Getafe – Valencia 0:1 (kon.) | Atlético Madrid – Bilbao 2:0 (kon.) | Levante – Granada 0:1 (kon.)
Malaga – Real Betis 3:2 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:1 (0:1)
Valencia CF
Nedeľa 03.11.2013, 12:00 • Coliseum Alfonso Pérez • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, aj napriek veľkému tlaku sa domácemu tímu nepodarilo v druhom polčase streliť gól a tak si z Getafe odnáša všetky tri body Valencia. Hrdinom zápasu sa tak stal Pabón, ktorý v 40. minúte strelil nádherný gól, s prívlastkom víťazný. V samom závere sa nervozita vystupňovala až natoľko, že hlavný rozhodca udelil hneď niekoľko žltých kariet.

    Po dnešnom súboji poskočí Valencia v tabuľke minimálne o dve priečky nahor, Getafe sa prinajlepšom udrží na 6tom mieste. Všetko bude závisieť od ostatných zápasov, ktoré sa dnes odohrajú. Ich prenosy Vám taktiež prinesie náš portál.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (13:58:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Hrá sa už 2 minúty naviac, Do šestnástky Valencie ešte priletel center, no Guaita ho pohotovo vyboxoval.
     
    90+4
    Rovnako dopadol aj domáci hráč Alexis.
     
    90+4
    Guaita za svoju účasť v strkanici vidí aj žltú kartu.
     
    90+3
    Po prerušení hry sa okamžite strhla v šestnástke Valencie potyčka, Guaita si vybavoval účty s Alexisom, ktorý sa po kontakte veľmi rád zosypal k zemi. Rozhodca musí celú situáciu ukľudňovať.
     
    90+2
    Na opačnej strane úplne prepadla obrana Valencie, po ktorom takmer prišlo vyrovnanie! Pablo Sarabia však v totálnej tutovke prestrelil bránu!
     
    90+1
    Už mohlo byť rozhodnuté! Po chybe v rozohrávke sa dopredu pustil Dani Parejo, ktorý dopredu vyslal Cartabiu, ktorý mal na ľavej strane úplne voľného Paca Alcácera, no rozhodol sa zakončiť sám. To sa mu nepodarilo, zrazil sa s domácim brankárom, ktorý zostáva po zrážke s bolestivou grimasou na zemi.
     
    90+1
    Domáci hráči získavajú na vyrovnanie dodatočné 3 minúty nad rámec riadnej hracej doby.
     
    90
    Skúšali to cez stred ihriska, tam sme mali možnosť sledovať faul Paca Alcácera, ktorý za zbytočný zákrok vidí aj žltý kartónik.
     
    90
    Beží nám posledná minúta riadnej hracej doby, domáci hráči sa stále nachádzajú na vlastnej polovici, nedarí sa im dostať sa do útoku.
     
    89
    To hrá do kariet Valencie, ktorá akékoľvek zaváhanie v rozohrávke trestá ďalekým odkopom až k domácemu gólmanovi.
     
    89
    Na hráčoch Getafe je vidieť stupňujúca sa nervozita a taktiež zúfala túžba vyrovnať. Na psychike im to rozhodne nepomáha, skôr to spôsobuje zbytočné nepresnosti v prihrávkach.
     
    88
    Hostia z priameho kopu strelu na bránu nevyťažili, to im ale určite nebude vadiť, pokiaľ do konca stretnutia už neinkasujú.
     
    87
    Domáci hráči si celkom zbytočne komplikujú situáciu, Sergio Escudero teraz daroval súperovi priamy kop, navyše za svoj faul sklzom vidí aj žltú kartu.
     
    86
    Mosquera to v útoku trošku prehnal s bojovnosťou a úplne zbytočne súpera stiahol za dres, za čo vidí automaticky žltú kartu.
     
    85
    Po rohovom kope prišlo zakončenie hlavou Maricu, no jeho pokus znova končí iba v rukaviciach Guaitu, ktorý si stále drží čisté konto.
     
    84
    Zúfala snaha vyrovnať pokračuje, Guaita vyrážal na ďalší roh.
     
    83
    Rohový kop skončil taktiež mimo hracej plochy, rozohrávať bude gólman hostí. Čas do konca stretnutia rýchlo ubieha, domácim hráčom ho na vyrovnanie už veľa neostáva.
     
