Slovan Bratislava – Košice 1:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
1:1 (1:0)
MFK Košice
Nedeľa 03.11.2013, 16:00 • Pasienky, Bratislava - Nové Mesto • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Hosťujúci Ostojić v závere zápasu tvrdo postrčil Hlohovského a za tento tvrdý a nešportový faul obdržal jasnú žltú kartu.
     
    90+5
    V závere nadstaveného času sa k lopte po skvelom centri od Žofčáka dostal Hlohovský, no ten svojim volejovým zakončením z pravej strany napokon netrafil priestor košickej brány!
     
    90+2
    Košický gólman Tofiloski obdržal jasnú žltú kartu za zbytočné protesty a úmyselné zdržiavanie hry.
     
    90+2
    Futbalisti Slovana Bratislava mali k dispozícii priamy kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať Halenár. Ten našiel svojim dobrým centrom Niňaja, no jeho hlavičkové zakončenie skončilo len nad košickou bránou.
     
    90+1
    Košický tréner posiela na trávnik aj tretie a zároveň posledné striedanie. Namiesto kapitána Petra Šinglára nastupuje do hry Lukáš Urban.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    89
    Oumar Diaby sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance na ľavej strane, keď tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho strelecký pokus skončil len mimo bratislavskej brány. Táto situácia bola napokon klasifikovaná ako ofsajd.
     
    88
    Košický tréner Radoslav Latal posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto gólového strelca Nermina Haskiča nastupuje do hry Coulibaly Diaby.
     
    87
    Oumar Diaby obdržal skvelú prihrávku na pravé krídlo, po ktorej mohol zakončovať, no zvolil spätnú prihrávku na Kubíka. Ten sa však proti pozornej bratislavskej defenzíve už nedokázal dostať k zakončeniu.
     
    84
    Belasí si poriadne nerozumeli v útočnej kombinácii pred košickým pokutovým územím. Halenár mohol páliť z centrálnej časti, no napokon hľadal na ľavom krídle Gašparoviča, ktorý túto prihrávku nečakal. Tofiloski si teda na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok.
     
    79
    Aj tréner Košíc – Radoslav Latal posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Jána Nováka nastupuje do hry oddýchnutý Tomáš Kubík.
     
    77
    Po skvelom centri z rohového kopu na pravej strane od Dudu sa k hlavičkovému zakončeniu pri vzdialenejšej žrdi dostal Nermin Haskič, no tentokrát ho gólman Putnocký vychytal bravúrnym zákrokom!
     
    74
    Priamy kop domáceho Slovana odišiel zahrávať Juraj Halenár, ktorý tvrdo vystrelil, no svojim oblúčikom napokon loptu umiestnil len tesne nad košickú bránu. Gólman Tofiloski teda zasahovať nemusel.
     
    73
    Po tvrdom faule od hosťujúceho Ostojiča majú futbalisti domáceho Slovana Bratislava k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov v centrálnej časti!
     
    71
    Róbert Vittek nekompromisne pálil z hranice košického pokutového územia na pravej strane, no gólman Tofiloski bol aj tentokrát v strehu a loptu dokázal po skvelom zákroku vyraziť do bezpečia!
     
    70
    Macedónsky gólman Darko Tofiloski si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, no momentálne sa sťažuje na bolesť v zadnom stehennom svale na jeho pravej nohe. Napokon to však vyzerá tak, že bude môcť pokračovať.
     
    68
    Gašparovič odcentroval loptu z ľavej strany do centrálnej časti, kde sa k nej dostal Vittek, ktorý zakončoval cez pozorného Ostojiča, no gólman Tofiloski bol aj tentokrát v strehu a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    62
    Domáci tréner Jozef Valovič posiela na trávnik aj tretie striedanie. Namiesto Marka Milinkoviča sa na trávnik postaví oddýchnutý Filip Hlohovský.
     
    56
    Tréner domáceho Slovana Bratislava – Jozef Valovič posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Lestera Stefana Peltiera posiela na trávnik Lukáša Gašparoviča.
     
    51
    Košice dali gól!
    Rohový kop futbalistom Košíc veľmi nevyšiel, no po dobrom centri od Šinglára sa k zakončeniu na hranici bratislavského pokutového územia dostal bosniansky hráč v službách hostí – NERMIN HASKIČ, ktorý svojou delovkou pod brvno bratislavskej brány vyrovnáva.
     
