Omsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Vladivostok 2:3 (kon.) | Jekaterinburg – Chabarovsk 5:1 (kon.)
Barys – Novokuzneck 5:3 (kon.) | Čerepovec – Nižnekamsk 1:0 (kon.) | Jaroslavľ – Ufa 4:2 (kon.)
A. Mytišči – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Lev 0:3 (kon.) | Petrohrad – Metallurg Magnitogorsk 0:2 (kon.)
S.Moskva – Novgorod 1:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Záhreb – Kazaň 6:5 (kon.)
Doneck – D. Moskva 2:3 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Viťaz Moskovská oblasť
Streda 11.12.2013, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V 3.tretine sme videli nudný hokej a gól sme nevideli. Hostia bránili výsledok a mizerná koncovka domácich pokračovala naďalej. Nedokázali si vytvoriť sústavný tlak, presnejšie zakončiť, dokonca nemali ani výraznejšiu šancu.Víťazom zápasu sa teda stávajú hráči Podolsku po výsledku 0:2 !

    Pekný zvyšok večera ešte želá Miroslav Revaj. Dovidenia. (19:14:14)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    Domáci sa však nedostávajú ku strele. Hostia si dnes víťazstvo už určite odnesú a vypadá to už aj na čisté konto pre brankára Lisutina.
     
    59:10
    Domáci odvolávajú brankára. Na strelenie dvoch gólov je už však málo času.
     
    59:01
    Beží posledná minúta 3.tretiny a všetko napovedá tomu, že aj tohto zápasu.
     
    58:50
    Domáci v plnom počte. Hostia teda presilovku nevyužili.
     
    58:05
    Hostia už len kontrolujú výsledok a hrajú na čisté konto pre ich brankára Lisutina. Domáci riskujú a aj v oslabení útočia. Nič iné im neostáva, ale hostia hrajú dnes veľmi pozorne.
     
    57:25
    Hostia v kľude kombinujú a moc nestrieľajú aj keď hrajú presilovku. Domáci sa ku puku nemôžu dostať a ak aj hej, tak ho len posunú do strdného pásma.
     
    56:50
    A domáci už asi hostí pod tlaku nedostanú. Budú hrať totiž to v oslabení. Zacharov sa previnil hákovaním a dostáva 2 minúty.
     
    56:45
    Hostia v plnom počte. Domáci teda opäť presilovku nevyužívajú.
     
    56:20
    Hostia opäť vyhadzujú puk. Domáci už moc času na strelenie dvoch gólov nemajú.
     
    56:00
    Hostia vyhadzujú puk a oslobodzujú sa tak z tlaku.
     
    55:35
    Irgl to skúsil tvrdou strelou, ale Lisutin je dnes zatiaľ stopercentný.
     
    55:15
    Domácim dnes však presilovky vôbec nejdú. Nemôžu presnejšie zakončiť. Čas sa rýchlo kráti.
     
    54:45
    A opäť budú hrať presilovku domáci.Aj do tretice je potrestaný Koksharov, teraz za hákovanie. Domáci tak majú poslednú veľkú šancu na strelenie gólu a zdramatizovanie zápasu.
     
    54:35
    Domáci však nemôžu na dlhšiu dobu získať puk a dostať tak hostí pod tlak. Čas hrá teraz proti nim.
     
    53:35
    Čas pre domácich sa rýchlo kráti. Pri puku sú hostia a kombinujú len v blízkosti svojej bránky. Domáci ich musia vysoko napádať aby puk získali.
     
    52:30
    Hostia v plnom počte. Domácim sa teda presilovku nepodarilo využiť.
     
    52:00
    Domáci nemôžu vyslať poriadnu strelu na Lisutina. Presilovka sa už rýchlo kráti, takisto aj čas na strelenie dvoch gólov.
     
    51:30
    Hostia vyhadzujú puk cez všetky čiary a oslobodzujú sa tak.
     
