Myjava – Ružomberok 1:0 (kon.) | Trnava – Prešov 2:1 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 1:1 (kon.)
Slovan Bratislava – B. Bystrica 2:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:0 (0:0)
MFK Dukla Banská Bystrica
Sobota 16.03.2013, 17:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    V týchto podvečerných hodinách sa s Vami lúči Tomáš Batiz. Zostaňte na našom portály a nájdite tu čo potrebujete. Príjemný zvyšok večera! (19:27:27)
     
    Skončil sa nám zápas 22. kola medzi Slovanom a Banskou Bystricou výsledkom 2:0. O celom zápase rozhodla druhý polčas, v ktorom bol jasne lepší domáci tím. Ten si dokázal vyprodukovať viacero sľubných šancí, ale ten na úvodný gól nevedel premeniť. Prvý presný zásah prišiel až v 75. minúte, keď po rohu sa lopta odrazila ku kapitánovi Žofčákovi a ten hlavou prekonal Boroša. Vyzeralo to tak, že tento zápas sa skončí tesnou výhrou Slovanu 1:0, ale v samotnom závere sa uvoľnil Halenár, ten bol v nájazde faulovaný práve brankárom Borošom, ktorý dostal červenú kartu. Z nariadeného pokutového kopu sa nemýlil Milinkovič, ktorý tak stanovil na konečných 2:0.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Slovan dal gól!
    V záverečných sekundách Slovan stanovil tak povediac na konečných 2:0 z bieleho bodu. Do brány sa postavil Slančík, ten však vystihol smer, ale na presnú strelu MARKA MILINKOVIČA do dolného rohu nemal šancu.
     
    90+2
    Priam mrazivý záver pre hostí, Boroš mieri predčasne do šatní po tom ako dostal červenú kartu!
     
    90+2
    V záverečných sekundách sa Halenár dostal do samostatného nájazdu, zoči voči brankárovi bol však práve Borošom faulovaný. Rozhodca naradil pokutový kop.
     
    90+2
    Bola nariadená penalta.
     
    90+2
    Záverečný bystrický tlak, boli sme svedkami dvoch, či troch zakončení spoza 16-tky, ani v jednom prípade to neohrozilo bránu.
     
    90+1
    Peltier teraz aj tak takticky prerušil hru na súperovej polovici, vyzerá to tak, že Slovan to dotiahne do víťazného konca.
     
    90+1
    Domáci hráči sú pri lopte na útočnej polovici. Halenárov center na pravú stranu neskončil u spoluhráča, vzápätí Bystrica iba odkopáva do bezpečia.
     
    90
    Nastavujú sa dve minúty!
     
    90
    Slovan až v poslednej minúty riadneho hracieho času pri lopte, v strede ihriska hľadal prihrávkou Halenár striedajúceho Pauscheka, ten sa však k lopte nedostal.
     
    89
    Záverečné sekundy nie sú podla predstáv domácich, Banská Bystrica je pri lopte viac ako by sa to žiadalo a to sa nepáči ani samotným fanúšikom.
     
    88
    Obrana Slovanu sa bráni! Center skončil v 16-tke domácich, tam však ako som spomínal úraduje domáca obrana, ktorá z prvej odkopáva do bezpečia.
     
    88
    Vyzerá to tak, že domáci to dotiahnu do víťazného konca. Na teraz kombinujú na vlastnej polovici, pomaly však postupujú do útoku, kde sa budú snažiť držať loptu do konca stretnutia.
     
    85
    Striedanie na oboch stranách. Z ihriska odchádzajú Gyömbér a Žofčák, na trávnik nastupujú Savič a Pauschek.
     
    85
    V dobrej príležitosti Juraj Halenár, po centri z pravej strany od Žofčáka. Halenárove zakončenie z pravej nebolo moc presné a končí mimo brány.
     
