel skóre je dvojgólový! Hostia nechali pred bránou úplne voľný priestor, do ktorého si nakorčuľoval MIKE GLUMAC a puk okolo ľavej ruky Lisutina pohodlne umiestnil do siete. Asistenciu si pripisuje Slovák Ivan Švarný.
     
    30:50
    Takmer okamžite po vhadzovaní je tu ďalšia skvelá príležitosť domácich hokejistov! Nebyť gólmana Lisutina, už to mohlo byť 3:0 v prospech hráčov Medveščaku. Víťaz sa dostal do akéhosi útlmu, čo mu za tohto stavu rozhodne nepomôže.
     
    31:29
    Hostia sa ale predsa len pozviechali a pustili do útoku. Tam puk po strele Dekanič iba vyrazil následné dorážky ale spomínanému gólmanovi takisto za čiaru neprešli.
     
    32:10
    Záhreb opäť pri puku. Martinovič to skúsil strelou od útočnej modrej čiary, ale tento priamy pokus nemohol Lisutina prekvapiť a ten puk vyráža k mantinelu.
     
    33:30
    Medveščak Záhreb dal gól!

    MICHAEL RYAN sa predviedol skvelou parádičkou! Puk mal na hokejke za hosťujúcou bránou a Lisutin vôbec nevedel, kde kus čiernej gumy je. Napokon ho zbadal až po tom, čo mu prekĺzol do brány popri ľavom betóne. Bez asistencií.
     
    34:24
    Medveščak Záhreb dal gól!

    A rozdiel skóre je štvorgólový! Hostia nezvládli ani tpto situáciu, pri ktorej puk pred bránou dostal na hokejku CHARLES LINGLET a strelou pod hornú žrď sa nemýlil. Asistencia: Jonathan Cheechoo.
     
    34:24
    Oddychový čas hostí.
     
    34:24
    Lisutin opúšťa bránu, jeho miesto nahradí Denisov.
     
    36:02
    Tak táto tretina Víťazu absolútne nevychádza. Hosťujúci hráči sú v ťažkom útlme a na ľadovej ploche nevedia ani len nebezpečne zaútočiť. Domáci hráči si s nimi skutočne robia čo chcú a ďalšie presné zásahy sú len otázkou času.
     
    37:05
    Cheechoo sa prebojoval k strele, ale jeho druhý gól v stretnutí z toho nebude. Denisov mal odkrytý výhľad a puk pohotovo schoval v lapačke.
     
    37:44
    Záhreb by rád využil nerozchytanosť gólmana Denisova. Domáci sa rýchlo ponáhľajú do útočnej tretiny a zastavil ich ofsajd, v ktorom sa ocitol Cheechoo.
     
    38:29
    Hostia pôsobia veľmi odovzdaným dojmom a takýmto výkonom sa im stretnutie už rozhodne zdramatizovať nepodarí. Puk majú na hokejkách domáci vo vlastnej útočnej tretine.
     
    38:54
    Thomasovi nabili spoluhráči priamo na strelu a domáci útočník sa do puku poriadne oprel. Denisov zatiaľ ostáva neprekonaný, poradil si aj s týmto pokusom.
     
    39:24
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny. Denisov musí byť neustále v plnej permanencii, všetko sa odohráva pred ním.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina bola jednoznačne v réžii domáceho celku. hráči Víťazu sa do nebezpečnejšej príležitosti azda ani neprebojovali a Dekanič si stále drží čisté konto. Na opačnej polovici klziska musel Lisutina po štvrtom góle v jeho sieti striedať Denisov, ktorý zatiaľ neinkasoval.

    Tretia tretina začne približne o 19:22.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:17
    Tretia tretina začína rýchlym vylúčením. Brániť sa budú domáci, na trestnú lavicu odchádza Bjorkstrand.
     
    40:35
    Táto presilovka ale pre Víťaz nezačala dobre. Puk už letí mimo jeho útočnej tretiny.
     
    41:20
    Podolsk sa však do pásma pomerne rýchlo vrátil. Popri mantineli hostia zaviezli kus čiernej gumy až za bránu a pokúsia sa niečo vymyslier.
     
    41:48
    Chafizullin to skúsil tvrdou strelou, ale Dekanič opäť raz predviedol pozorný zákrok. Dnes si domáci gólman počína skutočne suverénne a doposiaľ neinkasoval.
     
    42:17
    A v tomto oslabení už Dekanič ani neinkasuje, Bjorkstandov trest za hákovanie je minulosťou a pokračuje sa v hre v plnom počte na oboch stranách.
     
    43:24
    Viťaz Podolsk dal gól!

    Je znížené! Čo sa hosťom nepodarilo v presilovke, napravil strelou z uhla v hre v plnom počte AJRAT ZJAZOV. Puk sa za čiaru dostal popri ľavej žrdi Dekaničovej brány. Asistencie: Alexej Makejev a Anton Koroljov.
     
    45:20
    Podolsku tento presný zásah pomohol na psychike. Hostia sa už opäť tlačia do útočnej tretiny a ešte cítia svoju šancu.
     
    45:57
    Tá už ale nie je vysoká. Domáci Medveščak má na svojom konte stále pohodlné trojgólové vedenie a tak sa môže pozornejšie sústrediť na defenzívu.
     
    46:23
    Domáci hráč by sa radi opäť dostali do vedenia o rozdiele štyroch presných zásahov. Bjorkstrand potiahol puk po pravej strane a vypálil, ale mieril iba do betónov Denisova.
     
