Levante – Villarreal 0:3 (kon.) | Rayo Vallecano – Espanyol 1:4 (kon.) | Elche – Valencia 2:1 (kon.)
Sevilla – Real Betis 4:0 (kon.)
koniec
FC Sevilla
4:0 (2:0)
Real Betis
Nedeľa 24.11.2013, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Sevilla dala gól! A predsa ešte jeden! Po rohovom kope si na center najvyššie naskočil VINCENTE IBORRA a brankár Sara sa už ani príliš nesnažil. Jeho pokus hlavou tak končí v bráne a zvyšuje na 4:0.
     
    59
    Sevilla dala gól! Domáci priaznivci sú vo vytržení, hráči Realu Betis sú zrelí na uterák. Bacca našiel krásny oblúčikom za obranou hostí VICTORA VITOLA, ktorý už pred gólmanom Sarom nezaváhal a zvyšuje na rozdiel triedy.
     
    44
    Sevilla dala gól! Po centri Rakitića, sa k zakončeniu hlavou dostal STEPHANE M'BIA, ktorého nedokázal Juanfran ustrážiť a strieľa tak druhý gól domáceho tímu!
     
    2
    Sevilla dala gól! No už o minútu neskôr prichádza prvý gól stretnutia! Za obranu Betisu si perfektne nabehol CARLOS BACCA, ktorý sa vyhol ofsajdovej pasci a nedal brankárovi hostí najmenšiu šancu!

    Andrej Marienka

    Góly: 2. Bacca, 44. M'Bia, 59. Vitolo, 88. Iborra

    Karty:   45+1. Reyes (SEV), 77. Bacca (SEV) – 34. Vadillo (RBE), 36. Paulão (RBE), 45+1. Nono (RBE), 51. Torres (RBE), 90+2. Matilla (RBE)   42. Paulão (RBE)


    FC Sevilla: Beto – Diogo Figueiras, Fazio, Daniel Carriço, Alberto Moreno – Iborra, M'Bia – José Antonio Reyes, Rakitić, Vitolo – Bacca
    Náhradníci: Javi Varas – Fernando Navarro, Juan Cala, Perotti, Jairo Samperio, Gameiro, Coke

    Real Betis: Sara – Juanfran, Paulão, Antonio Amaya, Dídac Vilá – Nono, Xavi Torres – Álvaro Vadillo, Joan Verdú, Steinhöfer – Jorge Molina
    Náhradníci: Andersen – Javier Matilla, Chuli, Juan Carlos, Nacho, Rubén Castro, Jordi Figueras

    Rozhodca: Javier Estrada – Juan Yuste, Francisco Martín