    84
    Výborne sa do postupného útoku dostali domáci hráči, tí prešli až k 16-tke súpera, odkiaľ sa v páde snažil zakončiť Peltier, avšak jeho pokus skončil u obrany Dukly.
     
    83
    Vidno aj na samotnej hre domácich, že už je to také opatrné, nechcú spraviť chybu, tak sa ani moc neženú do zakončenia.
     
    83
    Za pár sekúnd príde striedanie v tíme Banská Bystrica, čaká sa však už iba na prerušenie hry. Slovan na teraz pri lopte v strede ihriska.
     
    82
    Lukšík posiela loptu na svojho spoluhráča, lopta sa však dostala vzápätí k spomínanému hráčovi, ktorý spätnou prihrávkou posiela loptu k obrancom.
     
    82
    V týchto sekundách zakladajú útok domáci hráči, Kopúnek poslal loptu na Halenára, ale ten v súboji 1 na 1 zlyhal, keď mu obranca zobral loptu.
     
    81
    Dlhý center z polovice Dukly skončil na pravej strane, aj po ňom ostávajú hostia pri lopte.
     
    80
    V závere 80. minúty je pri lopte Slovan, zrejme so to zariekol, hneď na to domáci prichádzajú o loptu a hostia idú do rýchleho protiútoku, krížna prihrávka do 16-tky na Slančíka však nekončí gólom, keďže Kováč stihol včas vybehnúť.
     
    79
    Dukla sa snažila o rýchly prechod, prihrávka do behu bola až príliš rýchla aby ju Slančík mohol dobehnúť. Obrana domácich zasahuje.
     
    79
    Otrasený Milinkovič je už na nohách, vyzerá to tak že bude môcť pokračovať v stretnutí, na teraz však odchádza za postrannú čiaru.
     
    78
    Hra sa nám na teraz opäť prerušila, je to aj kvôli tomu, že Milinkovič v súboji s Ľuptákom ostáva ležať na ihrisku. Postarať sa oňho prišli aj lekári.
     
    76
    Po góle prichádza striedanie v tíme Banskej Bystrice. Z ihriska odchádza Brašeň, na jeho miesto nastupuje Ľupták.
     
    75
    Slovan dal gól!
    Vyzeralo to veľmi nenápadne, ale domáci hráči sa po rohu dostavajú do vedenia. Samotný center však Boroš vyrazil, lopta sa však odrazila rovno na hlavu IGORA ŽOFČÁKA, ktorý strelou do tyče otvoril gólový účet dnešného stretnutia.
     
    74
    Slovanu chýba nejaká taká iskra, ktorá by celej hre dávala nejaký význam. Na teraz si domáci hráči vybojovali roh, keď center Milinkoviča skončil na rohu.
     
    73
    Dukla sa opäť snaží o prekvapivé útočenie, ktorý by mohlo zabezpečiť gól. Center na pravú stranu skončil u Turňa, ktorý sa však pošmykol.
     
    72
    V týchto sekundách rozohrávajú hostia, po ich vhadzovaní sa lopta ocitla u brankára Kováča, ktorý rozohráva na najbližšieho spoluhráča. Slovan opäť kombinuje.
     
    70
    Opticky určite vyhrávajú domáci hráči, tým však chýba k úplnému šťastiu chýba iba gól, tento krát po rýchlom prechode do útoku centruje z Ĺavej strany Peltier, ktorý mieri vysoko nad.
     
    69
    Rohový kop Žofčáka skončil pred päťkou súpera, tam to tečovali viacerí hráči, no následne sa lopta odrazila k Halenárovi, ktorý z prvej mieri iba do brankára.
     
    69
    Domáci postupujú opäť do útoku, Halenár sa snažil o center z ľavej strany, jeho pokus však zrazil na roh obranca Banskej Bystrice.
     
    65
    Azda najväčšia príležitosť Banskej Bystrice! Center z pravej strany v podaní Turňu skončil na hlave úplne voľného Fabiana Slančíka, ktorý však hlavou tesne minul.
     
