Palermo – Sampdoria 2:0 (kon.) | AC Miláno – Fiorentina 1:3 (kon.) | CFC Janov – Neapol 2:4 (kon.)
Chievo – Udinese 2:2 (kon.) | Lazio – AS Rím 3:2 (kon.) | Parma – Siena 0:0 (kon.)
Turín – Bologna 1:0 (kon.) | Bergamo – Inter 3:2 (kon.)
koniec
CFC Janov
2:4 (1:0)
SSC Neapol
Nedeľa 11.11.2012, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už dvanástom kole talianskej najvyššej futbalovej súťaže - Serie A!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na štadióne Stadio Comunale Luigi Ferraris v Janove, kde si zmeria sily domáci celok CFC Janov, ktorý na svojej pôde privíta tím SSC Neapol.

    Hráči Janova sú po jedenástich odohraných zápasoch na veľmi nečakanej a nepriaznivej sedemnástej priečke s deviatimi bodmi a gólovým skóre -5. Túto bilanciu si hráči CFC vybojovali za dve výhry s tímami Lazio Rím (1:0) a Cagliari (2:0), tri remízy s tímami Palermo (1:1), Udinese Calcio (0:0) a napokon aj s Parmou (1:1). Momentálne sú však na veľmi zlej hernej vlne, keď už nevyhrali štyri zápasy po sebe! Po troch remízach v rade prišli veľmi zlé prehry s tímami AS Rím (2:4), AC Miláno (0:1), Fiorentina (0:1) a v poslednom kole napokon aj prehra s poslednou Sienou v pomere 0:1. Zatiaľ neregistrujeme žiadne zranenie v tíme CFC Janov, a tak by mali byť pred zápasom trénerovi k dispozícii všetci hráči. Domáci sa budú určite snažiť prerušiť šnúru prehier pred domácim publikom, no proti Neapolu to budú mať tentokrát viac než ťažké.

    Hosťujúci hráči Neapolu sú v úplne odlišnej situácii. Po jedenástich zápasoch sídlia na priebežnej tretej priečke s 23 bodmi a gólovým skóre +9. Neapolčania sú túto štatistiku vybojovali za sedem výhier, dve remízy a len dve prehry. Neapolčania začali sezónu 2012/2013 veľmi suverénne, keď si v siedmich zápasoch vybojovali šesť výhier a len jedenkrát stratili bod za remízu. Ich momentálna herná bilancia, výhra - prehra - výhra - prehra - remíza, je však mierne kostrbatá. Najskôr na domácom trávniku porazili tím Udinese Calcio (2:1), no vzápätí na to prišla prvá sezónna prehra na trávniku Juventusu v pomere 2:0. Reputáciu si napravili opäť na domácej pôde, kde deklasovali Chievo (1:0). Druhá sezónna prehra prišla hneď v ďalšom zápase, keď Atalanta dominovala na domácej pôde v pomere 1:0. Posledné kolo prinieslo remízu, po ktorej si Neapol za výsledok 1:1 proti tímu Torino FC odniesol do tabuľky jeden bod.
    Neapolčania budú chcieť ustáliť svoju kostrbatú formu práve výhrou v Janove, no uvidíme, či sa im to podarí.

    Tieto talianské tímy si doposiaľ zmerali sily 26krát. Z toho osemkrát sa tešili Janovčania, osemkrát Neapolčania a desaťkrát skončil tento zápas remízou.
    V poslednom zápase (29.1.2012) na janovskej pôde dominoval domáci tím, ktorý zdolal Neapol v pomere 3:2.

    Jasným favoritom tohto zápasu sa stávajú Neapolčania, ktorí by si mali v Janove vybojovať plný bodový zisk. Aj bookmakeri stávkových kancelárií sú rovnakého názoru, keďže na výhru Janova vypísali kurz v hodnote 4,10 a na výhru Neapolu len kurz v hodnote 1,90. Na nerozhodnú remízu je stanovený kurz 3,15.

