Omsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Vladivostok 2:3 (kon.) | Jekaterinburg – Chabarovsk 5:1 (kon.)
Barys – Novokuzneck 5:3 (kon.) | Čerepovec – Nižnekamsk 1:0 (kon.) | Jaroslavľ – Ufa 4:2 (kon.)
A. Mytišči – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Lev 0:3 (kon.) | Petrohrad – Metallurg Magnitogorsk 0:2 (kon.)
S.Moskva – Novgorod 1:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Záhreb – Kazaň 6:5 (kon.)
Doneck – D. Moskva 2:3 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Neftechimik Nižnekamsk
Streda 11.12.2013, 16:00 • Ice-Palace, Čerepovec (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu góly taktiež nepriniesla, no hostia sa stále nevzdávali a snažili sa priniesť vyrovnanie. Skvelý výkon domácej defenzívy na čele s gólmanom Kasutinom bol však jasne proti a zneškodnil aj tie najväčšie šance hostí. Nižnekamsku napokon nevyšla ani záverečná powerplay.

    Domáci Čerepovec si teda po tesnej výhre pripisuje do tabuľky jasné tri body, zatiaľčo Neftechimik ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:15:58)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    Hosťom zatiaľ ich powerplay nevychádza. Domáci hokejisti sa bránia naozaj veľmi dobre a tentokrát sa oslobodili vyhodením puku do stredného pásma.
     
    59:02
    Tréner hosťujúceho Nižnekamsku si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:59
    Hosťujúci tréner poslal na ľad šesticu hráčov! Gólman Dalton teda ostáva na striedačke!
     
    58:24
    Nižnekamsk je stále pri puku a snaží sa niečo zaujímavé vymyslieť. Uvidíme však, či domáca obrana odolá útočnému tlaku hostí.
     
    57:36
    Videll preveril gólmana Daltona dobrou strelou z pravej strany, no pozorný ochranca nižnekamskej svätyne puk zachytil a následne ho rýchlo rozohral na hokejky svojich obrancov.
     
    56:54
    Kasutin je však jasne proti gólu v jeho bráne. Tentokrát skvele zamával lapačkou po strele od Tolpeka z hranice pravého kruhu.
     
    56:11
    Hokejisti Nižnekamska hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda vo svojej početnej nevýhode ubrániť. Už však nemajú príliš veľa času na zdramatizovanie tohto stretnutia, no šanca tu stále je.
     
    55:29
    Domáci hokejisti sa v závere zápasu snažia ešte niečo vymyslieť, no defenzíva hosťujúceho Nižnekamska je zatiaľ v strehu a nič nenecháva na náhodu.
     
    54:36
    Kosmačjov napriahol svoju hokejku na pravom krídle, no gólman Kasutin v dnešnom zápase očividne inkasovať nechce. Tentokrát puk bez problémov zblokoval do bezpečia svojimi betónmi.
     
    54:09
    Tréner domáceho Severstalu si vyžiadal oddychový čas!
     
    54:09
    Čerepovec si opäť zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Rybin. Domáci Stoljarov však obdržal desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    53:38
    Neftechimik Nižnekamsk sa napokon dokázal ubrániť v početnej nevýhode a už hrá v plnom počte. Uvidíme, čo sa hosťom podarí ešte vymyslieť.
     
    52:53
    Na druhej strane musel zakročiť aj gólman Dalton, ktorý zblokoval svojimi betónmi puk po delovke z medzikružia od Bumagina.
     
    52:24
    Beljakov preveril lapačku gólmana Kasutina delovkou spoza pravého kruhu, no pozorný domáci brankár bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal zachytiť.
     
    51:34
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Tolpeko.
     
    51:08
    Kalašnikov hľadal dobrou prihrávkou z pravej strany svojho spoluhráča Žerdeva, no ten sa na ľavom krídle k puku proti svojim súperom už nedokázal dostať.
     
    50:36
    Chochrjakov napriahol svoju hokejku na hranici ľavého kruhu, no gólman Kasutin bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej lapačke.
     
    49:41
    Domáci Monachov hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany na pravom krídle Korvyšina, no napokon sa mu to nepodarilo. Hosťujúci Jarullin túto prihrávku zachytila a posiela hostí do útoku.
     