    65
    Soumah si prebral loptu, ktorá smerovala z polovice domácich hráčov, po krátkej kombinácii tento hráč aj centroval, jeho pokus pokryl brankár Boroš.
     
    65
    Slovan sa snaží vstreliť úvodný gól stretnutia, aktuálne domáci hráči kombinujú na vlastnej polovici aj vďaka tomu, že Bystrica vysoko napáda.
     
    63
    Druhé striedanie v tábore domácich hráčov. Z ihriska odchádza Hlohovský, ktorý mal veľkú šancu v 11. minúte, keď trafil tyčku. Na jeho miesto prichádza Halenár.
     
    62
    "Slovan, Slovan" toto aktuálne znie na tribúne. Domáci hráči postupujú do útoku, ale následný center z ľavej strany skončil v aute.
     
    62
    V druhom polčase sa ozýva aj tábor fanúšikov domácich, tí sa sústreďujú hlavne nato ako motivovať hráčov na úvodný gól.
     
    61
    Na polovici prišiel hlavičkový súboj dvojice hráčov o loptu. Lepšie to skončilo pre domácich, ktorí sa následne stiahli dozadu a loptu poslali k poslednému mužovi na trávniku a to k brankárovi Kováčovi, ktorý bude rozohrávať.
     
    60
    Nebezpečná akcia domácich hráčov, Slovan dobre prenikol do útoku, center z pravej strany poslal domáci kapitán, ten však nebol až taký presný, ale obrana súpera radšej prerušuje na roh.
     
    59
    Prvé striedanie registrujeme aj na strane hostí. Z ihriska odchádza Jakub Považanec, nastupuje Michal Pančík.
     
    59
    Ani z tohto rohu neprichádza úvodný gól, zakončenie domácich skončilo mimo.
     
    58
    Slovan postupuje do útoku aj v týchto sekundách, hrá sa na pravom krídle s príchuťou prenikania dopredu. Center Mamadoua Bagayoka skončila u obrany, ktorá posiela loptu na roh.
     
    55
    Lukšík zakladá útok z vlastnej polovice, hru s loptou natiahol dosť ďaleko, ale jeho následný center skončil u súpera, ktorý bude taktiež zakladať útok.
     
    55
    Nie je to také obyčajné striedanie ako by sa zdalo. Z ihriska odchádza Grandel, ale na ihrisko za potlesku fanúšikov prichádza Soumah, ktorý sa po prvý krát prestaví v "belasom" drese.
     
    54
    Po predošlom tlaku domácich hráčov sa po dlhšom čase dostali k lopte aj hostia, tí z vlastnej polovici prešli na polovicu súpera, kde rozhodca prerušuje hru po faule.
     
    53
    Lukšík sa dostal k lopte na polovici súpera, krátko loptu potiahol po čiare, následne ju posunul k Milinkovičovi, ktorý centroval do 16-tky, tento center brankár vyrazil do bezpečia.
     
    52
    Ťažko povedať či bol Lester Peltier v takej gólovej príležitosti akú sme mohli v týchto sekundách vidieť. Centrovanú loptu opäť stratil brankár hostí, tá mu vypadla rovno z Peltierovi, ktorý z ostrého uhla míňa bránu.
     
    51
    Slovan opäť pri lopte na polovici súpera, po krátkej kombinácii prišiel center z ľavej strany. Boroš vybehol na loptu v súboji s Peltierom ju však stratil, ale brankár však následne svoje prvotné zaváhanie napravil.
     
    49
    Dobrá spolupráca čo sa týka prihrávok hráčov hostí, po kombinácii sa dostal do zakončenia Slančík, ktorý vo finálnom zakončení minul bránu.
     
    49
    Dobré zakončenie domácich hráčov, po rozohrávke brankára Kováča sa do zakončenia z väčšej diaľky odhodlal Grendel, jeho pokus skončil tesne nad brvnom.
     
