Omsk – Čeljabinsk 1:2 (0:1 po s.n.) | Barys – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 3:6 (kon.)
Jekaterinburg – Ufa 7:4 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 2:0 (kon.) | Jaroslavľ – Lev 0:2 (kon.)
S.Moskva – Vladivostok 1:3 (kon.) | Viťaz – Novokuzneck 1:0 (po pr.) | D. Moskva – Novosibirsk 5:1 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:3 (2:0 po s.n.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
7:4 (1:3, 3:0, 3:1)
HC Salavat Julajev Ufa
Sobota 26.10.2013, 13:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ďakujem vám za pozornosť pri dnešnom zápase, dočítania priatelia ! (15:16:41)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci triafajú prázdnu bránu Avtomobilistu. Konkrétne sa to podarilo SEGEJOVI DEMAGINOVI, ktorý si to za svoju celozápasovú aktivitu zaslúžil. Asistencia: Alexej Simakov.
     
    59:21
    Vasilevskij je na striedačke, hostia to skúšajú v šestici !
     
    59:00
    Do konca zápasu, ale môžme s kľudom povedať, že aj tretej tretiny, nám ostáva jediná minúta.
     
    57:10
    V Jekaterinburgu mohlo byť ešte veselšie. Domáci sa dostali do prečíslenia troch proti jednému, no Fjodorov situáciu zle vyhodnotil a tak z toho nič nebolo.
     
    55:55
    Jekaterinburg dal gól!
    Domácim sa napokon predsa len podarilo po šiesty krát v zápase udrieť ! Dovolím si tvrdiť, že o víťazovi dnešného zápasu je definitívne rozhodnuté. IGOR JEMELEJEV si prichystal streleckú parketu a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste ! Asistencia : Trjamkin.
     
    55:13
    Avtomobilistu sa ešte nepodarilo ohroziť bránu súpera. Ufa sa pohodlne bráni, jej hráči vyhadzujú puky za bránu Lobanova.
     
    53:56
    Kudla sa previnil nedovoleným bránením, čo znamená, že hostia musia na dve minúty pozastaviť svoje útočné chúťky. Budú totiž hrať v oslabení.
     
    52:17
    Hosťom narástli krídla, po tom, čo zistili, že zápas vôbec nie je stratený. No, hráčom Ufy sa nedarí hlavne kombinačne.
     
    50:40
    Zo strany Ufy zahrozil Mereškin, no jeho pokus bol namierený presne do stredu brány.
     
    49:56
    Salavat Ufa dala gól!
    Tak, žeby sme sa ešte predsa len dočkali dramatizácie zápasu ? To uvidíme, no s určitosťou vám vieme povedať, že hosťom sa podarilo streliť kontaktný gól. Vynikajúco to spravil Sergej Zinovjev, ktorý našiel krásnou zadovkou ALEXANDRA PANKOVA, ktorý mal pred sebou už veľmi jednoduchú úlohu – prekonať ležiaceho Lobanova. Asistencia : Sergej Zinovjev.
     
    48:30
    Domácim sa darí kontrolovať priebeh a tempo hry. V útoku už nie sú takí aktívny ako v druhej tretine, no k tomu už ani nemajú dôvod.
     
    47:13
    Proti dvom zakončeniam Jekaterinburgu musel zakončovať aj brankár Ufy. Ten mal situáciu pod kontrolou a dokázal si poradiť.
     
    46:06
    Máme tu reklamný brejk.
     
    45:30
    Domáci sa už samozrejme nikam neponáhľajú a môžu si dovoliť aj pošetriť čas. V strednom pásme si vymenili niekoľko prihráviek, po ktorých zacúvali späť do stredného pásma.
     
    43:56
    Ufa vystrelila od modrej čiary, konkrétne to bol Babčuk, ktorého strelu však Labanov udržal vo svojej výstroji. Ak by sa mu to totiž nepodarilo, Záborský by mohol doraziť puk do brány.
     
    42:39
    na druhej strane musel ukazovať mrštnú lapačku proti strele Lazareva aj brankár hostí, po ktorého pravici sa bude vhadzovať.
     
    41:47
    K tvrdej strele sa dostal Tomáš Záborský, Lobanova však prekonať ani prekvapiť nedokázal.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 3. Arťom Černov (Lazerev, Lepisto), 25. Alexej Simakov (Bez asistencie), 30. Alexej Simakov (Bez asistencie), 38. Anton Lazarev (Černov, Malychin), 41. Tobias Viklund (Bez asistencie), 56. Jemelejev (Trjamkin), 60. Sergej Demagin (SImakov) – 1. Dmitry Makarov (Bez asistencie.), 15. Dmitry Makarov (Teemu Hartikainen), 18. Arturs Kulda (Alexej Kargorodov), 50. Alexander Pankov (Sergej Zinovjev)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Lobanov (Fomin) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepistö, Jegin, Antonov, Rybnickij – Levandovskij, Stewart, Jemelejev – Lazarev, Ćernov, Malychin – Děmagin, Fjodorov, Simakov – Golyšev, V. Strelcov, Arkalov – Deveaux.
    HC Salavat Julajev Ufa: V. Volkov (Vasilevskij) – Babčuk, Kulda, Višněvskij, Isangulov, Zubarev, Kolcov, Koněv, Gurkin – Makarov, Dubrovskij, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Záborský – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Pankov, Zinovjev, Stěpanov.