Palermo – Sampdoria 2:0 (kon.) | AC Miláno – Fiorentina 1:3 (kon.) | CFC Janov – Neapol 2:4 (kon.)
Chievo – Udinese 2:2 (kon.) | Lazio – AS Rím 3:2 (kon.) | Parma – Siena 0:0 (kon.)
Turín – Bologna 1:0 (kon.) | Bergamo – Inter 3:2 (kon.)
koniec
CFC Janov
2:4 (1:0)
SSC Neapol
Nedeľa 11.11.2012, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Neapol dal gól!
    Rohový kop bol zahraný napokon len veľmi zle a neapolskí hráči sa dostali do skvelého prečíslenia! Po fantastickom vysunutí od Hamšíka sa gólovo presadil LORENZO INSIGNE, ktorý v mkrosúboji proti gólmanovi Freyovi uspel strelou k pravej žŕdke jeho brány.
     
    90+4
    Janovskí hráči získali výhodu rohového kopu. Toto bude jedna z posledných akcií dnešného zápasu.
     
    90+3
    Do zaujímavej gólovej šance sa dostali opäť Neapolčania! Lopta sa dostala k Insignemu, no ten ju z ľavej strany napálil len do otvoreného náručia gólmana Freya.
     
    90+2
    Immobile musí byť poriadne nervózny. Tentokrát nám predviedol tvrdý faul na Cannavara, po ktorom si od hlavného rozhodcu odnáša darček v podobe žltej karty.
     
    90
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    90
    Neapol dal gól!
    Neapolskí hráči otáčajú vedenie na svoju stranu! Po fanastisckom centri od Mesta sa k lopte dostal MAREK HAMŠÍK, ktorý bravúrnou hlavičkou umiestnil loptu za gólmana Freya! Ten tentokrát nemal šancu!
     
    87
    Immobile sa dostal do ďalšej skvelej šance! Po skvelom centri od Seymoura sa na pravej strane ocitol osamotený, no príliš zaváhal a o loptu ho následne pripravil Mesto.
     
    85
    Cavani sa dostal do ďalšej skvelej šance! Tentokrát zinkasoval prihrávku od Inlera, po ktorej si zbehol pred Freya, no tam ho od lopty odstavil pozorný Piscitella.
     
    83
    Domáci hráči si svojou útočnou aktivitou vybojovali štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 33 metrov! Zahrávať ju odchádza Seymour!
     
    82
    Aj domáci tréner Delneri využíva svoje posledné možné striedanie. Na trávnik posiela Piscitellu, ktorý nahradí dobre hrajúceho Antonelliho.
     
    79
    Neapol dal gól!
    Hosťujúci hráči dokázali vyrovnať aj v tejto situácii! Po nádhernej prihrávke do behu od Hamšíka sa k lopte dostal EDINSON ROBERTO CAVANI! Ten naznačil strelu, čím si položil na lopatky gólmana Freya a loptu následne už bez problémov zasunul do brány Janova.
     
    78
    Merkel nám predviedol zbytočný útočný faul na Gamberiniho, za ktorý si od hlavného rozhodcu odniesol žltú kartu. Tá je prvou pre Janov v tomto zápase.
     
    77
    Cavani nám predviedol skvelý únik s loptou, napokon ho však obranca Granqvist od lopty nekompromisne odstavil a k lopte sa dostal Mesto! Ten svojou strelou z prvej však prestrelil janovskú svätyňu.
     
    75
    Insigne nám predviedol nádhernú individuálnu akciu, po ktorej nám priniesol delové zakončenie spoza domáceho pokutového územia! Gólman Frey sa však po lopte načiahol a prstami ju vyrazil do brvna svojej brány!
     
    73
    Neapolský tréner Walter Mazzari posiela na janovský trávnik aj tretie striedanie. Namiesto Behramiho posiela do hry oddýchnutého Inlera.
     
    71
    O niekoľko sekúnd neskôr sa do skvelej palebnej pozície dostal Cavani, no aj jeho strelecký pokus gólman Frey zneškodnil a loptu ukryl vo svojom náručí!
     