    49
    Z ničoho nič pohrozili aj hostia, ich center tak povediac až vlastného pásma skončil v 16-tke súpera, kde prišlo zakončenie hlavou, ktoré však brankár Kováč stihol zachytiť.
     
    48
    Slovan sa na teraz dostal do dobrej šance, krátko po začatí druhého polčasu. Hlohovský bol na dostrel po prihrávke od Peltiera, púšťal si to však na pravú nohu vďaka čomu sa hostia stihli sformovať.
     
    47
    Začal sa nám druhý polčas zápasu, v týchto sekundách sú pri lopte domáci hráči, tí však o ňu rýchlo prichádzajú po nepresnosti v strede ihriska.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Druhý polčas začne približne o 18:35.
     
    Trojitým hvizdom hlavného rozhodcu Jaška sa skončil prvý polčas 22. kola medzi Slovanom a Banskou Bystricou výsledkom 0:0. Povedali by sme, že Slovan mal v prvom polčase viac šancí, ktoré však nedokázal pretaviť do gólu. Na ten úvodný mohli siahnuť už v 11. minúte, keď strela Hlohovského lizla iba tyč Borošovej brány. Po pár minútach dostal do zakončenia Peltier, ktorý však zlyhal na brankárovi. V posledných desiatich minútach prvého polčasu úradovali opäť domáci hráči, tí ohrozili bránu po priamom kope, ich pokus však skončil tesne vedľa.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    44
    V závere prvého polčasu si loptu na roh postaví Marek Hlinka. Jeho center mieril na dvojicu spoluhráčov, jeden z nich aj zakončil hlavou, avšak jeho pokus skončil vysoko nad.
     
    44
    V boji pred 16-tkou domácich to skončilo lepšie, resp. s lepším koncom pre Slovan, ten zásluhou stopérov si vybojoval loptu, tí to následne poslali späť k brankárovi Kováčovi.
     
    42
    Ku koncu 42. minúty drží na kopačke loptu Dukla, vzápätí prichádza strata, po ktorej sa však lopta odrazí opäť na polovicu hostí.
     
    42
    Banská Bystrica ani z ďalšieho rohu, tento krát z ľavej strany nič neťaží. Po hlavičkovom súboji sa lopta odráža do bezpečia, vhadzovať však bude Slovan.
     
    41
    Faul, resp. štandardná situácia prichádza aj pre hráčov Banskej Bystrice. Priamy kop z cca 25 metrov bude zahrávať jeden hráč z trojice, ktorá stojí okolo lopty. Nakoniec je to Hlinka, ktorý prízemnou strelou mieri iba do múru. Uvidíme rohový kop hostí.
     
    40
    Domáca Bratislava mala dve dobré šance, najskôr priamy kop pokryl brankár Boroš, po chvíli z rýchleho útoku prichádza ďalšie zakončenie, ktoré tentokrát končí mimo brány.
     
    39
    Do štatistík sa nám zapíšte aj žltá karta z 39. minúty, keď Adamík stiahol, resp. držal za dres Hlohovskéko, ktorý následne spadol na trávnik. Za tento zákrok si spomínaný hráč Dukly odnáša žltú kartu.
     
    38
    Hra sa nám po tom centri prerušila, v obrannom súboji prišiel faul na domáceho hráča, ale na trávniku ostáva ležať hráč hostí.
     
    38
    Domáci hráči to taktiež nevyužili, aj oni stratili loptu z čoho sa Banská Bystrica dostála do rýchleho protiútoku, ktorý zavŕšila centrom z pravej strany, na ktorý si však opäť obrana domácich dala pozor a poslala ho do bezpečia.
     
    37
    Aj po strate lopty ostáva Dukla pri lopte, Hlinka však po chvíli prišiel o loptu čo sa bude snažiť využiť Slovan, ktorý postupuje do útoku.
     
