Vladivostok – Riga 3:0 (kon.) | Chabarovsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Lev 5:3 (kon.)
Novokuzneck – HC Slovan 1:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 4:3 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
Novgorod – Čerepovec 0:2 (kon.) | D. Moskva – A. Mytišči 3:2 (kon.) | Kazaň – Jaroslavľ 2:0 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
Admiral Vladivostok
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Dinamo Riga
Nedeľa 29.09.2013, 08:00 • Fetisov-Arena, Vladivostok (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 08:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 10. kole dobre známej Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Fetisov-Arena v ruskom Vladivostoku, kde proti sebe od 8:00 SEČ nastúpia tímy Admiral Vladivostok a HC Dinamo Riga.

    Nováčik KHL – tím Admiral Vladivostok sa momentálne nachádza na priebežnej 12. priečke východnej konferencie (5. priečka v Černyševovej divízii), kde v ôsmich zápasoch nazbieral osem bodov za tri výhry a päť prehier. K tejto tabuľkovej štatistike Admiralu patrí aj nepriaznivé gólové skóre 20:26.
    Admiral Vladivostok sa vo svojom prvom vystúpení v kontinentálnej hokejovej lige predviedol na pôde Amuru Chabarovsk, kde napokn vyhral tesným výsledkom 4:3 po samostatných nájazdoch. Následne hráči Admiralu ukázali svoje sily na ľade Sibiru Novosibirsk, kde však prehrali tesne 2:3. Následne sa im podarilo vyhrať na pôde Metallurgu Novokuzneck výsledkom 2:1 po predĺžení. O kolo neskôr sa predviedli na ľade Neftechimiku Nižnekamsk, odkiaľ si však odniesli len jeden bod po prehre 5:6 po samostatných nájazdoch. Na ľade Salavatu Julajev Ufa sa im však veľmi nedarilo, keď prehrali jasne – 1:4. Admiral zabojoval aj na ľade Metallurgu Magnitogorsk, no tam domáci jasne vyhrali – 4:1. Vladivostok potrápil aj Traktor Čeljabinsk, no ten napokon doma dokázal zdolať nováčika výsledkom 3:1. V poslednom zápase sa Vladivostok predviedol poprvýkrát na domácom ľade, kde dokázal zdolať tím CSKA Moskva jasne – 4:2.

    Lotyšský klub HC Dinamo Riga sa momentálne nachádza na skvelej tretej priečke západnej konferencie (2. priečka Bobrovovej divízie), kde v desiatich odohraných zápasoch dokázal nazbierať už 18 bodov za šesť výhier a štyri prehry. K bodovej štatistike Rigy patrí aj priaznivé gólové skóre 28:18.
    Dinamo Riga otvorilo svoju novú sezónu výhrou na domácom ľade, kde sa domácim hráčom podarilo zdolať Dinamo Minsk tesným výsledkom 2:1. O kolo neskôr sa Dinamo predviedlo na ľade chorvátskeho nováčika – tím Medveščak Záhreb, kde však Lotyši vyhrali jasne – 5:1. Lotyšský zástupca KHL bol napokon úspešný aj v ďalšom kole, keď na moskovskom ľade zdolal Spartak jasne – 3:1. Dinamu Riga následne na ukrajinskom ľade podľahol aj Donbass Doneck výsledkom 4:2. Následne však Lotyšov zastavila prehra 2:1 po samostatných nájazdoch v Moskve proti domácemu CSKA. Následne Riga na domácom ľade prehrala proti Ak Barsu Kazaň výsledkom 1:3. O kolo neskôr si však Lotyši vylepšili svoje štatistiky, keď na domácom ľade zdolali výsledkom 3:2 po samostatných nájazdoch moskovského majstra – Dinamo Moskva. Následne Lotyši zdolali na svojom ľade suverénne aj Víťaz Čechov výsledkom 6:1. V predposlednom kole však Riga na svojom ľade nestačila na výber Torpeda Nižnij Novgorod, keď mu podľahla tesne 2:3. V poslednom kole Riga začala trip mimo domáceho prostredia, kde najskôr podľahla Amuru Chabarovsk tesným výsledkom 1:2.

    Podarí sa Vladivostoku na domácom ľade zneškodniť lotyšské Dinamo alebo hostia ukážu svoje kvality u nováčika KHL?
     