    82
    Ďalšia možnosť Getafe, po prudkej strele nám Guaita predviedol pohotový zákrok a loptu vyráža mimo hraciu plochu.
     
    81
    Hlavný rozhodca okamžite prichádza za previnilcom Maricom, ktorý za svoj zákrok vidí žltú kartu.
     
    80
    Do sľubnej pozície sa dostával Marica, ktorý sa zbavil brániaceho hráča, no bol tiesnený Mathieuom. V páde sa ešte snažil odohrať loptu smerom do pokutového územia súpera, no nepríjemne trafil iba nohy súpera.
     
    79
    Práve Piatti je ďalším striedajúcim hráčom, toho na tránivku vymení Canales.
     
    78
    Ten za svoj nedovolený zákrok vidí aj kartu žltej farby.
     
    78
    Hostia sa začínajú smerom dopredu čoraz viac osmeľovať, Piatti sa tlačil dopredu, no zastavil ho faul Pedra Leóna.
     
    77
    Navyše prichádza posledné striedanie na strane Getafe, prichádza Gavilán, ktorý nahradí Álvara Arroya.
     
    76
    Hra je znova prerušená, Paco Alcácer je opäť na zemi, obidva tímy si tak môžu nachvíľu vydýchnuť.
     
    75
    Valencia sa znovu natlačila pred pokutové územia Getafe, tam sa trošku teatrálne k zemi zvalil Paco Alcácer, ktorý si tak pýtal priamy kop. Ten ale neprichádza a hrá sa znova v strede ihriska.
     
    73
    Hráči Valencie sa snažili udržať loptu pred súperovou šestnástkou, no dlho sa im to nedarilo, Getafe sa znova púšťa do útoku.
     
    72
    Álvaro Arroyo bojoval na pravom krídle až s dvojicou protihráčov a ešte dokázal vybojovať aj vhadzovanie na súperovej polovici. Nič to v konečnom dôsledku nepomohlo, Valencia sa po chvíli oslobodila.
     
    71
    Getafe je momentálne jednoznačne lepším mužstvom, Valencia takmer výhradne bráni, zatiaľ však útočná aktivita neprináša domácemu tímu ovocie v podobe gólu.
     
    70
    To samozrejme spôsobilo ďalšie bučanie z domácich sektorov, nič to ale nemení, Getafe bude musieť nájsť iný spôsob ako skóre vyrovnať.
     
    69
    Po rohovom kope si domáci hráči znova pýtajú pokutový kop, v šestnástke totiž došlo ku kontaktu medzi rukou brankára Valencie, ktorý sa snažil loptu vyboxovať a jedným z hráčov Getafe. Rozhodca Ignacio Iglesias ale ani tentoraz penaltu nepíska.
     
    68
    Kombinácia Getafe pokračuje, na jej konci bol Pedro León, ktorý z uhla zakončoval a vybavil tak aspoň rohový kop pre Getafe.
     
    67
    Aktívnejším dojmom teraz pôsobí domáci tím, ktorý sa zrejme bude snažiť čím skôr vyrovnať.
     
    66
    Pedro León posielal prihrávku do pokutového územia z pravého krídla, vôbec sa mu ale nepodarila, Guaita bez problémov loptu skrotil.
     
    65
    Aj Valencia strieda po druhý raz, trošku prekvapivo zápas končí pre Pabóna, opačnou stranou vybieha Cartabia.
     
    64
    Hra sa navyše začína kúskovať, hromadia sa fauly, tentoraz sa previnil Mosquera.
     
    63
    Aj naďalej hra pokračuje na území nikoho, brankári na obidvoch stranách teraz dlhšie nemali prácu.
     
    62
    Pabón sa snažil o podobnú strelu akou strelil svoj dnešný gól, no tentoraz mu to nevyšlo, pálil mimo.
     
    61
    Hostia získavajú po obrannom zákroku Alexisa rohový kop.
     
    60
    Tempo sa nám výrazne spomalilo, hráči by dlho nevydržali hrať v takom tempe ako na začiatku druhého polčasu. Hra pokračuje najmä v okolí stredového kruhu.
     