    48:56
    Od útočnej modrej čiary tentokrát tvrdo pálil Romanov, no gólman Kasutin bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    48:24
    Kurbatov napriahol svoju hokejku na pravom krídle, no gólman Kasutin bol aj tentokrát v strehu a puk s prehľadom vyrazil do bezpečia svojou vyrážačkou.
     
    47:28
    Stanislav Alševskij sa s pukom veľmi dobre presúval po pravom krídle, no následne narazil na pozorného Andersena, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    46:36
    Domáci pokračujú vo svojom ofenzívnom tlaku, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Pozorní hokejisti Nižnekamska sú v strehu a nič nenechávajú na náhodu. Tentokrát útočiaceho Vidella veľmi dobre zastavil pozorný Berezin.
     
    45:25
    Gólman Dalton dokázal podržať svoj tím nad vodou a trestné strieľanie domáceho Kalašnikova vychytal!
     
    45:25
    Domáci Kalašnikov má k dispozícii trestné strieľanie po faule – hákovaní od hosťujúceho Denisa Tolpeka pri Kalašnikovom úniku!
     
    44:29
    Gólman Kasutin predvádza svoje skvelé brankárske kvality aj počas tretej tretiny. Tentokrát skvele zapracoval svojimi betónmi, ktorými vyrazil do bezpečia delovku od Romanova z medzikružia.
     
    43:37
    Domáci si pri svojej útočnej kombinácii tentokrát veľmi nerozumeli. Videll bol v útočnom pásme skôr ako puk, a tak sa pískalo jasné postavenie mimo hry. Vhadzovať sa bude teda v strednom pásme.
     
    42:55
    Na druhej strane musel zasahovať aj gólman Dalton, ktorého dobrou strelou z pravej strany ohrozil Bumagin. Dalton však skvele zakročil svojou dobre osadenou lapačkou.
     
    42:18
    Po peknej strele od Berezina spoza pravého kruhu si gólman Kasutin pripísal na svoje konto ďalší dobrý zákrok. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    41:45
    Severstal hrá momentálne už v plnom počte. Hostia budú musieť zabrať, ak chcú z tohto zápasu uchmatnúť aspoň nejaké body, zatiaľ sa im však veľmi nedarí.
     
    40:38
    V úvode tretej tretiny hrajú hokejisti hosťujúceho Nižnekamsku v početnej výhode. Zatiaľ sa im však nedarí nájsť ten správny recept na pozorného gólmana Kasutina.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka dnešného stretnutia nám síce góly nepriniesla, no určite sa bolo na čo pozerať. Nižnekamsk už poriadne pridal na aktivite a stal sa tak vyrovnaným súperom domáceho Severstalu Čerepovec. Proti útokom hostí bol však jasne gólman Kasutin, ktorý si na svoje konto pripísal hneď niekoľko skvelých zákrokov. Podobne je na tom aj gólman Dalton, ktorý výrazne podržal svoj tím nad vodou.

    Podarí sa hráčom hosťujúceho Nižnekamsku skórovať v tretej tretine, ktorú začnú v znení presilovej hry o jedného muža, ktorá bude trvať ešte jednu minútu a 44 sekúnd?
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:44
    Nižnekamsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť domáci obranca Guskov.
     
    39:12
    Gólman Kasutin si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po dobrej strela z ľavej strany od Jaroslava Alševskeho dokázal puk svojimi betónmi vyraziť do bezpečia.
     
    38:38
    Hostia sú pri puku za vlastnou bránou, odkiaľ sa snažia ofenzívne presadiť. Domáci Čerepovec je však jasne proti a intenzívne napáda rozohrávku svojich súperov.
     
    37:57
    Gólman Kasutin si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej lapačke zachytil puk po delovke z pravej strany od aktívneho Chochrjakova.
     
    37:01
    Nižnekamsk sa dokázal ubrániť aj v tejto početnej nevýhode a momentálne hrá už v pätici. Čerepovec sa tiež snaží niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa mu v tom veľmi nedarí.
     
    36:43
    Domáci Berdnikov hľadal svojou dobrou prihrávkou z pravej strany na ľavom krídle Kiseleviča, no ten sa proti nižnekamskej defenzíve k tejto prihrávke už nedokázal dostať.
     
    36:08
    Po nie veľmi vydarenej strele od domáceho Čáslavu sa k puku dostal pozorný Kurbatov, ktorý ho poslal cez všetky čiary až za bránu gólmana Kasutina.
     