    Úvodné zostavy:

    Admiral Vladivostok: Lundstrom (Ivannikov) – Osipov, Antropov, Porseland, Ternavsky, Poleščuk, Kostromitin, Perry, Zemčjonok – Lisin, Bergfors, Schutz – Lesnuchin, Drugov, Bortnikov – Pervušin, Barbašev, Kuznecov – Sokolov, Gračjov.

    HC Dinamo Riga: Tellqvist (Cimermanis) – Rekis, Ozolinš, Robinson, Pujacs, Sotnieks, Cibulskis, Siksna – Wilson, Pavlovs, Marcel Hossa – Kuzmenkovs, Nizivijs, Cipulis – Skvorcovs, Dzerinš, Meija – Siksnis, Szczechura, Indrasis – Polák.

    Rozhodca: Alexej Belov, Ildar Sadiullov – Andrej Matjuša, Alexander Černyšev.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:15
    V úvode prvej tretiny sa dostali do útoku hokejisti Dinama Riga, no gólman Lundstrom veľa práce nemal a puk po strele od Dzerinša zachytil vo svojej výstroji.
     
    00:58
    Domáci sú pri puku a snažia sa prekvapiť lotyšskú defenzívu, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Hokejisti Rigy sa bránia veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu.
     
    01:43
    Z pravej strany tvrdo pálil domáci Sokolov, no jeho strelu napokon jeden z hosťujúcich obrancov zblokoval svojimi nohami len ku bočnému mantinelu.
     
    02:20
    Puk je momentálne v moci Vladivostoku, ktorý sa snaží niečo vymyslieť na hosťujúce Dinamo. Lotyši však vyslali dopredu intenzívny forčeking.
     
    02:53
    Puk sa nachádza prevažne v strednom pásme, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sú aktívnejší hokejisti domáceho Vladivostoku.
     
    03:44
    Z pravej stany tvrdo pálil domáci Vortnikov, no jeho delovku gólman Tellqvist dobre videl a puk zblokoval svojimi betónmi do bezpečného rohu klziska.
     
    04:18
    Indrasis sa s pukom pretlačil pred bránu Vladivostoku a snažil sa ohroziť domácu svätyňu, no napokon sa mu to nepodarilo. Dvojica domácich obrancov ho od puku úspešne odstavila.
     
    04:52
    Hokejisti Dinama Riga sa dostali do útočného pásma, kde sa snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Vladivostok sa zodpovedne bráni a nič nenecháva na náhodu.
     
    05:06
    Z pravej strany zakončoval hosťujúci Meija, no jeho delovku napokon gólman Lundstrom dobre videl a puk ukryl vo svojej dobre osadenej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    05:53
    Vladivostok sa s spod útočného tlaku hostí oslobodil a momentálne sa snaží dostať do útoku. Uvidíme však, či sa domácim podarí proti Dinamu niečo vymyslieť.
     
    06:09
    Z pravého kruhu tvrdo pálil domáci Bortnikov, no jeho delovku gólman Tellqvist svojimi dobre osadenými betónmi zblokoval len do bezpečného rohu klziska.
     
    06:54
    Vladivostok sa opäť snaží dostať do útočného pásma, no zatiaľ mu to veľmi nevychádza. Dinamo Riga vyslalo dopredu veľmi dobrý a intenzívny forčeking.
     
    07:24
    Z pravej strany tentokrát pálil Sokolov, no jeho delovka napokon smerovala len tesne vedľa rigskej brány. Gólman Tellqvist teda zasahovať nemusel.
     
    07:58
    Z pravej strany nekompromisne pálil hosťujúci Cibulskis a jeho delovka napokon prekonala gólmana Lundstroma, no napokon trafila len pravú žŕdku domácej svätyne.
     
    08:10
    Riga je pri puku vo vlastnej obrannej tretine a snaží sa zaútočiť, no zatiaľ sa hosťom veľmi nedarí. Vladivostok sa bráni veľmi dobre.
     
    08:59
    Po dobrej prihrávke od Niživijsa sa k puku v medzikruží dostal Cipulis, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovka z tesnej blízkosti domácej brány napokon letela len tesne vedľa!
     