    Podarí sa Neapolčanom zdolať túto sezónu nevýrazný tím Janova, ktorý má za sebou poriadne zlé obdobia alebo sa po zápase budú tešiť domáci?
     
    Úvodné zostavy:

    CFC Janov: Frey - Moretti, Canini, Granqvist, Sampirisi - Antonelli, Tözsér, Kucka - Immobile, Bertolacci, Jankovič.

    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Gamberini - Dossena, Behrami, Džemaili, Maggio - Hamšík - Pandev, Cavani.

    Rozhodca: A. Rizzoli - R. Faverani, A. Stefani.
     
    Na striedačkách budú pripravení títo hráči:

    CFC Janov: Donnarumma - Melazzi, Merkel, Seymour, Krajnc, Hallenius, Piscitella, Borriello, Said, Tzorvas.

    SSC Neapol: Rosati - Grava, Donadel, Britos, Aronica, Vargas, Colombo, Mesto, Fernández, Insigne, Inler.
     
    Domáci hráči Janova sa nám v dnešnom zápase predstavia v klasických červenomodrých dresoch pod taktovkou trénera Luigiho Delneriho.
    Nepolčania budú v dnešnom zápase hrať v bielomodrých dresoch a koučovať ich bude tréner Walter Mazzari.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop tohto zápasu mali k dispozícii neapolskí hráči, ktorí si loptu takticky posúvajú na vlastnú obrannú polovicu. Momentálne je pri nej Džemaili.
     
    1
    Po tvrdej strele od Immobileho, ktorý zakončoval spoza neapolského pokutového územia sa pekným zákrokom blysol Campagnaro, ktorý loptu zblokoval do bezpečia.
     
    2
    Pri lopte sú opäť hráči Neapolu, ktorí sú však veľmi dobre napádaní domácimi futbalistami. Zatiaľ však loptu nestrácajú, no prihrávajú si len v okolí polovice ihriska.
     
    3
    Pandev nám predviedol skvelým center, ktorým uvoľnil na ľavej strane nebráneného Dossenu! Ten sa rozhodol páliť z prvej, no jeho volejové zakončenie napokon končí vysoko nad bránou Janova!
     
    4
    Tentokrát sa z hranice pokutového územia Neapolu rozhodol tvrdo zakončovať Bertolacci! Aj jeho zakončenie však skončilo zblokovaním lopty od dobre postavených Neapolčanov.
     
    5
    Kucka nám predviedol útočný faul na Behramiho tesne za polovicou ihriska. Neapolčania tak získali voľný kop, ktorý budú zahrávať pravdepodobne krátkou prihrávkou.
     
    6
    Hamšík vybojoval skvelú loptu pre Pandeva, no ten si v pokutovom území Janova počínal nedovolene. Jeho útočný faul prináša loptu ku gólmanovi Freyovi, ktorý nám predvedie ďaleký výkop.
     
    7
    Neapolčania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance! Po nádhernom centri od Maggia sa k lopte mal dostať Pandev, no domáci Granqvist ho čistým zákrokom odstavil a nedovolil mu hlavičkovať.
     
    8
    Neapolčania sú opäť pri lopte, no zatiaľ sú len veľmi opatrní. Loptu si prihrávajú v okolí polovice ihriska, kde ich systematicky začínajú napádať janovskí útočníci.
     
    9
    Bertolacci sa mohol dostať do bleskového úniku cez stred ihriska, no tesne po prechode cez stredovú čiaru ho od lopty odstavil pozorný Behrami. Bolo to za cenu faulu, takže nasleduje voľný kop pre Janov.
     
    10
    Momentálne sú aktívnejší domáci hráči, ktorí sa snažia gólovo presadiť. Neapolská obrana je však zatiaľ jasne proti a aj toto zakončenie Kucku zblokovala za postrannú čiaru.
     
    11
    Jankovič chcel ďalekým centrom vysunúť na pravú stranu Immobileho, no svojmu odkopu dodal príliš veľa sily, a tak lopta končí bez teču za bránou gólmana De Sanctisa.
     