    51:00
    Hostia sa však aj teraz dobre bránia a domácich moc do zakončenia nepúšťajú. Domáci musia čo najrýchlejšie streliť gól.
     
    50:45
    A domáci si v krátkej dobe opäť zahrajú presilovku. Koksharov dostáva 2 minúty za zdržovanie hry. Predchádzajúcu presilovku zahrali domáci veľmi zle, uvidíme ako si poradia s touto.
     
    50:00
    Teraz bolo naozaj dusno pred brankárom Lisutinom ! Stas predviedol krásnu otočku a vypálil puk na Lisutina. Ten sa odrazil pred Irgla, ale toho na poslednú chvíľu vytlačil obranca hostí a tak Irgl nedokázal odrazení puk umiestniť do bránky hostí.
     
    49:30
    Hostia v plnom počte. Domácim sa teda nepodarilo využiť presilovku.
     
    49:00
    Až teraz sa domáci dostali poriadne do útočného pásma, ale ich strely chytá pozorný brankár hostí Lisutin.
     
    48:30
    Hostia sa však dobre bránia a domácich do útočného pásma vôbec nepúšťajú. Už dvakrát sa im podarilo vyhodiť puk a oslobodiť sa tak.
     
    47:30
    A domáci si zahrajú presilovku. Koksharov sa previnil nedovoleným bránením a dostáva 2 minúty. Obrovská šanca pre domácich na strelenie gólu.
     
    46:45
    Až teraz sa domáci dostali na dlhšie ku puku. Obrana hostí ich však do ničoho nepúšťa.
     
    45:55
    A mizerná koncovka domácich trvá naďalej. Igrl dostal puk na modrej čiare, ale jeho pokus bol opäť nepresný. Hostia hrajú zo zabezpečenej obrany a výsledok im vyhovuje. Domáci takouto hrou dnes body nemôžu získať.
     
    44:35
    Yefimenko vybojoval puk pred bránkou hostí a skúsil to strelou švihom. Tá však skončila len v lapačke brankára hostí Lisutina.
     
    43:45
    Domáci, ktorý potrebujú streliť dva góly sa prakticky na dlhší čas ku puku nedostávajú. Nedokážu si vytvoriť tlak a opäť ich trápi ich nepresná koncovka. Hostia tak môžu hrať v pohode a pomaličky si zakladať svoje útoky, ako to práve predvádzajú.
     
    42:35
    Khafizullin sa pretláčal do zakončenia, ale osobný stret nezvládol a pri mantineli puk stratil. Domáci môžu teda založiť svoj útok.
     
    42:00
    Tak hostia hrajú teraz veľmi aktívne. Dokážu sa častejšie dostať ku puku a aj do útočnej tretiny. Hrajú pozorne a moc bezhlavo nezakončujú. Domáci sa ku puku skoro nedostávajú.
     
    41:15
    Hostia ostávajú pri puku, ale kombinujú ďaleko od brány domácich.
     
    40:45
    Hostia sa hneď vrhli do útočného pásma a aj ohrozili domácu bránku. Nikto však nedokázal z hráčov Podolsku odrazení puk pretlačiť za chrbát domáceho brankára Lalandeho.
     
    40:01
    Tretia tretina sa nám začala. Vhadzovanie vyhrali hostia.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oba tímy sú už na ľadovej ploche. Tretia tretina sa nám za chvíľu začne.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:37 .
     
    V druhej tretine pridali ďalší gól hráči Podolsku a stav je teda 0:2 ! Domáci boli lepším tímom v tejto tretine, ale vysielali len nepresné strely a nedokázali si vytvoriť sústavnejší tlak. Hostia hrali disciplinovane a pozorne. V závere im vyšiel ich brejk a dokázali si vytvoriť dvoj-gólové vedenie.