    09:12
    Hosťujúci Niživijs bol pri pravom mantineli v útočnom pásme zložený k ľadu domácim Ternavskym. Ten si odchádza sadnúť na dve minúty za nedovolené bránenie. Následne uvidíme komerčnú prestávku a po nej vhadzovanie po ľavici gólmana Lundstroma.
     
    09:56
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci Robinson, no jeho delovku napokon pozorní orbancovia Vladivostoku dokázali zblokovať mimo svojej brány.
     
    10:13
    Wilson sa snažil dvakrát prekonať gólmana Lundstroma, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný ochranca vladivostokskej svätyne puk zachytil na svojej hrudi.
     
    10:58
    Dinamo Riga je stále pri puku, no v tejto presilovej hre sa hosťom veľmi nedarí. Vladivostok sa bráni naozaj veľmi dobre a puk poľahky vyhadzuje aspoň do stredného pásma.
     
    11:02
    Po krátkej hre štyroch na štyroch si hokejisti Vladivostoku zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť Niživijs.
     
    11:39
    Na ľade vladivostokskej Fetisov Arény sme mohli vidieť technickú prestávku, v ktorej si rozhodcovia ujasnili nejaké nezrovnalosti. Po tejto prestávke sa pokračuje v znení presilovej hry domácich.
     
    12:19
    Dinamo Riga hrá síce v oslabení, no zatiaľ sa hosťom darí veľmi dobre a puk poľahky vyhadzujú mimo svojej obrannej tretiny. Intenzívny forčeking hostí robí Vladivostoku poriadne problémy.
     
    12:51
    Drugov tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná len na ochrannej sieti za bránou Dinama Riga.
     
    13:11
    Hokejisti Dinama Riga hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda s veľkým prehľadom ubrániť počas tohto oslabenia. Momentálne sú pri puku hokejisti Vladivostoku.
     
    13:47
    Hosťujúci Meija sa dostal do skvelej gólovej šance, keď korčuľoval sám na gólmana Lundstroma, no napokon neuspel, keďže bol dobre tiesnený a trafil len betóny domáceho brankára.
     
    14:35
    Puk sa začína presúvať rýchlo zo strany na stranu, no zatiaľ vynikajú defenzívy oboch tímov, ktoré nedovoľujú svojim súperom zakončovať.
     
    15:26
    Hosťujúci Indrasis tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Lundstrom dobre videl a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    15:58
    Domáci Lesnuchin sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no gólman Tellqvist bol v strehu a puk zachytil pod svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    16:16
    Z ľavej strany tentokrát pálil aj domáci Wilson, no jeho delovku gólman Lundstrom videl dobre a puk zachytil medzi svojimi betónmi. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    16:58
    Dinamo Riga sa snažilo dostať od útočného pásma, no následne sa previnilo postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    17:12
    Vhadzovať sa bude opäť v neutrálnom strednom pásme. Tentokrát sa postavením mimo hry previnili hokejisti domáceho Vladivostoku.
     
    17:50
    Po dobrej prihrávke od Kuzmenkovsa sa k puku na pravej strane dostal Niživijs, no napokon sa už neodhodlal zakončovať. Pozorná domáca defenzíva dobre vykryla priestor pred svojou bránou.
     
    18:21
    Robinson nekompromisne pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len tesne mimo vladivostokskej brány.
     
    18:51
    Dinamo je momentálne mierne aktívnejším tímom, keďže je s pukom usadené v útočnom pásme. Vladivostok však cez svoju defenzívu nepúšťa žiadne zakončenia.
     
    19:22
    Domáci Bergfors tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku gólman Tellqvist dobre videl a puk vyrazil svojimi betónmi k bezpečnému bočnému mantinelu!
     
    19:53
    Z ľavého kruhu tentokrát pálil aj domáci Lesnuchin, no jeho delovku pozorná obrana Dinama Riga s veľkým prehľadom zachytila a puk vyhodila do bezpečia.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    V prvej dvadsaťminútovke tohto zápasu sme síce góly nevideli, no oba tímy poriadne potrápili svojich súperov. Výrazne treba pochváliť gólmanov Lundstroma a Tellqvista, ktorí neváhali a výrazne podržali svoje tímy nad vodou. Počas prvej dvadsaťminútovky boli síce aktívnejší hokejisti Dinama Riga, no tí nedokázali nájsť ten správny recept na pozornú vladivostokskú defenzívu.

