Chomutov – Kladno 3:4 (kon.) | Liberec – Olomouc 4:2 (kon.) | Sparta Praha – HC Plzeň 8:2 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 4:5 (0:2 po s.n.)
koniec
HC Sparta Praha
8:2 (3:0, 4:2, 1:0)
HC Plzeň 1929
cz Piatok 11.11.2016, 17:30 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ve třetí třetině Sparta dovršila kanonádu na konečných 8:2 z hole Vojtěcha Kuldy a bere plný počet tří bodů. Ode mě je to vše a přeji hezký zbytek pátečního večera. (17:30:55)
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Závěrem se ještě vhauje před bránou Plzně.
     
    58:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po hře v oslabení Sparta uzamkla Plzeň v jejím pásmu a vytěžila z toho osmou branku. Sedliský vypálil dělovku od modré a VOJTĚCH KULDA nasměroval černou pryž za Krasanovského. Asistence: Patrik Sedliský, Jaroslav Vandas.
     
    57:40
    Domácí v plném počtu.
     
    55:58
    V dobré pozici se ocitl Roubal, Najel si do mezikruží, kam na něj mířila přihrávka, jenže střílel z první a nepodařilo se mu puk správně nasměrovat za Nahodila.
     
    55:40
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Chlouba – 2 min., hákování).
     
    54:01
    Jenže střela nepřišla a puk se dostává za modrou čárů, když ani jeden z obránců Sparty kotouč nezachytil.
     
    53:20
    Spartě se po delší odmlce podařilo usadit v útočném pásmu a pokouší se připravit si dobrou pozici k palbě.
     
    51:43
    Safin vystřelil z pravé strany, jenže do cesty se mu postavil bránící hráč, o kterého se touš odrazil, a ke Krasanovskému se vůbec puk tak nedostal.
     
    51:15
    Nyní zůstává na ledě ležet hostující Kokoška, který doslovně schytal přihrávku svého spoluhráče do oblasti krku. Sám se zvedá, avšak odchází do kabiny.
     
    50:25
    Rychlý, však nenápadný výpad hostů mohl mít nepříjemné následky pro Spartu. Zblízka indiáni doráželi kotouč za Nahodila, který na ramenou takřka žongloval s černou pryží, jak se odrážela od těl útočících hráčů zpět k němu.
     
    49:52
    Oddechový čas pro domácí.
     
    49:15
    Hra je opět klidnější, obě mužstva se pokouší vybojovat si výhodu na ledě, nicméně ani jednomu z týmů se nedaří usadit déle v útočné třetině.
     
    48:00
    Nebezpečí i před Nahodilem. Indiánům se podařilo ze zavezení puku do útočné třetiny vytěžit několik dorážek z předbrankového prostoru, žádný z pokusů sparťanského strážce svatyně nepřelstil.
     
    46:19
    Do přečíslení se probojovali sparťané, Safin napravo hledal najíždějícího Wojnara z levé strany, ale domácímu mladíkovi se nepodařilo kotouč poslat za záda Krasanovského.
     
    45:24
    Další ofsajd Sparty, Svoboda byl až příliš akční v přechodu modré čáry a předstihl puk.
     
    44:50
    Maršoun se snažil prodrat do útočné třetiny, avšak rozhodčí přerušuje hru kvůli ofsajdu.

    Martina Nová

    Góly a asistencie: 2. Vandas (Kulda, Svoboda), 3. Jeřábek (Safin, Duben), 8. Eliáš (Jandus, Kulda), 27. Dubský (Chlouba, Maršoun), 29. Seniov (Chlouba), 36. Jandus (Janda, Svoboda), 37. Wojnar (Safin, Kern), 59. Kulda (Sedliský, Vandas) – 26. Kokoška (Pour, Krystl), 37. Vavřička (Chalupa)


    HC Sparta Praha: Nahodil (Hofmann) – Jandus, Janda, Eliáš, Jeřábek, Duben, Vandas, Sedliský – Kern, Svoboda, Seniov, Jaššo, Maršoun, Safin, Kulda, Pejchal, Chlouba, Dubský, Wojnar.
    HC Plzeň 1929: Zeman (od 29. Krasanovský) – Kačena, Kvasnička, Staněk, Kaňák, Čechura, Novák, Krystl, Pokorný – Kantner, Stránský, Hanzlík, Vavřička, Pour, Chalupa, Kokoška, Roubal, Eret, Rubner.

    Rozhodca: Škrobák – Svoboda, Horažďovský