Slovan Bratislava – Košice 1:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
1:1 (1:0)
MFK Košice
Nedeľa 03.11.2013, 16:00 • Pasienky, Bratislava - Nové Mesto • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Košický tréner posiela na trávnik aj tretie a zároveň posledné striedanie. Namiesto kapitána Petra Šinglára nastupuje do hry Lukáš Urban.
     
    88
    Košický tréner Radoslav Latal posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto gólového strelca Nermina Haskiča nastupuje do hry Coulibaly Diaby.
     
    79
    Aj tréner Košíc – Radoslav Latal posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Jána Nováka nastupuje do hry oddýchnutý Tomáš Kubík.
     
    62
    Domáci tréner Jozef Valovič posiela na trávnik aj tretie striedanie. Namiesto Marka Milinkoviča sa na trávnik postaví oddýchnutý Filip Hlohovský.
     
    56
    Tréner domáceho Slovana Bratislava – Jozef Valovič posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Lestera Stefana Peltiera posiela na trávnik Lukáša Gašparoviča.
     
    46
    Domáci tréner Jozef Valovič posiela na trávnik polčasové striedanie. Namiesto Karola Mészárosa nastupuje do hry Igor Žofčák.

    Góly: 31. Niňaj – 51. Haskič

    Karty:   41. Hovančík (KOS), 90+2. Tofiloski (KOS), 90+5. Ostojić (KOS)


    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Josimov, Niňaj, Halenár (C), Milinkovič (62. Hlohovský) – Mészáros (46. Žofčák), Gorosito, Kladrubský, Bagayoko – Vittek, Peltier (56. Gašparovič).
    Náhradníci: Poláček – Hlohovský, Grendel, Žofčák, Kolčák, Gašparovič, Jakúbek.

    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Ostojić, Duda, Šinglár (C) (90+1. Urban) – Diaby, Viazanko, Haskič (88. Diaby), Novák (79. Kubík) – Bašista, Hovančík.
    Náhradníci: Ružinský – Skvašík, Kubík, Tóth, Gál, Urban, C. Diaby.

    Rozhodca: Pavol Chmura – Michal Tomčík, Rastislav Žákech