Vladivostok – Riga 3:0 (kon.) | Chabarovsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Lev 5:3 (kon.)
Novokuzneck – HC Slovan 1:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 4:3 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
Novgorod – Čerepovec 0:2 (kon.) | D. Moskva – A. Mytišči 3:2 (kon.) | Kazaň – Jaroslavľ 2:0 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
Admiral Vladivostok
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Dinamo Riga
Nedeľa 29.09.2013, 08:00 • Fetisov-Arena, Vladivostok (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine boli na prvý pohľad aktívnejší hokejisti Dinama Riga, no tí napokon nedokázali nájsť recept na skvelý výkon gólmana Lundstroma, ktorý zneškodnil každú šancu hostí. Následne v 45. minúte poslal Vladivostok do dvojgólového vedenia Niclas Bergfors a gólom do prázdnej brány spečatil víťazstvo domácich tesne pred koncom zápasu domáci.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (10:25:18)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Vladivostok dal gól!
    Hokejisti Vladivostoku spečatili svoje jasné víťazstvo aj gólom do prázdnej brány hostí, ktorý spolu so sirénou vsietil domáci ENVER LISIN, ktorý napriahol svoju hokejku pri útočnej modrej čiare. Bez asistencií.
     
    59:40
    Z pravej strany tentokrát pálil Wilson, no aj jeho delovku pozorný Lundstrom zlikvidoval, keď puk zachytil vo svojej výstroji!
     
    59:13
    Marcel Hossa sa nadvakrát snažil prekonať gólmana Lundstroma, no ten je dnes v skvelej forme a nedáva svojim súperom žiadnu šancu!
     
    58:50
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Po dve minúty za hrubosť si odpykajú hráči Osipov a Pavlovs, ktorý sa pochytili pred domácou bránou.
     
    58:38
    Hokejisti Dinama Rigy sa odhodlali hrať v šestici! Gólman Tellqvist teda ostáva na striedačke!
     
    58:27
    Indrasis tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovku gólman Lundstrom úspešne zachytil vo svojej lapačke.
     
    57:55
    Hostia majú k dispozícii presilovú hru, no zatiaľ sa im veľmi nedarí, keďže obrana Vladivostoku hrá zodpovedne aj v oklieštenom počte.
     
    57:23
    Dinamo Riga si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Ternavsky.
     
    56:43
    Robinson preveril svoju hokejku strelou od modrej čiary, no jeho delovka napokon našla len nohy jedného z domácich obrancov.
     
    55:58
    Z ľavej strany tentokrát pálil Dzerinš, no jeho delovku jeden z domácich obrancov úspešne zblokoval a puk vyslal do stredného pásma.
     
    55:13
    Polák nadvakrát zakončoval z ľavej strany, no gólman Lundstrom v oboch prípadoch skvele zakročil a puk napokon zachytil pod svojou výstrojou!
     
    54:57
    Momentálne sa puk nachádza v strednom pásme, kde ho majú v moci hokejisti Dinama Riga. Tým sa však nedarí nájsť receoe na pozornú defenzívu Vladivostoku.
     
    54:26
    Domáci Enver Lisin sa dostal do fantastickej gólovej šance v samostatnom úniku, no napokon nedokázal prekonať dobre postaveného gólmana Tellqvista, ktorý dobre zapracoval svojou hokejkou!
     
    53:54
    Dinamo Riga sa po ofenzívnom tlaku domáceho Vladivostoku previnilo zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Tellqvistom.
     
    53:27
    Marcel Hossa zakončoval z medzikružia, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány vďaka jednému z vladivostokských obrancov.
     
    52:51
    Hosťujúci Skvorocovs zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho projektil skončil len tesne mimo domácej brány.
     
    52:05
    Domáci hokejisti Vladivostoku si mierne nerozumeli vo svojej rozohrávke a previnili sa zakázaným uvoľnením. Následne sa bude vhadzovať pred gólmanom Lundstromom.

    Góly a asistencie: 36. Drugov (Lesnuchin), 45. Bergfors (Schutz), 60. Lisin


    Admiral Vladivostok: Lundstrom (Ivannikov) – Osipov, Antropov, Porseland, Ternavsky, Poleščuk, Kostromitin, Perry, Zemčjonok – Lisin, Bergfors, Schutz – Lesnuchin, Drugov, Bortnikov – Pervušin, Barbašev, Kuznecov – Sokolov, Gračjov.
    HC Dinamo Riga: Tellqvist (Cimermanis) – Rekis, Ozolinš, Robinson, Pujacs, Sotnieks, Cibulskis, Siksna – Wilson, Pavlovs, Marcel Hossa – Kuzmenkovs, Nizivijs, Cipulis – Skvorcovs, Dzerinš, Meija – Siksnis, Szczechura, Indrasis – Polák.

    Rozhodca: Alexej Belov, Ildar Sadiullov – Andrej Matjuša, Alexander Černyšev

    Diváci: 4500