Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:4 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:4 (kon.)
Montreal – LA Kings 4:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.) | Tampa Bay – NY Islanders 4:1 (kon.)
Florida – San Jose 2:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Winnipeg 2:3 (kon.)
koniec
Nashville Predators
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
St. Louis Blues
cz Piatok 11.11.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Calle Järnkrok mohl zkompletovat hattrick, jenže jeho střela po ledě od modré čáry zamířila těsně vedle pravé tyče prázdné brány!
     
    57:39
    Bluesmani na nic nečekají a Carter Hutton během oddechového času zůstal na střídačce!
     
    57:39
    Craig Smith podsekl před vlastní bránou levou nohu clonícího Alexandera Steena a dostal menší trest za podržení.
     
    55:48
    Ryan Ellis si najel mezi kruhy pro vhazování na přihrávku z pravé strany útočného pásma a bez přípravy mířil tvrdou střelou s příklepem k levé tyči, Carter Hutton ale vytáhl další skvělý zákrok a pravým betonem puk vyrazil mimo!
     
    51:34
    Predators vyrazili po pravém křídle do rychlého protiútoku a prudkou střelou mířili ke vzdálenější levé tyči, Carter Hutton ale vytáhl další skvělý zákrok a pravým betonem puk vyrazil!
     
    48:18
    Roman Josi nebezpečně pálil z pravého kruhu pro vhazování, Carter Hutton se ale stihl včas přesunout a jeho pokus vyrazit!
     
    46:16
    Carl Gunnarsson vyhodil puk v pravém rohu obranného pásma Blues bekhendem přes ochranné sklo a Nashville si podruhé v dnešním zápase zahraje přesilovou hru kvůli zdržování hry.
    44:50 Calle JÄRNKROK - 3:1
     
    44:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kapitán Mike Fisher se dnes ve správný čas vrátil do sestavy Nashvillu a krásnou přihrávkou z pravého křídla a ostrého úhlu našel mezi kruhy pro vhazování CALLEA JÄRNKROKA, který krásnou střelou zápěstím pod vyrážečkou Cartera Huttona zamířil do levého horního rohu brány. Asistence: Mike Fisher a Filip Forsberg.
     
    44:27
    Vladimir Tarasenko mohl rychle vyrovnat, jeho střela ale byla sražena k ledu a Pekka Rinne puk mířící k jeho levé tyči brány zastavil levým betonem!
    43:44 James NEAL - 2:1
     
    43:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Mike Ribeiro krásnou přihrávkou z levého křídla našel na vzdálenější pravé tyči najíždějícího JAMESE NEALA, který z úhlu propálil Cartera Huttona a otočil vývoj utkání na stranu Nashvillu! Asistence: Mike Ribeiro a Pontus Åberg.
     
    40:31
    P.K. Subban zahákoval jednoho z protihráčů a St. Louis Blues v úvodu třetí třetiny zahraje první přesilovou hru.
     
    40:29
    Paul Stastny nahodil puk z pravého křídla před bránu, kde ho skvěle tečoval najíždějící Alexander Steen, Pekka Rinne ale vytáhl fantastický zákrok, když kotouč pravým betonem vyrazil!
    38:26 Calle JÄRNKROK - 1:1
     
    38:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    CALLE JÄRNKROK vstřelil svůj druhý gól v letošní sezóně NHL a stál opravdu za to, když v mezikruží vypálil přes jednoho z hráčů St. Louis a nad lapačkou Cartera Huttona vymetl přesně pravý horní roh brány. Asistence: Colin Wilson a Matt Irwin.
     
    38:01
    Nashville Predators nevyužil přesilovou hru 5 na 3 a St. Louis krátce před koncem druhé třetiny stále vede 1:0!
    36:21 Filip Forsberg ve slibné šanci pálil pouze do Huttona.

     
    36:21
    Filip Forsberg dostal z pravého křídla přihrávku mezi kruhy pro vhazování a bez přípravy vypálil s příklepem, jeho pokus ovšem zamířil v poslední sekundě přesilové hry 5 na 3 doprostřed brány, kde ho ukryl ve své výstroji pozorný Carter Hutton!
     
    35:25
    St. Louis Blues špatně střídalo a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Kevin Shattenkirk. Blues šli do tří a Nashville bude mít výhodu přesilové hry 5 na 3!
     
    34:42
    Carter Hutton se ocitl za bránou pod tlakem a puk vyhodil přes ochranné sklo mimo ledovou plochu. Následoval dvouminutový trest za zdržování hry, který odpyká na trestné lavici Nail Jakupov.
     