    12
    Neapolskí hráči sa dostali do fantastickej gólovej šance! Po skvelom krížnom centri od Cavaniho sa na pravej strane dostal k hlavičke Maggio, no ten loptu umiestnil len do bočnej siete janovskej brány!
     
    13
    Následne sa snažili z protiútoku ťažiť Janovčania, no asistent rozhodcu zodvihol svoju vlajočku, čo nam avízuje jasný offsajd. Pri lopte sú teda opäť neapolskí hráči.
     
    14
    Maggio nám predviedol rýchly únik po ľavom krídle, no domáci Antonelli ho od lopty odstavil skvelou šmýkačkou. Tá síce išla po lopte a nie po nohách, no hlavný rozhodca napokon odpískal faul.
     
    15
    Aj domáci hráči si vytvorili skvelú gólovú šancu! Po skvelom centri od Antonelliho sa k lopte dostal Immobile, no ten svojou delovkou napokon míňa neapolskú bránu!
     
    16
    Z ďalšej útočnej vlny Neapolčania opäť nepríjemne pohrozili! Po skvelej individuálnej akcii sa k lopte dostal Cavani, no jeho následné zakončenie poľahky ukrýva vo svojom náručí gólman Frey!
     
    16
    Neapolčania opäť pohrozili, no aj tentokrát sa gólman Frey zorientoval veľmi dobre. Prihrávku do behu v podaní Hamšíka schmatol do svojich rúk, a tak Pandev už nemohol zakončovať.
     
    17
    Po vzdušnom súboji medzi Jankovičom a Behramim sa lopta dostáva na kopačky domácich hráčov. Behrami nám predviedol faul, po ktorom však ešte kartu neuvidíme.
     
    18
    Kucka tentokrát skvelým centrom uvoľnil na ľavú stranu Antonelliho, no jeho následné zakončenie bolo už len veľmi nepresné. Lopta končí za neapolskou bránou a nasledovať bude výkop gólmana De Sanctisa.
     
    19
    Po peknej prihrávke od Hamšíka sa k lopte za janovským pokutovým územím dostal Behrami. Ten nezaváhal a vystrelil, no jeho nedôrazný prízemný projektil napokon míňa priestor janovskej svätyne.
     
    20
    Cavani sa mohol dostať do zaujímavej šance na ľavej strane, no podľa asistenta rozhodcu stál v offsajde, keď Maggio na neho odcentroval loptu. Následne ju získavajú domáci Janovčania.
     
    21
    Lopta sa momentálne nachádza prevažne v strede ihriska, kde ju majú v moci neapolskí hráči. Tí si ju takticky prihrávajú, no zatiaľ im janovská obrana čelí veľmi dobre.
     
    22
    Immobile sa mohol dostať do skvelého zakončenia po úniku na pravej strane, no v poslednej chvíli mu loptu odkopol do bezpečia za postrannú čiaru pozorný Gamberini!
     
    23
    CFC Janov dal gól!
    Domáci hráči sa prekvapivo dostávajú do vedenia! Neapolská obrana tentokrát poriadne zaváhala! Nebezpečný center od Jankoviča ešte dokázali spracovať, no len k nohám Antonelliho, ten tvrdo vystrelil, no Cannavaro loptu zblokoval k CIROVI IMMOBILEMU, ktorý nezaváhal a volejovou delovkou prekonáva De Sanctisa!
     
    24
    Neapolskí hráči sú opäť pri lopte a momentálne si loptu prihrávajú len veľmi opatrným tempom. Janovskí hráči sa snažia brániť, no jednogólové vedenie ešte nič neznamená.
     
    25
    Pri lopte sú opäť neapolskí hráči, no domáci Janovčania im zatiaľ predvádzajú skvelý defenzívny výkon a vysoké napádanie už v strede ihriska. Loptu tentokrát stratil Cavani.
     