    35:38
    Žerdev nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no gólman Dalton bol v strehu a puk dokázal zachytiť vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    35:16
    Spoza kruhov tvrdo pálil domáci Kiselevič, no jeho delovka napokon nedokázala prekvapiť pozornú hosťujúcu defenzívu, ktorá zblokovala puk do bezpečia.
     
    34:52
    Domáci Čerepovec si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci Belousov.
     
    34:17
    Nikoncev preveril gólmana Daltona z pravej strany, no pozorný ochranca nižnekamskej svätyne uspel, keď puk zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    33:49
    Kalašnikov napriahol svoju hokejku za pravým kruhom, no jeden z pozorných hosťujúcich hráčov napkon puk videl a dokázal ho zblokovať na zadný mantinel.
     
    33:24
    Spoza hosťujúcej brány veľmi dobre zakončoval Monachov, no jeho projektil napokon nedokázal prekonať dobre postavené Daltonove betóny pri pravej žŕdke.
     
    32:56
    Kazakovcev nahodil puk na bránu hostí z pravej strany, no gólman Dalton bol v strehu a puk bez problémov ukryl vo svojej dobre osadenej lapačke. Na rad prichádza krátka komerčná prestávka.
     
    32:27
    Domáci hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda bez problémov ubrániť. Nižnekamsk je však stále pri puku a snaží sa niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    31:54
    Hostia sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no domáci sú zjavne proti. Po tvrdej delovke od útočnej modrej čiary v znení Kurbatova tentokrát dobre zakročil svojimi betónmi gólman Kasutin.
     
    31:21
    Po nepresnej prihrávke od hosťujúceho Cibáka sa k puku dostal Kazakovcev, ktorý ho poslal cez všetky čiary až za bránu gólmana Daltona.
     
    30:51
    Nižnekamsku sa v tejto presilovej hre veľmi nedarí. Domáci Severstal sa dostal k puku a zatiaľ si s hosťujúcimi útokmi robí, čo chce.
     
    30:20
    Nižnekamsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Gogolev.
     
    29:55
    Hosťujúci Belov nahadzoval puk pred domácu bránu z ľavej strany, no napokon bol neúspešný, keďže domáci obrancovia ho od puku bez problémov odstavili.
     
    29:05
    Hostia si opäť mierne nerozumeli vo svojej útočnej rozohrávke a previnili sa ďalším zakázaným uvoľnením, po ktoroms a bude vhadzovať pred gólmanom Daltonom.
     
    28:41
    Nižnekamsk hrá už v plnom počte a momentálne sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť. Severstal je však pri puku a nič nenecháva na náhodu.
     
    28:20
    Po nepresnej prihrávke od Vidella sa k puku dostal pozorný Kulikov, ktorý puk bez problémov poslal až za bránu gólmana Kasutina.
     
    27:47
    Domáci hokejisti sa snažia na dlhšiu dobu usadiť pred bránou hosťujúceho Nižnekamsku, no zatiaľ sa im v tom nedarí. Hostia sa dokázali už dvakrát po sebe oslobodiť vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2400 divákov.
     
    27:05
    Gólman Dalton si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po strele z ľavej strany od Guskova zachytil puk vo svojej lapačke. Následne uvidíme krátku komerčnú prestávku.
     
    26:40
    Domáci hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Kulikov.
     
    26:16
    V tejto chvíli si mierne nerozumeli hráči hosťujúceho Nižnekamska, ktorí sa previnili zakázaným uvoľnením. Vhadzovanie sa teda presúva do kruhu naľavo od gólmana Daltona.
     
    25:56
    Domáci Kazakovcev tentokrát veľmi tuho bojoval o puk za Daltonovou bránou, no napokon sa k nemu nedokázal proti hosťujúcej obrane dostať.
     
    25:23
    Stanislav Alševskij dobre pálil z hranice pravého kruhu, no jeho projektil napokon minul priestor domácej brány. Kasutin teda zasahovať nemusel.
     
    24:50
    Domáci Žerdev napriahol svoju hokejku v medzikruží, no gólman Dalton príliš dlho neváhal a puk bez problémov ukryl vo svojej výstroji.
     
    24:25
    Hokejisti domáceho Čerepovca si tentokrát poriadne nerozumeli vo svojej útočnej rozohrávke a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Kasutinom.
     
    23:38
    Belov tvrdo pálil z ľavej strany, no ani jeho projektil napokon nedokázal trafiť priestor domácej brány. Gólman Kasutin teda zasahovať nemusel.
     
