Toronto – Washington 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 2:4 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 5:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 6:1 (kon.) | Nashville – NY Rangers 0:2 (kon.)
Arizona – Anaheim 2:4 (kon.) | Vancouver – Chicago 1:2 (kon.) | LA Kings – Colorado 0:1 (po pr.)
San Jose – NJ Devils 2:1 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:1 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:3 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
2:4 (0:1, 1:3, 1:0)
Anaheim Ducks
cz Nedeľa 24.11.2013, 02:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Partner:
     
    44:12
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Velký tlak Coyotes se nakonec přetavil ve snižující gól kapitána SHANE DOANA! Ten tečuje nahození od modré, Hiller neměl šanci, puk mu prošel pod břevno. Pro domácího lodivoda je to 11. zářez v sezoně. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Radim Vrbata.
     
    36:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks přeci jen využívají přesilovou hru. Coyotes propadli v několika soubojích u mantinelu, byla z toho akce dva na jednoho. Výborný pas na levou stranu tak mohl dostat SAMI VATANEN, jehož zakončení z první končí v domácí brance. Asistence: Mathieu Perreault, Matt Beleskey.
     
    31:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hraje se nahoru dolů, góly ale dávají hosté. COREY PERRY se uvolnil středem a z mezikruží trefuje k levé tyči. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    28:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté ale velmi rychle odpovídají! Únik dvou na jednoho vyřešil DUSTIN PENNER střelou a udělal dobře! Dnes se trefuje podruhé, v sezoně pošesté! Asistence: Ben Lovejoy.
     
    27:27
    Phoenix právě vstřelil branku!
    MIKE RIBEIRO tečuje nahození od modré přímo před Hillerem a srovnává stav! Pro Ribeira je to 7. trefa v sezoně a pro domácí zcela zasloužené vyrovnání. Asistence: Derek Morris, Shane Doan.
     
    11:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Ideální pas dostal na mezikurží DUSTIN PENNER, který si srovnal puk na forhend a trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Cam Fowler, Nick Bonino.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 28. Ribeiro (Morris, Doan), 45. Doan (Ekman-Larsson, Vrbata) – 12. Penner (Fowler, Bonino), 29. Penner (Lovejoy), 32. Perry (Getzlaf), 37. Vatanen (Perreault, Beleskey)


    Arizona Coyotes: Smith – Ekman-Larsson, Stone, Morris, Yandle, Rundblad, Klesla – Moss, Ribeiro, Doan (C) – Vrbata, Hanzal, Kennedy – Boedker, Vermette, Klinkhammer – Bissonnette, Halpern, Chipchura.
    Anaheim Ducks: Hiller – Sbisa, Fistric, Lovejoy, Fowler, Lindholm, Allen – Perry, Getzlaf (C), Penner – Selanne, Perreault, Etem – Beleskey, Bonino, Palmieri – Winnik, Cogliano, Jackman.

    Rozhodca: Dwyer, Jackson – Galloway, Nelson

    Diváci: 17 174