    59
    Po zbytočnej strate lopty v útoku Mosqueru sa do protiútoku pustila Valencia. Hostia si však v útoku počínali trošku zbrklo a veľmi skoro takmer zadarmo odovzdali loptu domácemu gólmanovi.
     
    58
    Pedro León to vôbec nemyslel zle, snažil sa o vysunutie striedajúceho Diega Castra, jeho prihrávka bola však prisilná, navyše Castro zareagoval neskoro.
     
    57
    Paco Alcácer sa púšťal do útoku, v momente prihrávky však bol v milimetrovom postavení mimo hry.
     
    56
    Hra sa teraz možno trošku ukľudní, prichádza druhé striedanie domáceho tímu. Lafitu na trávniku vymení Diego Castro.
     
    55
    Po rohovom kope okamžite dopredu vyštartovali domáci hráči, sledujeme tak jednu útočnú akciu za druhou, zatiaľ však bez gólov.
     
    54
    Okamžitá kontra hostí, po viacerých zablokovaných strelách prišlo zakončenie Piattiho, ale aj jeho strela bola zablokovaná na rohový kop.
     
    53
    Álvaro Arroyo posielal z pravej strany prudkú prihrávku, Marica v šestnástke letel k zemi aj s protihráčom, no pokutový kop sa ani tentoraz nepíska.
     
    52
    Ďalšia krásna strela hostí, tentoraz Paca Alcácera. Jeho delovku ale pohotovo Moyá vyráža.
     
    51
    Pokutového územia sa tentoraz domáhajú hostia, pri obrannom zákroku jeden z hráčov hlavičkoval priamo do ruky Lópeza, od ktorého sa lopta odrazila mimo hraciu plochu. Bude z toho iba rohový kop.
     
    50
    V 50. minúte prvý raz v zápase strieda domáci tím. Z ihriska odchádza Borja, na jeho miesto príde Lacen.
     
    49
    A znova aktívny Lafita. Ten sa tentoraz dostal hlbšie do pokutového územia, posielal center pred brankára, no žiaden zo spoluhráčov naň nedokázal zareagovať.
     
    48
    Domáci hráči sa dožadujú pokutového kopu, nakoľko Javi Fuego vo vlastnej šestnástke zastavil Lafitu sklzom. Z opakovaných záberov ale vidíme, že sa najprv dotkol lopty, takže rozhodcove rozhodnutie bolo správne.
     
    47
    Na opačnej strane sa do útoku po ľavej strane dostal Piatti, ktorý posielal center do šestnástky, no Moyá pohotovo chytá.
     
    46
    Pablo Sarabia si okamžite po rozohrávke prebral loptu, dostal sa po ľavom krídle do útoku. Odtiaľ prihral Mosquerovi, ktorý na hranici šestnástky hľadal Maricu, no ten v útoku fauloval a tak domáci tím stráca loptu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hráči dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    Nadstavený čas vypršal a tak sa prvá polovica stretnutia končí za stavu 0:1. Jediným hráčom, ktorému sa v prvom polčase podarilo presadiť bol Pabón, ktorý v 40. minúte krásnou strelou poslal svoj tím do vedenia. Inak sme sledovali pomerne vyrovnané stretnutie. Uvidíme čo nám prinesie druhá polovica zápasu, ktorá začne zhruba o 13:04.
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    V samom závere však ešte prichádza útočná akcia hostí, no zakončenie smerom na domácu bránu už nie.
     
    45+3
    Zdá sa, že prvý polčas už len dohráme, loptu má stále Valencia, tá sa už ale nesnaží o útok, taktiež domáci hráči neprejavujú snahu o odobratie lopty.
     
    45+2
    Po tejto akcii domáci tlak opadol, loptu majú hráči Valencie, ktorý kombinujú na vlastnej polovici a s rozohrávkou sa príliš nenáhlia.
     
    45+1
    Po vysunutí sa na ľavej strane snažil o zakončenie Lafita, bol však z uhla, Ricardo Costa získava loptu pre svoj tím.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadneho hracieho času sa budú nadstavovať ešte 3 minúty.
     
    45
    Zúfalý tlak domácich hráčov pokračuje aj naďalej, dobrý pressing hostí sa však vypláca, Pabón získava loptu a ťahá naopak útočnú akciu smerom na domácu bránu.
     