    34:08
    Dmitrij Jaškin v blízkosti levé tyče předvedl úžasnou stahovačku a po objetí brány se snažil puk zamést do odkryté části brány, jenže Pekka Rinne předvedl úžasný přesun a levým betonem jeho pokus fantasticky zastavil!
     
    30:54
    Střelec úvodního gólu zápasu Jared Schwartz před bránou zasáhl do tváře vysokou holí clonícího Romana Josiho a Nashville si v polovině utkání zahraje druhou přesilovou hru.
     
    29:59
    Predators vyrazili do nebezpečného přečíslení dva na jednoho a Ryan Johansen z levého křídla hledal žabičkou na vzdálenější pravé tyči najíždějícího Viktora Arvidssona, který puk promáchl!
     
    26:38
    Scottie Upshall z levého kruhu pro vhazování rychlou střelou zápěstím mířil ke vzdálenější pravé tyči, Pekka Rinne ale vytáhl fantastický zákrok a levým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    25:52
    Pontus Åberg se po zakázaném uvolnění svého týmu a vzápětí rychlém protiútoku podél střídaček řítil do samostatného úniku, jenže puk zapomněl za sebou poté, co ho skvěle rozhodil bekčekující obránce St. Louis Carl Gunnarsson.
     
    24:02
    Mattias Ekholm z pravého kruhu pro vhazování mířil přesně k přední pravé tyči, kde byl Carter Hutton včas a jeho pokus levým betonem vyrazil před sebe! Vzápětí mu pomohli spoluhráči.
     
    23:12
    Mike Ribeiro se řítil do samostatného úniku, těsně před bránou ho ale dokázal čistým zákrokem zastavit Nail Jakupov!
     
    18:15
    Colin Wilson se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a střelou zápěstím mířil do bližšího levého horního rohu brány. Carter Hutton už byl překonaný, vzápětí ho ale zachránila tyč!
     
    15:44
    Alexander Steen na opačné straně ledové plochy mohl udeřit v blízkosti pravé tyče, jenže Pekka Rinneho propálit nedokázal!
     
    14:54
    James Neal napřáhl v levém kruhu pro vhazování k jedovaté střele s příklepem, po které puk obrovskou rychlostí letěl k přední levé tyči, Carter Hutton ovšem vytáhl úžasný zákrok, když pravým betonem vleže jeho prudkou střelu vyrazil!
     
    12:14
    Jay Bouwmeester vypálil rychle od modré čáry a jeho pokus letící těsně nad ledem mířil přesně k levé tyči. Pekka Rinne toho sice příliš mnoho neviděl, pravým betonem ale dokázal zasáhnout a vyrazit puk mimo tři tyče své brány!
     
    06:20
    Jay Bouwmeester chtěl u levé tyče své brány nenápadně zastavit Jamese Neala, což se mu nepodařilo, a obránce St. Louis Blues usedl za nedovolené bránění na 2 minuty na trestnou lavici.
    03:59 Jaden SCHWARTZ - 0:1
     
    03:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JADEN SCHWARTZ si na pravém křídle od mantinelu sjel skvěle před bránu a z blízkosti krásnou střelou zápěstím zamířil mezi lapačku a levý beton Pekka Rinneho, který zřejmě čekal přihrávku a nedokázal ideálně zasáhnout v motýlku. Asistence: Vladimir Tarasenko a Colton Parayko.
     
    03:40
    Vladimir Tarasenko nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování po ledě na přední tyč, kde byl připravený Pekka Rinne a pravým betonem jeho pokus skvěle vyrazil!
     
    02:08
    Colton Sissons se ocitl v blízkosti levé tyče v první obrovské šanci, jeho následná střela se ovšem mezi tři tyče nevešla a skončila na boční síti brány Cartera Huttona!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 39. Järnkrok (C. Wilson, Irwin), 44. Neal (Ribeiro, Åberg), 45. Järnkrok (Fisher, Forsberg) – 4. Schwartz (Tarasenko, Parayko)


    Nashville Predators: Rinne – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, Neal – C. Wilson, Ribeiro, C. Smith – Forsberg, Fisher (C), Åberg – Järnkrok, Sissons, Watson.
    St. Louis Blues: C. Hutton – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Lindbohm, Parayko – Steen, Berglund, Perron – Schwartz, Stastny, Tarasenko – Jaškin, Lehterä, Jakupov – Upshall, Brodziak, Reaves.

    Rozhodca: Steve Kozari, TJ Luxmore. Čároví: Shandor Alphonso, Bryan Pancich

    Diváci: 17 259