    22:53
    Domáci Stoljarov sa dostal k puku na pravej strane, no napokon ho len nahodil na hosťujúcu bránu. Tam dobre zakročil gólman Dalton, ktorý puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    22:24
    Kulikov nebezpečne prihrával puk pred domácu bránu z ľavej strany, no tam sa k puku dostal len pozorný Berdnikov, ktorý sa snaží založiť rýchly útok Čerepovca.
     
    21:52
    Z hranice pravého kruhu nekompromisne zakončoval Chochrjakov, no gólman Kasutin bol aj tentokrát v strehu a jeho strelu dokázal svojou výstrojou vyraziť na ochrannú sieť.
     
    21:24
    Hosťujúci Ljuduchin veľmi dobre pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho stečovaná strela napokon len tesne minula priestor domácej brány.
     
    20:50
    Po nepresnej prihrávke od Belousova sa k puku dostal len pozorný domáci obranca Kalašnikov, ktorí sa snaží založiť rýchly útok domáceho tímu.
     
    20:06
    V úvode druhej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti hosťujúceho Nižnekamsku, ktorí sa ihneď snažia niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá dvadsaťminútovka dnešného stretnutia bola pomerne zaujímavá, no mierne aktívnejší boli hráči domáceho Severstalu Čerepovec. Tí dokázali už v 5. minúte zápasu po skvelej dorážke od Kiseleviča skórovať a dostať sa do vedenia. Následne mali obrovské šance pridať aj ďalšie góly, no gólman Dalton bol jasne proti. Na druhej strane mal prácu aj gólman Kasutin, no ten zatiaľ predvádza naozaj spoľahlivý výkon.

    Podarí sa hokejistom hosťujúceho Nižnekamska počas druhej tretiny aspoň vyrovnať alebo si domáci na svoje konto pripíšu jasný triumf?
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:49
    Kasutin má v závere prvej tretiny plné ruky práce, keď musí čeliť miernemu tlaku hostí. Tentokrát z ľavej strany zakončoval Čáslava, no jeho delovka skončila len mimo domácej brány po zásahu Kasutinovej vyrážačky.
     
    19:13
    Gólman Kasutin si na svoje konto pripísal ďalší dobý zákrok, keď po delovke od Jaroslava Alševskeho najskôr puk vyrazil svojimi betónmi a následne ho ukryl pod svojou lapačkou.
     
    18:53
    Nižnekamsk je s pukom usadený v útočnom pásme, no gólman Kasutin nemá veľa práce. Pozorná čerepovecká defenzíva je v strehu a hostí k vážnejším šanciam jednoducho nepúšťa.
     
    18:27
    Antipov veľmi dobre pálil z medzikružia, no gólman Dalton dokázal vystihnúť smer jeho strely a puk bez problémov vyrazil do bezpečia svojou výstrojou.
     
    17:40
    Andersen nahadzoval puk pred hosťujúcu bránu, no následne si so svojimi spoluhráčmi mierne nerozumel a jeho nahodenie po teči skončilo len vysoko nad nižnekamskou bránou.
     
    17:07
    Domáci Bumagin potiahol puk do centrálnej časti za kruhy, následne tvrdo zakončoval, no gólman Dalton bol v strehu a puk bez problémov zneškodnil svojimi betónmi.
     
    16:42
    Hosťujúci Polygalov nahodil puk na zadný mantinel, no následne ho už nestihol dokorčuľovať proti pozorným domácim obrancom, ktorí sa snažia zaútočiť.
     
    15:51
    Aj v záverečných minútach prvej tretiny si domáci Severstal vytvára pred bránou hostí ofenzívny tlak. Tentokrát hostia vyriešili celú situáciu len zakázaným uvoľnením.
     
    15:09
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil hosťujúci Kulikov, no gólman Kasutin bol aj tentokrát v strehu a svojou hrudnou výstrojou zblokoval puk do bezpečia.
     
    14:56
    Hosťujúci hokejisti si tentokrát poriadne nerozumeli vo svojej útočnej rozohrávke a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa hra presúva pred gólmana Daltona.
     
    14:21
    Z hranice ľavého kruhu tvrdo pálil domáci Videll, no jeho delovka bola napokon jedným z hosťujúcich hráčov zblokovaná len na ochrannú sieť. Následne uvidíme vhadzovanie po Daltonovej pravej ruke.
     