    44
    Getafe sa aj naďalej tlačí pred šestnástku Valencie, obrancovia hostí si ale plnia svoje úlohy dokonale, zdá sa, že záverečný tlak v posledných minútach prvého polčasu už ustoja.
     
    43
    Center preletel ponad pokutové územie súpera, no ani jeden z hráčov naň nedokázal zareagovať a tak končí až v rukaviciach Guaitu.
     
    42
    Na opačnej strane sa domáci hráči snažia o okamžitú odpoveď, získavajú k dispozícii priamy kop.
     
    40
    Valencia dala gól! Z ničoho nič prichádza prvý gól stretnutia! Z nevinnej akcie Valencie vystrelil z takmer 25 metrovej vzdialenosti DORLAN PABÓN, ktorý nádhernou strelou vymietol šibenicu domácej brány.
     
    39
    Pablo Sarabia sa ocitol v ďalšej príležitosti. Tentoraz pálil z väčšej vzdialenosti a jeho strela míňa ľavú tyč brány hostí.
     
    38
    Hra sa presunula opäť do stredu ihriska, no tentoraz loptu ovláda Valencia. V posledných minútach sledujeme pekný futbal, s útokmi na obidvoch stranách.
     
    37
    Pablo Sarabia celkom zbytočne dohrával stratený súboj s obrancom Valencie. Za zbytočný faul sklzom vidí prvú žltú kartu v zápase.
     
    36
    Ďalšia veľká príležitosť pre Getafe! Marica sa vysunul po pravej strane, odkiaľ posielal prihrávku na nikým nebráneného Pabla Sarabiu. Prihrávka však bola prisilná a tak sa domáci hráči sami vyhnali z dobrej streleckej pozície.
     
    35
    Do zakončenia sa dostal Pedro León, no jeho pokus letí mimo. Rozohrávať bude Guaita.
     
    34
    Na opačnej strane po zákroku Daniho Pareja získava Getafe svoj tretí rohový kop v zápase.
     
    33
    To sa im ale nepodarilo, o loptu prišli, následne si loptu prebral Pabón, ktorý posielal pred brankára podobnú prihrávku ako pred chvíľou, no tentoraz Moyá zakročil včas a loptu chytá.
     
    32
    Hra sa znova presunula do strednej časti ihriska, konkrétne na ľavú stranu, kadiaľ sa domáci hráči snažia prejsť do útoku.
     
    31
    Alcácerovi chýbali možno milimetre k streleniu prvého gólu zápasu. Po prudkej prihrávke z pravého krídla sa snažil v sklze zakončiť, no na správnom mieste bol možno o sekundu neskôr akoby sa patrilo.
     
    29
    Do útoku sa teraz dostalo Getafe, po centri v šestnástke zakončoval Pedro León, no ten bol tiesnený obrancom a lopta tak nakoniec končí v rukaviciach Guaitu.
     
    28
    Na opačnej strane šťastenu pokúšal Banega, jeho strela z veľkej diaľky ale míňa bránu.
     
    28
    Ten zahrával Pedro León, na jeho center odpovedal obranca Valencie, ktorý posiela loptu preč, do bezpečnej vzdialenosti od brány.
     
    27
    Možno sa to zmení teraz, Mosquera si vypýtal na súperovej polovici nedovolený zákrok, uvidíme teda priamy kop pre Getafe.
     
    26
    Hra sa presunula najmä do strednej časti ihriska, kde síce majú miernu prevahu domáci hráči, no do väčších útokov sa nedostávajú.
     
    24
    Na opačnej strane sa po dobrom obrannom zákroku až príliš zbytočne s loptou maznal Barragán, využil to Álvaro Arroyo, ktorý mu v jeho vlastnej šestnástke odobral loptu, vystrelil, no aj tentoraz iba mimo bránu.
     
    23
    Paco Alcácer teraz pekne vystrelil, no jeho pokus míňa domácu bránu. Taktiež môžeme sledovať, že Borja sa znova zapojil do hry.
     
    22
    V hre sa pokračuje, Borja opustil hraciu plochu v opatere lekárov, uvidíme či sa ešte zapojí do hry.
     
    21
    Na opačnej strane došlo k zrážke dvoch hráčov, konkrétne Borju a Mathieua. Prvý menovaný zostal na trávniku otrasený a na ihrisko vybieha aj lekársky tím.
     
