Omsk – Čeljabinsk 1:2 (0:1 po s.n.) | Barys – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 3:6 (kon.)
Jekaterinburg – Ufa 7:4 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 2:0 (kon.) | Jaroslavľ – Lev 0:2 (kon.)
S.Moskva – Vladivostok 1:3 (kon.) | Viťaz – Novokuzneck 1:0 (po pr.) | D. Moskva – Novosibirsk 5:1 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:3 (2:0 po s.n.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
7:4 (1:3, 3:0, 3:1)
HC Salavat Julajev Ufa
Sobota 26.10.2013, 13:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci triafajú prázdnu bránu Avtomobilistu. Konkrétne sa to podarilo SEGEJOVI DEMAGINOVI, ktorý si to za svoju celozápasovú aktivitu zaslúžil. Asistencia: Alexej Simakov.
     
    55:55
    Jekaterinburg dal gól!
    Domácim sa napokon predsa len podarilo po šiesty krát v zápase udrieť ! Dovolím si tvrdiť, že o víťazovi dnešného zápasu je definitívne rozhodnuté. IGOR JEMELEJEV si prichystal streleckú parketu a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste ! Asistencia : Trjamkin.
     
    49:56
    Salavat Ufa dala gól!
    Tak, žeby sme sa ešte predsa len dočkali dramatizácie zápasu ? To uvidíme, no s určitosťou vám vieme povedať, že hosťom sa podarilo streliť kontaktný gól. Vynikajúco to spravil Sergej Zinovjev, ktorý našiel krásnou zadovkou ALEXANDRA PANKOVA, ktorý mal pred sebou už veľmi jednoduchú úlohu – prekonať ležiaceho Lobanova. Asistencia : Sergej Zinovjev.
     
    40:16
    Jekaterinburg dal gól!
    Domácim sa okamžite po začatí tretej tretiny podarilo strelecky presadiť a odskočiť tak na rozdiel dvoch presných zásahov. Delovka od modrej čiary v podaní TOBIASA VIKLUNDA zapadla presne do brány. Vasilvejskij sa mohol len obzerať. Bez asistencie.
     
    37:19
    Jekaterinburg dal gól!
    Logické vyústenie tlaku je tu ! Domáci sa pred koncom prostrednej časti dokázali dostať do vedenia ! Černov poslal puk na ANTONA LAZAREVA, ktorý z priestoru kruhov nemal problém prekonať presúvajúceho brankára ! Asistencie : Černov, Malychin.
     
    29:12
    Jekaterinburg dal gól!
    Tesne po návrate Isangulova sa podarilo Jekaterinburgu vyrovnať a musíme si povedať, že zaslúžene. Za ten tlak, ktorý domáci vyprodukovali v prvej polovici druhej tretine je to absolútne zaslúžené. Domáci tréner však vymyslel to, čo hádam prekvapilo každého jedného človeka, ktorý sleduje tento zápas. ODVOLAL TOTIŽ BRANKÁRA, poslal na ľad šiesteho korčuliara, a tento risk mu vyšiel náramne ! Prudkou strelou po ľade sa presadil ALEXEJ SIMAKOV.
     
    24:46
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci vo svojom zdrvujúcom nápore pokračovali a dokázali ho pretaviť do kontaktného zásahu ! Presadiť sa strelecky dokázal ALEXEJ SIMAKOV, ktorá prekvapil prudkou strelou Volkova okamžite po buly. Bez asistencie.
     
    17:20
    Salavat Ufa dala gól!
    Ufa sa ešte pred koncom úvodnej tretiny dostáva do vedenia 3:1. Lobanov mal čiastočne zakrytý výhľad, na strelu ARTURSA KULDU, ktorý svoj pokus trafil úplne presne, nemal žiadny nárok. Asistencia : Alexej Kargorodov.
     
    14:03
    Salavat Ufa dala gól!
    Lepistö si dve minúty na trestnej neposedel. Hostia ho totiž odtiaľ využitím presilovky vyhnali. Teemu Hartikainen dlho miešal s pukom za bránkou, puk posunul do priestoru kruhov DMITRYMU MAKAROVOVI, ktorý svojim druhým zásahom v zápase prinavrátil Ufe vedenia. Asistencia : Teemu Hartikainen.
     
    2:43
    Jekaterinburg dal gól!
    Začiatok zápasu určite nenudí. V prvých troch minútach sme videli presný zásah na oboch stranách. DOmácim sa podarilo odpovedať a stav zápasu vyrovnať ! Lazerev sa zo strany natlačil pred brankára Volkova, ktorý jeho pokus ešte dokázal vyraziť, no na dorážku z hokejky ARŤOMA ČERNOVA nemal nárok. Asistencie : Lepisto, Lazerev.
     
    00:28
    Salavat Ufa dala gól!
    Tak, to je úvod zápasu ako hrom. Po pár sekundách hry sa hosťujúca Ufa ujíma vedenia ! Obranná dvojica Lepistö – Viklund spravila vo svojom obrannom pásme fatálnu chybu, voľný puk si prevzaj DMITRY MAKAROV, ktorý Lobanova prekanátil kľučkou. Bez asistencie.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 3. Arťom Černov (Lazerev, Lepisto), 25. Alexej Simakov (Bez asistencie), 30. Alexej Simakov (Bez asistencie), 38. Anton Lazarev (Černov, Malychin), 41. Tobias Viklund (Bez asistencie), 56. Jemelejev (Trjamkin), 60. Sergej Demagin (SImakov) – 1. Dmitry Makarov (Bez asistencie.), 15. Dmitry Makarov (Teemu Hartikainen), 18. Arturs Kulda (Alexej Kargorodov), 50. Alexander Pankov (Sergej Zinovjev)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Lobanov (Fomin) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepistö, Jegin, Antonov, Rybnickij – Levandovskij, Stewart, Jemelejev – Lazarev, Ćernov, Malychin – Děmagin, Fjodorov, Simakov – Golyšev, V. Strelcov, Arkalov – Deveaux.
    HC Salavat Julajev Ufa: V. Volkov (Vasilevskij) – Babčuk, Kulda, Višněvskij, Isangulov, Zubarev, Kolcov, Koněv, Gurkin – Makarov, Dubrovskij, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Záborský – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Pankov, Zinovjev, Stěpanov.