AS Rím – Hellas 2:0 (kon.) | Bergamo – Juventus 0:3 (kon.)
koniec
Atalanta Bergamo
0:3 (0:1)
Juventus Turín
Sobota 27.09.2014, 20:45 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia (Bergamo) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    83
    Juventus Turín dal gól!
    Vecchia Signora predviedla ďalšiu rýchlu kombináciu v pohybe a Bergamo zostáva v zadných radoch statické i na konci zápasu. Výbornú akciu Starej Dámy započal Stephan Lichtsteiner, ktorý prehodil loptu pomedzi obrancov na Roberta Pereyru. Ten vnikol do vápna, z ktorého pravej strany centroval na malé vápno, kde sa nachádzala letná posila z madridského Realu ÁLVARO MORATA. Ten sa zblízka nemýlil a umiestnenou hlavičkou zvyšuje na 3:0 pre favorita.
     
    60
    Juventus Turín dal gól!
    Dlho som už nevidel tak krásny a dokonalý prípad najstaršieho futbalového pravidla „nedáš-dostaneš." Vyrazenej strely Germána Denisa z bieleho bodu sa zmocnil Patrice Evra, ktorý naštartoval po ľavej strane až pred šestnástku Bergama. Tam prihrával pod seba na CARLOSA TÉVEZA, ktorý si zasekol Biavu a presnou strelou k pravej žrdi zdvojnásobuje vedenie Starej Dámy! Sportiello si na loptu nesiahol, tréner Colantuono neverí vlastným očiam.
    TÉVEZ(LICHTSTEINER) - 0:1
     
    35
    Juventus Turín dal gól!
    Vecchia Signora sa predsa len dočkala otváracieho gólu zápasu, ktorý zaznamenáva kto iný, než CARLOS TĚVEZ. Akcia ale začala u Fernanda Llorenteho, ktorý na pravom okraji šestnástky dokázal prestrčiť loptu na pravého full-backa Lichtsteinera. Ten vnikol do vápna, odkiaľ prihrával pod seba na Artura Vidala. Ten tesne bránený Benalouanem ešte nezakončil, no prepadnutá lopta sa dostala až k Tévezovi, na ktorého zívala prázdna bránka Begama. 1:0 pre favorita!

    Erik Farkaš

    Góly: 35. Tévez(Lichtsteiner), 60. Tévez(Evra), 83. Morata(R.Pereyra)

    Karty:   20. Benalouane (BER), 73. S.Molina (BER) – 31. Marchisio (JUV), 58. Chiellini (JUV), 75. Evra (JUV)

    Nepremenená penalta: 59. Denis (BER), brankár Buffon zneškodnil


    Atalanta Bergamo: Sportiello – Zappacosta, Biava, Benalouane, Dramé – Estigarribia, Carmona, Baselli, A. Gómez – Boakye, Denis (C)
    Náhradníci: Avramov – Stendardo, Del Grosso, L. Scaloni, M. D´Alessandro, Migliaccio, Bianchi, M. Moralez, Cigarini, S. Molina, Cherubin, Raimondi
    Manažér: Stefano Colantuono (ITA)

    Juventus Turín: Buffon (C) – Ogbonna, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, A. Vidal, Pogba, Marchisio, Evra – Tévez, F. Llorente
    Náhradníci: Storari, Rubinho – S. Pepe, Morata, Coman, Giovinco, Padoin, K. Asamoah, R. Pereyra, Mattiello
    Manažér: Massimiliano Allegri (ITA)

    Rozhodca: Daniele Orsato – A. Giallatini, R. Bianchi – F. Preti