    46:58
    Hostia sa teraz nevedia dostať k puku. Skúšal to Cibák v strede klziska, ale súpera neodstavil.
     
    47:15
    Cibák puk ale predsa len vybojoval a dokonca sa dostal až do zakončenia! Jeho strelecký pokus od útočnej modrej čiary Dekanič likviduje betónmi.
     
    47:55
    Hokejisti hosťujúceho celku zakladajú akciu od vlastného brankára. Hráči v bielych dresoch pomaly ale isto vrhajú všetky svoje sily do útočenia a pokúšajú sa o druhý gól, ktorý by im po psychickej stránke veľmi pomohol.
     
    48:42
    Hráči Záhrebu ale o ničom podobnom nechcú ani len počuť. Už sa nikam zbytočne nehrnú a iba napádajú vysoké rozohrávky súpera. Vysoký forčeking zatiaľ prináša úspech.
     
    49:02
    Afinogenov sa po individuálne akcii dostal až do útočnej tretiny. Tam sa ale s pukom dlho nezdržal a kus čiernej gumy skončil mimo ľadovej plochy.
     
    50:01
    Viťaz Podolsk dal gól!

    O poznanie lepší výkon hostí v poslednej tretine prináša ovocie! Tvrdú strelu na bránu vyslal ALEXANDER KOROLJUK a gólman Záhrebu už nestihol zareagovať. Asistencie: Dmitryj Šitikov a Igor Golovkov.
     
    50:58
    Hosťom sa podaril návrat do zápasu. Prehrávajú už iba rozdielom dvoch presných zásahov a ich sebavedomie raketovo stúplo.
     
    51:34
    Hokejisti Podolsku sú nasťahovaní v útočnej tretine súpera a ničia ho drvivým tlakom.
     
    53:12
    Foster nedovolene zastavil nebezpečného Koroljova, ktorý sa pokúšal o ďalšie zakončenie. Víťaz si zahrá presilovú hru.
    Foster inkasuje trest 2+10 minút za napadnutie hlavy a krku.
     
    53:36
    Domácim hráčom sa v úvode tejto početnej nevýhody podarilo puk vystrčiť z vlastnej obrannej tretiny, Podolsk musí von z pásma.
     
    53:59
    Hráčom v bielych dresoch sa ale bvôbec nedarí dostať späť pred Dekaniča! Domáci si dovolili vysoký forčeking a puk je ďaleko od ich brankára.
     
    54:37
    Podolsk v týchto chvíľach pôsobí skôr zúfalo. Puk je ďaleko od brány Dekaniča, domáci hráči ho bezproblémovo niekoľkokrát za sebou odpálili.
     
    55:12
    Presilová hra hosťujúceho tímu je minulosťou. Víťaz sa počas nej nedokázal ani raz dostať do streleckého zakončenia.
     
    55:47
    Domáci hokejisti sa nikam neponáhľajú. Ubránená oslabovka im prospela a pozorne teraz čakajú, čo ich súper vymyslí.
     
    56:30
    A hostia sa veru niečo vymyslieť zrejme už nepokúšajú. Ich herný prejav vôbec nenasvedčuje tomu, že by chceli ešte tuho bojovať o predĺženie.
     
    56:58
    Švarný ale mohol všetko zmeniť! Túto rozohrávku vôbec nemal pod kontrolou a puk venoval súperom, tí to ale využiť nedokázali.
     
    57:30
    Hostia pri záverečnom pokuse o tlak úplne zabudli na Thomasa! Ten dostal presnú prihrávku a sám sa rútil na Denisova, ale puk nedokázal zamiešať tak, aby gólmana Podolsku prekvapil.
     
    57:58
    Murray zatiahol puk do pásma po ľavej strane popri mantineli. Následne ho ťažko povedať či strieľal alebo iba nahadzoval do priestoru bránkoviska, no dôležité je, že Dekaniča nezaskočil.
     
    58:27
    Hostia sa ešte z posledných síl snažia, ale nie je to žiaden vyložený nátlak na súpera. Domácim hokejistom dokonca s rozohrávkou pomáha aj vlastný gólman.
     
    59:00
    Začína posledná minúta záverečnej tretiny. Stretnutie sa už iba dohráva, Víťaz si z tohto duelu bodový zisk neodnesie.
     
    59:34
    Domáci hráči sa stiahli do defenzívnej činnosti. Hostia síce majú puk na svojich hokejkách v útočnom pásme, ale Denisov ostáva v bráne a power-play sa nekoná.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Je koniec, Podolsku dobrý výkon v úvode tretej časti hry už na vyrovnanie neskončil a napokon prehráva na ľade Medveščaku Záhreb 2:4.

    Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť. (20:01:59)

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 12. Cheechoo (Murley, Thomas), 31. Glumac (Švarný), 34. Ryan, 35. Linglet (Cheechoo) – 44. Zjazov (Makejev, Koroljov), 51. Koroljuk (Šitikov, Golovkov)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanič – Klubertanz, Martinović, Švarný, Foster, Katić, Popović – Thomas, Ryan, Murley – Cheechoo, Vesce, Linglet – Kane, Walker, Ellison – Nyström, Bjorkstrand, Murray – Glumac
    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (35. Denisov) – Chafizullin, Porseland, Sjelezňjov, Golovkov, Rožin, Mezej, Tatalin – Šitikov, Cibák, Koroljuk – Afinogenov, Zjazov, Makjejev – Soloduchin, Kousal, Koroljov – Topol, Kokšarov, Ivanov

    Rozhodca: Vasiljev, Ščeňjov – Gordenko, Tomilov