    Podarí sa jednému z tímov v druhej tretine otvoriť gólový účet tohto stretnutia?
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:13
    Ihneď v úvode druhej tretiny sa do útočného pásma natlačili hokejisti Dinama Riga, ktorí sa snažia prekvapiť gólmana Lundstroma, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí.
     
    20:47
    Domáci dokázali svojicu súperov od puku už odzbrojiť a momentálne sa presúvajú cez stredné pásmo. Forčeking Dinama Riga bol však tentokrát úspešnejší.
     
    21:27
    Vladivostok je momentálne pri puku v strednom pásme, no zatiaľ sa mu nedarí dostať pred gólmana Tellqvista cez veľmi pozornú defenzívu Dinama Riga.
     
    21:54
    Domáci Bortnikov sa dostal do skvelej gólovej šance, keď korčuľoval sám na gólmana Tellqvista, no svojim nedôrazným bekhendovým zakončením napokon veľmi nepotrápil ochrancu svätyne hostí.
     
    22:20
    Puk sa presúva zo strany na stranu a oba tímy sa snažia niečo vymyslieť. Zatiaľ sú však defenzívy oboch tímov v strehu a nedávajú svojim súperom veľa šancí.
     
    22:57
    Dinamo Riga sa s pukom usadilo v útočnom pásme, no zatiaľ sa mu nedarím nájsť ten správny recept na defenzívu domáceho Vladivostoku.
     
    23:26
    Meija sa dostal do dobrej šance na pravej strane, no jeho delovku gólman Lundstrom videl dobre a puk svojimi betónmi zblokoval do bezpečia.
     
    23:53
    Vladivostok je pri puku vo vlastnej obrannej tretine a snaží sa dostať pred gólmana Tellqvista. Defenzíva Dinama Riga je však zatiaľ pripravená veľmi dobre.
     
    24:23
    Domáci Enver Lisin sa dostal do zakončenia na ľavom kruhu, no jeho delovku gólman Tellqvist zblokoval za seba. Následne sa po puku efektívne hodil a šancu domáceho Vladivostoku zažehnal!
     
    24:57
    Vladivostok bol z útočného pásma už vytlačený a momentálne do útoku smerujú hokejisti Dinama Riga. Hra sa začína poriadne zrýchlovať.
     
    25:43
    Hosťujúci Dzerinš sa dostal do skvelej gólovej šance, no jeho zakončenie z pravej strany gólman Lundstrom vyrazil pred seba a následne dorážku spomínaného Dzerinša zblokoval svojim betónom do bezpečia!
     
    26:27
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde ho majú v moci hokejisti Dinama Riga. Tým sa však zatiaľ nedarí prekonať pozornú vladivostokskú defenzívu.
     
    26:56
    Domáci sa dostali k puku pri vlastnej bráne, kde sa snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Dinamo veľmi dobre forčekuje.
     
    27:37
    Domáci Schutz tvrdo pálil z pravej strany, no gólman Tellqvist zasahovať nemusel, keďže puk letel len tesne vedľa jeho brány.
     
    27:53
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Ternavsky.
     
    28:21
    Dinamo sa snaží usadiť v útočnom pásme, no zatiaľ sa to hosťom veľmi nedarí. Vladivostok sa bráni veľmi dobre a nedáva svojim súperom žiadnu šancu.
     
    28:53
    K zakončeniu v oslabení sa na pravom krídle dostal Wilson, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa brány hosťujúceho Dinama.
     
    28:58
    Uvidíme vylúčenia na oboch stranách. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci Pujacs a na dve minúty za filmovanie domáci Lisin.
     
    30:12
    Hokejisti Vladivostoku si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci Dzerinš.
     
    30:55
    Hokejisti Dinama Riga sa snažia niečo vymyslieť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Vladivostok sa bráni naozaj veľmi dobre už v strednom pásme.
     
    31:13
    Osipov tvrdo pálil od modrej čiary, no jeho delovka bola zblokovaná jedným z hokejistov Dinama Rigy len na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude po ľavici gólmana Tellqvista.
     
