Palermo – Sampdoria 2:0 (kon.) | AC Miláno – Fiorentina 1:3 (kon.) | CFC Janov – Neapol 2:4 (kon.)
Chievo – Udinese 2:2 (kon.) | Lazio – AS Rím 3:2 (kon.) | Parma – Siena 0:0 (kon.)
Turín – Bologna 1:0 (kon.) | Bergamo – Inter 3:2 (kon.)
koniec
CFC Janov
2:4 (1:0)
SSC Neapol
Nedeľa 11.11.2012, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme mohli vidieť až 5 gólov! Už v 54. minúte vyrovnal na 1:1 neapolský hráč Mesto. Už v 55. minúte poslal domácich opäť do vedenia Bertolacci a po jeho góle boli Janovčania v dobrej nálade a vyzeralo to tak, že získajú z tohto zápasu aspoň bod za remízu. Avšak sa tak nestalo. V 79. minúte sa rozprúdil neapolský gólový stroj - Cavani vyrovnal na 2:2 skvelým únikom cez stred ihriska. Zoči voči gólmanovi Freyovi napokon uspel. V 90. minúte poslal do vedenia Neapolčanov skvelou hlavičkou Marek Hamšík a v štvrtej minúte nadstaveného času sa gólovo presadil Insigne, na ktorého domáca obrana zabudla tak ako na Cavaniho.
    Neapolčania si tak po zlom úvode odnášajú z tohto zápasu dôležité tri body a poistili si tak tretiu priečku v tabuľke.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:00:58)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Neapol dal gól!
    Rohový kop bol zahraný napokon len veľmi zle a neapolskí hráči sa dostali do skvelého prečíslenia! Po fantastickom vysunutí od Hamšíka sa gólovo presadil LORENZO INSIGNE, ktorý v mkrosúboji proti gólmanovi Freyovi uspel strelou k pravej žŕdke jeho brány.
     
    90+4
    Janovskí hráči získali výhodu rohového kopu. Toto bude jedna z posledných akcií dnešného zápasu.
     
    90+3
    Do zaujímavej gólovej šance sa dostali opäť Neapolčania! Lopta sa dostala k Insignemu, no ten ju z ľavej strany napálil len do otvoreného náručia gólmana Freya.
     
    90+2
    Immobile musí byť poriadne nervózny. Tentokrát nám predviedol tvrdý faul na Cannavara, po ktorom si od hlavného rozhodcu odnáša darček v podobe žltej karty.
     
    90+1
    Domáci hráči sa snažia s týmto zápasom ešte niečo urobiť, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí. Pozorní obrancovia Neapolu sú pri chuti a dobre kontrolujú svoj priestor.
     
    90
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    90
    Neapol dal gól!
    Neapolskí hráči otáčajú vedenie na svoju stranu! Po fanastisckom centri od Mesta sa k lopte dostal MAREK HAMŠÍK, ktorý bravúrnou hlavičkou umiestnil loptu za gólmana Freya! Ten tentokrát nemal šancu!
     
    89
    Hráči domáceho Janova sa chceli presadiť ďalekým centrom od Merkela, no nepodarilo sa im to. Asistent rozhodcu im ukázal offsajdový verdikt.
     
    88
    Kucka nám predviedol ďalší nekompromisný faul, ktorým odstavil útočiaceho Insigneho. Neapolčania teda získavajú výhodu voľného kopu z polovice ihriska.
     
    87
    Immobile sa dostal do ďalšej skvelej šance! Po skvelom centri od Seymoura sa na pravej strane ocitol osamotený, no príliš zaváhal a o loptu ho následne pripravil Mesto.
     
    86
    Neapolčania si vytvorili ďalší sympatický protiútok, no tentokrát ich zastavila vlajka čiarového rozhodcu, ktorý nám avízuje offsajd. Pri lopte sú teda opäť domáci.
     
    85
    Cavani sa dostal do ďalšej skvelej šance! Tentokrát zinkasoval prihrávku od Inlera, po ktorej si zbehol pred Freya, no tam ho od lopty odstavil pozorný Piscitella.
     
    84
    Seymour odcentroval loptu síce dobre, no pred neapolským gólmanom sa k lopte dostali hosťujúci hráči, ktorí ju následne odkopli do bezpečia.
     
    83
    Domáci hráči si svojou útočnou aktivitou vybojovali štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 33 metrov! Zahrávať ju odchádza Seymour!
     
    82
    Aj domáci tréner Delneri využíva svoje posledné možné striedanie. Na trávnik posiela Piscitellu, ktorý nahradí dobre hrajúceho Antonelliho.
     
    81
    Neapolskí hráči nám predviedli sympatický prienik po pravom krídle, no zatiaľ sa im nepodarilo prejsť až pred gólmana Freya. Hamšíka odstavil pozorný Seymour.
     
    80
    Janovskí hráči sa snažia útočiť, no zatiaľ sa im to nedarí. Neapolčania momentálne dobre bránia a Janovčanov zastavil pri útoku offsajdový verdikt.

    Góly: 23. Immobile, 55. Bertolacci - 54. Mesto, 79. Cavani, 90. Hamšík, 90+4. Insigne

    Karty:   78. Merkel (CFC), 90+2. Immobile (CFC) - 40. Gamberini (NEA), 45+1. Džemaili (NEA), 47. Behrami (NEA)


    CFC Janov: Frey - Moretti, Canini, Granqvist, Sampirisi - Antonelli (82. Piscitella), Tözsér (61. Seymour), Kucka - Immobile, Bertolacci (70. Merkel), Jankovič.
    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro (51. Mesto), Cannavaro, Gamberini - Dossena, Behrami (73. Inler), Džemaili, Maggio - Hamšík - Pandev (38. Insigne), Cavani.

    Rozhodca: A. Rizzoli - R. Faverani, A. Stefani