    Uvidíme či v 3.tretine si hostia víťazstvo postrážia, alebo zápas domáci ešte zdramatizujú.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:25
    Viťaz Podolsk dal gól!
    A krátko pred koncom 2.tretiny dávajú hsotá gól a stav stretnutia je 0:2 ! Hostia to krátko pred koncom skúsili na rýchly brejk a ten im vyšiel na jednotku. Afinogenov skvelo vybojoval puk, prihral ho úplne voľnému GLEBOVI KLIMENKOVI a ten krásnou strelou švihom prekonal domáceho brankára.
    Asistencia : Afinogenov.
     
    38:45
    Hostia to ešte skúsili na rýchly brejk, ale ten sa ani strelou neskončil. Domáci včas získali puk a vyrážajú do útočného pásma.
     
    37:35
    Teraz je puk výlučne len na hokejkách hostí. Hráči Podolsku kombinujú len po stredné pásmo. Sústredili sa už len na bránenie výsledku v tejto tretine.
     
    36:00
    Hostia sa teraz dostali do brejku. Ten svojou tvrdou strelou od modrej zakončil Pyett, ale brankár domácich Lalande puk chytil do svojej lapačky.
     
    35:00
    Teraz majú puk na hokejkách hostia, ale s rozohrávkou sa nikam neponáhľajú. Výsledok im vyhovuje a tak sa nemusia nikam ponáhľať.
     
    34:00
    Kitarov vyslal strelu na brankára hostí Lisutina, puk brankár hostí vyrazil pred seba, ale nikto z domácich sa ho nepokúšal dorážať a tak ho získali hráči Podolsku.
     
    33:45
    Platt len opäť potvrdil mizernú koncovku domácich. Jeho strela vôbec neohrozila brankára hostí Lisutina a skončila len na zadnom mantinely.
     
    33:00
    Puk je síce častejšie na hokejkách domácich, ale sústavnejší tlak si vytvoriť nedokážu. Hostia hrajú veľmi pozorne a včas puk dokážu vybojovať.
     
    32:00
    Domáci sú teraz pri puku a vyvíjajú menší tlak na hostí. Opäť však domáci dokážu vyslať len nepresnú strelu. Takto sa vyrovnania nedočkajú.
     
    31:00
    Domáci sa dostali do brejku a strelu z pravého kruhu vyslal Lintner. Lisutin však pokus kryje a hru prerušuje. Vhadzovať sa bude v obrannom pásme hostí.
     
    30:00
    Domáci Stas sa dostal ku strele, ale jeho pokus vyráža brankár Lisutin mimo bránku hostí. Žiadne nebezpečenstvo sa teda nekoná.
     
    29:35
    Momentálne sledujeme nudnejší obraz hry. Domáci vysielajú len nepresné strely a hostia po zisku puku moc dopredu nevyrážajú.
     
    28:55
    Domáci tlak sa už skončil. Puk majú teraz hostia, výsledok im vyhovuje a preto za bezhlavo do útoku nevrhajú.
     
    27:35
    Domáci teraz začínajú tlačiť na hostí. Vyrovnávajúci gól však nie a nie prísť.
     
    26:25
    Teraz bol závar pred bránkou hostí. Domáci sa tlačili do zakončenia, puk poskakoval na bránkovej čiare, ale brankár Lisutin ho včas vybojoval a následne ho odpálila obrana hostí.
     
    25:45
    Korolyuk to skúsil strelou švihom, ale netrafil bránku domácich. Tí sa zmocnili puku a vyrážajú s ním do útočného pásma.
     
    25:00
    Opäť pohrozili domáci. Tentokrát sa na modrej zmocnil puku Lintner, ale strela skúseného obrancu skončila len v lapačke brankára hostí Lisutina.
     
    24:15
    Kalyuzhny sa predieral pred bránku hostí, ale do zakončenia sa nedostal. Bol čisto zložení ku zemi a tak sa do zakončenia nemohol dostať.
     
    23:25
    Puk naďalej na hokejkách domácich hráčov. Robia však veľké chyby pri kombinácii a tak si nemôžu vytvoriť sústavnejší tlak.
     
