Hr. Králové – Varnsdorf 3:1 (kon.) | Most – Karviná 1:4 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
3:1 (3:0)
FK Varnsdorf
cz Nedeľa 30.03.2014, 15:00 • Všesportovní stadion • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    77
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    A hostům se nakonec z následného rohu podařilo udeřit. Po závaru v malém vápně se nejlépe zorientoval TOMÁŠ MIKINIČ, který snižuje na rozdíl dvou branek – 3:1.
     
    42
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak to byla skutečně fotbalová paráda! Míč z přímého kopu letěl až na vzdálenější tyč, odkud ho jeden domácí hráč dokázal ještě vrátit do varu ve vápně. Tam ale hosté zapomněli kanonýra Fotbalové národní ligy DAVIDA VANĚČKA, který skákavý balón poslal nechytatelnou jedovkou pod břevno – 3:0!
     
    15
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Jan Shejbal utíkal za míčem po levém křídle a nakonec ho i dostihl. Následně po zemi centroval k bližší tyči, kde se šikovně dokázal prosmýknout MAREK KULIČ a rychle tak navýšit vedení "votroků" už na 2:0!
     
    12
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A domácí jdou do vedení! Zbrožek fauloval na pravé hranici velkého vápna. K míči se postavil Marek Kulič a posadil balón na hlavu TOMÁŠE HOLEŠE.

    Ondřej Novotný

    Góly: 12. Holeš, 15. Kulič, 42. Vaněček – 77. Mikinič

    Karty:   85. Vaněček (HKR), 87. Dvořák (HKR) – 44. Kouřil (VDF), 60. Mach (VDF), 70. Zbrožek (VDF), 78. Volf (VDF), 89. Filip (VDF)


    FC Hradec Králové: Koubek – Holeš, Malinský, Čermák, Kulič (72. Dvořák), Janoušek (89. Plašil), Rolko "K", Vaněček, Shejbal (80. Zelený), Hovorka, Križko.
    Náhradníci: Lindr – Bláha, Zelený, Dvořák, Poděbradský, Plašil, Halilovič.

    FK Varnsdorf: Porcal "K" – Breite, Zieris, Filip, Martan (64. Volf), Kouřil (46. Jurča), Jakobovský, Mikinič, Zbrožek, Tvaroha (26. Mach), Rudnytskyy.
    Náhradníci: Fendrich – Kotiš, Mach, Volf, Daníček, Jurča, Schubert.

    Rozhodca: Jech – Blažej, Peřina.

    Diváci: 2082