Getafe – Valencia 0:1 (kon.) | Atlético Madrid – Bilbao 2:0 (kon.) | Levante – Granada 0:1 (kon.)
Malaga – Real Betis 3:2 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:1 (0:1)
Valencia CF
Nedeľa 03.11.2013, 12:00 • Coliseum Alfonso Pérez • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, aj napriek veľkému tlaku sa domácemu tímu nepodarilo v druhom polčase streliť gól a tak si z Getafe odnáša všetky tri body Valencia. Hrdinom zápasu sa tak stal Pabón, ktorý v 40. minúte strelil nádherný gól, s prívlastkom víťazný. V samom závere sa nervozita vystupňovala až natoľko, že hlavný rozhodca udelil hneď niekoľko žltých kariet.

    Po dnešnom súboji poskočí Valencia v tabuľke minimálne o dve priečky nahor, Getafe sa prinajlepšom udrží na 6tom mieste. Všetko bude závisieť od ostatných zápasov, ktoré sa dnes odohrajú. Ich prenosy Vám taktiež prinesie náš portál.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (13:58:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Hrá sa už 2 minúty naviac, Do šestnástky Valencie ešte priletel center, no Guaita ho pohotovo vyboxoval.
     
    90+4
    Rovnako dopadol aj domáci hráč Alexis.
     
    90+4
    Guaita za svoju účasť v strkanici vidí aj žltú kartu.
     
    90+3
    Po prerušení hry sa okamžite strhla v šestnástke Valencie potyčka, Guaita si vybavoval účty s Alexisom, ktorý sa po kontakte veľmi rád zosypal k zemi. Rozhodca musí celú situáciu ukľudňovať.
     
    90+2
    Na opačnej strane úplne prepadla obrana Valencie, po ktorom takmer prišlo vyrovnanie! Pablo Sarabia však v totálnej tutovke prestrelil bránu!
     
    90+1
    Už mohlo byť rozhodnuté! Po chybe v rozohrávke sa dopredu pustil Dani Parejo, ktorý dopredu vyslal Cartabiu, ktorý mal na ľavej strane úplne voľného Paca Alcácera, no rozhodol sa zakončiť sám. To sa mu nepodarilo, zrazil sa s domácim brankárom, ktorý zostáva po zrážke s bolestivou grimasou na zemi.
     
    90+1
    Domáci hráči získavajú na vyrovnanie dodatočné 3 minúty nad rámec riadnej hracej doby.
     
    90
    Skúšali to cez stred ihriska, tam sme mali možnosť sledovať faul Paca Alcácera, ktorý za zbytočný zákrok vidí aj žltý kartónik.
     
    90
    Beží nám posledná minúta riadnej hracej doby, domáci hráči sa stále nachádzajú na vlastnej polovici, nedarí sa im dostať sa do útoku.
     
    89
    To hrá do kariet Valencie, ktorá akékoľvek zaváhanie v rozohrávke trestá ďalekým odkopom až k domácemu gólmanovi.
     
    89
    Na hráčoch Getafe je vidieť stupňujúca sa nervozita a taktiež zúfala túžba vyrovnať. Na psychike im to rozhodne nepomáha, skôr to spôsobuje zbytočné nepresnosti v prihrávkach.
     
    88
    Hostia z priameho kopu strelu na bránu nevyťažili, to im ale určite nebude vadiť, pokiaľ do konca stretnutia už neinkasujú.
     
    87
    Domáci hráči si celkom zbytočne komplikujú situáciu, Sergio Escudero teraz daroval súperovi priamy kop, navyše za svoj faul sklzom vidí aj žltú kartu.
     
    86
    Mosquera to v útoku trošku prehnal s bojovnosťou a úplne zbytočne súpera stiahol za dres, za čo vidí automaticky žltú kartu.
     
    85
    Po rohovom kope prišlo zakončenie hlavou Maricu, no jeho pokus znova končí iba v rukaviciach Guaitu, ktorý si stále drží čisté konto.
     
    84
    Zúfala snaha vyrovnať pokračuje, Guaita vyrážal na ďalší roh.
     
    83
    Rohový kop skončil taktiež mimo hracej plochy, rozohrávať bude gólman hostí. Čas do konca stretnutia rýchlo ubieha, domácim hráčom ho na vyrovnanie už veľa neostáva.

    Andrej Marienka

    Góly: 40. Pabón

    Karty:   37. Sarabia (GET), 78. León (GET), 81. Marica (GET), 86. Mosquera (GET), 87. Escudero (GET), 90+4. Alexis (GET) – 90. Alcácer (VCF), 90+4. Guaita (VCF)


    Getafe CF: Moyá – Sergio Escudero, Alexis, López, Álvaro Arroyo – Mosquera, Borja – Lafita, Pablo Sarabia, Pedro León – Marica
    Náhradníci: Codina – Lacen, Gavilán, Rafa, Diego Castro, Juan Valera, Míchel

    Valencia CF: Diego Alves – Juan Bernat, Mathieu, Ricardo Costa, Barragán – Dani Parejo, Javi Fuego – Piatti, Banega, Pabón – Paco Alcácer
    Náhradníci: Guaita – Víctor Ruíz, Oriol Romeu, Jonas, Hélder Postiga, Canales, Cartabia

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, Enrique Ramos