    22:15
    A hostia mohli pridať druhý gól ! Krásne pri mantineli zapracoval Klimeko, získal puk, ktorý prihral Afinogenovi, ktorý sa ocitol sám pred domácim brankárom, ale jeho blafák mu nevyšiel. Lalande puk vyrazil pravým betónom.
     
    21:45
    Puku sa zmocnili domáci a hneď s ním vyrážajú do útočného pásma.
     
    21:15
    Hostia vytvorili menší závar pred domácou bránkou. Puk točili, ale nedokázali ho pretlačiť za chrbát domáceho brankára.
     
    21:00
    Aj naďalej puk držia hostia. V rozohrávke sú však pomalší. Domáci ich musia vysoko napadať.
     
    20:30
    Hostia držia puk, ale kombinujú len po stredné pásmo.
     
    20:01
    Druhá tretina sa nám začala. Vhadzovanie vyhrali hostia.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba tímy sú už na ľadovej ploche. Druhá tretina sa nám o chvíľu začne.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:48 .
     
    Po 1.tretine tu máme stav 0:1 ! Vo vedení sú teda hostia. Tím vyšla hneď ich prvá presilovka v zápase. Domáci pôsobia zatiaľ o čosi lepším dojmom, ale ich strely sú buď nepresné, alebo ich všetky pochytá brankár hostí Lisutin. Hostia hrajú skôr na brejky. Moc veľký tlak si v zápase zatiaľ nevytvorili.

    Uvidíme ako sa bude vyvíjať 2.tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:30
    Hráči hostí držia puk. Kombinujú za vlastnou bránkou, poprípade sa ich hra sústreďuje len po stredné pásmo.
     
    19:01
    Beží posledná minúta 1.tretiny.
     
    18:25
    Rýchly brejk teraz podnikli hostia, ale gólom sa neskončil. Afinogenov sa krásne zbavil obrancov a vypálil tvrdú strelu. Tá však skončila len na zadnom mantinely.
     
    17:00
    Naďalej sledujeme stále ten istý obraz hry. Domáci sú o čosi aktívnejší, ale vo svojej kombinácii robia chyby a puk strácajú. Hostia ho tiež moc dlho nedržia. Sústredili sa na bránenia pred koncom tejto tretiny.
     
    16:00
    Tlak domácich sa postupne vytráca. Hostia získavajú puk, ale moc dlho si ho nedokážu udržať. Moc záživný hokej teraz nesledujeme.
     
    15:00
    Ani Lopachuk, ktorý vypálil od modrej vyrovnávajúci gól nezaznamenal. Lisutin si s jeho pokusom poradil a puk chytil do svojej lapačky.
     
    14:25
    Opäť sa do tlaku dostávajú domáci. Hostia sa len a len bránia. Avšak, všetky strely domácich sú v týchto chvíľach nepresné.
     
    14:00
    Irgl to vyskúšal strelou švihom. Bránku hostí však vôbec netrafil. Lisutin mohol ostať pokojný.
     
    13:00
    Domáci sa dostali do brejku. Žiadnou šancou sa však neskončil. Obrana hostí včas zapracovala a puk si vybojovala naspäť.
     
    12:35
    Tlak domácich sa už skončil a hostia držia puk. Moc však dopredu s ním nevyrážajú. V kľude kombinujú a pomaly zakladajú svoj útok.
     
    11:35
    Domáci sa usadili v útočnom pásme a donútili sa hostí brániť. Všetky pokusy domácich však chytá s istotou brankár Lisutin.
     
    11:00
    Hostí tento gól veľmi nakopol. Stále vyrážajú do nebezpečných útokov. Domáci sa však snažia čo najrýchlejšie vyrovnať. Preto sledujeme veľmi rýchly hokej.
     
    10:18
    Viťaz Podolsk dal gól!
    A hostia bleskovo presilovku využívajú ! Stav stretnutia je teda 0:1 ! Hostia rozbehli svoj kolotoč pred domácou bránkou, ku puku sa na modrej čiare dostal MIKE IGGULDEN a prepálil všetko čo mu stálo v ceste.
    Asistencia : Koroljuk, Golovkov.
     
