Motor ČB – Šumperk 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Havířov 1:2 (kon.)
Most – Jihlava 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 4:0 (kon.) | Ústí n/L – Beroun 4:1 (kon.)
Olomouc – Kadaň 4:0 (kon.)
koniec po predl.
BK Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Streda 04.12.2013, 17:30 • Zimní stadion Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    61:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co se nepovedlo během početní výhody, napravuje krátce nato LUKÁŠ HAVEL. Havlíčkobrodský ostrostřelec napřáhl v oblasti pravého kruhu a trefil přesně pod horní tyčku. Rebelové berou dva body. Asistence: Petr Polodna.
     
    59:08
    Zbytečné vyloučení Ondřeje Dlapy (TRE). Hostující obránce na půli kluziště srazil protihráče a jde si sednout na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    58:33
    Tomáš Rousek měl na hokejce rozhodující branku! V samostatném úniku tváří v tvář Falterovi ovšem neuspěl. Jeho střela zápěstím dokonce minula prostor mezi třemi tyčemi.
     
    54:42
    Domácí udělali pořádnou obrannou chybu a Nahodil se hnal za hattrickem! Dokázal vybruslit až před Kacetla, na kterého zakončoval z úhlu bekhendem. Domácí gólman s pořádnou dávkou štěstí střelu vyráží.
     
    53:54
    Oddechový čas pro hosty.
     
    52:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Klasický přesilovkový zámek končí vyrovnávací brankou. Po závaru před Kacetlem se k dorážce měla celá útočná lajna, nakonec se v nepřehledné situaci podařilo puk pod horní tyčku zvednou dnes již dvougólovému střelci LUKÁŠI NAHODILOVI. Asistence: Marek Laš, Tomáš Vondráček.
     
    51:45
    Velká možnost pro nyní aktivní Horáckou Slavii Třebíč. Jan Milfait (HBR) se za Kacetlovou branou provinil podražením.
     
    51:24
    Dietz napřáhl na modré a jeho pokus Kacetl vytáhl na horní tyčku!
     
    49:22
    Mikeska (TRE) se nejprve před buly vracel na hráčskou lavici pro novou hůl, došlo tak k výraznému zdržení. Po jeho návratu na led ho rozhodčí trestá desetiminutovým osobním trestem plus trestem do konce utkání. Pokračuje se v plném počtu na obou stranách.
     
    47:32
    Křivohlávek si bravurně podél mantinelu vybruslil až před branku, kde si položil Kacetla a mohl skórovat. Havlíčkobrodský gólman mu ovšem i v pozici ležmo dokázal výborně vypíchnout puk.
     
    45:32
    Hosté opět chvíli drželi pásmo do doby, než rozhodčí pískl do píšťalky. Současně jsou vyloučeni Tomáš Kolafa (HBR) za držení protihráče a Michal Mikeska (TRE) za krosček.
     
    38:47
    Kacetl musel likvidoval nebezpečnou střelu z pravého kruhu, následně se ozvala píšťalka, která oznamuje Kolafův (HBR) trest za podražení.
     
    35:16
    Stach opět hrozil před třebíčskou branou a došel si pro faul. Michal Mikeska (TRE) dvě minuty za držení protihráče.
     
    34:40
    Další možnost pro Rebely. David Stach se zjevil sám před Falter, který havlíčkobrodského útočníka vychytal reflexivním betonem.
     
    32:09
    Švihálek málem poslal na hůl Polodny další gól. Přihrávka od mantinelu skončila na hokejce domácího kapitána a tečovaný puk jen těsně minul prostor mezi třemi tyčemi. Přesouvající Falter by na puk pravděpodobně nedosáhl.
     
    29:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je překvapení! Provyhozený kotouč si za branku dojel Jan Milfait, který jej vrátil před Faltera na hůl PETRA POLODNY, jenž v chumlu hráčů dokázal vystřelit. Falter puk sice zasáhl ramenem, přesto ale spadl pár centimetrů za brankovou čáru, kde jej ještě zachytával jeden z obránců. Ale pozdě. Asistence: Jan Milfait.
     