    26
    Ďalší neapolský útok bol taktiež odvrátený! Po peknej prihrávke od Hamšíka sa k lopte mohol dostať Dossena, no obranca Canini loptu úspešne odkopáva do bezpečia.
     
    27
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti, ktorí sa snažia útočiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Pri Kuckovom prieniku loptu čisto zastavil pozorný Behrami.
     
    28
    Neapolčania majú loptu vo svojej moci, no zatiaľ sa nedokážu proti janovskej obrane presadiť. Strela od Cannavara bola opäť skvelým výkopom poslaná do bezpečia.
     
    29
    Immobile nám predviedol ďalšiu individuálnu exhibíciu! Tentokrát mu prvé zakončenie neapolskí obrancovia zblkovali, no na to druhé už nedokázali zareagovať. Loptu umiestnil presne k pravej žŕdke neapolskej brány, no gólman De Sanctis bol na mieste a loptu chytá vo svojich rukách.
     
    30
    Janovskí hráči získali štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 39 metrov. Zahrávať ju odišiel Antonelli, ktorý nám predviedol skvelý center, po ktorom sa však najlepšie zorientoval Behrami, ktorý posiela loptu do bezpečia.
     
    31
    Po nebezpečnej situácii pred gólmanom Freyom ostávajú na trávniku ležať hráči Sampirisi a Cavani! Cavani chcel zakončovať nožničkami, no kopol Sampirisiho do tváre. Po malej chvíli sú však obaja v poriadku a vracajú sa späť do hry.
     
    32
    Pandev sa chcel gólovo presadiť z pravého krídla, no to mu mierne nevyšlo. Jeho nepresné a jemné zakončenie napokon putuje ku gólmanovi Freyovi, ktorý loptu odkopáva do bezpečia.
     
    33
    Behrami s Kuckom majú očividne na seba ťažké srdce, keďže opäť vidíme medzi nimi nečisté zákroky. Tentokrát vo vzdušnom súboji fauloval Behrami svojou pravou rukou.
     
    34
    Domáci hráči si vybojovali ďalšiu nádhernú gólovú šancu! Po skvelej strele od Bertolacciho nám gólman De Sanctis predviedol skvelý zákrok, po ktorom sa lopta odrazila od brvna jeho brány k Jankovičovi! Ten sa snažil z voleja zakončiť, no napokon loptu poslal len vysoko nad!
     
    35
    Neapolčania sa snažia presadiť systémom krátkych prihrávok, no to sa im zatiaľ nedarí. Po nepresnej prihrávke od Džemailiho končí lopta za postrannou čiarou a uvidíme autový hod domácich.
     
    36
    Pandev získal loptu, no bol tvrdo faulovaný a očividne má problémy s pravou nohou. Krývajúc odchádza za postrannú čiaru, kde ho vyšetria lekári.
     
    37
    Immobile chcel ďalším nebezpečným centrom vysunúť na pravú stranu Jankoviča, no nepodarilo sa mu to! Gamberini nám predviedol skvelú hlavičku, po ktorej lopta končí na kopačkách neapolských hráčov.
     
    38
    Tréner Walter Mazzari musel striedať. Za zraneného Pandeva posiela na trávnik oddýchnutého Insigneho. Dúfajm, že s Pandevom to nebude nič vážne.
     
    40
    Gamberini nám tentokrát predviedol tvrdý obranný faul, po ktorom loptu tvrdo odhodil za postrannú čiaru. Teraz nevieme, či žltú kartu získal za tento faul alebo za nešportové správanie, no je prvým, ktorý sa do týchto štatistík zapisuje.
     
    40
    Immobile sa po svojom skvelom úniku rozhodol strieľať, no lopta sa k nemu odrazila od neapolských obrancov. Z druhej vlny prihrával Kuckovi, ktorý sa pekne uvoľnil a zakončil. Jeho tvrdé zakončenie však napokon končí mimo neapolskej brány.
     
    41
    Cavani nám predviedol ďalší skvelý únik po pravej strane. Pri ňom sa však objavil Moretti, ktorý ho od lopty odstavil. To však netrvalo dlho, keďže Cavani ho následne fauloval.
     