    71
    Neapolčania získali skvelú štandardnú situáciu - priamy kop do vzdialenosti približne 25 metrov! Zahrávať ho odišiel Džemaili, no jeho delovku gólman Frey úspešne vyrazil do bezpečia!
     
    70
    Domáci tréner Delneri strieda aj podruhýkrát. Tentokrát posiela namiesto Bertolacciho na trávnik pripraveného Merkela.
     
    68
    Neapolskí hráči si vybojovali ďalšiu skvelú gólovú šancu! Po skvelej prihrávke od Insigneho sa lopta dostala k Mestovi na pravej strane. Ten nekompromisne zakončil, no jeho strela bola zblokovaná do bezpečia domácou obranou!
     
    67
    Seymour to tentokrát myslel veľmi dobre! Loptu odcentroval k vzdialenejšej žrdi, kde bol kapitán Jankovič, no ten loptu nestihol zastrčiť za De Sanctisov chrbát. Nasleduje výkop od brány Neapolu.
     
    66
    Janovskí hráči si vybojovali skvelú štandardnú situáciu približne dva metre od hranice neapolského pokutového územia naľavo.Túto šancu odchádza zahrávať Seymour!
     
    64
    Antonelli veľmi dobre odcentroval loptu pred neapolskú bránu! Tam sa k nej mal dostať Bertolacci, no toho napokon veľmi dobrým obranným zákrokom odstavil Hamšík!
     
    61
    Prvé striedanie posiela na trávnik aj domáci tréner Delneri. Namiesto Tőzséra posiela na trávnik oddýchnutého Seymoura.
     
    60
    Neapolskí hráči si vybojovali ďalšie skvelé gólové šance! Najskôr zakončoval Cavani, ktorý loptu napálil do konštrukcie janovskej brány a následne Insigne, ktorého gólman Frey skvelým zákrokom vychytal!
     
    55
    CFC Janov dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú opäť do vedenia! Po skvelej kombinačnej akcii sa gólovo presadil ANDREA BERTOLACCI! Ten zinkasoval nádhernú prihrávku od Antonelliho, ktorý stečoval pre Bertolacciho Immobileho prihrávku.
     
    54
    Neapol dal gól!
    Je vyrovnané! Neapolskí hráči vsietili gól po skvelej prihrávke od Morettiho. Moretti vysunul na ľavú stranu domáceho pokutového územia GIANDOMENICA MESTA, ktorý pred gólmanom Freyom jednoducho nezaváhal a loptu umiestnil nad domáceho gólmana až do siete.
     
    51
    Do ďalšieho skvelého zakončenia sa dostal Insigne! Ten zinkasoval prihrávku od Džemailiho, no napokon svojím zakončením neprekvapil Freya. Ten túto nedôraznú strelu ukrýva vo svojom náručí.
     
    51
    Neapolský tréner Mazzari sa rozhodol striedať aj druhýkrát. Na trávnik tentokrát posiela Mesta, ktorý nahradí dobre hrajúceho Campagnara.
     
    47
    Aj tretia žltá karta v tomto zápase putuje na neapolskú stranu. Po tvrdom faule na Sampirisiho sa do týchto nesympatických štatistík zapisuje Behrami.
     
    45+1
    Džemaili nám predviedol tvrdý faul na útočiaceho Kucku, za ktorý si pripisuje do štatistík žltú kartu. Pre Neapol je to už druhá v zápase.
     
    45
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    42
    Cavani opäť nebezpečne pohrozil! Po skvelom centri od Insigneho zakončoval z pravej strany, no gólman Frey mu predviedol skvelý reflexívny zákrok!
     
    40
    Immobile sa po svojom skvelom úniku rozhodol strieľať, no lopta sa k nemu odrazila od neapolských obrancov. Z druhej vlny prihrával Kuckovi, ktorý sa pekne uvoľnil a zakončil. Jeho tvrdé zakončenie však napokon končí mimo neapolskej brány.
     
    40
    Gamberini nám tentokrát predviedol tvrdý obranný faul, po ktorom loptu tvrdo odhodil za postrannú čiaru. Teraz nevieme, či žltú kartu získal za tento faul alebo za nešportové správanie, no je prvým, ktorý sa do týchto štatistík zapisuje.
     