    09:45
    Presilovka pre hostí. Usenko sa previnil hákovaním.
     
    09:00
    Platt potiahol puk a od modrej vyslal tvrdú strelu, ktorá mierila do vinkla. Brankár Lisutin však dobre natiahol svoju ruku a puk skončil v jeho lapačke.
     
    08:35
    Teraz pozorujeme veľký tlak domácich hokejistov. Hostia sa musia len brániť. Domácich však trápi ich nepresná koncovka.
     
    07:00
    Hostia sa dostali do brejku, ktorý zakončili aj nebezpečnou strelou. Tú vyslal so svojej hokejky Afinogenov, Lalande bol však pripravený a puk chytil do svojej lapačky.
     
    06:35
    Opäť pohrozili domáci. Po sérii prihrávok sa ku strele švihom dostal Yefimenko, ale s jeho pokusom si poradil pozorný brankár hostí Lisutin.
     
    06:00
    Teraz bol menší závar pred bránkou hostí. Domáci točili kolotoč a ku strele sa dostal Richard Lintner. Jeho strela od modrej sa však gólom neskončila.
     
    05:35
    Hostia v plnom počte. Domácim sa teda nepodarilo využiť ďalšiu presilovku.
     
    05:15
    Hostia sa vyhodením puku cez všetky čiary oslobodili z tlaku.
     
    04:25
    Domáci hrajú opäť presilovku aktívne. Od modrej to skúšal Krajíček, puk si však miesto do bránky hostí nenašiel.
     
    03:35
    A domácich v krátkej dobe čaká ďalšia presilovka. Shitikov sa previnil hákovaním a dostáva 2 minúty.
     
    03:25
    Hrá sa teraz vyrovnaný hokej. Hra sa prelieva zo strany na stranu. Dlho však nevidíme žiadnu strelu.
     
    03:00
    Hostia v plnom počte. Domácim sa presilovku nepodarilo využiť.
     
    02:45
    Domáci sú aktívny pri tejto presilovke. Opäť skúšali zakončiť, ale ani Stas nedokázal puk pretlačiť za chrbát brankára Lisutina.
     
    02:15
    Na modrej dostal puk Irgl a vypálil nebezpečnú strelu. Tá však končí len v lapačke Lisutina.
     
    01:55
    Teraz sa až domáci usadili pred bránkou hostí. Lisutin však všetko z istotou chytá.
     
    01:35
    Domácim sa však nedarí dostať sa do útočného pásma. Hostia sa dobre brania a puk vyhadzujú preč.
     
    01:00
    Do rýchleho brejku sa rútili domáci a Klimenko zatiahol za ručnú brzdu. Za držanie dostáva 2 minúty. Presilovka pre domácich.
     
    00:55
    Hostia sa po zisku puku prebojovali do útočného pásma aj aj vystrelili. Strela Afinogenova však bola nepresná.
     
    00:30
    Domáci sa snažili o rýchly prechod do útočného pásma. Ich úmysel im nevyšiel, ale pri puku ostávajú aj naďalej.
     
    00:01
    Zápas sa nám začal. Vhadzovanie vyhrali domáci.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už na ľadovej ploche. Zápas sa o pár minút začne. Dnes sa so Slovákov predstaví na domácej strane Richard Lintner, Tomáš Surový a tréner Ľubomír Pokovič. Z Čechov sa dnes za domácich predstaví Krajíček spolu s Irglom.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Dinamo Minsk: Lalande ( Shelepnyov ) – Krajíček, Nogachyov, Kalyuzhny, Irgl, Stas – Lintner, Shinkevich, Platt, Materukhin, Surový – Sheleg, Usenko, Yefimenko, Kitarov, Kiryushchenkov – Lopachuk, Dadonov, Zakharov, Osipov, Kaznadei.