    20
    Z priameho kopu vznikla veľmi dobre umiestnená strela, ktorú Moyá iba vyrazil pred seba. Následne si už pred bránou dokázala domáca obrana upratať.
     
    19
    Zmení sa to teraz, pred vlastnou šestnástkou fauloval Daniho Pareja Sergio Escudero, uvidíme tak priamy kop pre Valenciu.
     
    18
    Tempo hry sa nám zmiernilo, hromadia sa aj nepresnosti v rozohrávke. Aj preto momentálne nedochádza k útokom na jednej či druhej strane.
     
    17
    Pokus o strelu na opačnej strane, Pabónovi ale strela vôbec nesadla, letí úplne mimo.
     
    16
    Hrá sa na polovici Valencie, no domáci hráči sa nedostávajú na dostrel brány hostí. Ricardo Costa na pravom krídle zastavil Maricu.
     
    15
    Po striedaní sa pokračuje v hre, hostia zaútočili, no útočný faul celú akciu ukončil, pri lopte tak bude Getafe.
     
    14
    Tak sa aj stalo, už v 14. minúte je tréner Đukić nútený striedať na brankárskom poste, Diega Alvesa tak vymení Guaita.
     
    13
    V hre sa stále nepokračuje, zdá sa, že príde k prvému striedaniu, Diego Alves zrejme nebude môcť pokračovať v zápase.
     
    12
    Po priamom kope nastala pred gólmanom hostí menší chaos, došlo aj k niekoľkým zrážkam hráčov, na zemi zostáva ležať Diego Alves aj Ricardo Costa.
     
    11
    Ten si na súperovej polovici vypýtal faul a domáci tak môcť pokračovať v útoku.
     
    10
    Ďalší roh sa skončil strelou Ricarda Costu, Moyá s ňou nemal príliš veľa práce a okamžite posielal do kontry Maricu.
     
    10
    Ten si zopakujeme, po obrannom zákroku jedného z hráčov Getafe lopta končí mimo hracej plochy.
     
    9
    Na opačnej strane získava Valencia svoj prvý rohový kop v zápase.
     
    9
    Prvá veľká šanca na skórovanie! Mal ju domáci Marica, keď po Lafitovom centri hlavičkoval do odkrytej časti brány. Diego Alves sa však včas presunul a reflexne vyrazil.
     
    8
    Prudkú prihrávku do šestnástky z pravého krídla výborne zablokoval Alexis a loptu tak posiela do bezpečnej vzdialenosti od brány.
     
    7
    Šancu zaútočiť budú mať hostia po Mosquerovom faule v strednej časti ihriska.
     
    7
    Zatiaľ sa im nedarí vymyslieť nič, obrana Getafe je veľmi dobre sformovaná a zahnala hráčov súpera až k vlastnému brankárovi.
     
    6
    V úvodných minútach je tak jasne aktívnejším tímom práve domáce Getafe. Momentálne však majú loptu na kopačkách hostia, uvidíme čo vymyslia smerom dopredu.
     
    5
    Prvú strelu na bránu v zápase registrujeme v 5. minúte, jej autorom bol kapitán domácich Pedro León, šlo však viac-menej iba o propagačnú strelu, s ktorou Diego Alves nemal väčšie problémy.
     
    4
    Pablo Sarabia sa po výbornej kolmici rútil sám na gólmana hostí, no je aktivitu zastavil hvizd rozhodcu, ktorý signalizuje ofsajd.
     
    3
    Po rohovom kope sa domáci hráči ešte udržali v šestnástke súpera, k strele ale nedošlo, rozohrávať bude Diego Alves.
     
    2
    To im nevyšlo, naopak do prvej útočnej akcie sa dostal Alexis, ktorý prihral na hranicu pokutového územia Maricovi, ten sa dostal k strele, no bola zablokovaná. Rohový kop pre Getafe.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili hráči Valencie. Tí sa od začiatku snažia tlačiť na súperovu polovicu, prvý raz to skúšajú po pravom krídle.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči obidvoch tímov už vychádzajú na trávnatú plochu. Domáci tím dnes nastúpi v modrých dresoch, zatiaľ čo hráči Valencie budú hrať v oranžovom.
     