    38
    Tréner Walter Mazzari musel striedať. Za zraneného Pandeva posiela na trávnik oddýchnutého Insigneho. Dúfajm, že s Pandevom to nebude nič vážne.
     
    34
    Domáci hráči si vybojovali ďalšiu nádhernú gólovú šancu! Po skvelej strele od Bertolacciho nám gólman De Sanctis predviedol skvelý zákrok, po ktorom sa lopta odrazila od brvna jeho brány k Jankovičovi! Ten sa snažil z voleja zakončiť, no napokon loptu poslal len vysoko nad!
     
    33
    Behrami s Kuckom majú očividne na seba ťažké srdce, keďže opäť vidíme medzi nimi nečisté zákroky. Tentokrát vo vzdušnom súboji fauloval Behrami svojou pravou rukou.
     
    31
    Po nebezpečnej situácii pred gólmanom Freyom ostávajú na trávniku ležať hráči Sampirisi a Cavani! Cavani chcel zakončovať nožničkami, no kopol Sampirisiho do tváre. Po malej chvíli sú však obaja v poriadku a vracajú sa späť do hry.
     
    29
    Immobile nám predviedol ďalšiu individuálnu exhibíciu! Tentokrát mu prvé zakončenie neapolskí obrancovia zblkovali, no na to druhé už nedokázali zareagovať. Loptu umiestnil presne k pravej žŕdke neapolskej brány, no gólman De Sanctis bol na mieste a loptu chytá vo svojich rukách.
     
    23
    CFC Janov dal gól!
    Domáci hráči sa prekvapivo dostávajú do vedenia! Neapolská obrana tentokrát poriadne zaváhala! Nebezpečný center od Jankoviča ešte dokázali spracovať, no len k nohám Antonelliho, ten tvrdo vystrelil, no Cannavaro loptu zblokoval k CIROVI IMMOBILEMU, ktorý nezaváhal a volejovou delovkou prekonáva De Sanctisa!
     
    22
    Immobile sa mohol dostať do skvelého zakončenia po úniku na pravej strane, no v poslednej chvíli mu loptu odkopol do bezpečia za postrannú čiaru pozorný Gamberini!
     
    16
    Z ďalšej útočnej vlny Neapolčania opäť nepríjemne pohrozili! Po skvelej individuálnej akcii sa k lopte dostal Cavani, no jeho následné zakončenie poľahky ukrýva vo svojom náručí gólman Frey!
     
    15
    Aj domáci hráči si vytvorili skvelú gólovú šancu! Po skvelom centri od Antonelliho sa k lopte dostal Immobile, no ten svojou delovkou napokon míňa neapolskú bránu!
     
    12
    Neapolskí hráči sa dostali do fantastickej gólovej šance! Po skvelom krížnom centri od Cavaniho sa na pravej strane dostal k hlavičke Maggio, no ten loptu umiestnil len do bočnej siete janovskej brány!
     
    7
    Neapolčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance! Po nádhernom centri od Maggia sa k lopte mal dostať Pandev, no domáci Granqvist ho čistým zákrokom odstavil a nedovolil mu hlavičkovať.
     
    3
    Pandev nám predviedol skvelým center, ktorým uvoľnil na ľavej strane nebráneného Dossenu! Ten sa rozhodol páliť z prvej, no jeho volejové zakončenie napokon končí vysoko nad bránou Janova!

    Góly: 23. Immobile, 55. Bertolacci - 54. Mesto, 79. Cavani, 90. Hamšík, 90+4. Insigne

    Karty:   78. Merkel (CFC), 90+2. Immobile (CFC) - 40. Gamberini (NEA), 45+1. Džemaili (NEA), 47. Behrami (NEA)


    CFC Janov: Frey - Moretti, Canini, Granqvist, Sampirisi - Antonelli (82. Piscitella), Tözsér (61. Seymour), Kucka - Immobile, Bertolacci (70. Merkel), Jankovič.
    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro (51. Mesto), Cannavaro, Gamberini - Dossena, Behrami (73. Inler), Džemaili, Maggio - Hamšík - Pandev (38. Insigne), Cavani.

    Rozhodca: A. Rizzoli - R. Faverani, A. Stefani