Vladivostok – Riga 3:0 (kon.) | Chabarovsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Lev 5:3 (kon.)
Novokuzneck – HC Slovan 1:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 4:3 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
Novgorod – Čerepovec 0:2 (kon.) | D. Moskva – A. Mytišči 3:2 (kon.) | Kazaň – Jaroslavľ 2:0 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Traktor Čeljabinsk
Nedeľa 29.09.2013, 13:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    Ešte sa bude vylučovať. Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie hosťujúci kapitán Panov.
     
    56:02
    Salavat Ufa dala gól!

    A zrejme je rozhodnuté! domáci sa dostali do brejku 2 proti jednému, SERGEJ ZINOVJEJ príliš nerozmýšľal a tvrdou ranou prekonal Garnetta. Asistenciu si pripisuje Alexander Pankov.
     
    50:57
    Vylúčenie na strane hostí. Za sekanie si oddýchne Dugin.
     
    50:02
    Domáci Hartikainen sa dostal do samostatného úniku, v ktorom bol ale zastavený zákrokom na hranici faulu. aj napriek tomu dokázal vystreliť, ale Garnetta neprekonal. Vylučovať sa nebude.
     
    47:13
    Salavat Ufa dala gól!

    Domáci sa dostávajú do vedenia! Staré známe nedáš-dostaneš sa opäť potvrdilo. Na opačnej strane spálil svoju šancu Kosticyn a to vzápätí potrestal presným zakončením DENIS CHLYSTOV. Asistencie: Mereskin, Koněv.
     
    44:00
    Presne v čase, keď sa vylúčený Katičev vracal na ľadovú plochu, si problémy narobil gólman Garnett. Puk mu prepadol za telo, no na obrovské šťastie pre hostí sa prekĺzol iba mimo bránkovej čiary.
     
    41:59
    Mustatov sa rútil sám na brankára Garnetta, ale bol podrazený a do zakončenia sa nedostal. Vyzeralo to na trestné strieľanie, no napokon je z toho obyčajný trest pre Katičeva.
     
    41:16
    Jediné zaváhanie hosťujúcej obrany spôsobilo niekoľko tutových príležitostí na skórovanie pre hráčov Ufy" Najskôr Pihlström neuspel s obkrúžením brány, potom sa Garnett po nespočetnýkrát vyznamenal bravúrnym zákrokom a napokon niektorý z domácich hráčov netrafil odkrytú časť svätyne súpera!
     
    37:15
    Tretie vylúčenie stretnutia. Na trestnú lavicu mieri za podrazenie Kurjanov.
     
    36:46
    Ďalší skvelý zákrok v podaní Garnetta, tentokrát vyrážačkou zastavil krásnu strelu Hartikainena.
     
    35:25
    Garnett sa predviedol zázračnými zákrokmi, vďaka ktorým je stav stále nerozhodný! Zuby si na ňom vylámali Gluchov a Isangulov.
     
    34:32
    Traktor Čeljabinsk dal gól!

    Hostia expresne využívajú výhodu ponúknutej presilovej hry! Postaral sa o to STANISLAV ČISTOV, ktorý v strednom pásme obišiel rovno dvojicu obrancov a namieril si to rovno na brankára. Gólmanovi Vasilevskijovi nedal strelou švihom žiadnu šancu na zákrok a stav je teda vyrovnaný – 1:1. Asistencie: Rjabykin, Vasilčenko.
     
    34:19
    Druhé vylúčenie v stretnutí, nedovoleným zákrokom sa previnil Zubarev.
     
    28:57
    Aktívny Pihlström sa najskôr pokúšal o skórovanie pomedzi betóny súperovho gólmana, na čo si ale Garnett dal pozor. problémy mohol mať s nasledujúcou dorážkou fínskeho hokejistu, ale tej v poslednej chvíli zabránila obrana hostí.
     
    24:59
    Alexander Pankov mal na hokejke druhý presný zásah svojho tímu keď sa úplne osamotený ocitol pred bránou, no tú trestuhodne minul!
     
    22:07
    Salavat Ufa dala gól!

    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia! Úvodný drvivý tlak hosťujúci celok neustál a brankár Garnett musí po prvýkrát v stretnutí vyťahovať puk zo siete. Na hranici bránkoviska ho vybojovali Dubrovskij so Sopelom a iba posunuli do lepšej pozície pre SERGEJA ZINOVJEJA, ktorý ho pohodlne dopravil do odkrytej časti svätyne. Asistencia: Dubrovskij.
     
    14:31
    Do veľmi dobrej pozície na strelu sa dostal Zinovjej, ale opäť triafa iba gólmana Garnetta.
     
    00:50
    Petri Kontiola vylúčený na dve minúty za podrazenie.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 23. Zinovjej (Dubrovskij), 48. Chlystov (Mereskin, Koněv), 57. Zinovjej (Pankov) – 35. Čistov (Rjabykin, Vasilčenko)


    HC Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Gafjullin) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Babčuk, Sopel, Koněv, Isangulov – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Dubrovskij – Pihlström, Zinovjev, Pankov – Musatov, Stěpanov, Gluchov – Slepyšev
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Bondarev, Kondratěv, Rjabykin, Vasilčenko, Guskov, Katičev, Fljagin – Popov, Čistov, Bulis – Dugin, Kontiola, Kosticyn – Glinkin, Kurjanov, Panov – Cybin, Osnovin, Sajustov – Mokin

    Rozhodca: Odinš, Soin – Balodis, Sadovnikov

    Diváci: 7900