    Zdá sa, že nakoniec sa Álvaro Arroyo dokázal zotaviť zo zranenia o niečo skôr ako bolo plánované a bude sa teda môcť do zápasu zapojiť.
     
    Úvodné zostavy:

    Getafe CF: Moyá – Sergio Escudero, Alexis, López, Álvaro Arroyo – Mosquera, Borja – Lafita, Pablo Sarabia, Pedro León – Marica
    Náhradníci: Codina – Lacen, Gavilán, Rafa, Diego Castro, Juan Valera, Míchel

    Valencia CF: Diego Alves – Juan Bernat, Mathieu, Ricardo Costa, Barragán – Dani Parejo, Javi Fuego – Piatti, Banega, Pabón – Paco Alcácer
    Náhradníci: Guaita – Víctor Ruíz, Oriol Romeu, Jonas, Hélder Postiga, Canales, Cartabia

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, Enrique Ramos.
     
    Stávkové kancelárie očakávajú vyrovnaný súboj, keďže kurz na víťazstvo domáceho tímu sa pohybuje okolo hodnoty 2,4, na remízu 3,25 a na výhru Valencie 2,8.
     
    História vzájomných zápasov hovorí v prospech Valencie, keďže z posledných piatich meraní síl až štyrikrát zvíťazila. Getafe nad svojim dnešným súperom naposledy zvíťazilo ešte v marci 2012 na domácom trávniku 3:1. Podarí sa teda dnes Getafe ďalší dobrý výsledok, alebo sa ukončí séria prehier Valencie?
     
    Pekné nedeľné poludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 12 kola najvyššej španielskej Primera División. V dnešnom súboji na seba narazia Getafe CF a Valencia CF.

    Getafe CF

    Getafe zažíva vydarenú sezónu, s 19timi bodmi mu patrí 6. priečka v tabuľke čo by momentálne stačilo na zapojenie sa do Európskej Ligy UEFA. V posledných piatich súbojoch Getafe nebodovalo iba raz, konkrétne proti Athletic Clubu, keď na domácej pôde prehralo 0:1. Vo zvyšných štyroch súbojoch Getafe bodovalo naplno, a z toho až trikrát na pôde súperov. 12 bodov z 5tich zápasov, to vôbec nieje zlá vizitka. Getafe sa však dnes bude musieť zaobísť bez dvojice zranených hráčov – Adriána Colungu a Álvara Arroya.

    Valencia CF

    Tím z Valencie je na tom podstatne horšie, sezóna mu zatiaľ príliš nevychádza. S 13timi bodmi Valencii zatiaľ patrí 12. miesto v tabuľke, no Elche a Sevilla, ktoré sú pred ňou majú rovnaký počet bodov. Na chrbát jej s 11timi bodmi dýchajú Granada a Real Valladolid. Toto postavenie v tabuľke je zapríčinené najmä nelichotivou sériou troch prehier po sebe. V posledných troch ligových zápasoch Valencia postupne nestačila na Real Sociedad, Villarreal a Almeríu. V predchádzajúcich stretnutiach Valencia remizovala s Athletic Clubom 1:1 a na domácej pôde tesne zdolala klub Rayo Vallecano. Tímu by dnes kvôli zraneniu nemali chýbať žiadni hráči zo základnej zostavy.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 12:00.

    Andrej Marienka

    Góly: 40. Pabón

    Karty:   37. Sarabia (GET), 78. León (GET), 81. Marica (GET), 86. Mosquera (GET), 87. Escudero (GET), 90+4. Alexis (GET) – 90. Alcácer (VCF), 90+4. Guaita (VCF)


    Getafe CF: Moyá – Sergio Escudero, Alexis, López, Álvaro Arroyo – Mosquera, Borja – Lafita, Pablo Sarabia, Pedro León – Marica
    Náhradníci: Codina – Lacen, Gavilán, Rafa, Diego Castro, Juan Valera, Míchel

    Valencia CF: Diego Alves – Juan Bernat, Mathieu, Ricardo Costa, Barragán – Dani Parejo, Javi Fuego – Piatti, Banega, Pabón – Paco Alcácer
    Náhradníci: Guaita – Víctor Ruíz, Oriol Romeu, Jonas, Hélder Postiga, Canales, Cartabia

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, Enrique Ramos