    36
    Pri lopte aktuálne hostia, tí kombinujú hlavne cez stred ihriska, ale s menším náznakom prihrávok aj na súperovej polovici. Otočenie hry na ľavú stranu dlhým centrom skončil v aute.
     
    35
    Sledujeme dobré útočné akcie v posledných sekundách, Slovan postupuje dopredu aj na teraz, keď kombinácia po pravej strane skončila pred 16-tkou odkiaľ to skúšal technickou strelou Hlohovský, ktorý mieril mimo.
     
    34
    Rohový kop aj na opačnej strane, hostia sa snažili niečo z tejto situácie vyťažiť, centrovaná lopta však skončila u domácich hráčov, ktorí aj tento krát úspešne zasiahli.
     
    33
    Začala sa nám aj 33. minúta, Slovan mal po priamom kope dobrú šancu, po tom ako sa lopta tečovala nepríjemne tesne vedľa brány.
     
    31
    Milinkovič z priameho kopu to skúšal veľmi pekne, malo to aj myšlienku, lenže jeho lopta skončila na múre, od ktorého sa odráža do bezpečia.
     
    30
    Po autovom vhadzovaní domácich hráčov prišiel rýchly útok na pravú stranu ihriska, v súboji 1 na 1 prišiel faul, ktorým by mohol pomôcť Slovanu na otvorenie gólového účtu.
     
    29
    Slovan fauluje aj po pár sekundách, opäť je to faul zaradený to kategórie taktických, keď hru prerušila tesne za polovicou. Center na kraj ihriska prerušili domáci hráči.
     
    28
    Hra sa nám na pár sekúnd prerušila, Dukla bude mať možnosť štandardnej situácie, lenže rozohrávať bude tesne za polovicou. Centrovaná lopta skončila tesne pred 16-tkou, tam to všetko vyriešila obrana domácich.
     
    26
    Aj v týchto sekundách sa z lopty v náručí teší brankár Boroš, ktorý si pripísal zákrok po hlavičke od vlastného spoluhráča, ktorý tak skľudnil situáciu.
     
    26
    Súboj dvoch hráčov v strede ihriska, lopta sa odrazila príliš ďaleko, aby mohla ohroziť brankára, avšak pomaly sa k nemu dokotúlala.
     
    24
    Banská Bystrica drží loptu na svojich kopačkách, pár sekúnd kombinovala na vlastnej polovici, po chvíli sa však presunula do útoku, kde finálna prihrávka skončila ofsajdom pre hostí.
     
    22
    Strelecké zakončenie registrujeme na domácej strane, zakončenie spoza 16-tky bolo príliš podkopnuté nato aby ohrozilo Boroša, ktorý nemusí zasahovať, keď táto lopta prekopla aj štadión.
     
    21
    Dlhší tlak Dukla vyriešila iba odkopom, po tom ako sa k jednému hráčovi odrazila lopta. Myslím si, že diváci by chceli vidieť nejakú iskru, pretože v posledných sekundách sa hra kúskuje.
     
    20
    Slovan po aute ostáva na polovici súpera, tam zatiaľ nastrelujú iba súpera, zo šťastím sa k ním lopta vždy odrazí.
     
    20
    Po nepresnej rozohrávke majú možnosť vhadzovania domáci hráči, tí sa pri lopte dlho neohriali, kedže následne Dukla zakladá nepríjemnú akciu prihrávkou do behu, ktorú však domáca obrana ubránila.
     
    19
    Slovan si vyprodukoval ďalšiu šancu! Rýchly útok z vlastnej polovice sa dostal až k 16-tke súpera, Peltier čelil obrancovi, toho si však elegantne obhodil a následne aj zakončil, no Boroš na dvakrát úspešne zasiahol.
     
    18
    Domáci priaznivci neboli teraz spokojní s vhadzovaním hostí, aj mne sa zdalo, že by mali rozohrávať hráči Slovanu, ale rozhodcovia majú iný názor.
     
