Zlaté Moravce – Trnava 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Košice 0:2 (kon.) | Dunajská Streda – Trenčín 3:2 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:1 (1:0)
FC Spartak Trnava
Sobota 27.09.2014, 17:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Domáci tím pridal hneď v úvode druhého polčasu druhý gól a zápas tak napokon vyhral 2:1! Iskierku nádeje ešte vykresal pre Trnavu Erik Sabo, keď premenil v 86. minúte penaltu, ale hostia sa už naviac v závere zápasu nezmohli. Treba uznať, že domáci si víťazstvo zaslúžili, aj keď od približne 70 minúty viac útočil Spartak, ale hostia dnes chybovali vo finálnej fáze a tak okrem jednej veľkej šance v prvom polčase a premennej penalte neukázali v tomto zápase nič.
    Góly: 29. Sabo, 51. Nikolič – 86. Sabo (pen.)

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a želám pekný zvyšok sobotného večera. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch na tomto portáli. (19:27:29)
     
    Dnešné stretnutie sledovalo 1768 divákov.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Hostia sa nemôžu dostať na dostrel domácej brány, navyše teraz loptu stratili a tak sa už zrejme obrali o poslednú šancu v zápase. Domáci pri lopte a nikam sa neponáhľajú.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Pavel Kováč (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    90
    Hlavný rozhodca nadstavuje ešte 2 minúty!
     
    90
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Peter Ďurica, prichádza Elvis Mashike Sukisa.
     
    89
    Ďalšia centrovaná lopta do domácej 16-tky, niekto z hostí si však pomohol rukou a tak hostia nemohli nijak domácich ohroziť. Čas sa už veľmi rýchlo kráti.
     
    88
    Do domácej 16-tky teraz čoraz viac a viac letí veľa centrov, domáci sa však aj tomuto dokázali ubrániť aj keď s veľkou námahou. Loptu odkopli do bezpečia až ku Rusovi, ktorý zakladá útok svojho tímu.
     
    88
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Márius Charizopulos, prichádza Milan Mujkoš.
     
    87
    Hostí tento gól poriadne nakopol a útočia naďalej vo veľkom. Domáci sa teraz sústredili len výlučne na bránenie a hostia sa nemôžu cez obranné múry domácich prebiť.
     
    86
    Trnava dala gól!

    Ku penalte sa postavil ERIK SABO, ktorý sa tejto neľahkej úlohy zhostil výborne a bezpečne premieňa pokutový kop, ktorým tak znižuje na 2:1! Čaká nás tak ešte určite zaujímavý zvyšok zápasu.
     
    85
    Bola nariadená penalta pre hostí! V 16-tke padol na zem hosťujúci hráč, ktoré nedovolene zastavil Nikolič a hlavný rozhodca tak ukázal na biely bod!
     
    84
    Hostia útočia vo veľkom a zvyšujú svoju aktivitu. Získali rohový kop, ale domáci sa bez problémov ubránili a loptu poslali do bezpečia.
     
    82
    Trnave neostáva nič iné ako útočiť vo veľkom a ViOnu sa brániť. Čas pre hostí rýchlo uteká a potrebujú streliť dva góly, ak chcú v zápase bodovať. Domáci si však bez problémov strážia svoje víťazstvo, Kováč by si rád navyše udržal aj čisté konto.
     
    81
    Charizopulos ostáva ležať na trávniku po tvrdom zákroku odzadu. Hlavný rozhodca Straka opäť nevytiahol kartu, zatiaľ sme tak žiadny kartový trest nevideli. Július Straka je tak ku faulujúcim hráčom milostivý.
     
    80
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomáš Mikinič, prichádza Róbert Valenta.
     
    79
    Hostia v posledných minútkach začínajú vo veľkom útočiť a domáci sa tak musia brániť. Hostia zahrávali nebezpečný priamy kop z ľavej strany, po centrovanej lopte do 16-tky to bude však len ďalší odkop od domácej brány.
     
    78
    Hostia sa dostali pred 16-tkou domácich, po dlhej kombinácii sa ku strele odhodlal Čonka, jeho pokus však skončil len veľmi vysoko nad domácou bránou. Domáci tak v pokoji budú rozohrávať loptu od svojej brány, o čo sa postará ich brankár Kováč.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 29. Sabo, 51. Nikolič – 86. Sabo (pen.)

    Karty:   90+1. Kováč (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Pintér, Chren (C), Nikolič – Sabo, Orávik, Charizopulos (88. Mujkoš), Ďurica (90. Sukisa) – Djuričič, Mikinič (80. Valenta).
    Náhradníci: Novota – Mujkoš, Gregora, Sukisa, Valenta.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Greššák, Janečka (C), Bortel, Čonka – Vlasko (64. Banovič), Sabo, Casado, Kuzma (56. Vyskočil) – Mikovič (55. Špalek), Jendrišek.
    Náhradníci: Strapák – Siva, Banovič, Špalek, Vyskočil, Schranz.

    Rozhodca: Július Straka – Tomáš Somoláni, Peter Kováč – Miroslav Benko

    Diváci: 1768