Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:4 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:4 (kon.)
Montreal – LA Kings 4:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.) | Tampa Bay – NY Islanders 4:1 (kon.)
Florida – San Jose 2:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Winnipeg 2:3 (kon.)
koniec
Calgary Flames
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Dallas Stars
cz Piatok 11.11.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Antoine ROUSSEL - 2:4
     
    59:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! ANTOINE ROUSSEL sice spíše jen odpaloval kotouč pryč z vlastní poloviny, povedlo se mu to ale tak šikovně, že puk skončil v odkryté kleci.
    Asistence: Justin Dowling.
    47:20 Jamie BENN - 2:3
     
    47:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tentokrát už to hostům vyšlo a je z toho důležitý gól na 3:2! Klingberg udržel puk v útočném pásmu, a povedenou kombinaci Seguina a Roussela zakončil JAMIE BENN pohodlnou střelou do odkryté branky. Kapitán Dallasu se tak dnes prosazuje již podruhé.
    Asistence: Antoine Roussel, Tyler Seguin.
    23:31 Johnny GAUDREAU - 2:2
     
    23:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Tak to bylo rychlé, JOHNNY GAUDREAU v krátkém sledu přidává i trefu na 2:2. Opět na tom má velký podíl obránce Kulak, který tentokrát po přihrávce Frolíka našel střílenou přihrávkou Gaudreauovu hůl, od níž se puk odrazil do šibenice Lehtonenovy branky.
    Asistence: Brett Kulak, Michael Frolík.
    21:33 Johnny GAUDREAU - 1:2
     
    21:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se vrací na dostřel. Gaudreau zachytil nepřesnou rozehrávku hostů, Sean Monahan poté nezazmatkoval a předal puk Brettu Kulakovi, po jehož střele se sice puk zastavil na tyčce, JOHNNY GAUDREAU však puk pohotově dorazil do odkryté klece.
    Asistence: Brett Kulak, Sean Monahan.
    15:35 Jamie BENN - 0:2
     
    15:35
    Dallas právě vstřelil branku!
    Krásně to teď provedl JAMIE BENN a posílá Dallas do dvoubrankového vedení! Kapitán Stars dostal přihrávku do druhé vlny od Klingberga a poté prokázal notnou dávku trpělivosti, když si přehodil puk na bekhend a překonal bezmocného Elliotta. Druhou asistenci si dnes připisuje Radek Faksa.
    Asistence: John Klingberg, Radek Faksa.
    12:31 Lauri KORPIKOSKI - 0:1
     
    12:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Radek Faksa vyhrál souboj se dvěma soupeři v rohu hřiště a předložil puk mezi kruhy, kde stál LAURI KORPIKOSKI a prostřelil Briana Elliotta. Prosazuje se tak finský útočník, který v létě neuspěl právě v Calgary na zkoušce.
    Asistence: Radek Faksa.

    Michal Muška

    Góly a asistencie: 22. J. Gaudreau (Kulak, Monahan), 24. J. Gaudreau (Kulak, Frolík) – 13. Korpikoski (Faksa), 16. Jamie Benn (Klingberg, Faksa), 48. Jamie Benn (Roussel, Seguin), 60. Roussel (Dowling)


    Calgary Flames: Elliott – Giordano, Brodie, Jokipakka, D. Hamilton, Kulak, Engelland – Chiasson, Monahan, J. Gaudreau – Ferland, Backlund, Frolík – Shinkaruk, S. Bennett, Brouwer – Stajan, F. Hamilton, Vey.
    Dallas Stars: Lehtonen – Hamhuis, Klingberg, Johns, Oduya, Jordie Benn, Oleksiak – Jamie Benn, Faksa, Korpikoski – Roussel, Seguin, Eaves – McKenzie, D. Shore, B. Ritchie – G. Smith, Dowling, Cracknell.