    13:54
    Aj Nižnekamsk sa v týchto chvíľach snaží forčekovať, no domáci Čerepovec zatiaľ nemá so svojou rozohrávkou takmer žiadne problémy.
     
    13:16
    Obrancovia hosťujúceho Nižnekamsku sú pri puku vo vlastnej obrannej tretine, odkiaľ sa snažia takticky zaútočiť, no zatiaľ sa im nedarí prejsť cez intenzívny domáci forčeking.
     
    12:58
    Kovyršín potiahol puk do útočného pásma cez stred a následne zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho projektil napokon gólman Dalton dokázal vyraziť do bezpečia na ochrannú sieť.
     
    12:20
    Domáci Kazakovcev tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovka napokon len minula priestor Daltonovej svätyne.
     
    11:58
    Domáci Gimbatov bol po poriadnom bodyčeku zložený k ľadu naľavo od hosťujúcej brány! Následne sa však vylučovať nebude, keďže tento domáci útočník bol odstavený čistým spôsobom.
     
    11:27
    Domáci Videll tvrdo zakončoval z hranice ľavého kruhu svojim bekhendom, no napokon poslal puk len na hokejky hosťujúcich obrancov, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    10:51
    Domácim hokejistom sa v tejto presilovej hre zatiaľ veľmi nedarí. O malú chvíľu budú hokejisti hosťujúceho Nižnekamska hrať už v plnom počte.
     
    10:15
    Spoza kruhov tentokrát dobre pálil Čáslava, no ani jeho projektil sa v bráne hostí neujal. Gólman Dalton puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    09:38
    Spoza ľavého kruhu tentokrát dobre pálil Gimbatov, no jeho delovku napokon jeden z hosťujúcich obrancov zachytil a puk poslal až za domácu bránu.
     
    08:55
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci Romanov.
     
    08:28
    Domáci hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda bez problémov ubrániť vo svojej početnej nevýhode. Hostia sú však stále pri puku a snažia sa útočiť.
     
    07:54
    Hráči Nižnekamska sú pri puku a snažia sa ofenzívne presadiť. Tentokrát bol však únik Chochrjakova po pravom krídle zastavený pozorným obrancom Andersenom.
     
    07:18
    Z pravej strany dobre pálil Ljuduchin, no jeho projektil napokon gólman Kasutin videl veľmi dobre a puk bez problémov vyrazil do bezpečia svojimi betónmi.
     
    06:55
    Hostia sú pri puku v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú, no aztiaľ sa im nedarí zakončovať. Následne sa domáci dokázali oslobodiť.
     
    06:27
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť domáci Kazakovcev.
     
    05:58
    Po ďalšom dobrom zákroku gólmana Daltona, ktorý dokázal zneškodniť strelu z pravej strany od Vidella uvidíme vhadzovanie v kruhu po jeho pravej ruke.
     
    05:28
    Domáci sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí Domáci Kovyršin tentokrát pálil z ľavej strany, no gólman Dalton dokázal jeho delovku zachytiť vo svojej výstroji.
     
    04:33
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Domáci sa po jednoducho vyzerajúcej útočnej akcii dostávajú do vedenia! Po dobrej strele spoza pravého kruhu od Kalašnikova sa k dorážke dostal BOGDAN KISELEVIČ, ktorý posiela domáci Čerepovec do vedenia. Asistenciu si pripisuje Stanislav Kalašnikov.
     
    03:45
    Gólman Dalton si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej lapačke dokázal zachytiť puk po delovke od Kalašnikova spoza pravého kruhu.
     
    02:53
    Spoza kruhov tentokrát pálil hosťujúci Cibák, no jeho delovka napokon smerovala len mimo domácej brány. Gólman Kasutin teda zasahovať nemusel.
     
    02:12
    Gólman Dalton si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď tentokrát svojim pravým betónom dokázal zblokovat delovku z pravej strany od Černova do bezpečia.
     
    01:49
    Spoza ľavého kruhu tvrdo pálil hosťujúci Ljuduchin, no jeho delovku napokon pozorní domáci obrancovia videli a puk bez problémov zachytili na svojich hokejkách.
     
    01:16
    Hostia sú pri puku vo vlastnej obrannej tretine, odkiaľ sa snažia takticky zaútočiť. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí, keďže Čerepovec veľmi dobre pokrýva stredné pásmo.
     