    42
    Cavani opäť nebezpečne pohrozil! Po skvelom centri od Insigneho zakončoval z pravej strany, no gólman Frey mu predviedol skvelý reflexívny zákrok!
     
    43
    K lopte sa na druhej strane dostal Bertolacci, no ten nám predviedol len tvrdé zakončenie, po ktorom míňa bránu hosťujúceho Neapolu. Pri lopte Gamberini.
     
    44
    Po skvelom centri od Maggia sa tentokrát snažil gólovo presadiť Insigne, no jeho tvrdé zakončenie napokon končí len nad bránou domáceho CFC Janov!
     
    45
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    45+2
    Momentálne sú pri lopte Neapolčania, ktorí sa snažia presadiť strieľanými centrami, no to sa im veľmi nedarí. Po vzdušnej prihrávke Behramiho úspešne zasiahol gólman Frey.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    Džemaili nám predviedol tvrdý faul na útočiaceho Kucku, za ktorý si pripisuje do štatistík žltú kartu. Pre Neapol je to už druhá v zápase.
     
    V prvom polčase boli aktívnejšími hráči Neapolu, no zo svojich sympatických šancí napokon nedokázali vyťažiť potrebné góly. V 23. minúte neapolská obrana poriadne zaváhala a domáci hráči sa po poriadnom zmätku pred De Sanctisovou bránou dostali do vedenia, keď Ciro Immobile ostal pred neapolským gólmanom sám a už bez problémov rozvlnil sieť za jeho chrbtom. Immobile pohrozil aj druhýkrát, keď napálil loptu do brvna neapolskej brány! Na druhej strane bol najaktívnejším asi Cavani a veľkú šancu mal aj Maggio, no ani jeden z nich neprekonal gólmana Freya.

    Podarí sa Neapolčanom v druhom polčase zabrať a získať tak gólové skóre tohto zápasu na svoju stranu alebo Janovčania prerušia sériu prehier práve dnes?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Domáci hráči sa ihneď po úvodnom výkope druhého polčasu nakrátko stiahli na vlastnú polovicu, no po pravom krídle momentálne zakladajú skvelý útok!
     
    47
    Aj tretia žltá karta v tomto zápase putuje na neapolskú stranu. Po tvrdom faule na Sampirisiho sa do týchto nesympatických štatistík zapisuje Behrami.
     
    48
    Hamšík zaviezol loptu až pred domáce pokutové územie, no nedokázal sa presadiť. Predviedol nám len nepresnú prihrávku, ktorá končí na kopačkách Kucku.
     
    49
    Immobile nám predviedol ďalší nebezpečný únik po ľavom krídle. Na hranici neapolského pokutového územia sa snažil prihrávať na Bertolacciho, no bol neúspešný. Loptu získal Gamberini.
     
    50
    Cavani nám predviedol niekoľko veľmi dobrých kľučiek, po ktorých sa lopta dostala k Maggiovi. Ten sa rozhodol zakončovať, no jeho streala napokon končí len mimo domácej brány.
     
    51
    Neapolský tréner Mazzari sa rozhodol striedať aj druhýkrát. Na trávnik tentokrát posiela Mesta, ktorý nahradí dobre hrajúceho Campagnara.
     
    51
    Do ďalšieho skvelého zakončenia sa dostal Insigne! Ten zinkasoval prihrávku od Džemailiho, no napokon svojím zakončením neprekvapil Freya. Ten túto nedôraznú strelu ukrýva vo svojom náručí.
     
    52
    Pri lopte sú momentálne hráči Janova. Tí sa snažili zaútočiť, no po prihrávke od Kucku zinkasoval loptu Jankovič, ktorý bol podľa vlajočky v offsajde.
     
    53
    Kucka mohol svojich spoluhráčov opäť skvele vysunúť centrom z hranice pokutového územia, no nepodarilo sa mu to. Jeho nepresná prihrávka končí na kopačkách Cannavara.
     