    17
    V strede ihriska výborne zapracoval Gorosito, ktorý svojou tvrdou hrou odobral súperovi loptu, prešiel s ňou na kopačke pár metrov, ale následná prihrávka už nebola taká úspešná, keďže skončila za bránkovou čiarou.
     
    17
    Hra sa nám postupne posúva do stredu ihriska, pretože tentokrát sa prerušovalo hlavne v obrane domácich hráčov, ktorí to iba prerušovali.
     
    16
    Domáci hráči sú po dlhšom čase pri lopte, z vlastnej polovici Kolčák nastrelil iba obrancu, od ktorého sa lopta odráža opäť do autu.
     
    15
    Hra sa kúskuje aj o niekoľko sekúnd, po nepresnosti domácich sa lopta ocitla za čiarou. Banská Bystrica bude vhadzovať na vlastnej polovici.
     
    15
    Hra sa nám prerušuje aj o malú chvíľu, po tom ako Slovan prenikol na súperovu polovicu, kde však v boji o loptu fauloval jeden z niektorých hráčov, ktorý tak opäť prerušil hru.
     
    14
    Krátky výpadok po zlyhaní v spojení, tento krát sú pri lopte hostia, ktorí budú vhadzovať. Po vhodení ostala Dukla pri lopte, následná prihrávka po čiare stopla priebeh zápasu, po tom ako postranný rozhodca signalizuje ofsajd.
     
    11
    Obrovskú šancu mali hráči v slabo modrých "belasých" dresoch, ktorí sa presunuli na útočnú polovicu, v krátkosti aj do 16-tky súpera, kde sme videli viaceré zaváhania v obrane, ktoré skoro využil Hlohovský, ktorý namieril do tyče.
     
    10
    Útočná snaha hostí, tí azda na dve, či tri prihrávky sa dostali k 16-tke súpera, odkiaľ následne z pravej strany poslali celkom nebezpečný center, ktorý odpratáva do bezpečia obrana domácich.
     
    9
    Dopredu sa predierali aj hostia, ktorí sa dostali pred 16-tku súpera po prihrávke po ľavej strane, dlhá lopta mierila na útočníka Dukly, ale pri lopte bol skorej brankár Kováč, ktorý včas zasiahol.
     
    8
    Dlhá lopta po čiare na Milinkoviča, ten to zaradil tak povediac na šestku, šprintoval čo mu sily dali, ale pri lopte bol skorej brankár Boroš, ktorý loptu ešte stihol zovrieť do náručia.
     
    8
    V útoku sa presadzuje dvojica Hlohovský a Peltier, obaja hráči si loptu vymenili viackrát, následne sa hra stiahla na vlastnú polovicu, kde opäť kombinuje Slovan.
     
    7
    Centrovaná lopta prichádza aj na druhej strane, aj tentokrát to nerobí žiadny veľký problém a ani náznak po góle. Center z pravej strany chytá do náručia brankár Kováč, ktorý dostal v dnešnom stretnutí prednosť pred jednotkou Putnockým.
     
    6
    Domáci hráči stále kombinujú hlavne cez stred, snažia sa nejak prekvapiť súpera, ale ich náznaky na útok sa vždy stiahnu do zadu. Tentokrát to skúsili dlhým centrom, ktorý však pokryl brankár.
     
    5
    V týchto sekundách drží loptu v strede ihriska Slovan, uvidíme ako budú dlho kombinovať a či sa vôbec odvážia napredovať do útoku.
     
    4
    Sledujeme aj prvý roh v dnešnom stretnutí, realizovať ho budu domáci hráči, ktorí neuspeli. Lopta sa odrazila až na ich polovicu a následne sa začne až od samotného brankára, ktorý bude rozohrávať.
     
