Bardejov – Šamorín 0:0 (odl.) | Šaľa – Dunajská Streda 0:0 (odl.) | L. Mikuláš – Podbrezová 0:0 (odl.)
Ružiná – Dolný Kubín 0:0 (odl.) | Dubnica – Senec 0:0 (odl.) | Michalovce – R. Sobota 0:0 (odl.)
odložené
FK Dubnica
0:0 (-:-)
ŠK SFM Senec
Sobota 16.03.2013, 15:00MONACObet liga
     
    Únia ligových klubov rozhodla, že vzhľadom k mimoriadne nepriaznivým poveternostným podmienkam, ako aj kvôli nespôsobilosti hracích plôch na štadiónoch 2. ligy, odkladá kompletné 21. kolo. Nový termín určí Výkonný výbor ÚLK na svojom zasadnutí 26.3.

    Zdroj : SFZ (14:13:10)
     
    Čo sa týka posledných vzájomných zápasov, v tohtoročnej sezóne sme mali možnosť vidieť remízu 1:1, v apríli minulého roku Dubnica utrpela vysokú prehru na trávniku súpera 4:0. Uvidíme teda aký priebeh bude mať dnešné stretnutie.
     
    Pekné sobotňajšie popoludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 21. kola 2. ligy. V dnešnom meraní síl uvidíme domáci tím MFK Dubnica nad Váhom, proti ktorému nastúpi ŠK SFM Senec.

    MFK Dubnica nad Váhom

    Hráči Dubnice dnes nastúpia na prvý zápas jarnej časti. Ako je totiž známe, zápas spred týždňa bol z dôvodu nepriaznivého stavu trávnika na ihrisku v Dolnom Kubíne. MFK Dubnica nad Váhom sa po dobrých výkonoch zo záveru jesennej časti usadil na 6. pozícii v tabuľke. V doterajšom priebehu sezóny hráči nazbierali 29. bodov. Na Senec MFK Dubnica stráca iba 4 body. Medzi nimi sa nachádzajú Duslo Šaľa a Partizán Bardejov, oba tímy majú zhodne po 30 bodov. Prípadný bodový zisk tak dnes môže pre Dubnicu znamenať postup v tabuľke. Dnešný zápas však bude ťažký, nakoľko tím cez zimnú prestávku opustila až šestica hráčov.

    ŠK SFM Senec

    Hostia, ktorí budú dnes favoritom zápasu v doterajšom priebehu sezóny nazbierali 33 bodov, čo im zatiaľ stačí na 3. priečku v tabuľke. Na druhú Dunajskú Stredu stráca Senec 4 body, na vedúcu Podbrezovú 5. V poslednom zápase proti Michalovciam mohli diváci vidieť až 4 góly. Napokon z toho bol nerozhodný výsledok 2:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.

    Andrej Marienka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly:


    FK Dubnica:
    ŠK SFM Senec: