Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:4 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:4 (kon.)
Montreal – LA Kings 4:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.) | Tampa Bay – NY Islanders 4:1 (kon.)
Florida – San Jose 2:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Winnipeg 2:3 (kon.)
koniec
Nashville Predators
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
St. Louis Blues
cz Piatok 11.11.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    44:50 Calle JÄRNKROK - 3:1
     
    44:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kapitán Mike Fisher se dnes ve správný čas vrátil do sestavy Nashvillu a krásnou přihrávkou z pravého křídla a ostrého úhlu našel mezi kruhy pro vhazování CALLEA JÄRNKROKA, který krásnou střelou zápěstím pod vyrážečkou Cartera Huttona zamířil do levého horního rohu brány. Asistence: Mike Fisher a Filip Forsberg.
    43:44 James NEAL - 2:1
     
    43:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Mike Ribeiro krásnou přihrávkou z levého křídla našel na vzdálenější pravé tyči najíždějícího JAMESE NEALA, který z úhlu propálil Cartera Huttona a otočil vývoj utkání na stranu Nashvillu! Asistence: Mike Ribeiro a Pontus Åberg.
    38:26 Calle JÄRNKROK - 1:1
     
    38:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    CALLE JÄRNKROK vstřelil svůj druhý gól v letošní sezóně NHL a stál opravdu za to, když v mezikruží vypálil přes jednoho z hráčů St. Louis a nad lapačkou Cartera Huttona vymetl přesně pravý horní roh brány. Asistence: Colin Wilson a Matt Irwin.
    03:59 Jaden SCHWARTZ - 0:1
     
    03:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JADEN SCHWARTZ si na pravém křídle od mantinelu sjel skvěle před bránu a z blízkosti krásnou střelou zápěstím zamířil mezi lapačku a levý beton Pekka Rinneho, který zřejmě čekal přihrávku a nedokázal ideálně zasáhnout v motýlku. Asistence: Vladimir Tarasenko a Colton Parayko.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 39. Järnkrok (C. Wilson, Irwin), 44. Neal (Ribeiro, Åberg), 45. Järnkrok (Fisher, Forsberg) – 4. Schwartz (Tarasenko, Parayko)


    Nashville Predators: Rinne – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, Neal – C. Wilson, Ribeiro, C. Smith – Forsberg, Fisher (C), Åberg – Järnkrok, Sissons, Watson.
    St. Louis Blues: C. Hutton – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Lindbohm, Parayko – Steen, Berglund, Perron – Schwartz, Stastny, Tarasenko – Jaškin, Lehterä, Jakupov – Upshall, Brodziak, Reaves.

    Rozhodca: Steve Kozari, TJ Luxmore. Čároví: Shandor Alphonso, Bryan Pancich

    Diváci: 17 259