Mallorca – Barcelona 2:4 (kon.) | Levante – Real Madrid 1:2 (kon.)
koniec
RCD Mallorca
2:4 (0:3)
FC Barcelona
Nedeľa 11.11.2012, 17:50 • Iberostar Estadi, Palma de Mallorca • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas začali domáci hráči priam ukážkovo. Už v 55. minúte sa gólovo presadil Pereira, ktorý efektívne preloboval gólmana Valdésa! V 58. minúte sa gólovo presadil Víctor, ktorý využil výhodu pokutového kopu po ruke Busquetsa. Domáci sa snažili aj naďalej, no ich šťastie a úsmev na tvárach prerušil Lionel Messi, ktorý v 70. minúte delovkou vyprášil sieť v bráne Mallorcy!
    Konečný stav 4:2 pre Barcelonu znamená, že hostia si do Barcelony odnášajú tri body a skóre +2, ktoré im potvrdilo vedenie v tabuľke s 31 bodmi.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:45:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Dani Alves si loptu potiahol na pravú stranu a chcel loptu odcentrovať pred bránu! Gólman Aouate však loptu schmatol do svojho náručia a odkopáva ju ďaleko do bezpečia.
     
    90+3
    Marc Fernández sa mohol dostať do rýchleho protiútoku po prihrávke od Pereiru, no to mu napokon nevyšlo. Piqué ho veľmi dobre od lopty odstavil a rozohral na svojich spoluhráčov.
     
    90+2
    Pri lopte sú opäť Barcelončania, ktorí si ju prihrávajú na útočnej polovici. Zatiaľ im však domáci dobre odolávajú. Uvidíme, či vydržia do konca tohto zápasu.
     
    90+1
    Nsue sa snažil presadiť únikom po ľavom krídle, no od lopty ho skvele odstavil pozorný obranca Bartra, ktorý loptu odkopol za postrannú čiaru.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Tello sa snažil presadiť na pravej strane, no Pedro Geromel ho od lopty veľmi dobre odstavil a následne ju odkopol za postrannú čiaru.
     
    88
    Sánchez si skvele zbehol po ľavom krídle, no na jeho zakončenie dokázal gólman Aouate zareagovať. Sánchez však loptu získal opäť a prihral Messimu. Lionel mierne zaváhal a loptu poslal mimo domácej brány, no vybojoval aspoň rohový kop pop teči gólmana Mallorcy.
     
    87
    Barcelonský tréner využíva aj posledné striedanie. Namiesto Jordiho Albu psoiela na trávnik Martína Montoyu.
     
    86
    Nebezpčený center do domáceho územia nám predvieodol Xavi! Tam sa však lopty zmocnil Pedro Geromel, ktorý ju odkopáva ďaleko do bezpečia.
     
    85
    Domáci hráči si svojou útočnou aktivitou vybojovali rohový kop, ktorý odišiel zahrávať Pereira. Ten nám predviedol pekný center k vzdialenejšej žŕdke, no tam boli len hráči Barcelony, ktorí loptu posúvajú do útoku.
     
    84
    Tréner Barcelony - Tito Vilanova posiela na trávnik druhé striedanie. Vyťaženého Mascherana v tomto zápase nahradí oddýchnutý Bartra.
     
    83
    Messi mal na svojich kopačkách hat-trick, no gólman Aouate proti nemu skvele vybehol a jeho strelu úspešne ukrýva vo svojom náručí! Fakt skvelý zákrok!
     
    82
    Domáci tréner využíva aj posledné striedanie. Namiesto Xima posiela na domáci trávnik oddýchnutého Marca Fernnadéza.
     
    81
    Nepresná krížna prihrávka od Daniho Alvesa končí na domácich kopačkách. Loptu získal Ximo, ktorý nám predviedol ďaleký odkop.
     
    80
    Lopta sa opäť nachádza v okolí polovice ihriska a v moci ju majú hráči Barcelony. Tí očakávajú chybu domácich, po ktorej by priniesli nejaké zaujímavé zakončenie.
     
    79
    Po nepresnom centri od Fontása sa k lopte dostal gólman Valdés. Ten nám predvedie ďaleký výkop lopty do povetria.
     
    78
    Sánchez pekne vysunul Tella na pravú stranu, no tam bol Tello neúspešný. Gólman Aouate sa mu vrhol pod nohy a loptu mu nekompromisne uchmatol.

    Góly: 55. Pereira, 58. Víctor (pen.) - 28. Xavi, 44. Messi, 45. Tello, 70. Messi

    Karty:   27. Jose Martí (MAL) - 58. Busquets (FCB)


    RCD Mallorca: Aouate - Anderson Conceição, Pedro Geromel - Pedro Bigas, Ximo (82. Marc Fernánedz) - Pereira, Jose Martí ("C") (73. Fontás), Pina, Nsue - Víctor - Hemed (46. Alfaro).
    FC Barcelona: Valdés - Mascherano (84. Bartra), Piqué - Dani Alves, Jordi Alba (87. Montoya) - Xavi ("C"), Busquets, Fabregas - Tello, Messi, David Villa (66. Sánchez).

    Rozhodca: Ignacio Iglesias - Alfonso Costoya, Víctor Fernández