Třinec – Kometa Brno 3:0 (kon.) | K. Vary – Pardubice 6:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 5:2 (kon.)
Sparta Praha – Slavia 3:0 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:2 (kon.) | Hradec Králové – Chomutov 4:0 (kon.)
Plzeň – Zlín 3:2 (kon.)
koniec
HC Energie Karlovy Vary
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Nedeľa 24.11.2013, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    MAREK HOVORKA si připisuje v dnešním utkání další zářez. Nejdříve nahrával na vzdálenější tyč Kytnárovi, který mu ale kotouč ještě vrátil a zmiňovaný střelec pak umístil puk do zcela odkryté branky. Asistence: Milan Kytnár.
     
    54:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice využívají přesilovou hru! Po ukázkové kombinaci, kdy si hosté doslova rozebrali obranou formaci domácích, se kotouč dostal až na LUKÁŠE RADILA, který dává svojí trefou naději na zvrat utkání. Asistence: Radovan Somík, Tomáš Nosek.
     
    48:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Téměř stejná branková situace. Na jedné straně nahrávající Vlach a na druhé střelec MAREK HOVORKA, který přesně směruje kotouč za záda Hudáčka. Bez asistence – kotouč byl tečován.
     
    47:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    PETR POHL si v nájezdu dva na jednoho sjel na vzdálenější tyč, kam dostal přihrávku od Bičánek a nekompromisně zvyšuje na rozdíl tří branek! Asistence: Stanislav Balán, Marek Hovorka.
     
    36:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Zucker se dostal do samostatného úniku a nakonec byl zahákován. To znamená trestné střílení, které DAVID ZUCKER s přehledem po vydařeném blafáku proměňuje.
     
    25:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice snižují. Před levým kruhem se dostal puk k volnému Vašíčkovi, který vystřelil. Jeho střelu pak tečoval dobře postavený TOMÁŠ NOSEK clonící domácího brankáře, který kotouč nasměroval za záda bezmocného Závorky. Asistence: Jiří Vašíček.
     
    17:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jeden z beků hostí neudržel útočné pásmo a tak se domácím naskytl brejk dva na jednoho, který zužitkoval domácí kapitán MARTIN ZAŤOVIČ nechytatelnou střelou. Asistence: Petr Pohl, Stanislav Balán.
     
    15:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je tu první branka dnešního klání. Tu střílí STANISLAV BALÁN, nebo spíše mu je branka připsána po odrazu od Benáka, který si kotouč srazil za záda bezradného Hudáčka. Asistence: Marek Hovorka

    Jaroslav Kubricht

    Góly a asistencie: 15. Balán (Hovorka), 18. Zaťovič (Pohl, Balán), 37. Zucker (t.s.), 48. Pohl (Bičánek, Hovorka), 49. Hovorka, 59. Hovorka (Kytnár) – 26. Nosek T. (Vašíček), 55. Radil (Somík, Nosek T.)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Bičánek, Rýgl, Drtina J., Rohan M., Gulaši, Dresler, Schusser – Zaťovič, Balán, Pohl – Kytnár, Vlach, Hovorka – Dlouhý, Hruška R., Zucker – Koblasa, Vachovec, Tomeček.
    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Kočí, Píša, Zdráhal, Benák, Vašíček, Gregorc – Endál, Marha, Sýkora – Semorád, Zohorna T., Tybor – Nosek T., Kousal, Radil – Rys, Čip, Somík.

    Rozhodca: Fraňo – Wagner, Ondráček – Komárek.

    Diváci: 3047