    54
    Neapol dal gól!
    Je vyrovnané! Neapolskí hráči vsietili gól po skvelej prihrávke od Morettiho. Moretti vysunul na ľavú stranu domáceho pokutového územia GIANDOMENICA MESTA, ktorý pred gólmanom Freyom jednoducho nezaváhal a loptu umiestnil nad domáceho gólmana až do siete.
     
    55
    CFC Janov dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú opäť do vedenia! Po skvelej kombinačnej akcii sa gólovo presadil ANDREA BERTOLACCI! Ten zinkasoval nádhernú prihrávku od Antonelliho, ktorý stečoval pre Bertolacciho Immobileho prihrávku.
     
    56
    Pri lopte sú momentálne neapolskí hráči, ktorí sa snažia gólovo presadiť. Tentokrát to z veľkej vzdialenosti skúšal Džemaili, no gólman Frey jeho dôrazný strelecký pokus vyráža do bezpečia.
     
    57
    Tentokrát sa gólovo snažil presadiť Insigne, no ten v kľúčovej situácii prihrával na Cavaniho, čo sa mu stalo osudným. Cavani po tvrdom súboji s Granqvistom napokon loptu stráca.
     
    58
    Hráči Janova si vybojovali štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 25 metrov, ktorú zapríčinil faul Behramiho. Tőzsér odchádza zahrávať tento priamy kop.
     
    59
    Tőzsér loptu síce odkopol veľmi pekne, no v hlavičkovom súboji pred neapolskou bránou napokon dominovali neapolskí obrancovia, ktorí loptu poslali do bezpečia.
     
    60
    Neapolskí hráči si vybojovali ďalšie skvelé gólové šance! Najskôr zakončoval Cavani, ktorý loptu napálil do konštrukcie janovskej brány a následne Insigne, ktorého gólman Frey skvelým zákrokom vychytal!
     
    61
    Prvé striedanie posiela na trávnik aj domáci tréner Delneri. Namiesto Tőzséra posiela na trávnik oddýchnutého Seymoura.
     
    62
    Hosťujúci hráči Neapolu sa snažia gólovo presadiť, no domáci hráči nám predvádzajú veľmi dobrú hru v defenzíve, ktorá súperom nedáva mnohé šance na zakončenie.
     
    63
    Po tvrdom faule od Maggia ostáva na trávniku ležať Antonelli, no po malej chvíli sa pozviechal a vracia sa do hry. Janovskí hráči budú zahrávať voľný kop z polovice ihriska.
     
    64
    Antonelli veľmi dobre odcentroval loptu pred neapolskú bránu! Tam sa k nej mal dostať Bertolacci, no toho napokon veľmi dobrým obranným zákrokom odstavil Hamšík!
     
    65
    Na druhej strane chcel ohroziť domácu bránu Behrami, no ten svojím ďalekým centrom napokon nepriniesol gólové ovocie. Loptu si spracoval Granqvist, ktorý s ňou beží do útoku.
     
    66
    Janovskí hráči si vybojovali skvelú štandardnú situáciu približne dva metre od hranice neapolského pokutového územia naľavo.Túto šancu odchádza zahrávať Seymour!
     
    67
    Seymour to tentokrát myslel veľmi dobre! Loptu odcentroval k vzdialenejšej žrdi, kde bol kapitán Jankovič, no ten loptu nestihol zastrčiť za De Sanctisov chrbát. Nasleduje výkop od brány Neapolu.
     
    68
    Neapolskí hráči si vybojovali ďalšiu skvelú gólovú šancu! Po skvelej prihrávke od Insigneho sa lopta dostala k Mestovi na pravej strane. Ten nekompromisne zakončil, no jeho strela bola zblokovaná do bezpečia domácou obranou!
     
    69
    Do rýchleho úniku sa následne mohol dostať Immobile, no ten nám predviedol tvrdý faul na Cannavara, za ktorý stráca túto loptu. Immobile sa poriadne hnevá.
     