    31:51
    Strelu od modrej si skúsil aj Porseland, no jeho nekompromisná delovka napokon smerovala len na zadný mantinel. Následne sa Dinamo oslobodilo.
     
    32:15
    Hokejisti Dinama Riga hrajú už v plnom počte a okamžite sa snažia zaútočiť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Vladivostok sa bráni príkladne.
     
    32:51
    Meija sa spolu s Hossom dostali do skvelej gólovej šance, no gólman Lundstrom tentokrát zahviezdil! Najskôr zneškodnil bekhendové zakončenie od Hossu svojou vyrážačkou a následne betónom vyrazil do bezpečia aj dorážku od Meiju!
     
    33:17
    Polák nekompromisne pálil z pavej strany, no napokon ho gólman Lundstrom odstavil dobrým zákrokom, keď puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    33:52
    Szczechura tvrdo pálil z medzikružia, no jeho delovka napokon skončila len v dobre osadenej lapačke gólmana Lundstroma. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    34:12
    Z ľavej strany zakončoval hosťujúci Ozolinš, no gólman Lundstrom odolal tlaku hostí aj tentokrát a puk zachytil svojim betónom vo svojej moci.
     
    34:57
    Z pravej strany tvrdo zakončoval domáci Pervušin, no jeho delovku napokon gólman Tellqvist pohodlne vyrazil na zadný mantinel svojou vyrážačkou.
     
    35:15
    Hokejisti Vladivostoku sú pri puku a snažia sa vsietiť úvodný gól, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Dinamo Riga sa bráni naozaj veľmi dobre.
     
    35:46
    Vladivostok dal gól!
    Hokejisti Admiralu Vladivostok sa napokon dokázali dostať do vedenia! Po skvele načasovanej prihrávke od Lesnuchina sa k puku v medzikruží dostal VIKTOR DRUGOV, ktorý svojou delovkou mierne z ľavej strany nedal gólmanovi Tellqvistovi žiadnu šancu na úspešný zákrok! Asistenciu si pripisuje Sergej Lesnuchin.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 4500 divákov.
     
    36:24
    Z pravej strany tentokrát tvrdo pálil domáci Lesnuchin, no gólman Tellqvist bol v strehu a puk svojim ľavým betónom vyrazil do bezpečia.
     
    36:53
    Z hranice pravého kruhu zakončoval aj hosťujúci Pavlovs, no jeho delovku gólman Lundstrom dobre videl a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    37:16
    Dinamo Riga sa snaží potrápiť domácich a vyrovnať gólový účet tohto stretnutia, no zatiaľ sa hosťom nedarí nájsť ten správny recept na domácich hokejistov.
     
    37:54
    Z medzikružia tvrdo pálil domáci Drugov, no jeho delovku gólman Tellqvist svojimi betónmi vyrazil na bezpečný zadný mantinel.
     
    38:10
    Hosťujúci Dzerinš sa s pukom natlačil do útočného pásma a nahodil puk pred vladivostokskú bránu. Gólman Lundstrom bol však v strehu a puk zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    38:52
    Dinamo Riga si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci Enver Lisin.
     
    39:05
    Robinson zakončoval spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila len na zadnom mantineli. Pri puku sú momentálne domáci obrancovia Vladivostoku.
     
    39:52
    Marcel Hossa nadvakrát tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovky gólman Lundstrom napokon s veľkým prehľadom zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji!
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    V druhej dvadsaťminútovke tohto zápasu sa tento zápas stal oveľa zaujímavejším, keďže oba tímy viac zabrali v ofenzíve. Gólmani Lundstrom a Tellqvist však opäť predviedli skvelý výkon a svojimi zákrokmi výrazne podržali svoje tímy nad vodou. Následne však v 36. minúte inkasoval hosťujúci Tellqvist, ktorý nestačil na tvrdú delovku od Viktora Drugova z medzikružia.

    Podarí sa hokejistom Dinama Riga v druhej tretine zabrať a vyrovnať gólový účet tohto stretnutia?
    Tretiu tretinu začneme v znení presilovej hry Dinama, ktorá bude trvať ešte 52 sekúnd.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:10
    V úvode tretej tretiny vyhrali vhadzovanie domáci hokejisti Vladivostoku, ktorí sa oslobodili efektívnym vyhodením puku až k bráne Dinama Riga.
     
