Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:4 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:4 (kon.)
Montreal – LA Kings 4:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.) | Tampa Bay – NY Islanders 4:1 (kon.)
Florida – San Jose 2:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Winnipeg 2:3 (kon.)
koniec
Calgary Flames
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Dallas Stars
cz Piatok 11.11.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Hosté hráli v šesti a nabízí tři minuty před koncem domácím možnost přesilové hry! Trenér Lindy Ruff se zlobí, ale nic s tímto verdiktem už nenadělá.
     
    46:32
    Alex Chiasson nabízí hostům další přesilovkovou možnost, tentokrát se provinil vysokou holí.
     
    35:21
    Troy Brouwer v útočném pásmu trochu nešťastně podrazil Cracknella a dostává menší trest. Dallas tak má k dispozici druhou přesilovou hru v zápase, poradí si s ní lépe než s tou první?
     
    27:36
    Finský brankář ale byl při zákroku nedovoleně atakován bývalým spoluhráčem Chiassonem, který si tak odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:38
    Ferland tvrdě dohrál Seguina, což se nelíbilo Antoinu Rousselovi, jenž tak o chvíli později vyzval domácího útočníka k bitce. Ta dopadla dle mého mínění remízově a oba kohouti už odpočívají na trestné lavici.
     
    08:20
    Nakonec je z toho první přesilovka domácích poté, co dodatečný trest dostává i Antoine Roussel.

    Michal Muška

    Góly a asistencie: 22. J. Gaudreau (Kulak, Monahan), 24. J. Gaudreau (Kulak, Frolík) – 13. Korpikoski (Faksa), 16. Jamie Benn (Klingberg, Faksa), 48. Jamie Benn (Roussel, Seguin), 60. Roussel (Dowling)


    Calgary Flames: Elliott – Giordano, Brodie, Jokipakka, D. Hamilton, Kulak, Engelland – Chiasson, Monahan, J. Gaudreau – Ferland, Backlund, Frolík – Shinkaruk, S. Bennett, Brouwer – Stajan, F. Hamilton, Vey.
    Dallas Stars: Lehtonen – Hamhuis, Klingberg, Johns, Oduya, Jordie Benn, Oleksiak – Jamie Benn, Faksa, Korpikoski – Roussel, Seguin, Eaves – McKenzie, D. Shore, B. Ritchie – G. Smith, Dowling, Cracknell.