    70
    Domáci tréner Delneri strieda aj podruhýkrát. Tentokrát posiela namiesto Bertolacciho na trávnik pripraveného Merkela.
     
    71
    Neapolčania získali skvelú štandardnú situáciu - priamy kop do vzdialenosti približne 25 metrov! Zahrávať ho odišiel Džemaili, no jeho delovku gólman Frey úspešne vyrazil do bezpečia!
     
    71
    O niekoľko sekúnd neskôr sa do skvelej palebnej pozície dostal Cavani, no aj jeho strelecký pokus gólman Frey zneškodnil a loptu ukryl vo svojom náručí!
     
    72
    Antonelli nám predviedol nebezpečné zakončenie z pravej strany, po ktorom Gamberini odkopol loptu za svoju bránu. Nasleduje rohový kop pre Janovčanov.
     
    73
    Neapolský tréner Walter Mazzari posiela na janovský trávnik aj tretie striedanie. Namiesto Behramiho posiela do hry oddýchnutého Inlera.
     
    74
    Seymour nám predviedol zbytočný útočný faul na polovici ihriska, po ktorom sa do útočnej aktivity opäť dostávajú neapolskí futbalisti. Pri lopte je momentálne Hamšík.
     
    75
    Insigne nám predviedol nádhernú individuálnu akciu, po ktorej nám priniesol delové zakončenie spoza domáceho pokutového územia! Gólman Frey sa však po lopte načiahol a prstami ju vyrazil do brvna svojej brány!
     
    76
    Hamšík nám predviedol sympatickú prihrávku do behu, ktorou chcel vysunúť Cavaniho, no jeho úmysel mu mierne nevyšiel. Cavani bol na túto loptu prikrátky a vôbec ju nečakal.
     
    77
    Cavani nám predviedol skvelý únik s loptou, napokon ho však obranca Granqvist od lopty nekompromisne odstavil a k lopte sa dostal Mesto! Ten svojou strelou z prvej však prestrelil janovskú svätyňu.
     
    78
    Merkel nám predviedol zbytočný útočný faul na Gamberiniho, za ktorý si od hlavného rozhodcu odniesol žltú kartu. Tá je prvou pre Janov v tomto zápase.
     
    79
    Neapol dal gól!
    Hosťujúci hráči dokázali vyrovnať aj v tejto situácii! Po nádhernej prihrávke do behu od Hamšíka sa k lopte dostal EDINSON ROBERTO CAVANI! Ten naznačil strelu, čím si položil na lopatky gólmana Freya a loptu následne už bez problémov zasunul do brány Janova.
     
    80
    Janovskí hráči sa snažia útočiť, no zatiaľ sa im to nedarí. Neapolčania momentálne dobre bránia a Janovčanov zastavil pri útoku offsajdový verdikt.
     
    81
    Neapolskí hráči nám predviedli sympatický prienik po pravom krídle, no zatiaľ sa im nepodarilo prejsť až pred gólmana Freya. Hamšíka odstavil pozorný Seymour.
     
    82
    Aj domáci tréner Delneri využíva svoje posledné možné striedanie. Na trávnik posiela Piscitellu, ktorý nahradí dobre hrajúceho Antonelliho.
     
    83
    Domáci hráči si svojou útočnou aktivitou vybojovali štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 33 metrov! Zahrávať ju odchádza Seymour!
     
    84
    Seymour odcentroval loptu síce dobre, no pred neapolským gólmanom sa k lopte dostali hosťujúci hráči, ktorí ju následne odkopli do bezpečia.
     
    85
    Cavani sa dostal do ďalšej skvelej šance! Tentokrát zinkasoval prihrávku od Inlera, po ktorej si zbehol pred Freya, no tam ho od lopty odstavil pozorný Piscitella.
     
    86
    Neapolčania si vytvorili ďalší sympatický protiútok, no tentokrát ich zastavila vlajka čiarového rozhodcu, ktorý nám avízuje offsajd. Pri lopte sú teda opäť domáci.
     
