Levante – Vigo 0:1 (kon.) | Bilbao – Barcelona 2:2 (kon.) | Atlético Madrid – Real Madrid 1:2 (kon.)
Zaragoza – Mallorca 3:2 (kon.)
koniec
Athletic Club Bilbao
2:2 (1:0)
FC Barcelona
Sobota 27.04.2013, 18:00 • Estadio San Mamés, Bilbao • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Bilbao dalo gól!
    Opäť je vyrovnané! ANDER HERRERA si vycvičil dvoch barcelonských obrancov a svojou následnou delovkou z pravej strany nedal gólmanovi Valdésovi žiadnu šancu. Barcelona potrebuje na zisk troch bodov ešte poriadne zabrať.
     
    69
    Barcelona dala gól!
    Tri minúty hry a zápas je otočený! K lopte sa na pravej strane dostal Dani Alves, ktorý ju odcentroval na stred. Tam ju Messi hlavou posunul na ALEXISA SÁNCHEZA, ktorý svojou delovkou z otočky nedal gólmanovi Iraizozovi žiadnu šancu.
     
    67
    Barcelona dala gól!
    Je vyrovnané! LIONEL MESSI ukázal svoj herný dôraz a dokázal opäť celému svetu, že to vie aj takmer sám. Skvelými kľučkami si zasekol a odstavil až štyroch domácich obrancov a následne jemnou umiestnenou strelou nedal gólmanovi Iraizozovi žiadnu šancu.
     
    27
    Bilbao dalo gól!
    Nedáš – dostaneš! Po zahodenej šanci barcelonského Xaviho sa do útočnej prevahy dostali domáci hráči a dokázali vsietiť úvodný gól tohto strenutia! MARKEL SUSAETA získal loptu na pravej strane po fantastickej krížnej prihrávke od Aduriza a následne už loptu len pohodlne dorazil od odkrytej barcelonskej brány.

    Góly: 27. Susaeta, 90. Herrera – 67. Messi, 69. Sánchez

    Karty:   40. Ander Herrera (BIL), 86. Gurpegi (BIL), 90+3. De Marcos (BIL) – 35. Fàbregas (FCB), 55. Adriano (FCB)


    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – Iraola, San José (71. Ramalho), Aurtenetxe (73. Ibai), Akiza, Gurpegi, Susaeta, Ander Herrera, Aduriz (74. Llorente), Muniain, De Marcos.
    FC Barcelona: Valdés – Abidal (46. Adriano), Dani Alves, Piqué, Jordi Alba, Fàbregas, Xavi (59. Messi), Song, Thiago Alcântara, Sánchez (78. Iniesta), Pedro.

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, Víctor Fernández