    3
    Po odkope od Boroša si vybojovali v strede ihriska loptu domáci hráči, tí chceli založiť rýchli útok, ale ten im na teraz nevyšiel, keďže zlá prihrávka skončila za čiarou.
     
    2
    Slovan zo súperovej polovici sa stiahol na svoju, odkiaľ za pár sekúnd bude postupovať do útoku. Ako som spomínal, útok domácich hráčov začal cez stred, následne sa hra presunula na pravú stranu, odkiaľ zakončenie neprišlo.
     
    1
    Po rozohrávke hostí sa k lopte opäť dostali domáci hráči, tí prechádzali po pravej strane, hra sa dva krát prerušila. Slovan ostáva pri lopte.
     
    1
    Práve sa nám začalo stretnutie 22. kola, v úvode pohrozili domáci, hráči ktorí z väčšej vzdialenosti minuli bránu. Boroš bude rozohrávať od svojej brány.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Slovan Bratislava: Kováč - Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Lukšík - Kopúnek, Grendel - Žofčák, Hlohovský, Milinkovič - Peltier

    FK Dukla Banská Bystrica: Boroš - Gyömbér, Adámik, Teixeira - Turňa, Brašeň, Hlinka, Považanec, Hučko - Slančík, Vrána

    Rozhodca: .
     
    Posledné dva vzájomné zápasy, oba minulý rok v Corgoň lige, skončili nerozhodne a to po remíze 1:1. Naposledy dokázala Banská Bystrica vyhrať nad Slovanom 6.3.2010, čo je už vyše 3 rokov (11 vzájomných zápasov).

    Dokáže Banská Bystrica po dlhej dobe poraziť Slovan?
    Zvýšia Bratislavčania svoj náskok v tabuľke?

    Sledujte s nami priamy prenos z Pasienkov v sobotu od 17:30.
     
    Slovan Bratislava figuruje na prvej priečke v tabuľke s 8bodovým náskokom pred druhým Trenčínom. Strelecky to belasým na jar ide a v dvoch zápasoch nastrielali až 7 gólov. Slovan v CL neprehral 6 zápasov a určite bude chcieť túto sériu natihanuť a zvýšiť náskok pred zvyškom tabuľky.

    V prvom jarnom zápase narazili na (vtedy druhé) Zlaté Moravce. Tie sa ujali vedenia na začiatku zápasu ale postupne ich Slovan prestrielal a vyhral 4:1. V druhom zápase zavítali modro-biely do Nitry, kde bezproblémovo vyhrali 3:0.
     
    Banská Bystrica sa nachádza na 8. priečke v tabuľke, napriek tomu vstúpila do jarnej časti Corgoň ligy celkom úspešne a po dvoch zápasoch sa môže pýšiť so skóre 3:0. V prvom merani síl narazili na silného súper v Žiline, ktorého zdolali 1:0. Následne na domácom štadióne porazili poslednú Trnavu 2:0.

    Hostia teda majú za sebou dva úspešné zápasy, na konte majú 26 bodov a od siedmej Žiliny ich delia iba tri body. V hornej polovici tabuľky to je veľmi natlačené, čo by mohli Banskobystričania využit. Do Bratislavy prídu s cieľom bojovať, proti prvému tímu nemajú čo stratiť.
     
    Pekný deň prajem futbalovým fanúšikom pri sledovaní tretieho jarného kola najvyššej futbalovej ligy na Slovensku. V tomto zápase uvidíme súboj prvého Slovanu Bratislava s ôsmou Banskou Bystricou.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 75. Žofčák, 90+2. Milinkovič

    Karty:   39. Adamík (BBY)   90+2. Boroš (BBY)


    ŠK Slovan Bratislava: Kováč - Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Lukšík - Kopúnek, Grendel - Žofčák, Hlohovský, Milinkovič - Peltier
    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš - Gyömbér, Adámik, Teixeira - Turňa, Brašeň, Hlinka, Považanec, Hučko - Slančík, Vrána