    40:56
    Hokejisti Vladivostoku hrajú už v plnom počte a v tejto početnej nevýhode sa teda dokázali pohodlne ubrániť. Dinamo je však stále pri puku.
     
    41:21
    Szczechura pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len zblokovaná dobre osadenými betónmi gólmana Lundstroma.
     
    41:52
    Kuzmenkovs chcel preveriť gólmana Lundstroma strelou z pravej strany, no jeho projektil napokon jeden z domácich obrancov zblokoval do bezpečia.
     
    42:25
    Pervyšin pálil z medzikružia, no jeho delovku gólman Tellqvist videl dobre a puk svojim ľavým betónom dokázal zblokovať do bezpečného rohu klziska.
     
    42:53
    Dinamo Riga je pri puku, no momentálne ho má vo svojej moci len vo vlastnom obrannom pásme. Vladivostok predvádza veľmi dobrý forčeking.
     
    43:36
    Domáci sú pri puku, no napokon puk len nahodili na zadný mantinel, kde ho prevzali obrancovia Dinama Riga. Tí sa snažia rýchlo zaútočiť.
     
    44:23
    Vladivostok dal gól!
    Hosťujúcemu Indrasisovi zakončenie z pravej strany nevyšlo, no z rýchleho protiútoku sa domáci NICLAS BERGFORS nemýlil. Po dobrom ponechaní puku na hranici od Schutza na ľavom kruhu prvý menovaný pálil a svojou delovkou vymietol pavučinku medzi betónmi gólmana Tellqvista. Asistenciu si pripisuje Felix Schutz.
     
    44:53
    Dinamo Riga má síce dvojgólové manko, no stále nie je nič stratené. Momentálne sú hostia pri puku a snažia sa zaútočiť.
     
    45:23
    Vladivostok sa s pukom usadil v útočnom pásme, kde sa snaží niečo vymyslieť, no zatiaľ sa domácim veľmi nedarí. Dinamo sa bráni príkladne.
     
    45:56
    Domáci sa v útočnom pásme previnili prihrávkou rukou, po ktorej sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme. Následne si Dinamo na svoje konto pripísalo zakázané uvoľnenie.
     
    46:16
    Hokejisti Dinama Riga sa snažia prekonať gólmana Lundstroma, no zatiaĺ sa to nepodarilo ani Dzerinšovi a ani jeho kolegovi z útoku – Cibulskisovi.
     
    46:49
    Z hranice pravého kruhu tentokrát nekompromisne pálil domáci Sokolov, no gólman Tellqvist bol v strehu a puk zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    47:24
    Nižvijs tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku napokon jeden z hráčov Vladivostoku svojimi nohami zblokoval na zadný mantinel.
     
    47:53
    Domáci zatiaľ s veľkým prehľadom kontrolujú priebeh tohto zápas. Sú momentálne pri puku, s ktorým sa presúvajú cez stredné pásmo.
     
    48:13
    Szczechura pálil z pravej strany, no gólman Lundstrom jeho projektil vyrazil do bezpečia. Z tejto pozície ho domáci obrancovia upratali do bezpečia.
     
    48:57
    Ozolinš zakončoval z ľavej strany, no jeho delovka napokon smerovala len do náručia gólmana Lundstroma. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    49:36
    Z hranice ľavého tvrdo pálil domáci Barbašev, no jeho projektil napokon skončil len tesne mimo hosťujúcej brány. Tellqvist teda zasahovať nemusel.
     
    50:28
    Hokejisti Vladivostoku sú pri puku vo vlastnej obrannej tretine a snažia sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí.
     
    50:53
    Puk sa presúva zo strany na stranu a oba tímy sa snažia niečo vymyslieť. Hokejisti Vladivostoku majú puk v moci v útočnom pásme.
     
    51:50
    Dinamo Riga sa snaží v druhej polovici tretej tretiny ešte niečo vymyslieť, no domáca obrana nepovoľuje a nedáva hosťom takmer žiadnu šancu.
     
    52:05
    Domáci hokejisti Vladivostoku si mierne nerozumeli vo svojej rozohrávke a previnili sa zakázaným uvoľnením. Následne sa bude vhadzovať pred gólmanom Lundstromom.
     
