Catania – Udinese 3:1 (kon.) | Bologna – Juventus 0:2 (kon.)
koniec
Bologna FC
0:2 (0:0)
Juventus Turín
Sobota 16.03.2013, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas o víťazovi tohto stretnutia už jasne rozhodol. Hráči Juventusu sa dostali do vedenia už v 62. minúte, keď prvý gól hostí pridal Marko Vučinić. Následne sa k nemu v 74. minúte pridal aj Claudio Marchisio, ktorý po skvelej prihrávke od Vučinića nedal gólmanovi Curcimu žiadnu šancu.
    Juventus Turín teda potvrdil úlohu jasného favorita a pripisuje si do tabuľky ďalšie tri dôležité body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:47:02)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Tréner Juventusu - Antonio Conte si vychutnáva výhru a burcuje fanúšikov "starej dámy", aby poriadne povzbudzovali svojich miláčikov!
     
    90+3
    Padoin sa dostal k lopte v strede ihriska a následne ju ďalekým centrom poslal smerom k domácej bráne. Gólman Curci ju chytil vo svojom náručí a následne má priestor na odkop.
     
    90+2
    Futbalisti Bologne sú pri lopte a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť. Defenzíva "starej dámy" im však veľmi dobre odoláva a chce pre Buffona udržať čisté konto.
     
    90+1
    Diamanti bol opäť tvrdo faulovaný na ľavej strane a má k dispozícii ďalší priamy kop. Tentokrát ho zahral dobrým centrom smerom na bránu hostí, no tam ho odhlavičkoval do bezpečia pozorný Matri.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90
    Je tu aj posledné striedanie na strane hosťujúceho Juventusu. Namiesto Vidala nastupuje do hry oddýchnutý Quagliarella.
     
    89
    Po skvelej prihrávke od Marchisia sa k lopte dostal Matri, ktorý tvrdo zakončoval z ľavej strany, no loptu si sám podkopol a následne ju umiestnil len vysoko nad bránu Bologne!
     
    88
    Gabbiadini sa dostal k lopte na pravej strane, no tá mu napokon mierne odskočila z kopačiek a skončila len za bránou Juventusu. Pri lopte je teda opäť Buffon.
     
    87
    Cherubin odstavil Pirla v polovici ihriska, no podarilo sa mu to len poriadne tvrdým spôsobom. Hosťujúci Pirlo to však rozchodil a pokračuje v hre.
     
    86
    Diamanti tentokrát zvolil tvrdé a poriadne rotujúce zakončenie, ktoré však letelo presne na gólmana Buffona! Ten loptu zblokoval a následne ju Barzagli odkopol do bezpečia.
     
    85
    Futbalisti Bologne majú k dispozícii ďalší priamy kop. Tentokrát je lopta umiestnená mierne vpravo a zahrávať ju bude kto iný, ako Diamanti.
     
    84
    Pirlo si takticky odstavil trojicu domácich obrancov a následne tvrdo zakončil z hranice pokutového územia. Jeho tvrdý strieľaný center však napokon skončil len mimo domácej brány.
     
    83
    Mohli sme vidieť aj druhé striedanie hosťujúceho Juventusu. Namiesto dobre hrajúceho Vučinića nastupuje do hry oddýchnutý Matri.
     
    82
    Moscardelli tvrdo zakončoval z hranice pokutového územia mierne vľavo, no napokon sa mu nepodarilo trafiť priestor Buffonovej brány.
     
    81
    Diamanti sa snaží ešte niečo vymyslieť, no obrana Juventusu je jasne proti. Tento útočník Bologne tentokrát loptu odcentroval z ľavej strany, no tam ju zblokoval len pozorný Barzagli.
     
    80
    Diamanti tvrdo zakončoval spoza pokutového územia hostí, no jeho delovka bola napokon zblokovaná pozorným Bonuccim. Ten ju zblokoval len za vlastnú bránu.
     
    79
    Pirlo našiel dobrým centrom pozorného Pogbu, ktorý stál na ľavej strane. Ten však následne o loptu proti domácemu Pérezovi prišiel.

    Góly: 62. Vučinić, 74. Marchisio

    Karty:   28. Antonsson (BOL), 56. Pérez (BOL), 65. Diamanti (BOL) – 22. Peluso (JUV), 67. Padoin (JUV), 72. Vidal (JUV)


    Bologna FC: Curci - Antonsson, Garics (70. Christodoulopoulos), Cherubin, Morleo, Pérez, Kone (58. Naldo), Taider, Gilardino (74. Moscardelli), Diamanti, Gabbiadini.
    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, Peluso, Pirlo, Vidal (90. Quagliarella), Padoin, Marchisio, Vučinić (83. Matri), Giovinco (76. Pogba).

    Rozhodca: M. Bergonzi - G. Vuoto, A. Constanzo