    51
    Po skvelom centri od Sekuliča sa k zakončeniu z ľavej strany dostal Hovančík! Jeho strelu z ťažkého uhla však gólman Putnocký dokázal svojimi rukami zblokovať do bezpečia!
     
    48
    Novák nekompromisne pálil z veľkej vzdialenosti, no jeho delovka bola napokon zblokovaná jedným z domácich obrancov len tesne vedľa bratislavskej brány! Na rad prichádza rohový kop Košíc.
     
    46
    Domáci tréner Jozef Valovič posiela na trávnik polčasové striedanie. Namiesto Karola Mészárosa nastupuje do hry Igor Žofčák.
     
    45+
    Rohový kop z ľavej strany opäť skvele zahral Juraj Halenár, ktorý loptu odcentroval veľkým oblúkom k vzdialenejšej žrdi, kde hlavičkoval Niňaj. Tentokrát však nedokázal trafiť priestor Tofiloskeho brány.
     
    41
    Košický hráč Juraj Hovančík obdržal žltú kartu za opakované tvrdé zákroky na hráčov domáceho Slovana Bratislava. Tentokrát spomínaný Košičan útočným faulom zneškodnil Gorosita.
     
    39
    Duda veľmi dobrým centrom z centrálnej časti našiel na ľavom krídle Haskiča, ktorý si robil priestor na strelu, no napokon svojou delovkou trafil len pozorného Bagayoka. Košičania však pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite.
     
    35
    Domáci Mészáros sa mohol dostať do skvelej gólovej šance po prienikovej prihrávke od Halenára, no asistent hlavného rozhodcu napokon avízoval jasný ofsajd, po ktorom sú pri lopte hosťujúci Košičania.
     
    31
    Slovan dal gól!
    Hráči domáceho Slovana Bratislava sa napokon dostávajú do vedenia! Po skvele zahranom rohovom kope od Halenára, ktorý loptu odcentroval veľkým oblúkom k vzdialenejšej žrdi sa k hlavičkovému zakončeniu dostal BRANISLAV NIŇAJ, ktorý bez problémov prekonal gólmana Tofiloskeho. Ten stál takmer bez pohybu na bránkovej čiare.
     
    27
    Bratislavský Slovan to skúša na gólmana Tofiloskeho strelami z veľkej vzdialenosti, no tie sú v podaní domácich útočníkov len veľmi nepresné. Tentokrát tvrdo pálil Milinkovič, no aj on minul priestor košickej brány.
     
    19
    Po tvrdom faule od Bašistu v strede ihriska na Kladrubského mali domáci k dispozícii štandardnú situáciu, ktorú skvelým centrom zahral Milinkovič. Na jeho center zareagoval najlepšie Kladrubský, no jeho hlavičkové zakončenie pozorný gólman Tofiloski vyrazil na rohový kop!
     
    10
    Košičania mali k dispozícii priamy kop vo vzdialenosti približne 28 metrov mierne vľavo. Túto štandardnú situáciu odišiel zahrávať Duda, ktorý poslal pred bratislavskú bránu dobrý center, ktorý však našiel len domácich obrancov. Následne sa o nožničky na ľavej strane snažil Bašista, no jeho zakončenie bolo len veľmi nepresné.

    Góly: 31. Niňaj – 51. Haskič

    Karty:   41. Hovančík (KOS), 90+2. Tofiloski (KOS), 90+5. Ostojić (KOS)


    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Josimov, Niňaj, Halenár (C), Milinkovič (62. Hlohovský) – Mészáros (46. Žofčák), Gorosito, Kladrubský, Bagayoko – Vittek, Peltier (56. Gašparovič).
    Náhradníci: Poláček – Hlohovský, Grendel, Žofčák, Kolčák, Gašparovič, Jakúbek.

    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Ostojić, Duda, Šinglár (C) (90+1. Urban) – Diaby, Viazanko, Haskič (88. Diaby), Novák (79. Kubík) – Bašista, Hovančík.
    Náhradníci: Ružinský – Skvašík, Kubík, Tóth, Gál, Urban, C. Diaby.

    Rozhodca: Pavol Chmura – Michal Tomčík, Rastislav Žákech