    87
    Immobile sa dostal do ďalšej skvelej šance! Po skvelom centri od Seymoura sa na pravej strane ocitol osamotený, no príliš zaváhal a o loptu ho následne pripravil Mesto.
     
    88
    Kucka nám predviedol ďalší nekompromisný faul, ktorým odstavil útočiaceho Insigneho. Neapolčania teda získavajú výhodu voľného kopu z polovice ihriska.
     
    89
    Hráči domáceho Janova sa chceli presadiť ďalekým centrom od Merkela, no nepodarilo sa im to. Asistent rozhodcu im ukázal offsajdový verdikt.
     
    90
    Neapol dal gól!
    Neapolskí hráči otáčajú vedenie na svoju stranu! Po fanastisckom centri od Mesta sa k lopte dostal MAREK HAMŠÍK, ktorý bravúrnou hlavičkou umiestnil loptu za gólmana Freya! Ten tentokrát nemal šancu!
     
    90
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    90+1
    Domáci hráči sa snažia s týmto zápasom ešte niečo urobiť, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí. Pozorní obrancovia Neapolu sú pri chuti a dobre kontrolujú svoj priestor.
     
    90+2
    Immobile musí byť poriadne nervózny. Tentokrát nám predviedol tvrdý faul na Cannavara, po ktorom si od hlavného rozhodcu odnáša darček v podobe žltej karty.
     
    90+3
    Do zaujímavej gólovej šance sa dostali opäť Neapolčania! Lopta sa dostala k Insignemu, no ten ju z ľavej strany napálil len do otvoreného náručia gólmana Freya.
     
    90+4
    Janovskí hráči získali výhodu rohového kopu. Toto bude jedna z posledných akcií dnešného zápasu.
     
    90+4
    Neapol dal gól!
    Rohový kop bol zahraný napokon len veľmi zle a neapolskí hráči sa dostali do skvelého prečíslenia! Po fantastickom vysunutí od Hamšíka sa gólovo presadil LORENZO INSIGNE, ktorý v mkrosúboji proti gólmanovi Freyovi uspel strelou k pravej žŕdke jeho brány.
     
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sme mohli vidieť až 5 gólov! Už v 54. minúte vyrovnal na 1:1 neapolský hráč Mesto. Už v 55. minúte poslal domácich opäť do vedenia Bertolacci a po jeho góle boli Janovčania v dobrej nálade a vyzeralo to tak, že získajú z tohto zápasu aspoň bod za remízu. Avšak sa tak nestalo. V 79. minúte sa rozprúdil neapolský gólový stroj - Cavani vyrovnal na 2:2 skvelým únikom cez stred ihriska. Zoči voči gólmanovi Freyovi napokon uspel. V 90. minúte poslal do vedenia Neapolčanov skvelou hlavičkou Marek Hamšík a v štvrtej minúte nadstaveného času sa gólovo presadil Insigne, na ktorého domáca obrana zabudla tak ako na Cavaniho.
    Neapolčania si tak po zlom úvode odnášajú z tohto zápasu dôležité tri body a poistili si tak tretiu priečku v tabuľke.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:00:58)

    Góly: 23. Immobile, 55. Bertolacci - 54. Mesto, 79. Cavani, 90. Hamšík, 90+4. Insigne

    Karty:   78. Merkel (CFC), 90+2. Immobile (CFC) - 40. Gamberini (NEA), 45+1. Džemaili (NEA), 47. Behrami (NEA)


    CFC Janov: Frey - Moretti, Canini, Granqvist, Sampirisi - Antonelli (82. Piscitella), Tözsér (61. Seymour), Kucka - Immobile, Bertolacci (70. Merkel), Jankovič.
    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro (51. Mesto), Cannavaro, Gamberini - Dossena, Behrami (73. Inler), Džemaili, Maggio - Hamšík - Pandev (38. Insigne), Cavani.

    Rozhodca: A. Rizzoli - R. Faverani, A. Stefani