Spišská N. Ves – Trenčín 3:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Skalica 3:4 (po s.n.) | Košice – HC Slovan 6:3 (kon.)
Poprad – Žilina 6:5 (po pr.) | Zvolen – Topoľčany 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Nitra 4:1 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
6:5 (1:1, 3:1, 1:3 - 1:0)
MsHK Žilina
Nedeľa 29.09.2013, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení rozhodli popradskí juniori o svojom triumfe počas presilovej hry, keď dobrou strelou od modrej čiary prekonal gólmana Buliša dnes veľmi aktívny Adam Kasanický.

    Popradskí juniori si teda do tabuľky pripisujú dva body, zatiaľčo Žilinčania odchádzajú s jednym bodom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch juniorskej Extraligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (13:49:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    61:13
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti potvrdili svoju streleckú zdatnosť v predĺžení, keď počas presilovej hry prekonali žilinskú defenzívu. O víťazstve domácich v tomto zápase 6 sekúnd pred návratom vylúčeného Janáka rozhodol strelou od modrej ADAM KASANICKÝ. Ten svojou delovkou umiestnil puk cez cloniacich hráčov presne do pravého horného rohu žilinskej brány. Asistenciu si pripisuje Emil Kramár.
     
    60:49
    Vojsovič tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len mimo žilinskej brány. Následne sa hostia oslobodili vyhodením puku.
     
    60:04
    V úvode predĺženia hrajú hokejisti Popradu v početnej výhode štyroch na troch. Žilinčania sú však pri puku a ihneď sa oslobodzujú.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    V tretej tretine dokázali hokejisti Žiliny zabrať naplno a vyšla im najmä powerplay v závere stretnutia, keď dvoma gólmi vyrovnal žilinský kapitán Patrik Zicho. K jeho gólu pridal v úvode tretej tretiny úspešný zásah aj Michal Solar. Za Popradčanov bol úspešný v 55. minúte Maciej Bielec, no to bol napokon jediný gól domácich.

    Pokračovať sa bude v päťminútovom predĺžení!
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:19
    Popradčania si zahrajú v presilovej hre. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Janák.
     
    59:11
    Žilina dala gól!
    Žilinčanom presilová hra vyšla a napokon dokázali vyrovnať v presilovej hre! K odrazenému puku sa pred popradskou bránou dostal žilinský kapitán PATRIK ZICHO, ktorý svojou delovkou nekompromisne zneškodnil bezmocného gólmana Lubu. Bez asistencií.
     
    58:48
    Žilinskí hokejisti si v závere tretej tretiny zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť domáci Kasanický.
     
    58:25
    Hokejisti Žiliny hrajú opäť v šestici a sú usadení pred gólmanom Lubom, no zatiaľ je gólman Popradu pozorný, keďže dokázal zneškodniť dve delovky z medzikružia od Rogoňa.
     
    57:48
    Žilina dala gól!
    Žilinským juniorom úvod powerplay vyšiel veľmi dobre, keď po skvelej prihrávkovej kombinácii dokázali zneškodniť gólmana Lubu. Po dobrej prihrávke od Rogoňa sa k puku na pravej strane dostal žilinský kapitán PATRIK ZICHO, ktorý svojim efektívnym švihom prekonal bezmocného gólmana Lubu. Asistencie si pripisujú hráči Patrik Rogoň a Patrik Holák.
     
    57:37
    Žilinský tréner si vyžiadal oddychový čas, po ktorom ostáva gólman Buliš na striedačke a Žilinčania hrajú v šestici!
     
    57:19
    Popradskí juniori si mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude pred gólmanom Lubom.
     
    56:53
    Z ľavého kruhu tvrdo pálil Tomečko, no jeho delovku gólman Buliš dobre videl a puk zblokoval svojimi betónmi do bezpečia za vlastnú bránu.
     
    56:11
    Pomaly, ale isto sa blížime k záveru zápasu, ktorý momentálne oveľa viac nahráva Popradčanom. Tí sú dobre naladení a snažia sa opäť vsietiť gól.
     
    55:38
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, no ani jedne z dvojice Vojsovič – Hrehorčák nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana Lubu!
     
    Dnešné stretnutie sleduje 195 divákov.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Góly a asistencie: 18. Kramár (Vojsovič, Hrehorčák), 23. Kasaj (Bielec), 26. Hrehorčák (Kramár, Vojsovič), 38. Ženčuch (Jenčo, Tomečko), 55. Bielec (Šterbák, Ženčuch), 62. Kasanický (Kramár) – 19. Holák, 24. Rogoň (Janák, Holák), 43. Solar (Holák), 58. Zicho (Rogoň, Holák), 60. Zicho


    HK Poprad: Luba (Široký) – D. Šterbák, Varholík, Kasanický, Šotek, Krmenčík – Bjalončík, Hrehorčák ("C"), Jenčo, Pavličko, Tomečko ("A"), Ženčuch, Kasaj, Sawicki, Bielec, Vojsovič ("A"), Kramár.
    MsHK Žilina: Buliš (Mikoláš) – Solar, Niník ("A"), Šuda, Prášek ("A"), Gálik, Pekný – Michalek, Lipovský, Rovner, Janák, Rogoň, Kubala, Teubner, Holák, Zicho ("C")

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Roman Bednár, Adam Štofančík

    Diváci: 195