Myjava – Ružomberok 1:0 (kon.) | Trnava – Prešov 2:1 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 1:1 (kon.)
Slovan Bratislava – B. Bystrica 2:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:0 (0:0)
MFK Dukla Banská Bystrica
Sobota 16.03.2013, 17:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Slovan dal gól!
    V záverečných sekundách Slovan stanovil tak povediac na konečných 2:0 z bieleho bodu. Do brány sa postavil Slančík, ten však vystihol smer, ale na presnú strelu MARKA MILINKOVIČA do dolného rohu nemal šancu.
     
    90+2
    Priam mrazivý záver pre hostí, Boroš mieri predčasne do šatní po tom ako dostal červenú kartu!
     
    90+2
    Bola nariadená penalta.
     
    85
    Striedanie na oboch stranách. Z ihriska odchádzajú Gyömbér a Žofčák, na trávnik nastupujú Savič a Pauschek.
     
    76
    Po góle prichádza striedanie v tíme Banskej Bystrice. Z ihriska odchádza Brašeň, na jeho miesto nastupuje Ľupták.
     
    75
    Slovan dal gól!
    Vyzeralo to veľmi nenápadne, ale domáci hráči sa po rohu dostavajú do vedenia. Samotný center však Boroš vyrazil, lopta sa však odrazila rovno na hlavu IGORA ŽOFČÁKA, ktorý strelou do tyče otvoril gólový účet dnešného stretnutia.
     
    65
    Azda najväčšia príležitosť Banskej Bystrice! Center z pravej strany v podaní Turňu skončil na hlave úplne voľného Fabiana Slančíka, ktorý však hlavou tesne minul.
     
    63
    Druhé striedanie v tábore domácich hráčov. Z ihriska odchádza Hlohovský, ktorý mal veľkú šancu v 11. minúte, keď trafil tyčku. Na jeho miesto prichádza Halenár.
     
    59
    Prvé striedanie registrujeme aj na strane hostí. Z ihriska odchádza Jakub Považanec, nastupuje Michal Pančík.
     
    55
    Nie je to také obyčajné striedanie ako by sa zdalo. Z ihriska odchádza Grandel, ale na ihrisko za potlesku fanúšikov prichádza Soumah, ktorý sa po prvý krát prestaví v "belasom" drese.
     
    52
    Ťažko povedať či bol Lester Peltier v takej gólovej príležitosti akú sme mohli v týchto sekundách vidieť. Centrovanú loptu opäť stratil brankár hostí, tá mu vypadla rovno z Peltierovi, ktorý z ostrého uhla míňa bránu.
     
    49
    Dobré zakončenie domácich hráčov, po rozohrávke brankára Kováča sa do zakončenia z väčšej diaľky odhodlal Grendel, jeho pokus skončil tesne nad brvnom.
     
    39
    Do štatistík sa nám zapíšte aj žltá karta z 39. minúty, keď Adamík stiahol, resp. držal za dres Hlohovskéko, ktorý následne spadol na trávnik. Za tento zákrok si spomínaný hráč Dukly odnáša žltú kartu.
     
    35
    Sledujeme dobré útočné akcie v posledných sekundách, Slovan postupuje dopredu aj na teraz, keď kombinácia po pravej strane skončila pred 16-tkou odkiaľ to skúšal technickou strelou Hlohovský, ktorý mieril mimo.
     
    19
    Slovan si vyprodukoval ďalšiu šancu! Rýchly útok z vlastnej polovice sa dostal až k 16-tke súpera, Peltier čelil obrancovi, toho si však elegantne obhodil a následne aj zakončil, no Boroš na dvakrát úspešne zasiahol.
     
    11
    Obrovskú šancu mali hráči v slabo modrých "belasých" dresoch, ktorí sa presunuli na útočnú polovicu, v krátkosti aj do 16-tky súpera, kde sme videli viaceré zaváhania v obrane, ktoré skoro využil Hlohovský, ktorý namieril do tyče.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 75. Žofčák, 90+2. Milinkovič

    Karty:   39. Adamík (BBY)   90+2. Boroš (BBY)


    ŠK Slovan Bratislava: Kováč - Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Lukšík - Kopúnek, Grendel - Žofčák, Hlohovský, Milinkovič - Peltier
    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš - Gyömbér, Adámik, Teixeira - Turňa, Brašeň, Hlinka, Považanec, Hučko - Slančík, Vrána