Vladivostok – Riga 3:0 (kon.) | Chabarovsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Lev 5:3 (kon.)
Novokuzneck – HC Slovan 1:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 4:3 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
Novgorod – Čerepovec 0:2 (kon.) | D. Moskva – A. Mytišči 3:2 (kon.) | Kazaň – Jaroslavľ 2:0 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
Admiral Vladivostok
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Dinamo Riga
Nedeľa 29.09.2013, 08:00 • Fetisov-Arena, Vladivostok (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Vladivostok dal gól!
    Hokejisti Vladivostoku spečatili svoje jasné víťazstvo aj gólom do prázdnej brány hostí, ktorý spolu so sirénou vsietil domáci ENVER LISIN, ktorý napriahol svoju hokejku pri útočnej modrej čiare. Bez asistencií.
     
    59:40
    Z pravej strany tentokrát pálil Wilson, no aj jeho delovku pozorný Lundstrom zlikvidoval, keď puk zachytil vo svojej výstroji!
     
    59:13
    Marcel Hossa sa nadvakrát snažil prekonať gólmana Lundstroma, no ten je dnes v skvelej forme a nedáva svojim súperom žiadnu šancu!
     
    58:50
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Po dve minúty za hrubosť si odpykajú hráči Osipov a Pavlovs, ktorý sa pochytili pred domácou bránou.
     
    58:38
    Hokejisti Dinama Rigy sa odhodlali hrať v šestici! Gólman Tellqvist teda ostáva na striedačke!
     
    57:23
    Dinamo Riga si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Ternavsky.
     
    55:13
    Polák nadvakrát zakončoval z ľavej strany, no gólman Lundstrom v oboch prípadoch skvele zakročil a puk napokon zachytil pod svojou výstrojou!
     
    54:26
    Domáci Enver Lisin sa dostal do fantastickej gólovej šance v samostatnom úniku, no napokon nedokázal prekonať dobre postaveného gólmana Tellqvista, ktorý dobre zapracoval svojou hokejkou!
     
    46:49
    Z hranice pravého kruhu tentokrát nekompromisne pálil domáci Sokolov, no gólman Tellqvist bol v strehu a puk zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    44:23
    Vladivostok dal gól!
    Hosťujúcemu Indrasisovi zakončenie z pravej strany nevyšlo, no z rýchleho protiútoku sa domáci NICLAS BERGFORS nemýlil. Po dobrom ponechaní puku na hranici od Schutza na ľavom kruhu prvý menovaný pálil a svojou delovkou vymietol pavučinku medzi betónmi gólmana Tellqvista. Asistenciu si pripisuje Felix Schutz.
     
    39:52
    Marcel Hossa nadvakrát tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovky gólman Lundstrom napokon s veľkým prehľadom zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji!
     
    38:52
    Dinamo Riga si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci Enver Lisin.
     
    35:46
    Vladivostok dal gól!
    Hokejisti Admiralu Vladivostok sa napokon dokázali dostať do vedenia! Po skvele načasovanej prihrávke od Lesnuchina sa k puku v medzikruží dostal VIKTOR DRUGOV, ktorý svojou delovkou mierne z ľavej strany nedal gólmanovi Tellqvistovi žiadnu šancu na úspešný zákrok! Asistenciu si pripisuje Sergej Lesnuchin.
     
    32:51
    Meija sa spolu s Hossom dostali do skvelej gólovej šance, no gólman Lundstrom tentokrát zahviezdil! Najskôr zneškodnil bekhendové zakončenie od Hossu svojou vyrážačkou a následne betónom vyrazil do bezpečia aj dorážku od Meiju!
     
    30:12
    Hokejisti Vladivostoku si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci Dzerinš.
     
    28:58
    Uvidíme vylúčenia na oboch stranách. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci Pujacs a na dve minúty za filmovanie domáci Lisin.
     
    27:53
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Ternavsky.
     
    25:43
    Hosťujúci Dzerinš sa dostal do skvelej gólovej šance, no jeho zakončenie z pravej strany gólman Lundstrom vyrazil pred seba a následne dorážku spomínaného Dzerinša zblokoval svojim betónom do bezpečia!
     
    24:23
    Domáci Enver Lisin sa dostal do zakončenia na ľavom kruhu, no jeho delovku gólman Tellqvist zblokoval za seba. Následne sa po puku efektívne hodil a šancu domáceho Vladivostoku zažehnal!
     
    21:54
    Domáci Bortnikov sa dostal do skvelej gólovej šance, keď korčuľoval sám na gólmana Tellqvista, no svojim nedôrazným bekhendovým zakončením napokon veľmi nepotrápil ochrancu svätyne hostí.
     
    19:22
    Domáci Bergfors tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku gólman Tellqvist dobre videl a puk vyrazil svojimi betónmi k bezpečnému bočnému mantinelu!
     
    15:58
    Domáci Lesnuchin sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no gólman Tellqvist bol v strehu a puk zachytil pod svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    13:47
    Hosťujúci Meija sa dostal do skvelej gólovej šance, keď korčuľoval sám na gólmana Lundstroma, no napokon neuspel, keďže bol dobre tiesnený a trafil len betóny domáceho brankára.
     
    11:02
    Po krátkej hre štyroch na štyroch si hokejisti Vladivostoku zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť Niživijs.
     
    08:59
    Po dobrej prihrávke od Niživijsa sa k puku v medzikruží dostal Cipulis, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovka z tesnej blízkosti domácej brány napokon letela len tesne vedľa!
     
    07:58
    Z pravej strany nekompromisne pálil hosťujúci Cibulskis a jeho delovka napokon prekonala gólmana Lundstroma, no napokon trafila len pravú žŕdku domácej svätyne.

    Góly a asistencie: 36. Drugov (Lesnuchin), 45. Bergfors (Schutz), 60. Lisin


    Admiral Vladivostok: Lundstrom (Ivannikov) – Osipov, Antropov, Porseland, Ternavsky, Poleščuk, Kostromitin, Perry, Zemčjonok – Lisin, Bergfors, Schutz – Lesnuchin, Drugov, Bortnikov – Pervušin, Barbašev, Kuznecov – Sokolov, Gračjov.
    HC Dinamo Riga: Tellqvist (Cimermanis) – Rekis, Ozolinš, Robinson, Pujacs, Sotnieks, Cibulskis, Siksna – Wilson, Pavlovs, Marcel Hossa – Kuzmenkovs, Nizivijs, Cipulis – Skvorcovs, Dzerinš, Meija – Siksnis, Szczechura, Indrasis – Polák.

    Rozhodca: Alexej Belov, Ildar Sadiullov – Andrej Matjuša, Alexander Černyšev

    Diváci: 4500