    52:51
    Hosťujúci Skvorocovs zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho projektil skončil len tesne mimo domácej brány.
     
    53:27
    Marcel Hossa zakončoval z medzikružia, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány vďaka jednému z vladivostokských obrancov.
     
    53:54
    Dinamo Riga sa po ofenzívnom tlaku domáceho Vladivostoku previnilo zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Tellqvistom.
     
    54:26
    Domáci Enver Lisin sa dostal do fantastickej gólovej šance v samostatnom úniku, no napokon nedokázal prekonať dobre postaveného gólmana Tellqvista, ktorý dobre zapracoval svojou hokejkou!
     
    54:57
    Momentálne sa puk nachádza v strednom pásme, kde ho majú v moci hokejisti Dinama Riga. Tým sa však nedarí nájsť receoe na pozornú defenzívu Vladivostoku.
     
    55:13
    Polák nadvakrát zakončoval z ľavej strany, no gólman Lundstrom v oboch prípadoch skvele zakročil a puk napokon zachytil pod svojou výstrojou!
     
    55:58
    Z ľavej strany tentokrát pálil Dzerinš, no jeho delovku jeden z domácich obrancov úspešne zblokoval a puk vyslal do stredného pásma.
     
    56:43
    Robinson preveril svoju hokejku strelou od modrej čiary, no jeho delovka napokon našla len nohy jedného z domácich obrancov.
     
    57:23
    Dinamo Riga si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Ternavsky.
     
    57:55
    Hostia majú k dispozícii presilovú hru, no zatiaľ sa im veľmi nedarí, keďže obrana Vladivostoku hrá zodpovedne aj v oklieštenom počte.
     
    58:27
    Indrasis tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovku gólman Lundstrom úspešne zachytil vo svojej lapačke.
     
    58:38
    Hokejisti Dinama Rigy sa odhodlali hrať v šestici! Gólman Tellqvist teda ostáva na striedačke!
     
    58:50
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Po dve minúty za hrubosť si odpykajú hráči Osipov a Pavlovs, ktorý sa pochytili pred domácou bránou.
     
    59:13
    Marcel Hossa sa nadvakrát snažil prekonať gólmana Lundstroma, no ten je dnes v skvelej forme a nedáva svojim súperom žiadnu šancu!
     
    59:40
    Z pravej strany tentokrát pálil Wilson, no aj jeho delovku pozorný Lundstrom zlikvidoval, keď puk zachytil vo svojej výstroji!
     
    59:59
    Vladivostok dal gól!
    Hokejisti Vladivostoku spečatili svoje jasné víťazstvo aj gólom do prázdnej brány hostí, ktorý spolu so sirénou vsietil domáci ENVER LISIN, ktorý napriahol svoju hokejku pri útočnej modrej čiare. Bez asistencií.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine boli na prvý pohľad aktívnejší hokejisti Dinama Riga, no tí napokon nedokázali nájsť recept na skvelý výkon gólmana Lundstroma, ktorý zneškodnil každú šancu hostí. Následne v 45. minúte poslal Vladivostok do dvojgólového vedenia Niclas Bergfors a gólom do prázdnej brány spečatil víťazstvo domácich tesne pred koncom zápasu domáci.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (10:25:18)

    Góly a asistencie: 36. Drugov (Lesnuchin), 45. Bergfors (Schutz), 60. Lisin


    Admiral Vladivostok: Lundstrom (Ivannikov) – Osipov, Antropov, Porseland, Ternavsky, Poleščuk, Kostromitin, Perry, Zemčjonok – Lisin, Bergfors, Schutz – Lesnuchin, Drugov, Bortnikov – Pervušin, Barbašev, Kuznecov – Sokolov, Gračjov.
    HC Dinamo Riga: Tellqvist (Cimermanis) – Rekis, Ozolinš, Robinson, Pujacs, Sotnieks, Cibulskis, Siksna – Wilson, Pavlovs, Marcel Hossa – Kuzmenkovs, Nizivijs, Cipulis – Skvorcovs, Dzerinš, Meija – Siksnis, Szczechura, Indrasis – Polák.

    Rozhodca: Alexej Belov, Ildar Sadiullov – Andrej Matjuša, Alexander Černyšev

    Diváci: 4500