    Viťaz Podolsk: Lisutin ( Ivanchik ) – Khafizullin, Malevich, Solodukhin, Koksharov, Korolyov – Golovkov, Pyett, Afinogenov, Ziazov, Klimenko – Rozin, Seleznyov, Shitikov, Iggulden, Korolyuk – Kudinov , Vorobyov, Poltorak, Makeyev, Ivanov.

    Rozhodca: Komarov, Naumov – Streltsov, Tarasov.
     
    Dobrý deň. Dovoľte mi aby som vás privítal pri tomto textovom prenose zápasu KHL. V tomto prenose sa zameriame na zápas HC Dinamo Minsk vs. Viťaz Podolsk. Úvodné buly je naplánované o 17:00. Moje meno je Miroslav Revaj a budem vás týmto zápasom sprevádzať.

    KHL dnes pokračuje svojimi ďalšími zápasmi. Pre domácich to bude ich 36 zápas, hostí čaká ich 35 zápas.

    Oba tímy musia ešte tvrdo bojovať o play-off a je pre nich dôležitý každý bod. Do konca ešte ostáva dosť zápasov, ale v tabuľke stoja veľmi zle. HC Dinamo Minsk sa dokonca nachádza až na poslednom mieste v Západnej konferencii. Domácim patrí 36 bodov, ktoré nazbierali za : 9V, 2VP, 5PP a až v 19 zápasoch vyšiel bodovo naprázdno. Štatistika to je teda veľmi zlá, ktorá mala už dávnejšie na svedomí odvolanie hlavného trénera. Momentálne vedie tím Slovák Ľubomír Pokovič. Okrem neho pôsobia v tomto tíme aj ďalší dvaja Slováci : Tomáš Surový a len nedávno sa ku domácim pridal Richard Lintner, Majster sveta 2002 z Göteborgu. V poslednom zápase domáci podľahli 3:2sn nad Vladivostokom a zakončili tak nie zrovna úspešný trip.

    Viťaz Podolsk pôsobí v rovnakej konferencii a nachádza sa o 3 mietsa vyššie, čiže mu patrí 11.miesto. Hostia sú na tom výkonnostne lepšie než domáci a určite hrajú lepšie ako minulú sezónu. Všetci si ich pamätáme pod názvom Viťaz Čechov, ktorý boli preslávený svojími pästnými súbojmi. Momentálne majú na konte 42 bodov, ktoré nazbierali za : 9V, 5VP, 5PP a v 15 zápasoch nebodovali. V tomto tíme pôsobí aj Slovák Branislav Mezei. V poslednom zápase sa hosťom nedarilo a takisto podľahli rovnakým skóre ako domáci a to 3:2sn, ich premožiteľom bolo Dynamo Moskva.

    Najproduktívnejším domácim hráčom je Kanaďan Platt : 15G+11A. Najproduktívnejším hráčom hostí je Koksharov : 1G+11A.

    Takže podľa tabuľkového postavenia sú favoritom hostia, ale oba tímy tvrdo bojujú o play-off a tak im treba každý bod. Preto sa úplne jasný favorit určiť nedá. Ku sledovaniu prenosu vás všetkých srdečne pozývam.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 11. Iggulden (Koroljuk, Golovkov), 40. Klimenko (Afinogenov)


    HC Dinamo Minsk: Lalande ( Shelepnyov ) – Krajíček, Nogachyov, Kalyuzhny, Irgl, Stas – Lintner, Shinkevich, Platt, Materukhin, Surový – Sheleg, Usenko, Yefimenko, Kitarov, Kiryushchenkov – Lopachuk, Dadonov, Zakharov, Osipov, Kaznadei.
    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin ( Ivanchik ) – Khafizullin, Malevich, Solodukhin, Koksharov, Korolyov – Golovkov, Pyett, Afinogenov, Ziazov, Klimenko – Rozin, Seleznyov, Shitikov, Iggulden, Korolyuk – Kudinov , Vorobyov, Poltorak, Makeyev, Ivanov.

    Rozhodca: Komarov, Naumov – Streltsov, Tarasov