    00:40
    Gólman Dalton si na svoje konto musel hneď pripísať dôležitý zákrok. Po dobrej strele z medzikružia od Vidella dokázal puk bez problémov vyraziť do bezpečia svojimi betónmi.
     
    00:13
    V úvode prvej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostrali hráči domáceho Čerepovca, ktorí sa okamžite snažia zaútočiť.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Severstal Čerepovec: Kasutin (Artemjev) – Andersen, Guskov, Stašenko, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Popov, Gimbatov – Berdnikov, Videll, Nikoncev – Stoljarov, Bumagin, Žerdev – Kazakovcev, Monachov, Kovyršin – Antipov, Černov, Gogolev.

    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton (Sudnicin) – Jarullin, S. Romanov, Berezin, Kurbatov, Kosmačjov, Mnatsyan, Beljakov, Belov – Chochrjakov, J. Alševskij, S. Alševskij – Tolpeko, Cibák, Ljuduchin – Kulikov, Trunjov, Belousov – Rybin, Polygalov, Netík.

    Rozhodca: Konstantin Olenin, Jyri Ronn – Jakov Palei, Sergej Morozov.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 36. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Ice-Palace v Čerepovci, kde proti sebe od 16:00 nastúpia tímy Severstal Čerepovec a Neftechimik Nižnekamsk.

    Domáci tím Severstal Čerepovec sa po 34 odohraných zápasoch nachádza na priebežnej dvanástej priečke západnej konferencie so ziskom 41 bodov a gólovým skóre 74:92 za trinásť výhier a až 21 prehier. Pred Severstalom momentálne sídli tím Viťaz Podolsk s náskokom jedného bodu a za Severstalom bratislavský Slovan s rovnakým počtom bodov, no o niečo horším gólovým skóre.
    Aktuálna zápasová bilancia hráčov domáceho Severstalu Čerepovec, výhra (3:2 po samostatných nájazdoch doma proti Dinamu Moskva) – prehra (2:3 vonku proti Slovanu Bratislava) – prehra (1:3 vonku proti Levu Praha) – výhra (2:1 vonku proti Dinamu Riga) – prehra (2:3 vonku proti tímu CSKA Moskva), hovorí o tom, že tomuto tímu sa na poslednom tripe veľmi nedarilo.

    Neftechimik Nižnekamsk sa po 35 odohraných zápasoch momentálne nachádza na priebežnej jedenástej priečke východnej konferencie so ziskom 38 bodov a gólovým skóre 82:90 za trinásť výhier a až dvadsaťdva prehier. Pred Neftechimikom momentálne sídli tím Avangard Omsk s náskokom troch bodov a za Neftechimikom tím Jugra Chanty Mansijsk so stratou jedného bodu.
    Aktuálna zápasová bilancia hráčov hosťujúceho Nižnekamska, prehra (1:2 po samostatných nájazdoch vonku proti ukrajinskému Donbassu Doneck) – výhra (4:0 doma proti Jugre Chanty-Mansijsk) – prehra (2:3 doma proti Avtomobilistu Jekaterinburg) – prehra (0:1 doma proti Barysu Astana) – prehra (0:4 doma proti Avangardu Omsk), jasne hovorí o tom, že hosťom sa v poslednej dobe naozaj veľmi nedarí.

    Podarí sa domácemu Severstalu po nepríjemných prehrách na poslednom tripe zabojovať naplno na domácom ľade alebo si dôležitý triumf pripíše práve Nižnekamsk?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Góly a asistencie: 5. Kiselevič (Kalašnikov)


    Severstaľ Čerepovec: Kasutin (Artemjev) – Andersen, Guskov, Stašenko, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Popov, Gimbatov – Berdnikov, Videll, Nikoncev – Stoljarov, Bumagin, Žerdev – Kazakovcev, Monachov, Kovyršin – Antipov, Černov, Gogolev.
    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton (Sudnicin) – Jarullin, S. Romanov, Berezin, Kurbatov, Kosmačjov, Mnatsyan, Beljakov, Belov – Chochrjakov, J. Alševskij, S. Alševskij – Tolpeko, Cibák, Ljuduchin – Kulikov, Trunjov, Belousov – Rybin, Polygalov, Netík.

    Rozhodca: Konstantin Olenin, Jyri Ronn – Jakov Palei, Sergej Morozov

    Diváci: 2400