    29:12
    Rebelové se snaží od odpověď. Po zámku v útočné třetině srazil Chlubna (HBR) tvrdě Čecha a jde za to pykat. Dvě minuty za krosček.
     
    27:54
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Velký tlak si vytvořili hosté, kteří po buly v útočném pásmu srovnávají. Od modré nejprve střílel Tomáš Vondráček. Odražený puk se dostal s Marku Lašovi, který okamžitě na druhé straně brankoviště našel volného LUKÁŠE NAHODILA. Kacetl už na puk nedosáhl. Asistence: Marek Laš, Tomáš Vondráček.
     
    26:20
    Mikeska našel na útočné modré Křivohlávka, jenž se dostal do mezikruží, pak zadovkou přihrál na volného Čuříka a ten tvrdou střelou orazítkoval horní tyčku!
     
    19:22
    ... dalším potrestaným na třebíčské straně je Ondřej Dlapa – dvě minut držení protihráče + desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    18:37
    Vondráček z rohu kluziště našel před brankou hokejku Marka Laše, který jen tak tečoval puk a jen těsně minul vzdálenější tyčku.
     
    18:10
    Možnost pro Horáky. Ondřej Stehlík (HBR) jde na trestnou za faul kolenem.
     
    15:30
    Znovu Polodna před Falterem. Tentokrá na něj hostující brankář vyzrál reflexivním zákrokem betonem.
     
    14:50
    Plášil před brankou vracel puk Polodnovi, který býval mohl zakončovat do prázdné branky. Přihrávka ale byla nepřesná a Polodna jí nezpracoval.
     
    V Kotlině se stále nehraje. Nejprve proběhla diskuze hráčů Třebíče s rozhodčím, nyní nás zlobí časomíra. Na té svítí skóre 0:4.
     
    13:49
    A Stanislav Dietz (TRE) trest za hákování přece jenom dostane. Třebíč bude pokračovat ve třech hráčích!
     
    13:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dlouhá rozehrávka na útočnou modrou končí prvním gólem zápas. Po přihrávce Polodny se utrhl ONDŘEJ STEHLÍK, který se hnal sám na Faltera, byl dokonce faulován, přesto bekhendem dostal puk mezi gólmanovi betony. Asistence: Petr Polodna, Tomáš Kolafa.
     
    13:18
    Tak možná se většího vzrušení dočkáme teď. Hostují Čuřík dostává 2+2 minuty za podražení a za faul kolenem. Domácí čeká dlouhá přesilovka 5 na 4.
     
    07:39
    Další možnost pro domácí. Stanislav Dietz (TRE) se provinil vysokou holí.
     
    03:01
    SK Horácká Slavia Třebíč je potrestána za hru v šesti. Trest odpyká Milan Přibyl.
     
    00:42
    Po chybě domácích na polovině kluziště se Nahodil hnal do přečíslení a hledal na druhé straně Křivohlávka. Toho fauloval Havel (HBR), který dostává dvě minuty za hákování. Za stejný trest ale za katr putuje i Čuřík (TRE).

    Pavel Buňat

    Góly a asistencie: 14. Stehlík (Polodna, Kolafa), 30. Polodna (Milfait), 62. Havel (Polodna) – 28. Nahodil (Laš, Vondráček), 53. Nahodil (Laš, Vondráček)


    BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Opršal) – Kolafa, Plášil, Sedlák, Jank, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Milfait – Petruška, Rousek, Švihálek – Dvořáček, Stach, Maliník – Kozlík.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Zelenka) – Bilčík, Dietz, Peroutka, Matějíček, Čejka, Dlapa – Laš, Nahodil, Vondráček – Mikeska, Kadela, Čuřík – Křivohlávek, Raška, Kaut.

    Rozhodca: Jílek, Schmejkal – Svoboda, Kis

    Diváci: 1078